ya hseyinin olmaması avantaj dicen arkadaşlar ikinci yarı gerçekten Trabzonsporun maçlarını izleidler mi ki eyer izledilerse bu arkadaslar beraberlikten baya sıkılmışlar en iyiside çıksın takımın yenilelim diolar galiba????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Musampada oynamicakas bence avantaj degil! Hüseyin son haftalarda cok iyi oynuyordu bana göre.İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehuseyinin olmamasi bir avantaj, bu haftayi iyi degerlendirmeliyiz..gerci kel bu sefer gider huseyinin bos bos kosan modeli hasani oynatir ama bekleyelim...
Yorum
-
sizin gibi dusunenleri gordukce ziya hocanin neden istifa etmedigini veya neden kovulmadigini daha iyi anliyorum...İlk olarak serseerii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hseyinin olmaması avantaj dicen arkadaşlar ikinci yarı gerçekten Trabzonsporun maçlarını izleidler mi ki eyer izledilerse bu arkadaslar beraberlikten baya sıkılmışlar en iyiside çıksın takımın yenilelim diolar galiba????
zd oyle bir dusunce yerlestirdi ki takima daha dogrusu sizleri oyle bir inandirdi ki, bu takim huseyinsiz veya 2-3 onliberosuz oynadimi mac kaybedicekmis gibi geliyor..huseyinin yaptigi isi ayman tek basina hayli hayli yapar merak etmeyin..
huseyinin olmayisi takima birsey kaybettirmez aksine hucumumuza zenginlik katar..
Yorum
-
ewet hatta ersun yanal şenol güneş samet aybaba fatih terim halilhodzic lazaroni hepsi yanlıs yaptı bende bunun farkındayım bi biz bilioy hüseyinin topcu olmadıgını takıma zararı oldugunuİlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizin gibi dusunenleri gordukce ziya hocanin neden istifa etmedigini veya neden kovulmadigini daha iyi anliyorum...
zd oyle bir dusunce yerlestirdi ki takima daha dogrusu sizleri oyle bir inandirdi ki, bu takim huseyinsiz veya 2-3 onliberosuz oynadimi mac kaybedicekmis gibi geliyor..huseyinin yaptigi isi ayman tek basina hayli hayli yapar merak etmeyin..
huseyinin olmayisi takima birsey kaybettirmez aksine hucumumuza zenginlik katar..İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Hüseyin in olmaması avantaj falan değil beyler...Hüseyin bu takımın kaptanı...ve bence Ayman la birlikte performansı çok arttı...Hüseyin in olmamasının avantaja dönüşebilmesi için yerine Ferhat yada Hasan ın değil de Ceyhun un 11 de başlaması gerekiyor...Tabiki Yattara ile birlikte...Ziya ile bu çok zor...o zaman Hüseyin in olmaması bizim için avantaj değil dezavantajdır..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
-
olay budurİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin in olmaması avantaj falan değil beyler...Hüseyin bu takımın kaptanı...ve bence Ayman la birlikte performansı çok arttı...Hüseyin in olmamasının avantaja dönüşebilmesi için yerine Ferhat yada Hasan ın değil de Ceyhun un 11 de başlaması gerekiyor...Tabiki Yattara ile birlikte...Ziya ile bu çok zor...o zaman Hüseyin in olmaması bizim için avantaj değil dezavantajdır...İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Cola Turka Futbolcu Günlüğünden Hüseyin Cimşir
Aynen şöyle bir söz kullanmış:
Ben bunu pek anlamadım ama neyse..."Tek oynadığım zaman kendimi daha rahat hissediyorum çünkü ikili oynadığımızda topa kimin sahip olacağı yönünde bir karışıklık yaşanabiliyor. Tek oynadığım zaman her şey benden soruluyor ve bulunduğum bölgenin tek hakimi gibi oluyorum"
Yorum
-
allah allah bende geçen sefer aymanın gelmeşiyle yüküm çok hafiflediiartık daha rahat oynayabiliyorum demiomuyduİlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCola Turka Futbolcu Günlüğünden Hüseyin Cimşir
Aynen şöyle bir söz kullanmış:
Ben bunu pek anlamadım ama neyse...İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Hüseyinin olmaması büyük bi şans Trabzonspor için, Zaten ayman ve hüseyini aynı anda neden oynatı anlamadım. ikiside kesici libero atağa kaldırcak adam yoktu takımda. İnşallah ziya hüseyin yerine hata yapıpta ferhat,musafayla filan başlamaz. Ceyhunla kesin başlamalı ve ileride ersen,umut. Musampa artık 40 sene gripten kurtulamaz. Buda ziyanın işine gelir, zaten oynatmıyacaktı buda bahane oldu. Zİya son şansın bu maç senin.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
Geliyoruz!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Antep maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi ve ekledi: 09.02.2007
Beklenen açıklama
Taraftarın merakla beklediği açıklama teknik direktör Ziya Doğan’dan geldi... Bir basın toplantısı düzenleyen tecrübeli hoca, akıllardaki soru işaretlerini giderdi, iddialı konuştu. Takımın oturduğuna dikkat çeken Doğan, Antep maçından umutlu olduğunu vurguladı, bu 90 dakikayı, “Çıkış karşılaşmamız olacak” diye nitelendirdi. Ufak tefek arızaları bildiğini sözlerine ekleyen deneyimli hoca şunları söyledi:
İnce mesajlar...
“Gol bölgesinde sorun olduğuna katılmıyorum. Pozisyon buluyor, kaçırıyoruz. O bölgedekiler üzerinde gereksiz baskı oluşturulmamalı. Gidişattan memnunum. Musampa ve Marcelinho konusuna gelince. Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
"Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”
ey ziya doğan mevcut kadroya 12 maçtır saip çıktıkta ne oldu 8 mağlubiyet 1 galibiyet 3 beraberlik. Bize akıl vereceğene doğru düzgün kadro çıkar sahaya. Harcama topçuları. takımdan kaçan kaçana ama bi sen kaçmadın maaşallahYeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
Bu açıklama benim de dikkatimi çekti.İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnce mesajlar...
“Gol bölgesinde sorun olduğuna katılmıyorum. Pozisyon buluyor, kaçırıyoruz. O bölgedekiler üzerinde gereksiz baskı oluşturulmamalı. Gidişattan memnunum. Musampa ve Marcelinho konusuna gelince. Oynamayan kahraman oluyor. Bunu bir tek burada gördüm. Söylediğinin aksine, onu ‘asıl’ yerinde de kullandım ama sonucu herkes gördü. Taraftar mevcut kadroya sahip çıksın.”
Burada alenen biz taraftarlardan bahsediyor.
Burada görmüş büyük şahsiyet.
Burası dediğin yer Trabzonspor kulübü.
E biraz farklıyızdır nacizane. Yeni mi anladın?
Futbolu senden daha iyi biliyoruz. Neden gocunuyorsun ki.
Kabiliyetsizliğini sanki bizler bu işten anlamıyoruz gibi açıklamalarla neden kapatmak istiyorsun.
Gideceği için yavaş yavaş iğneli laflar söylemeye başladı.
Ziya Doğan sağlam bir topcuyu oynatacak kadar bilgili bir teknik direktör değil.
Beceremiyorsun, sonra asıl yerinde oynattıkta da ne oldu diyorsun.
Hadi canım sende. Akıl verme bize. Adam gibi kadro çıkar. Adam gibi taktik ver.
Maç başına 6-7 pozisyon varmış. Vestel maçında tek pozisyon yok be.
Hangi maçı izliyorsun sen? Forvetsiz oynadığımız maçta 4 forvetle oynadık diyen birisinden ne beklenebilir ki gerçi.
Suyun ısındı ya salla dur bakalım taraftara.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum