Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istifasini mi bekliyorsun ??

daha cok beklersin bence :-)

Yorum

• İlk olarak ahman1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saat gece 01:23 ve ziya doğan hala istifa etmedi...
      Su asamada kesinlikle istifa edemez. Sorsan "Takimi bu durumda iken birakamam" der, der de "Hocam sen takimi birak su anda istifa etsen seni bir daha hangi takim alir?" desen ne der, ne diyebilir; asil o tartisilmasi gereken. Bizde boyle kulaginin uzerine yatan, tepkisiz, bu kadar utanc dolu 7 haftayi sineye cekebilen camia oldukca Ziya Dogan'lar daha coooook kalir bu takimin basinda.

Yorum

• he yaa. bu sezonda bosuna kürek salladik. Zort-is Türkiye Kupasina yapistik yine.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzon'un derdi baskı!

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, 22 yıldır şampiyon olamamanın camiayı çok etkilediğini söyledi, "Avrupa'da ses getirecek oyuncularımız var ama bir armoni içinde sahada işlemeleri önemli" dedi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, 22 yıldır şampiyonluğun gelmemesinin toplumsal baskı yarattığını ve bu duygudan kurtulmaları gerektiğini söyledi.
          Kafkas, "Trabzonspor'un amacı tabi ki son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamaktır. Ancak bunu bir baskı unsuru haline getirmek hem takıma hem de yönetime yansır. Yakın geçmişte yaşanan kongre süreçleri kesinlikle Trabzonspor'a zarar vermiştir. Trabzonspor'un iyi yönetilememesinin sebebi de bu baskılar altında yapılan hatalardır. Transferler de bunun içindedir" dedi.
          Transferde oyunculara tek tek baktıkları zaman bariz bir hatalarının olduğunu düşünmediğini ifade eden Zeyyat Kafkas, şöyle konuştu:
          "Mutlaka hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. Kimileri Trabzonlu futbolculardan kurulu bir takım oluşturulsun diye görüş bildiriyor. Futbolcu oynadığı takımın forma ruhunu içinde yaşayabiliyorsa, büyüklüğünün farkındaysa, geldiği ve doğduğu ilin çok da önemi yok. Avrupa'da ses getirecek futbolcularımız var ama bunları bir armoni içerisinde sahada işleyecek duruma getiremezseniz başarı gelmez."

Altı eksikle gittiler

Bordo-mavililer, 7 maçlık galibiyet hasretinden sonra ligde mağlup ettiği Ankaraspor'u, bu akşam kupada da yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Başkente altı eksikle giden Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ziya Doğan, Tolga Zengin'i kadroya almazken, 3. kaleci Ahmet Şahin'i Ankara'ya götürdü. Doğan, son antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Hiç beklemediğimiz bir ilk yarı geçirdik. Kupada yolumuza devam etmek için bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Sizden yine son maçtaki oyununuzu bekliyorum" dedi.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su anda hangisi daha iyi oynuyor dersen Kessinlikle Ricardinho derim sonuc ortada.
            senin hocan ziya hak veririm.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• hicte üzülmedim hele bir önceki gün febe ikinci golü atınca kahroldum ben sadece gs avrupada yenilince sevinemiyorum onuda sırf fenerliler gs yenince kahroluyor diye gs yenilince üzülemiyorum yoksa unutmadım bize karşı oynadıkalrı maçı
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• bu arada dün tv 8 de yaşamdan dakikaları seyrederken Sunay Akın bir şey anlattı çok hoşuma gitti Zamanını bilmiyorum Çanakkale cezaevi mahkumalrı büyük kluplere mektup yazmışlar biz top oynamak istiyoruz bize malzeme gönderirmisinz diye bjk febe gs göndermemiş oralı bile olmamışlar ama mahkumlar top oynuyorlar bordomavi formaları ile trabzonsporumuz cevap vermiş bu isteklerine Çok hoşuma gitti bu anekdot gurur duydum yine trabzonsporlu olduğum için Buradan bu işe vesile olan tüm yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum işte gerçek büyük klup budur......
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Murat TAŞKIN
                  spor@yenicaggazetesi.com.tr
                  ...........................................................

Trabzonspor düzeldi mi?
                  Trabzonspor, Ankaraspor’u yenerek, sanki 7 maçta kaybettiği 20 puanı aldı.Öyle ya, bundan önceki 7 maçta 3 gol atıp, sadece bir puan toplayabilen bir takım, 1 maçta aynı sayıda gol kaydedip 3 katı puan almışsa, çok büyük başarı elde etmiş demektir!..
                  Trabzonspor’u çok iyi (!) yönettiklerini düşünenler için bu yeterlidir.
                  Niye böyle düşünüyorlar, diye soracak olursanız; Trabzonspor yönetimi lige başından değil, sonundan bakıyorlar da ondan. Bir hafta da iki basamak birden çıkmak, küme düşme hattından 3 basamak uzaklaşmak demektir..
                  Mantıklı değil mi?
                  Her ne kadar, bazı art niyetliler (!), “Yönetim bunlara sadece maç bileti vermekle kalmıyor, bir çoğunun cebine para da koyuyor” deseler de, siz inanmayın, onlar karşılıksız (!) destekliyorlar.
                  İkinci yarıya 19 puanla başlanacak ve Ziya Doğan’ın dediği gibi, “Sihirli bir el Trabzonspor’a değecek ve tüm maçlar kazanılacak. Hatta Avrupa’da bile kendinden söz ettirilecek.”
                  Öyleyse, yapılacak şey, bu yönetim aynen devam edecek, Ziya Doğan’a basına karşı daha negatif bir tutum izlemesi, futbolcularla ilgili sıkıyönetimlerin daha da genişletilmesi önerilecek.
                  Trabzonspor’u ikinci yarıda da aynı kafadaki yönetim ve etrafından sarıldığını düşünerek hareket eden bir teknik adam yönetecek, hazırlayacak...
                  “Değişmeyen deliler ve ölülerdir” denilse de, bazı konularda işi salaklık derecesine taşıyanların, pek değişmediği çok katı bir gerçektir.
                  Şimdi, sormak gerek:
                  Trabzonspor, düzeldi mi?
                  “Düzeldi, düzeliyor, düzelecek” diyenler ikinci yarıyı opsiyon olarak istiyorlar.
                  Ya ikinci yarı birinciden kötü olursa!..
                  Bunu ve işin nereye varacağını hiç düşündüler mi?

Tarih:14.12.2006
                  YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Murat TAŞKIN
                    spor@yenicaggazetesi.com.tr
                    ...........................................................
                    TRABZON SPOR'
                    A KÜÇÜK ADAMLAR.......
                    “Murat Bey, her yerde gerçekçi olmak gerekir. Kötülerin kadar iyilerin de cesur olması kaçınılmazdır. Trabzonspor’un kötü gidişine göz yumanlar da, bence yönetim kadar suçludur. Gerçekçi olmak ve gerçekleri korkmadan haykırmak gerekir..Kafasını kuma sokmuş olanların okumasını dilerim.

Böyle diyor, Adana’dan Sayım Özselimoğlu..
                    Bir zamanlar, Türkiye’nin en ücra köşesinde yaşayan, ama Trabzon adını bilmeyenleri bile bordo-mavili yapan Trabzonspor’un bugün içine düştüğü içler acısı durum nedeniyle, artık kıyıda köşede kalan “iyi günde de kötü günde de” diyen vefalı taraftarlardan biri.
                    Sayım haklı. Ama çok değil!..
                    Çünkü, yönetimi eline geçirenlerin kendilerini vazgeçilemez görüp, “Ali kıran baş kesen” haline geldiği bir ülkenin (Türkiye) takımı Trabzonspor.
                    Trabzonspor delegesi de, son kongrede Türkiye’de son yıllarda İstanbul belediyesi ihaleleri ve özelleştirmelerden sağladığı rantlarla “paralılar” arasına giren Nuri Albayrak’ı, büyük bir yanılgı ile “futbol kültürü yoksa da, eksikliği kesenin ağzını açarak kapatır” diyerek başkanlığa getirdi.
                    Yanına ise, işe çok fazla bilmeyen ve büyük olan Trabzonspor gömleğini dolduramayanları ilave etti..
                    Daha net bir ifadeyle “büyük işler küçük adamlara” emanet edildi.
                    Kıssadan hisse babında , aklımıza yine Cengizhan’ın söylemi geldi.
                    Ünlü Moğol imparatoru Cengizhan’ın tahtı, at üstünde göçebe yaşayan Türklerin saldırıları ile sallanıyor; devleti zaafa uğruyor, orduları yenilgi üzerine yenilgi alıyordu.
                    Cengizhan; akıl danesi, danışmanlarını topluyor.
                    -Neden bu işler kötü gidiyor? Niye yeniliyoruz? diye soruyor ve “Kaygılanıyorum” diyor.
                    Danışmanlardan her kafadan bir ses çıkıyor. “Asker öyle yapıyor, atlar böyle koşuyor” diyor ve komutanlar birbirini suçluyorlar..
                    Cengizhan, hışımla ayağa kalkıyor ve “Yeter” diye bağırıp devam ediyor:.
                    -Ben size neden olduğunu söyleyeyim? Hele şimdiki halinizi gördükten sonra çok daha iyi anladım. Ben, seçim yaparken, bilemedim.
                    Büyük işlerin başına küçük adamları, küçük işlerin başına da büyük adamları getirdim.
                    Büyük adamlar, küçük işleri önemsemediler. Gereğini yapmaya tenezzül etmediler.
                    Büyük işlerin başına getirdiğim küçük adamlar da, onların üstesinden gelemediler. Altında ezildiler. Koskoca devlet bu yüzden yeniliyor, yıkılıyor.

Tarih:08.12.2006
                    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• galatasarayın şampiyon kulüpler kupasında yarı finale çıktığı sene fenerin bordeaux u elediği sene kulüpler arasında şimdiki gibi bir nefret yoktu. şimdi herkes Türk takımı olduğuna bakmadan karşısındakinin yenilmesine elenmesine seviniyor. o zamandan bu zamana ne değişti ki ? rekabet o zamanlar da vardı

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle kolye takmakla müslümanlık olmaz. ALLAH yazısını boğazına değıl kalbine yüreğine takması lazım. Gidin sorun ona kolyede yazılanın anlamını bilmez.
                        Bu kadarda önyargılı olmamak lazım. Yaşı kemale ermiş bir insan taktığı ziynetin ne anlamı geldiğini bilir en azından.
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• yeniçağ gazetesinde yazılanları herkes tahmin edebiliyor..
                          biliyorda işin gerçeğini..
                          burda söyleyince işin adı siyaset oluyor.
                          ama albayrak tamamen siyasi gelecek için kullandı Trabzonu, ve bu aşamada bırakması demek, siyasi geleceğinide bırakması demek olduğunuda biliyor...
                          takımı düzeltmek için ne gerekiyosa yapacaktır..bu ts sevgisinden değil, siyası kaygısındandır..
                          ama 2. yarı sihirli değnekmi değecek takıma...değil..
                          belki biraz toplıycaz yada bu sezon düştüm düşücek bi durumda olucaaz..
                          ondan sonra görücem ben bunların havalarını...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• fenere az alkmaar çıktı. şota feneri görürse dayanamaz valla
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• sota geri döndü2 macda en az 3 tane beklıyoruz senden
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İŞTE EŞLEŞMELER(ş.ligi)
                                Porto - Chelsea
                                Celtic - Milan
                                PSV - Arsenal
                                Lille - M.United
                                Roma - Lyon
                                Barcelona - Liverpool
                                Inter - Valencia
                                Real Madrid - B.Münih
                                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X