Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karadeniz gazetesinde kaleci jevric haberi yazıyor
    Allah muhafaza..
    O kadar dedim zaten bu yıl için kötü bile oynasa bırakalım da Jeff değil Tolga kötü oynasın...
    İnşalah iyi yetişir..
    İnşallah maç kurtaran bir kaleci kazanabiliriz..
    BEn çok seviyorum bu çocuğu ya!
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah muhafaza..
      O kadar dedim zaten bu yıl için kötü bile oynasa bırakalım da Jeff değil Tolga kötü oynasın...
      İnşalah iyi yetişir..
      bende çok seviyorum TOLGA yı ve iki maçtır süper bana göre
      tek dileğim şu kaleci atışlarını iyi kullanabilse...
      Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak volkanferhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende çok seviyorum TOLGA yı ve iki maçtır süper bana göre
        tek dileğim şu kaleci atışlarını iyi kullanabilse...
        Bence oda olacak ben çok umutluyum bu çocuktan oynadıkca daha iyi olacak
        :bayrak:
        TRABZON - YENİMAHALLELİ
        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Protokol tribününde kavga..

Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı.

Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.
          bunların yüzünden şeref tirübününün adı değişti protokol tirübünü oldu.

iyiki değişmiş.

Yorum

• Türkiye İkinci Lig B Yükselme Grubu'nda mücadele eden Arsinspor, Trabzonspor'un eski oyuncularından Çetin Güner ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, forvette yaşadıoları sıkıntıyı Çetin'in transferiyle gidereceklerine inandıklarını belirtti.

Çetin'in transferiyle ara transferi bitkrdiklerini ifade elen Bektaşoğlu,
            ''Arsinspor, son transferimizle birlikte hedefine emim adımlarla yürüyecektir.
            İlk hafta Kırakkalespor maçında aldığımız kötü sonucu da bu hafta Şanlıurfaspor'u yenerek unutturacağımıza inanıyoruz'' dedi.

En son Eskişehirspor'da forma giyen Çetin ise daha önce yaşadığı bir kente
            geldiğini belirterek, ''Arsinspor'a transfer olduğum için mutluyum. İyi bir
            takıma geldiğime inanıyorum. Arsinspor, geçen sene iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışını bu yıl da sürdürüyor. Hedefimiz Arsinspor'u Lig A'ya çıkarmaktır'' diye konuştu.

bu arada sanırım 20 000 mesajı yolluyorum
            Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ...::: DEV PRODÜKSİYON:::...

Bir Eziğin Anıları

İbret Alınması Gereken Bir Olay,
              Günün Birinde Herkes Doğru Yolu Bulacak

Bir Ata-Uni ÇILGINLAR Yapımıdır. by Alptekin

İzleyin...

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah muhafaza..
                İnşalah iyi yetişir..
                işte ayağını kullanmayı öğrendiğinde tam süper olacak.ben de hep diyorum jaferin yeidği hatalı goller yerine tolganın yediği hatalı gollerle maç kaybetmeyi tercih ederim(allah hatalı golden ve tüm gollerden korusun kalemizi ama ...)
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• jeff kaleci mi ki kıyas yapıyosunuz??tolga dan bi efsane çıksa da rüyalar gerçek olsa inşallah.
                  sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak crazyalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...::: DEV PRODÜKSİYON:::...

Bir Eziğin Anıları

İbret Alınması Gereken Bir Olay,
                    Günün Birinde Herkes Doğru Yolu Bulacak

Bir Ata-Uni ÇILGINLAR Yapımıdır. by Alptekin

İzleyin...
                    tebrikler:-)ama arkadaki kurtlar müziği febeli arkadaşın dediklerini biraz bastıryo pek iyi duyulmuyo.
                    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• arkadaslar kim ne derse desin, bizim begenmedigimiz kel ziya inat etti önliberodan vazgecmedi, ama ofansif gücünüde gösterdiyse, bu inat varken onda seneye bizi bu takimla sampiyon yapar. sadece destek verelim...

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar kim ne derse desin, bizim begenmedigimiz kel ziya inat etti önliberodan vazgecmedi, ama ofansif gücünüde gösterdiyse, bu inat varken onda seneye bizi bu takimla sampiyon yapar. sadece destek verelim...
                        Iyi fikir.
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          jeff kaleci mi ki kıyas yapıyosunuz??tolga dan bi efsane çıksa da rüyalar gerçek olsa inşallah.
                          tolgayla maç yaaprken adam halısahada bile dışarıya çıkan toplara uçuyordu normal kaleler daha büyük olduğu ve ona alışması gerektiği için. şimdi iyi kaleci olur umarım. yabancı kontenjanı azalsın yeni bir ön libero alırız
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            OLAY! OLAY! OLAY !Tarih: 31.01.2007, 20:00:22 (133 okuma)
                            Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.

:bayrak:

Rezillik başka bişey değil bunlar bi de Ajdar Alihan arasında yaşanıyor başka yerde değil. Böyle bir olayla karşımıza çıkan insanlar artık bu takımda yöneticilik yapmamalı bence, ayıp denen bişey var ya.

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulübümüz sporcularından Aykut Akgün’ün bonservisi Zeytinburnuspor’a verildi. Böylelikle ligin ilk yarısında kiralık olarak Maltepe'de forma giyen Aykut, sezonun ikinci devresinde Zeytinburnuspor’da görev yapacak.
                              Kiralık verilmesini anlarım da neden sözleşmesi 2010'a kadar devam eden, 20 yaşında bir futbolcuyu, geleceğimiz olarak paf takımdan profesyonel sözleşme yaptığımız bir ismi, bonservisiyle birlikte, hiçbir bilgi verilmeden, bir "oldu bitti" ile 2. lig kulübüne gönderilir?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• jevriçi bonservisiyle alıp jeffi kiralıo dio fotomac insallah yalandır jevriç de kaleci mi ya kingston ona bin basar aynen jeff ve tolgada
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X