Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anormallik war..
    baya bi anormallik var hemde ..
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ya şunu anlamıyorum..sivas bizi yeniyor..inegöl sivası yeniyor..biz inegölü yenioz..
      yani yenebiliriz..
      şaşırtıcı valla.
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• arkadaslar iddaa da ne verıo baktınızmı inegöle ..ne paralar donuo bu maclarda sadece futbol olarak oynanmıyokı bızde bu meret....
        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• ilginç valla..
          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar iddaa da ne verıo baktınızmı inegöle ..ne paralar donuo bu maclarda sadece futbol olarak oynanmıyokı bızde bu meret....
            kac vermislerki inegöle

bence mac satilmis

Yorum

• İddacılar iş başında demek.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• wederson satılacaksa bizim almamız lazım mutlaka..yönetimin hiç olmasa bunu yapması lazım...

-----------------------------------
                Galatasaray Wederson'a talip

Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, mavi-beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Wederson Luiz da Silva Medeiros’a Galatasaray’ın talip olduğunu açıkladı.
                Gökçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın, Wederson’u Ankaraspor’dan resmen istediğini söyledi.
                Wederson’un transferi konusunda Ankaraspor yönetiminin karar vereceğini ifade eden Gökçek, "Bana sorarlarsa hangi futbolcu isteniyorsa parası belli. Parayı ödeyen satın alır. Ama kulüp verir mi vermez mi kendi kararları" diye konuştu.
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şota bizim acımızı fenerden çıkarır hiç şüphem yok...
                  bide bjk ye üzülenleri anlamıyorum 3 senedir 5 takımın 3ünün çıktığı gruptan çıkmayı beceremediler...
                  haklısın ama biz daha hiç o gruplara kalamadık malesef
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haklısın ama biz daha hiç o gruplara kalamadık malesef
                    sende haklısın ama katılacaz inş.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• işallah ya başka çaremiz yok !!

Yorum

• giray bulak sakaryayla yıl sonuna kadar anlaşmış

Yorum

• anlaşsın..o bize gelmez asla
                          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• bizde onu istemiyoruz zaten ..

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türk Takimimi? yaa birak allah askina, onlardan ülkemize gelecek puanlar batsin. BIZLERE BU TAKIMI LÜTFEN SAVUNMA.
                              Katiliyorum. Istanbul'un 3 kucuklerinin basina gelen her turlu olumsuzluk, kotu olay uzun vadede Turk futbolunun yararinadir. Uc kucuk neredeyse bir asiri askindir bu ulkenin guce tapinmaciligindan beslenen parazitlerdir. Devletten aldiklari akil almaz desteklerle, kanun boslugundan, denetim yetersizliginden mutevellit mafyavari yonetimleri ile, pazardan karpuz kavun gibi alip sonra begenmeyip bir koseye firlattiklari, parlamadan sondurdukleri Anadolu yildizlari ile Turk futbolunun onundeki en buyuk engellerdir. Bu kucukler soz konusu oldugunda vatan, millet, Sakarya soylemleri kafamizi karistirmasin lutfen.

Yorum

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anlaşsın..o bize gelmez asla
                                Nasıl gelmez yaaa Giray hoca son ana kadar trabzondan haber bekledi arkadaşlar belki hoca değişikliği olur diye sakaryayı 2 hafta bekletti ama yönetim ziya hocanın arkasında durunca oda sakaryaya gitti..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X