Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim başarısız

Trabzonspor'un kötü gidişi taraftarı üzerken, bordomavi. net adlı internet sitesi bu konuyla ilgili bir anket düzenledi. "Trabzonspor'un başarısızlığında en büyük pay sahibi sizce kim?" sorusuna taraftarlar, yüzde 76 yönetim, yüzde 15 futbolcular, yüzde 8 de teknik heyet olarak cevap verdi.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardesim ben haberi bulup site koymak yukyumlugum var vallaha neysen nedersin bilemem kardes ben işi mi vapıyom sagol
      Sana bişey demedimki.Eleştirilerim futbolculara, yönetime.7 haftadır taraftarlar barışma maçını oynuyolar.

Yorum

• Tam destek gerekiyor

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, yönetim kuruluna görüşlerini sunduklarını söyledi. Algan, kulübün zor günlerden geçtiğini belirterek, "Trabzonspor'a bu dönemde sahip çıkmak gerekiyor. Herkes 7'den 77'ye Trabzonspor'un yanında olmalı" şeklinde konuştu.

Tarihi çağrı

"20 kişilik Trabzon sporlu işadamları olarak yeni oluşumlar içindeyiz Amacımız Trabzonspor'a hizmet. Albayrak, yaraya neşter vurmalı".

Trabzonspor'un kötü gidişi, taraftarlar kadar Trabzonlu işadamlarını da üzüyor. Trabzonsporlu İş Adamları Derneği adına bir açıklama yapan eski yönetim kurulu üyesi Metin Akbaşoğlu şunları söyledi: "Başkan Nuri Albayrak'ın ekibi ile toplanıp, net bir duruş sergilemesini istiyoruz. Albayrak'ın devam edip etmeyeceğini açıklamasını bekliyoruz. Yönetim

radikal kararlar alırsa destek veririz. Bizler 15-20 kişilik Trabzonlu iş adamları olarak Trabzon'a hizmet etmek ve efsaneyi tekrar diriltmek için hazırız."

Neşter vurulmalı
        Akbaşoğlu, "Trabzonspor'un içinde bulunduğu kötü gidiş, taraftarlar kadar bizleri de çok üzüyor. Trabzonlu iş adamları olarak kulübe hizmet etmek için bütçe oluşturmayı düşünüyoruz. Çünkü bu takımın buna ihtiyacı var. Kulübün daha fazla borçlanmaması ve kötü gidişi durdurmak için böyle bir bütçe gerekiyor" açıklamasını da yaptı. Metin Akbaşoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor'un aydınlık yarınları için kenetlenmek şart. Ama öncelikle başkan Albayrak, kötü gidişi durdurmak için kanayan yaraya neşter vurmalı."
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzonspor’da bütün gözler bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında.

Ligde ilk yarının bitmesine 1 hafta kalmasına rağmen kötü günler yaşayan ve sıralamada 15.sırada bulunan Trabzonspor’da, bu akşam yapılacak ve Başkan Nuri Albayrak’ında katılacağı toplantı büyük önem taşıyor.

Yaşanan sıkıntıların ve Bursaspor maçı sonrası görevine son verilip verilmemesi gündeme gelen Ziya Doğan’ın durumunun netleşmesi bekleniyor.

Trabzonspor Divan kuruluda bu toplantıdan çıkacak sonuçları merakla bekliyor. Bilindiği üzere Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, Divan kurulunun düşüncelerini başkan Nuri Albayrak ile paylaşmış, “Trabzon’da oluşan hava, ya ekibini yenilemen, yada yöneticileri futbolun dışında tutarak, Futbol A.Ş’nin başına bu işi bilen birini getirmendir” şeklinde öneride bulunmuştu. Başkan Nuri Albayrak’ında bunu üzerine yöneticilere “Artık siz susun ben konuşacağım. Ne yapacağıma karar vereceğim” dediği öğrenildi.

Yönetim içerisindeki bölünmüşlük giderek büyüyor

Trabzonsporlular, yönetimin kongre kararı almasını, Ziya Doğan ile yollarını ayırmasını beklerken, Trabzon ve İstanbul kanadı diye ayrılmış olan yönetici grupları arasındaki anlaşmazlıklar daha da artarak devam ediyor.

İstanbul’da yapılan ve Ziya Doğan’ın tatışıldığı toplantıda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve kendisi ile beraber hareket eden isimlerin “Doğan gitsin yoksa biz bırakırız” şeklinde düşünce ortaya koydukları öğrenildi.

Haşim Sayitoğlu ile birlikte hareket eden yöneticilerin bu sözlerine , Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Siz Lazaroni’yi getirmiştiniz. Şimdi Ziya Doğan’ı yemek istiyorsunuz. Zaten Trabzon’da ona hiç sahip çıkmadınız” şeklinde tepki koyduğu öğrenildi.

Trabzonspor’da Sürpriz Gelişme

Başkan Nuri Albayrak’ın Bordo-Mavili ekibin unutulmaz teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı’yı arayarak kendisine Teknik Danışman olması için teklifte bulunduğu, Özyazıcı’nın bu teklife henüz bir cevap vermediği öğrenildi. Bugün Trabzon’a gelecek olan Başkan Albayrak’ın Özyazıcı ile masaya oturacağı da gelen bilgiler arasında..

Kaynak:haber61.net
          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu, Trabzonspor’un siyasete alet edilmesine karşı olduğunu söyledi.

Sezeroğlu Haber61.net’e yaptığı açıklamada genel kurulda oy kullanma hakkına sahip 4325 genel kurul üyesinin, 1/5 inin, yani 865 genel kurul üyesinin imzasının, yönetimi seçime götürmek için yeterli olacağını belirterek, ‘’865 üye noterden onaylanmış, olağanüstü kongre istiyoruz,taleplerini kulübe faks çekerek iletmeleri halinde Genel Kurul'u toplantıya çağırabilir’’ dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, Atay Aktuğ döneminde Ak Parti Trabzon milletvekileri Mustafa Cumhur ve Kemalettin Göktaş’ın konuşmalar yaptığı, Albayrak döneminde ise sustukları sözünün hatırlatılması üzerine Sezeroğlu, şunları söyledi:

‘’Trabzorspor’a siyaset karıştırılmasına karşıyım. Trabzonspor siyaset üstü bir kuruluştur. Dolayısıyla şimdi hangi dönem Trabzonspor’a siyaset bulaştırmak istenmişse de buna bütün Trabzonspor’un kulüp üyeleri karşı çıkmışlardır. Başta da sicil kurulu başkanı olarak ben karşı çıkmışımdır. Trabzonspor’un siyasete alet edilmesine karşıyım. Zaman zaman bir takım temayüller olmuş ise de kulüp kendi içerisinde de bu gelişimleri bertaraf etmiştir. O milletvekileri de gerekli gördüğü o zaman madem konuştunuz, şimdi susmak size yakışmaz. Onlar da Trabzonspor’un üyesidir. Genel kurul da gelsin konuşsunlar’’

Trabzonspor yöneticilerinin konuşmalarında ve vaatlerinde çok dikkatli olması gerektiğini kaydeden Sezeroğlu, ‘’Trabzonspor taraftarı verilen sözleri unutmaz ve takipsizi olur. Ona göre başkan ve yöneticiler yaptıkların konuşmalarına dikkat etmeleri gerekir. Bir gün gelir bu taraftar vermiş olduğun sözlerin hesabını sizden sorar’’

Selahattin Aydınlı / haber61.net

Yorum

• 865 imza toplanamazmı genel kurul yapılsın bu şerefsizi yollasak

Yorum

• eğer bir kurul toplayacaklarsa iş adamlardan ziyade futboldan anlayanlardan ve profesyonel yöneticilikten anlayan kişilerde olmalı... iş adamı olmak demek herşeyi en iyi şekilde yönetebilmek demek değildir.. örnek: trabzonspor yönetimi
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Doğan kalıyor, kadro değişiyor
                  Ziya Doğan’ın alternatifleri dahi ‘İstikrar’ diyor. Başkan da bu fikirden yana. Sular duruldu, Doğan büyük ihtimalle kalıyor. Yönetim içindeki ayrılıktan Nuri Albayrak da rahatsız. En kısa zamanda ekibini yenilemesi dahi gündeme gelebilir. Doğan’ın revizyon raporu hazır, kadroda köklü değişimler yolda. Düğmeye basmak için Başkan’ın açıklaması bekleniyor.

Doğan’ın eli güçlendi
                  Dört gözle devre arasını bekleyen ve ikinci yarıda çıkışa geçmenin hesaplarını yapan Trabzonspor’da neredeyse her yeni gün bir başka gelişme yaşanıyor. Büyük tepki gören, ancak her fırsatta istifayı kesinlikle düşünmediğini söyleyen Ziya Doğan’ın koltuğu için düşünülen alternatiflerin dahi, ‘Trabzonspor menfaati için istikrar’ mesajlarını yollaması, tecrübeli hocanın elini güçlendirdi. Başkan Nuri Albayrak’ın da bu görüşte olduğu, şu ana kadar ‘gönderdik’ açıklamasını yapmamasından belli. Suların durulmasını bekleyen Albayrak’ın açıklaması için geri sayıma geçildi.

Uzlaştırmaya çalıştı
                  Yönetim kurulu içinde her kritik dönemde yaşanan fikir ayrılıkları Başkan Nuri Albayrak’ı rahatsız eden konulardan biri... Bu nedenle devre arasında kadroda olacağı gibi yönetim içinde de bir revizyon olasılığı kulislerde konuşuluyor. Başkan’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan kritik zirvede kurmaylarını uzlaştırmak için oldukça yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi. Eğer merakla beklenen bu uzlaşma sağlanamazsa, çok yakında yönetimin önemli isimlerinin istifasının kaçınılmaz hale gelebileceği iddia ediliyor.

Takımın kafası karışık
                  Ve merakla beklenen bir başka konu da kadroda yapılması beklenen revizyon... Ziya Doğan’ın özellikle son haftalardaki formsuzluklar üzerine birçok oyuncusunu gözden çıkardığı söyleniyor. Ancak Ziya Doğan, bu konuda net adımlar atmak için yönetimin son kararını duyurmasını bekliyor. Bu durum futbolcular arasında da tedirginlik yaratıyor. ‘Gidecek miyim, kalacak mıyım?’ sorusu bir çok oyuncunun zihnini kurcalarken, tecrübeli hocanın transfer listesinde daha önceden tanıdığı isimlere öncelik vereceği düşünülüyor.
                  Bordomavi.net

Yorum

• liglerin yaz ayında oynanma ihtimali varmış.fifa başkanı bu konuyla ilgili teklif yapmış.büyük klüplerde olumlu yaklaşıyorlar.
                    yani ligler şubatta başlayıp kasımda bitecek.avrupa ve dünya kupası da heralde kış aylarında olcak

Yorum

• Tekke mutlu

Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke, Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.

05.12.2006

"Burda mutuluyum"

Fenerbahçe’den transfer önerisi aldığı iddia edilen Fatih Tekke, Zenit Saint Petersburg takımıyla 4 yıllık sözleşmesi olduğunu belirterek, "Rusya’da çok rahatım ve mutluyum. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum" dedi. Fatih Tekke, Fenerbahçe’ye gideceği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu haberler YALANdır. 4 yıl boyunca inşallah Rusya’da kalacağım" dedi. Rusya’daki futbol dönemine iyi başlangıç yaptığını dile getiren Fatih Tekke, "Başlangıçta her şey iyiydi. 1-2 haftada toparlandık ve başarılı geçti. Sonradan benim bir sakatlığım oldu ve benim açımdan iyi olmadı. Sezon öncesi hazırlık kampı da geçirmeden gitmiştim. Hastalıklar da etkiledi, ancak ligi 4. sırada bitirdik. Kulübün, bu yıl çok daha iyi bir takım kurma ve daha büyük hedefleri var. 61 gol atacağım derken şaka yapmıştım. Bakalım 57 gol daha var" dedi.

"Zamana ihtiyacı var"

Fatih, Trabzonspor’un zamana ihtiyacı olduğunu da ifade ederek, "Takımdaki oyuncuların güvenleri yerine gelirse bu durumun son bulacağına inanıyorum. Genç oyuncular var takımda. Tecrübeli oyuncular saha içinde biraz daha sorumluluk almalılar"diye konuştu. Bu arada, Fatih Tekke’nin sözleşmesindeki madde gereği 1 yıl Türkiye’ye gelemeyeceği öğrenildi.

Fanatik.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gerek göreve geliş ve gerekse seçim sonrası süreçte Trabzonspor’un mevcut yönetimiyle ilgili “öngörülerimizi”, başkan, ekibi ve yakın çevresinin organizasyonuyla “önyargı” olarak nitelendirenleri bir kenara koyuyoruz. Kuruma, hiçbir çıkar gözetmek ve beklemeksizin tamamen renk aşkıyla bağlı olan herkesle bugün gelinen noktada aynı kaygıları taşıdığımızın altını çizelim.
                        Başkanın, Divan Genel Kurulu’nda, “doğru yaptıklarını” söylediği ancak, “sadece dünya görüşlerimiz farklı diye eleştirildiğini” iddia ettiği icraatlarının kurumu getirdiği durumu, kendisiyle aynı görüşü paylaşan kişilerin dikkatine sunuyoruz:
                        Trabzonspor, tarihinde 2.lig de dahil hiçbir dönemde 7 haftada bir puan almakla yetinecek konuma düşmedi.-Belki bu durum, göreve geldiği gün kendini göreve getirenleri yüceltmek adına olacak, kadroyu yeterli bulduğunu söyleyen Ziya Doğan’ın kariyeri için bile söz konusu değildir.-Trabzonspor, sistemli biçimde takımı taraftardan kaçırma amacı güdülen ve bu nedenle Fenerbahçe maçında tribün uygulamalarıyla sahanın kapatılmasını sağlama çabasındaki yönetimin amacına ulaşması halinde, seyircisiz ya da tarafsız sahada oynamak zorunda kalabileceği Ankaraspor maçını kazanamadığı takdirde, son üç takımdan biri olarak ilk yarıyı kapayacak.
                        Yönetim paramparça: Başkan ve adamları, Asbaşkan ve adamları, 2. Başkan ve adamları. Yönetim dışındaki genel kanı şu: “Başkan diyor, Asbaşkan diyor, ikinci başkan diyor, adamları uyguluyor.”
                        Takım paramparça: Asbaşkanın futbolcuları, 2. Başkanın futbolcuları, Ziya Doğan’ın futbolcuları ve bağlantısızlar, sadece işini düşünenler. Bir ayrıntı daha: Asbaşkanın teknik direktörü gitti, şimdi o ve adamları ikinci başkanın teknik direktörünün gönderilmesi için baskı yapıyor. Durumu 1-1 yapacaklar!
                        Bir iddia: Grup adamı bazı futbolculara, el altından ödeme yapılıyor. Takımın çoğunluğu Ağustos’tan beri maç başı ücretlerini bırakın maaşlarını dahi alamadı. Sözleşmeyi iyi yapan özellikle yeni yabancı yıldızlar hiçbir şeye karışmıyor. Paralarını takır takır alıyor.
                        Küme düşme hattına sadece bir puan yakınlıkta, lider Fenerbahçe’ye 18 puan uzaklıkta olan Trabzonspor’un neden bu duruma düştüğü bu verilerle anlaşılıyor.
                        Şimdi 18 futbolcu alıp 19 futbolcu göndermelerini, 2 aylık teknik direktöre kaptırdıkları onca parayı, sona erdirdikleri kurumsallaşma çalışmalarını, kurumu kendilerine yakın kişilerle yönetme çabalarını bir kenara bırakalım. Yayıncı kuruluştan, reklam, kombine satışı, hasılatlar ve de Fatih Tekke’nin bonservisinden gelen yaklaşık 40 milyon YTL, artı son Divan Genel Kurulu’nda dile getirilen 22 milyon YTL’lik açıkla birlikte bütçenin ulaştığı 60 milyon YTL’yi (60 trilyon lira) ve ortaya çıkarılan kadroyu da dikkate almayalım. Sadece yukarıda saydığımız nedenler bile bu idari ve teknik kadronun Trabzonspor’u düzlüğe çıkarmasının olanaksız olduğunun kanıtı değil midir? Bütün bunlar ortadayken, iddialara göre taşra kasabası takımlarında yapılan uygulamalarla, kombine bilet ve maddi destek sağlanarak susturulan bazı gruplar, futbolcuları hedef alıp üzerlerine gidiliyor, otobüs taşlanıyor.
                        ...Ve hala, “Başkana bir şans daha vermek gerek, kendi listesini yapsın devam etsin” diyenler oluyor. Onların ve de yönetim kurulu toplantılarında 3 kişinin pazarlıklarıyla oluşmuş ve çoğunlukla da uygulanma aşamasına gelmiş kararları, onaylama dayatmasıyla el kaldırıp - indirmekten başka iş yapmayanların amacı nedir bilemiyoruz. Ama bildiğimiz bir gerçek var ki bu idari ve teknik kadroyla geçen her gün, Trabzonspor’un dününü aratıyor.

Yazar: Ergun ATA
                        Kaynak:Fanatik

Yorum

• ELLER TRABZON'U PİŞMAN EDİYOR!..

Trabzonspor'da 'tu kaka', Brezilya'da baştacı!.. Bordo-Mavili ekibin 3 yıllık sözleşme imzaladığı ancak performansını beğenmeyerek Brezilya'nın Internacional kulübüne kiraladığı savunma oyuncusu Fabiano Eller, Brezilya'da yılın altın 11'ine seçildi!..
                          BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
                          Internacional kulübü ile sözleşmesi 31 Aralık 2006 tarihinde sona erecek olan ve başka takıma satılmadığı takdirde Trabzonspor'a geri dönmesi gereken 29 yaşındaki oyuncu, 350 gazeteci, oyuncu, teknik direktör ve ünlü ismin oluşturduğu jüri tarafından Brezilya Ligi'nin bu sezonki 11 altın adamından biri oldu.
                          Internacional ile Fluminense kulüplerinin bonservisini almak için yarıştıkları ve kısa süre içinde Brezilya Milli Takımı'na seçileceği belirtilen Fabiano Eller'in yer aldığı Altın 11'i oluşturan tüm isimler şöyle:
                          Rogerio Ceni (Sao Paulo), Souza(Sao Paulo), Fabao (Sao Paulo), Fabiano Eller (Internacional), Marcelo (Fluminense, Real Madrid), Mineiro (Sao Paulo), Lucas (Gremio), Zé Roberto (Botafogo), Renato (Flamengo), Souza (Goias) ve Fernandao (Internacional).
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu (IFFHS)'nun yaptığı değerlendirmeye göre, Trabzonspor, son dönemlerde alınan mağlubiyetler sonrası hızlı bir düşüş yaşadı.

Ziya Doğan'ın takımın başına gelmesiyle birlikte Eylül ayında yapılan değerlendirmede Bordo-mavili takım 87 basamak birden çıkarak 261. sıradan 174. sıraya yükseldi. Ekim ayında ise 175. sırada yer alan Trabzonspor Kasım ayı değerlendirmesinde 87,5 puan ile 182. sırada yer aldı. Ziya Doğan'lı Trabzonspor son değerlendirmede 8 basamak geriledi.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu, Kasım ayı değerlendirmesine göre, Fenerbahçe 177 puan ile 32. sırada yer alırken, Beşiktaş 165,5 ile 42. sırada gözüktü. Galatasaray 122,5 puan ile 97. sırada yer aldı. Kayserispor da 117,5 puan ile 104. sırada yer aldı.

Kaynak:mynet.com/spor

Yorum

• Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, ligin 2. yarısında takımda yer alabilmek için canla başla saldırıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında Denizlispor ile oynanan maçta geçirdiği sakatlık sonrası Belçika'da ameliyat olan İbrahim Yattara, uzun süre takımdan ayrı kaldı. Fenerbahçe maçından önce Trabzon'a gelen ve takımla beraber çalışmalara katılan Yattara, kendini fazla zorlamayarak sadece düz koşu ve ikili mücadele gerektirmeyen topla çalışmalara katılıyor.

Uzun süre ayrı kaldığı bordo-mavili formayı giymek için canla başla çalışan İbrahim Yattara, formasına bir an önce kavuşabilmek için verilen programı eksiksiz uyguluyor. Formasını çok özlediğini ve ligin 2. yarısında takımda yer almak istediğini anlatan Yattara, bir daha böylesine uzun süreli sakatlık yaşamak istemediğini de ifade etti.

Trabzonspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve ligdeki yerini hak etmediğini de belirten Yattara, gelinen noktayı şanssızlıklara bağladı. Birçok maçın şanssız bir şekilde kaybedildiğini anlatan Yattara, 2. yarıda kendisinin de katılmasıyla herkesin özlenen Trabzonspor'u göreceğini sözlerine ekledi.

Gineli yıldızın tedavisinin sürdüğünü belirten Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney de, "Yattara kendisine çok iyi bakıyor. Tedavisinde herhangi bir aksama yok. İstediğimiz şekilde tedavisini sürdürüyoruz. Antalya kampında takımla birlikte çalışmalara başlayacak."

Kaynak:mynet.com/spor

Yorum

• Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından süresiz kadro dışı bırakılan yıldız futbolcuyla Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın görüştüğü ve tarafların karşılıklı olarak el sıkıştığı belirtildi.

EFSANE KADRODA VARDI

Bu gelişmenin ardından Fatih, menajer Saffet Sancaklı ile birlikte bonservisini almak için Trabzon'a gitti. Galatasaray alt yapısından yetişen ve Sarı-Kırmızılı takımla birlikte UEFA ve Süper Kupa sevincini yaşayan Fatih Akyel, daha sonra sırasıyla Real Mallorca, Fenerbahçe ve Paok formasını giydi. Ve son olarak transfer olduğu Trabzonspor'da kadro dışı kaldı.

Kaynak:haber61.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X