erciyes 2 -1 gs ilk yarı sonucu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Allah kayseriye bereket versin. Bastırın pastırmacılar.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs 4 üde yedi şöyle 6-7 tane yeseler çok güzel olacak"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Karşı karşıya!
Trabzon Yönetimi, Szymkowiak'ın gönderilip, Eller'in gelmesini isterken, Teknik Direktör Ziya Doğan da tam tersi görüş belirtti
Trabzonspor'da, yabancı futbolcu konusunda yönetimle Teknik Direktör Ziya Doğan arasında görüş ayrılığı belirdi. Özellikle Eller'in dönüşü konusunda tarafların birbiriyle farklı düşündüğü, Szymkowiak için de Doğan ile yönetimin farklı bir bakış açıları bulunduğu öğrenildi. Szymkowiak'ın gönderilmesini isteyen yönetime karşılık, Ziya Doğan'ın tutulması taraftarı olduğu belirtildi.
Yönetimin Dünya Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazanan İnternacional'de oynayan Eller'in dönmesini isteyen görüşü, Başkan Nuri Albayrak'la Ziya Doğan arasında İstanbul'da yapılan görüşmede de ortaya kondu. Sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek olan Eller'in Antalya kampına katılmasını isteyen yönetime karşılık, Brezilyalı'nın dönüşü halinde bir yabancı oyuncuyu göndermek zorunda kalacak olan Ziya Doğan, yine karşı görüşü savundu.
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise önümüzdeki günlerde Eller'i kampa davet edeceklerini söyledi. n ÖMÜR AVCI / DHA
Albayrak kararlı
Bordo - mavililerin Başkanı Nuri Albayrak, kulübü kongreye götürmelerinin düşünecekleri son şey olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un patronu, "Kulübü, bu durumda bırakırsak, arkamızdan, (Bıraktı, kaçtı) derler. Buna asla izin vermem. Trabzonspor'u özlenen pozisyona çıkarıncaya kadar hiç bir yere gitmeyeceğim. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapmakta kararlıyız" dedi.
Yattara beklentisi
Kaptan Hüseyin, Yattara'nın takıma katılmasıyla çok farklı bir Trabzonspor izlettireceklerini söyledi.
Sezon başında ilk 11'de direkt oynayabilecek 6 yeni futbolcunun transfer edildiğine dikkat çeken bordo - mavili oyuncu, "Yeni gelenlerin uyum sorunu oldu. Bu nedenle istediğimiz takım ruhunu yakalayamadık. Derbilerden 6 puan çıkardık ama Anadolu takımlarına kaybettik. Bunun sonucu olarak ligde çok kötü bir yerdeyiz. Trabzon tarihinde böyle bir şey görülmemiş. Maalesef bunları yaşadık. İkinci yarıda Yattara'nın aramıza katılması, takviyelerle farklı bir Trabzonspor olacağız" diye konuştu.
milliyet.com.tr
benim anlamadigim bir sey var. Yönetim Hocanin isine karisabilirmi ?? Hele Hele Hocanin arkasinda durduklari demelerinden sonra bu nasil is anlamadim gitti....En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 21:49.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
ziya için başarı çok kolaymış....göreceğiz
Yorum
-
manisa-eskişehir maçında da 6 golün 4 ü penaltı...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün grubumuzda oynanan ve 2-2 biten konyaspor-ankaraspor maçında atılan 4 golün 3 ünü futbolcular kendi kalelerine atmışlar...
Yorum
-
Kardeş yanlışını düzeltmiş olmak istemiyorum ama 7 golün 4'ü penaltıİlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisa-eskişehir maçında da 6 golün 4 ü penaltı...
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Konyaspor maçında beraberlik yetiyor.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverdiğiniz bilgiler için teşekkürler....son maçta mutlaka galip gelip işimizi şansa bırakmamalıyız, es es hariç her takımın şansı var çünkü..
Vestel Manisa Ankaraspor la oynuyor
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Naim
Tüm Spor - Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ligin ilk yarısındaki yedi haftalık döneminde tehditler aldığını belirterek, 'Son 15 gündür herhangi bir tehditle karşılaşmadım' dedi.
Şu haberi okuyup lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
buyrun buda eleştri sebebim
Haşim Sayitoğlunun haberine girilen Trabzonspor Resmi
Yorum
-
Yönetim kurulumuzdan açıklama
Yönetim kurulumuzun bu akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, profesyonel futbol takımımızın ligin ilk yarısında Turkcell Süper Lig, FORTIS Türkiye Kupası ve UEFA Kupası’nda oynadığı tüm müsabakaların geniş çaplı değerlendirmesinin yapıldığını belirterek şunları söyledi: “Yönetim Kurulumuz Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’ın da katıldığı toplantıda geniş çaplı bir değerlendirme yapmıştır. Buna göre kurulumuz oybirliğiyle profesyonel futbol takımının sorumluluğunu Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu’na vermiş ve Antalya kampına kadar yeni bir yapılanmanın hayata geçirilmesini kararlaştırmıştır.
Yine yönetim kurulumuzun görüşlerine başvurduğu Teknik Direktörümüz Ziya Doğan önderliğindeki profesyonel takımımızın Tabzonspor’un ismine yakışır bir şekilde sezonu tamamlayacağına olan inancı tamdır. Kamuoyuna duyurulur."
20.12.2006 22:13:00
Yorum
-
Trabzonspora $uanda gelebilecek bir t.d ismi söylermisiniz, sizi rahat ettirebilecek ve takimi ayaga kaldiracak, elinde sihirli deynek olan bir hoca var mi? % 85 Z.D geri gelsin diyenlerin icinde varmisiniz bilmiyorum ama, devamli hoca degi$tiren takimlarin hicbir yarar görmedigini biliyorum.İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyan doğan trabzonsporumuzun ligin ikinci yarısında başarılı olmasını arzu ediyorsa yapacağı tek şey var yanına ferhat- ömer rıza- ve jefferson u alıp trabzondan ayrılmak. yani ziyan doğanın kendisinin istifa etmesi gerekiyor ilk önce..En son salihismet tarafından düzenlendi; 21.12.2006, 01:44.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum