Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resim bu ama bana biraz fake gibi geliyor siz de bir degerlendirin
    fake değil abi feykkkin kıralııı
    yabancı bir oyuncu ile sözleşme imzalıyabilmemiz için..kiralık olanların dışındaki 7 yabancı futbolcumuzun 2 tanesinin başka bir kluple ya kiralık yada bonservisi ile birlikte sözleşme imzalaması lazım..E buda şimdilik mümkün görünmüyor...Tabi muhteşem yönetimimiz bu gece bir operasyonla elimizdeki iki yabancıyı başka bir kulübe satmazsa
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• ee dakka90.com sitesininde ekmek yiyebilmesi için bol bol tıklanması lazımmalum neyle döner koca çark..Biz tıklıcaz site reklamcılardan para alıcak!!

Yorum

• O resimde el sıkışanlar yunanlı menajer ve maritimo başkanıymış dakka90 ekibi yememiş içmemiş uyumamış Trabzonsporu takip etmek için taaa portekize gitmiş walla bence çok fazla şişirilmiş balon haberlerden biri

Yorum

• Brezilya, Fabiano Eller'in Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceğini konuşuyor!.. Basın, Eller ile üst üste röportajlar yayınlayarak bu oyuncunun Türkiye'ye dönmemesini istiyor!.. Fakat, yıldız oyuncu Ziya Doğan'ın istemesi durumunda Trabzon'da oynayacağını söyledi!.. Eller'e İtalya'dan Atalanta, İspanya'dan Levante ve Betis, Brezilya'dan ise Fluminense ve İnternacional takımlarının talip olduğu ifade edildi.
          Futbolcu ise Brezilya'da yayın yapan Sporttv'ye yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın kendisini istemesi ve şans vermesi durumunda Türkiye'ye geleceğini soyledi. Eller, Trabzonspor'da istenmediğini ve yönetimin kendisini İnternacional takımına kiralık verdiğini hatırlatarak, "Beni istemeyen, beni anlamayan onlar. Şimdi tekrar geri dönmemi istiyorlarsa sorun çıkmaz, çünkü 2008 yılının temmuz ayına kadar sözleşmem var" dedi.
          Brezilyalı futbolcu, 3 Ocak'ta Trabzon'da olacağını da sözlerine ekleyerek, menajerine talimat verdiğini ve Trabzonspor ile bir an önce masaya oturmasını istediğini söyledi.
          Milliyet

Bugün Folomac Ellerin Kesinlikle gelmek istemediğini söylüyordu , 90dakiaka.com a göre milliyet de böyle demiş hangisine inansak?
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• bu transfer dönemlerinde dünyada oyuncu birakmamisizdir haa medyamiz sagolsun. Artik en az 5,6 gazete ayni haberi yazdiktan sonra inanmaya tesebbüs edecegim....
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• nedu bu yav bütün haberler yalan bi umutla kopyalıyorum ama onlarda yalan çıkıyo
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• bu transfer donemlerınde gazetelerı,siteleri vs. yalan haber yapanları mahkemeye vermek gerek,psıkolojımızı bozuyor dıye..

gazetecılık,habercılık mantıgı nedır?birinin bunlara ogretmesı gerek..
                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nedu bu yav bütün haberler yalan bi umutla kopyalıyorum ama onlarda yalan çıkıyo
                  Yalan abi...naparsın şu sıralar medya bizim üzerimize oynıyacak..E transfere ihtiyacımız var diyen bi teknik direktörümüz ve kamp başlamadan takviyeleri yapacağız diyen bir yönetimimiz var Ara transfer dönemi bitene kadar duyacağız bu yalan haberleri..Umutlanacağız,üzüleceğiz!!Çünkü biz trabzonsporluyuz...
                  Ama yabancı alabilmemiz için 2 yabancımızın başka klüplerle imzalaması lazım..Buda şimdilik mümkün değil
                  Ara transferde çok yabancı alıp satacağız feykkk ten

Yorum

• biri zahmet olmazsa başkana telefon açsın sorsun desin başkan transfer ne alemde

Yorum

• Valla almasınlar ama bahaneleri biraz mantıklı olsun. Mesela "Garanti başarılı olacağı belli değildi ondan almadık" veya "Marcelinho gibi dünya yıldızı 2,25 milyon € bonservis bedelliyken bu futbolcuya 3 milyon € veremeyiz" gibi bahaneler insanı daha çok yoruyor
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biri zahmet olmazsa başkana telefon açsın sorsun desin başkan transfer ne alemde
                        hasimdi transfer etsegik ne ise yarar
                        en akillisi simdi lüzümsüz yabancilari yollamak olur yani junu spartaya hediye szimeki wislaya jeff i brezilyaya kiki yle marcello kalir sanirim ama iyi bi teklif arab devletlerinden gelirse onlarda yollanir sonra ise yaramayan türklerin bi kisminida yollarsin ali , emrah gibi genclerini takima geri alirsin maalesef sebattakileri cagiramassin ama yeterince baskalari var sanirim ellerde ise yarar bi oyuncu onuda bi yarim yil deneme icin takima gorsun söyle bol gencle ucuz oyuncularla bu sezonu bitiririz saaten sampiyonluk sansimiz kalmadi niye bosuna yine elimizde olmayan paralar sokaga atilsin intertoto sirasinda bu sezonu bitirsegik yeter yada kupayi alsagik
                        bence bu yol daha saglikli ve bosuna takimin sirtina yük verib daha basa kadar tirmanin diyecegimize bi yarim sezonda takima zaman verilmis olur birbirini tanimaya bi skelet olusmasina nedir o her transfer döneminde 10 20 milyon dolar harciyoruz yazik en azindan avrupadaki kulübler böyle yapiyor
                        diyelim son valencia dediydi sl elemelerini basarirsahik pahali transfer yapacagiz basardilar ve jaoquini aldilar 25 milyona para böyle elde tutulur böyle devam edersegik yakinda iflas eder kulüb
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• A football / soccer club world ranking based on the Elo rating system. Scores, standings and statistics about clubs as well as international and domestic leagues / competitions.

şu istatistiğe bak arkadaş bunu mu alıcaklar yanii???
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://footballdatabase.com/site/pla...umpPlayer=8118

şu istatistiğe bak arkadaş bunu mu alıcaklar yanii???
                            Eger haber gerçekse ki ben inanmıyorum bu adam bizimn jundan bile kötü

Yorum

• Bunu Kanca mı bulmuş acaba?
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• kaç gol atarsa atsın biz nabacaz forvet lazım deilki yalandır bu haber bence forvet almak saçmalıktan başka bişi olmas

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X