Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi marce konusunda konusyor ama neden musampa icin boyle bir sey diyor.
    kendi sahip mi cikiyor. Uf ziya ya senin sahip ciktigin kadroya bak
    Tarihte en kotu zamanimizda boyle rezillik gormedim. ligde basarisiz olsakta hucum oynardik yaa
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Trabzonspor bu sezon cezakolik oldu

Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle saha kapatma cezası ile para cezasına çarptırıldı.
      Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle toplam 407 bin YTL para cezası ile bir maç saha kapama, iki maç da seyircisiz oynama cezası aldı.

Seyircisiz oynanan maçlarda Trabzonspor 280 bin YTL hasılat kaybı yaşadı.
      Bu sezonun ilk yarısında kendi sahasında oynadığı Vestel Manisaspor maçı sonrası Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, hakemler hakkında yaptığı açıklama nedeniyle 10 bin YTL para cezasıyla bir ay hak mahrumiyeti cezası almıştı.

2006-2007 sezonunda ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Bordo-mavili kulübe Ankaraspor maçını seyircisiz oynama cezası verdi.

Trabzonspor bu sezon UEFA'dan da nasibini aldı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apoel ile oynanan maçta ceza alan Bordo-mavili takım İspanya temsilcisi ile Trabzon'da oynadığı müsabakayı seyircisiz oynadı. Trabzonspor Apoel FC ve Osasuna maçlarında 10'ar bin İsviçre Frangı ve bir maç seyircisiz oynama cezası aldı.

Trabzonspor bu sezon saha kapama ve seyircisiz oynadığı maçlarda da hasılat kaybına uğradı. Apoel maçında taraftarın neden olduğu olaylar nedeniyle İspanya temsilcisi Osasuna ile oynadığı maçı seyircisiz oynayan Trabzonspor 180 bin YTL hasılat kaybına uğrarken, 15. hafta oynanan Fenerbahçe maçında taraftarın neden olduğu çirkin tezahürat sonrası Ankaraspor maçını seyircisiz oynadı. Bu maçta ise Trabzonspor'un hasılat kaybının yaklaşık 100 bin YTL olduğu belirtildi.

Trabzonspor, 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında 253 bin YTL ceza aldı. Trabzonspor bir maç da saha kapama cezası aldı. 2006-2007 sezonunda ise 152 bin YTL para cezası alırken, Lig ve UEFA'da birer maç seyircisiz oynama cezası aldı. Böylece bordo-mavili kulüp toplam 405 bin YTL para cezası almış oldu.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Gol bölgesinde sorun yaşamıyor muyuz Tabi haklı adam . Her maç 3 taneden aşağı atmıyoruz
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Off Ziya OFFF
          Of çektiriyon ya bu kadroyla bize OFF !
          Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
          O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geliyoruz! Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Antep maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi ve ekledi: 09.02.2007
            [İnce mesajlar...
            “Gol bölgesinde sorun olduğuna katılmıyorum. Pozisyon buluyor, kaçırıyoruz. O bölgedekiler üzerinde gereksiz baskı oluşturulmamalı. Gidişattan memnunum. Musampa ve Marcelinho konusuna gelince. Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”
            bence bu adam bizle dalga geciyor..ne zaman cok gol pozisyona girmisizde degerlendirememisiz..yahu ileriye dan dun top yapmaktan baska herhangi bir hucum varyasyonu varmi, goren varsa beri gelsin..gidisattan memnun olursun tabii takimi kume yolunda hizla ilerletiyorsun..
            taraftara futbolu ogretme ziya isine bak, aklinca td benim benim cikardigim kadroya saygi duysunlar,elestirmesinler diyorsun ama unuttugun birsey var burasi babanin ciftligi degil burasiTrabzonspor..
            kecelide,huseyinde,celalettinde,hasanda,ferhatda gordugun fakat bir turlu musampada gormedigin sey nedir.bu saydigim 5.sinif topculara sahip cikarken niye musampa,symek veyahut marcelinhoya sahip cikmadin..cunku sen zerre futboldan anlamiyorsun,korkaksin..senin sistemin korkaklik uzerine kurulmus bir sistem..allah buyuk antep maci insallah son macin olur..
            bu saatten sonra senin yapabilecegin en buyuk katki istifa etmektir, zira bu enkazi bu olu topragini kaldirmak bayagi bir vakit alicak..

Yorum

• Haber Tarihi : 2007-02-09
              YATTARA ONAYDA!
              Trabzonspor’da Fatih Akyel’in takımdan ayrılmasından sonra boşalan 2.kaptanlık için düşünülen İbrahima Yattara’nın gelecek haftaki yönetim toplantısında onaylanacağı belirtildi. Teknik Patron Ziya Doğan’ın bu yönde raporu doğrultusunda Yattara’nın ikinci kaptanlığa getirileceği belirtildi. Gökdeniz’in ikinci kaptanlığı kabul etmemesi nedeniyle Yattara’ya pazubandın verildiği belirtildi.

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence bu adam bizle dalga geciyor..ne zaman cok gol pozisyona girmisizde degerlendirememisiz..yahu ileriye dan dun top yapmaktan baska herhangi bir hucum varyasyonu varmi, goren varsa beri gelsin..gidisattan memnun olursun tabii takimi kume yolunda hizla ilerletiyorsun..
                taraftara futbolu ogretme ziya isine bak, aklinca td benim benim cikardigim kadroya saygi duysunlar,elestirmesinler diyorsun ama unuttugun birsey var burasi babanin ciftligi degil burasiTrabzonspor..
                kecelide,huseyinde,celalettinde,hasanda,ferhatda gordugun fakat bir turlu musampada gormedigin sey nedir.bu saydigim 5.sinif topculara sahip cikarken niye musampa,symek veyahut marcelinhoya sahip cikmadin..cunku sen zerre futboldan anlamiyorsun,korkaksin..senin sistemin korkaklik uzerine kurulmus bir sistem..allah buyuk antep maci insallah son macin olur..
                bu saatten sonra senin yapabilecegin en buyuk katki istifa etmektir, zira bu enkazi bu olu topragini kaldirmak bayagi bir vakit alicak..
                dalga geçtiği kesin..
                2 lig maçı 0.5 pozisyon var o da umutun kayseri maçının ilk yarısının son dkaikasındaki kafa ile dışarı attığı pozisyon.
                beşiktaşın kevgire çevirip 2 maçta 30 pozisyon bulduğu vestele 1 tek pozisyon bulamadan maç bitirdi, hala konuşuyor.

uzatmaları oynuyorsun ziya hoca.
                yalanlarla bizi uyutmak vakti uzatmaz.
                sarı kartı yedin, ikinci sarıdan kırmızıya az kaldı.

Yorum

• Samsung Ersen’e talip

Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı. 10.02.2007Seul’un bir diğer takımı olan Suwon Samsung Bluewings, Ersen için Karadeniz Kulübü’nün kapısını çalacak ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolarlık teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada tamamlayan Kore ekibi, Martin’i 23 Mart’ta başlayacak olan yeni sezona kadar transfer etmekte kararlı. Ülkenin dev teknoloji markalarından Samsung’u arkasına alan Suwon, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Ersen’le gidermek istiyor. Trabzonspor Yönetimi ve Ziya Doğan’ın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Orhan YILDIRIM

fanatik

Yorum

• 'Sadece şanssızız'

Trabzonspor'un yeni transferi Ayman, "Çok diri ve güçlü bir takımız. En en iyi hücum hattına biz sahibiz. Ama şanssızlıktan kazanamıyoruz" dedi

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, bordo-mavili kulübün kendisi için son durak olduğunu zannetmediğini söyledi.
                    Ayman, ligin ilk yarısında Trabzonspor'un kötü bir dönem geçirdiğini belirterek, "Ancak gerek futbolcular, gerekse taraftarlar ilk dönemin etkilerini kafalarından atmalı. Şu anda sahada çok farklı bir takım var. Çok diri ve çok güçlüyüz. Sadece şanssızlık var üzerimizde. Ama bu şanssızlığımızı kıracağız" dedi.
                    Gol bölgelerinde sıkıntı yaşadıkları düşüncesine katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti:
                    "Sadece şanssızlık var. Türkiye'nin en iyi hücum hattı, en iyi santrforları bizde. Umut, Ersen, Yattara ve Gökdeniz kaliteli oyuncular. Şimdi Ceyhun da geldi. Önde oynayan oyuncular çok iyi oyuncular. Bu şanssızlığı her takım her zaman yaşayabilir. Mesela daha önce Gençlerbirliği'nde böyle bir dönem yaşadık. 5-6 maç üst üstte gol atamadık. Şimdi aynısını burada yaşıyoruz ama bunun geçeceğine inanıyoruz."

'Hedefimiz kupa'
                    Bu sezon ilk hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu vurgulayan Ayman, "Teknik heyet ve futbolcular olarak kupayı çok istiyoruz. Ligde 13. sıradayız ama üst sıralarla puan farkı çok fazla değil. Bunu kapatmak için çalışıyoruz. Gaziantepspor maçını alarak çıkışa geçeceğiz. Tek tek maçları düşünüyoruz. Her maçı alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Hüseyin'e övgü
                    Bu arada Ayman, Hüseyin ile orta sahada çok iyi anlaştıklarını söyledi, "Benim performansımı artırıyor. Hüseyin Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularında biri" dedi.

Doğan'dan son uyarılar

Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan taktik ağırlıklı bir program uyguladı. Çalışmaya gribal enfeksiyon geçiren Hüseyin ile Musampa katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Hasan düz koşu ile idmanı tamamladı. Ziya Doğan çift kale maçta özellikle savunma oyuncularını sık sık uyardı. Doğan, gol vuruşlarında da oyuncularından daha dikkatli davranmalarını isterken, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantıda, "Gaziantepspor maçı bizim için dönüm noktası. Artık bir seri yakalamak zorundayız. Rakibin katı savunmasını aşmakta zorlanabiliriz. Bunun için sabırlı davranın" dedi.

Milliyet

Yorum

• Tolga’nın milli hedefi

10 Şubat 2007 Cumartesi

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Tolga Zengin, yerli kaleci konusunda Türk futbolunun sıkıntı yaşayacağına inanmadığını söyledi. “Volkan çok iyi bir kaleci. Hakan var, Serkan var, G.Saray’da Aykut var. Sıkıntı olmaz” diyen Tolga, “Hayallerim ve amaçlarımdan biri Milli Takım’da oynamak. Sonuçta Milli Takım’ın başında sorumlu bir insan var. Fatih Terim’in, hazır olduğumda beni de Milli Takım’a çağıracağına inanıyorum” dedi. Trabzonspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini söyleyen Tolga, daha iyi oynamaya başladıklarını ve gelecek bir galibiyetle çıkışa geçeceklerini söyledi.

Cezakolik Trabzon

10 Şubat 2007 Cumartesi

Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle toplam 405 bin YTL para cezası ile bir maç saha kapama, iki maç da seyircisiz oynama cezası aldı. Bordo-mavili ekip seyircisiz oynanan maçlarda 280 bin YTL hasılat kaybı yaşadı. Karadeniz ekibinin cezalar sebebiyle toplam nakit kaybı 685 bin YTL oldu.

Türkiye

Yorum

Musampa ve Marcelinho konusuna gelince. Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”
                        Senin eline o adamları verende kabahat... Neyi kullandın yaw, neyi? Musampa zaten geldi geleli yedek, Marcel'in kendisi dedi yerinde oynamadığını, biz de gördük. Bir sen mi anladın yerinin sol kanat olduğunu?

Trabzon'da sona yaklaştın ZD. En azından seneye 2. ligde takım çalıştırmak istemezsin... Anlamsız çıkışlar, çelişkili ifadeler, kendi topçuna ve taraftarına yönelik dalga geçme amaçlı söylemler... Oynamayan kahraman oluyormuş... Oynat, bir halt yapamasın, sen kahraman ol madem.

Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı. Elalemin bejekelisi yüzünden Trabzonspor'dan soğuduk be... Bari konuşma da iyi-kötü ne geliyorsa elinden yap! Ortaçağdan kalma mentaliten yüzünden Szymek gitti, Marce gitti, Milan bunalımda, Musampa çoktan sıyırdı... Ne iş anlamadım, nerde yetenekleri sınırlı bir adam, o senle çok mutlu...

Yorum

Geliyoruz! Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Antep maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi ve ekledi: 09.02.2007
                          Beklenen açıklama
                          Taraftarın merakla beklediği açıklama teknik direktör Ziya Doğan’dan geldi... Bir basın toplantısı düzenleyen tecrübeli hoca, akıllardaki soru işaretlerini giderdi, iddialı konuştu. Takımın oturduğuna dikkat çeken Doğan, Antep maçından umutlu olduğunu vurguladı, bu 90 dakikayı, “Çıkış karşılaşmamız olacak” diye nitelendirdi. Ufak tefek arızaları bildiğini sözlerine ekleyen deneyimli hoca şunları söyledi:

İnce mesajlar...
                          “Gol bölgesinde sorun olduğuna katılmıyorum. Pozisyon buluyor, kaçırıyoruz. O bölgedekiler üzerinde gereksiz baskı oluşturulmamalı. Gidişattan memnunum. Musampa ve Marcelinho konusuna gelince. Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”

Bu nediyor yahu. Ne sapıkca bir anlayış. Resmen bize laf ediyor. Eh ziya doğan. Şu anda çok farklı şöyler yazacaktım ama ceza alacağımdan kendimi ifade edemiyorum. Allah seni bildiği gibi yapsın. Yarabbim bu maç bu adamın son maçı olur inşallah. Sen bu adamın bu takımdan gitmesini nasip et. Bize çektirdiklerinin aynısını kendide çeksin.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Ziya Doğanın Bizim çektiklerimizi Çekmesi İçin;

1- Trabzonspor Gibi bir Takıma Gönülden bağlı olmalı sevmeli (İmkansız Başka Trabzonspor YOK)

2- O Takımın Başına Kendisi gibi bir Tdirektörün gelmesi gerekir.(imkansız Başka Ziya doğan da YOK)

Yani anlayacağınız Ziya bizim çektiğimizi çekemez.

Allah ona Ön liberosuz bir takımda td .lik yaptırsın. bu ona verilecek en büyük cezadır.

Yorum

• ColaTurka röportajı ile Trabzonspor Ocak ayı dergisi röportajı aynı Hüseyin'in
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• fanatik

Samsung Ersen’e talip Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı.

Seul’un bir diğer takımı olan Suwon Samsung Bluewings, Ersen için Karadeniz Kulübü’nün kapısını çalacak ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolarlık teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada tamamlayan Kore ekibi, Martin’i 23 Mart’ta başlayacak olan yeni sezona kadar transfer etmekte kararlı. Ülkenin dev teknoloji markalarından Samsung’u arkasına alan Suwon, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Ersen’le gidermek istiyor. Trabzonspor Yönetimi ve Ziya Doğan’ın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

bence harika olur
                                En son capa tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 10:10.
                                12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                                - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                                Darbe sırası bizde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X