Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak NGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçen gün bir fb li arkadaş bana şunu söylemiti ( kendileri için.belkide bu onların sözüdür) hep destek, tam destek....
    bende o an düşündüm yaaaa bunlar böyle derken neden biz demiyoruz...hep destek tam destek,ama hem başkan, hem yönetim , hem td. ,hemde futbolcularda birbirine bunu sölecek....
    Bu o kadar kolay değil..
    Hepimiz de biliyoruz ki medya da fenerin elinde ne yazık ki..
    Hatırlarsınız bir ara feneri sırf Rüştü kurtarıyordu (işte bu da bizim neden bu hallere düştüğümüzün bir başka göstergesi) ve o dönem tüm spor kanalları hatta dönem dönem ana haber bültenlerinde bile "Ne olacak bu fenerin hali?" sorusuna cevap aranıyordu..
    Hatırlar mısınız cinconun malum mali durumu için Ali Kırca, Siyaset Meydanı'nında vinvon için özel bir program yapmıştı..
    Bizim için böyle şeyler yapılmaz çünkü medya dediğimiz şeyin de tamamına yakını bizans takımlarından yana tavır alıyor..
    O konuda biz bir şey yapamayız..

Ziyaya hic yüklenmeyelim arkadaslar, adami getirmis ligin basinda takimin basina, karma karisik geldi takimin basina istedigi oyuncular yok vs. bu halde takimi iyi yerlere tasimak istedi en azindan ilk yarinin bitimine kadar.
    Bence bu Ziya Doğan'ı mazur görmek için yeterli bir sebep değil.
    Zira Ziya Hoca takımın ne halde olduğunu bilerek ve o sorunları halletmek için geldi ama gidişat hiç de gelecek için ümit vadeeder bir biçimde olmadı.
    Kaldı ki yönetim de almış olsa futbolcuları bu sonucu değiştirmez. Çünkü kaliteli futbolcular alındı..
    Marcelinho transferinde dünyada kaç kulübüm teknik direktörü onay vermez ki? Tamam bizde mayayı tutturamamıştır belki (ki ben hala ondan ümitliyim) ama adamın zamanında yaptıkları ayan beyan ortada. Böyle bir geçmişi olan Marche'yi beğenmiyor isek biz hiç transfer yapmayalım daha iyi.. Çünkü şunu kabullenmemiz gerekiyor. Başarı için kaliteli yabancı transferi şarttır. Ve Trabzonspor'un alabileceği en kariyerli futbolculardan biri de Marcelinho'dur..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Edit +1967 ++++++++

Yorum

• Trabzon'da 'öze dönüş' formülü
        Trabzonspor'da Bursa maçında alınan mağlubiyetle puan cetvelinde düşme hattının hemen üzerinde yer alınması, yönetim ve teknik direktör Ziya Doğan' ın tartışılmalarına rağmen henüz radikal kararlar almamaları, muhalefetin çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Nuri Albayrak' ın bir an önce kongre kararını alması istenirken, eski başkanlardan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak' tan yardım istenerek birleştirici rola soyunmasının gerekliliği işaret edildi.

GÜVEN BUNALIMI

Camiada özellikle Başkan Nuri Albayrak, yönetim kurulu, Teknik Direktör Ziya Doğan ve futbolculara karşı ciddi bir güven bunalımının olduğu ve bunun da sadece gidilecek bir kongreyle aşılabileceğini vurgulayan muhalefetin ileri gelenleri, bu konudaki çalışmalarını geliştirmeye başladı. Özellikle Başkan Nuri Albayrak' tan, güven bunalımının bir an önce aşılması için formül üretilmesi istendi. Başkan' ın en azından kongreye gidip, yeniden aday olarak yönetimini değiştirmesiyle güven tazelemesinin camiada suların durulmasına yol açacağına işaret edilirken, bu noktadan sonra sadece teknik direktör değişikliğiyle sorunların aşılamayacağı, yönetim içindeki çatışmaların önüne geçmek için köklü bir yönetim değişikliğinin de gerekli olduğu vurgulandı.

BAŞKAN DA RAHATSIZ

Başkan Nuri Albayrak' ın da yönetim içindeki görüş ayrılıkları ve çatışmalardan oldukça huzursuz olduğu ve bu nedenle kongreye gitme fikrine en azından, yönetimi değiştirerek yeni kadroyla yola devam etme açısından sıcak baktığı belirtiliyor. Özellikle Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki ciddi görüş ayrılıklarının her platformda ortaya çıkması Başkan' ı rahatsız eden nedenlerin başında geliyor. Lazaroni' nin takımın başına getirilmesinden, yabancı oyuncu tranfserlerine ve Ziya Doğan' ın göreve getirilme sürecine kadar birçok konuda görüş ayrılığına düşen Sayitoğlu - Hacıosmanoğlu ikilisinin anlaşamadığı son nokta ise Teknik Direktör Ziya Doğan' ın görevine son verilmesi süreci oldu. Fenerbahçe maçı sonrası takımın 7 maçta 6 mağlubiyet almasının sorumlusu olarak Ziya Doğan' ın gönderilmesini isteyen Haşim Sayitoğlu ve Trabzon kanadı yöneticilerinin bu görüşlerine karşılık, Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu Ziya Doğan' ı savundu. Başkan Nuri Albayrak' ı da tecrübeli teknik adama bir şans daha verilmesi konusunda şimdilik ikna eden Hacıosmanoğlu ile Asbaşkan' ın bu tutumundan en çok Başkan' ın rahatsız olduğu belirtildi. Albayrak' ın yakın çevresine, "Kongreye gitmesek bile her konuda iki isim arasındaki görüş ayrılıkları sürecek ve yönetimde yine ciddi fikir ayrılıkları olacak. Bu nedenle bir şekilde kongre yapıp en azından fikir birliği içindeki bir yönetimle çalışma arzusundayım" dediği öğrenildi. Albayrak' ın bu tür bir karar alması halinde Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve ekibini tasfiye edebileceği de vurgulandı.

MUHALEFETTEN İMZA ATAĞI

Trabzonspor' da muhalefet, yönetimin kongre kararı alması için imza toplamayı da planlıyor. Başkan Nuri Albayrak' ın, Fenerbahçe karşılaşması sonrası, kongreyle ilgili sorulara, "Mali Genel Kurul' a seçim maddesi konulması için şu ana kadar kimse başvurmadı" sözleri, kongre isteyen kesimi harekete geçirdi. Yönetimi kongre kararı almaya itecek yaklaşık 900 imzanın toplanması için çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağı ifade edildi. Bu imza kampanyasının İstanbul' daki üyeleri de kapsayacağı ve yaklaşık 1000 imza toplanarak kulübe sunulmasının hedeflendiği vurgulandı.

ÖZAK DEVREYE GİRSİN

Trabzonspor' un kongreye gitmesini isteyen muhalefetin ağır topları, Albayrak yönetiminin istifası halinde kulübü 2007 sonundaki Olağan kongreye kadar götürecek bir yönetimin oluşturulmasını ve bu oluşuma da eski başkanlardan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak' ın ön ayak olmasını istediler. İlk Atay Aktuğ yönetiminde Asbaşkanlık yapan Nevzat Şakar, Trabzonspor için şu anda tek çözüm yolunun Faruk Özak olduğunun altını çizerek, "Faruk Özak' ın önderliğinde herkes sorumluluk almalı ve kulüp için ne gerekiyorsa yapmalıdır" dedi. Eski Futbol şube Sorumlusu Hayrettin Hacısalihoğlu ise, yeni bir yönetimin Faruk Özak ve Mehmet Ali Yılmaz önderliğinde toplanmasının en doğru karar olacağını vurguladı. Eski yöneticilerden Ali Özbak ise, Trabzonspor' un geldiği noktada en büyük görevin Bakan Özak' a düştüğünü ve Özak' ın mutlaka kişilerüstü birleştirici bir konumda yer alarak, kulübü içinde bulunduğu kaostan çıkarması gerektiğini söyledi.

SİYASİ ARENAYA TAŞTI

Trabzonspor' unm içinde bulunduğu durum, şehirdeki siyaset sahnesini de hareketlendirdi. CHP Trabzon İl Başkanı ve bordo - mavili takımın eski yöneticilerinden Cafer Hazaroğlu, Atay Aktuğ döneminin son bölümklerinde bordo - mavili yönetimi eleştirerek istifaya davet eden AKP milletvekillerine yüklendi. Hazaroğlu, "Trabzonspor' un durumu ve yönetimin başarısızlığı ortada. Yönetim hemen çekilerek kulübün önünü açmalı. Yönetimdeki bütün insanlar samimi ve bişeyler yapmayı isteyen kişiler. Ama maya maalesef tutmadı. Atay Bey' in başkanlığı döneminde iki milletvekilimiz (AKP Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş ve Mustafa Cumur) ve AKP İl Başkanımız Ahmet Metin Genç, her gün medyaya açıklama yapıp, yönetimi eleştiriyor ve 'Atay Aktuğ Trabzonspor' u bıraksın, CHP' ye İl Başkanı olsun' diyorlardı. Şimdi niye hiç konuşmuyorlar. Trabzonspor' un durumu çok iyi de biz mi görmüyoruz" dedi. Hazaroğlu, "Trabzonspor' un partilerüstü konumunu AKP' nin tecrübesiz yönetimi ve bazı milletvekilleri yokettiler. Kulübü politikaya bulaştırdılar" diye konuştu.

ÖZE DÖNÜŞ FORMÜLÜ
        Bu arada Ziya Doğan' ın ani bir kararla gönderilmesi halinde takımın başına getirilmesi planlanan isimlerle ilgili spekülasyonlar da devam ediyor. Giray Bulak' ın ismi ön plana çıkarken, Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay isimleri ise camiada üzerlerinde bir uzlaşı olmayacağı gerekçesiyle fazla şanslı görünmüyor. Eski futbolcuların başını çektiği bir grup ise, Başkan Nuri Albayrak' a ilettikleri planla, Ahmet Suat Özyazıcı - Şenol Güneş ikilisinin takımın başına getirilmesini teklif etti. Bu plana göre, Ahmet Suat Özyazıcı, genel menacer veya Futbol AŞ Genel Müdürü konumuyla futbolla ilgili tüm tasarruflarda bulunurken, Şenol Güneş de takım kuruluşu ve çalıştırmasıyla ilgilenecek. Bordo - mavili camiada konuşulan diğer bir formül ise şu anda Trabzonspor Altyapısının başında bulunan Özkan Sümer' in Futbol AŞ' nin başına getirilmesi, transferin ve takımın kurulmasının sorumluluğunun Sümer' e verilmesi olarak seslendiriliyor.

HÜSEYİN' DEN TERAPİ

Bordo - mavililerde yönetim ve teknik direktör tartışmaları yaşanırken, özellikle Bursa maçı dönüşü havalimanında taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşan futbolcuların morallerini düzeltme görevi Kaptan Hüseyin' e kaldı. Başta yabancı oyuncular olmak üzere tüm kadro ile tek tek görüşmeye çalışan Hüseyin' in, arkadaşlarına, "İçinde bulunduğumuz durum çok zor ama bu günlerin de geçeceğine inanmalı ve Ankara maçından mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız" dediği öğrenildi. Bu arada Hüseyin' in takım otobüsü havalimanından ayrılırken, taraftarların olası tepkisine karşı hiç bir futbolcunun karşılık vermemesini istediği ve bu konuda arkadaşlarını sık sık uyardığı belirtildi
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Lig tv'nin ana sayfasina bakayim derken, bir anket yapilmis "Bu sene sampiyon kim olur" diye bir anket var, secenekler'de GS,FB,BJK,Kayser ve manisaspor var Serefsizler bizi koymadilar ankete bunlar hepsi Istanbul ezigi.
          bence mantıklı davranmışlar.. şampiyonluk bu sene için hayal ötesi.. inşallah düşmeyiz.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Hüseyin' in takım otobüsü havalimanından ayrılırken, taraftarların olası tepkisine karşı hiç bir futbolcunun karşılık vermemesini istediği ve bu konuda arkadaşlarını sık sık uyardığı belirtildi
            neyine karşılık verecekler o kadarda yüzsüz olamazlar ya!!
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Tesyev'den 'Düşler Engel Tanımaz' Gecesi

Resmi büyütmek için tıklayın Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (Tesyev), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Kutlama Gecesi Düzenledi.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kutlama gecesi düzenledi.

Çırağan Sarayı'nda, "Düşler Engel Tanımaz" başlığıyla gerçekleştirilen gecede, Uğur Antik organizasyonuyla müzayede düzenlendi. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin bağışladığı imzalı formalar ile çeşitli antika eserlerin satışa sunulduğu müzayededen elde edilen gelir vakfa bırakıldı. Müzayedenin en pahalı parçası Trabzonspor forması oldu. İş adamı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonsporlu Fatih Tekke'nin formasını 100 Bin YTL'ye satın aldı. Müzayedeye telefonla katılan Serdar Bilgili, Beşiktaş formasını 25 Bin YTL'ye satın aldı. Galatasaray formasını 50 Bin YTL'ye TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Kocaömer aldı.

Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu tablo ise 2 bin 500 YTL'ye alıcı buldu. Gecede bir konuşma yapan TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer, 1999 yılından buyana sürdürdükleri çalışmalarla engellilerin spor aracılığıyla evlerinde çıkıp sosyalleşmesini sağladıklarını söyledi. Kocaömer, "Amacımız bu ülkede bedensel engellilere değer verildiğini göstermektir" dedi. Kocaömer ardından dünyaca ünlü buz hokeyi antrenörü Gerard Petro'yu sahneye davet etti. Kocaömer, bedensel engelli olan Petro'ya plaket verdi. Vakfa katkıda bulunan çok sayıda işadamına da plaket verildi.

TESYEV'in kurucu üyeleri arasında yer alan sanatçı Hülya Avşar'ın konser verdiği geceye, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Semra Özal, Kaya Çilingiroğlu, İpek Tuzcuoğlu, Siren Ertan ve Selin Avşar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Gecede düzenlenen müzayedede 500 Bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi.
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sence koysa mantıklı olur mu?
                manisanın,kayserinin o ankette olması ne kadar mantıklı sence? bu duruş meselesidir bi yerde. trabzonspor bulunduğu her yarışta başa oynar durumu ne olursa olsun. ha ikinci olur,üçüncü olur,beşinci olur o ayrı, ama hedef her zaman en üsttür imkan dahilinde olduğu sürece. eminim bunu sen de en az benim kadar biliyosun.

trabzonsporumun ne durumda olursa olsun,ligi adı geçen anadolu takımlarının üstünde bitireceğine adım gibi eminim.

Yorum

• Hasan Ankaraspor maçında yok
                  Bursaspor maçında gözünden sakatlanan Hasan Üçüncü'nün Ankaraspor'la yapılacak lig maçında forma giyemeyeceği kesinleşirken, aynı ekiple yapılacak kupa maçında da oynamama ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,Hasan'ın retinasında bir problemn olduğunu belirterek, "Oyuncumuz hafta sonunda Ankaraspor'la yapılacak maçta oynayamayacak, kupa maçında da oynayamayabilir" dedi.

Güney bu arada, iç yan bağında zorlanma olan Szymek ile sol arka adalesinde zorlanma bulunan Stepanov'un Ankaraspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını vurguladı.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Ankaraspor hazırlıkları başladı
                    Takımımız bu akşam saat 16.00’da yaptığı anrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik ağırlıklı geçen idmana, kadro dışı olan Fatih Akyel ile gözünden sakatlanan Hasan Üçüncü ile grip olan Enis katılmazken, iç yan bağında zorlanma olan Szymek ile sol arka adalesinde zorlanma bulunan Stepanov kondisyon salonunda çalıştılar.

Sakatlığı tam geçmeyen Yattara ise hafif tempoda topla birlikte çalışmalara başladı.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Lig tv'nin ana sayfasina bakayim derken, bir anket yapilmis "Bu sene sampiyon kim olur" diye bir anket var, secenekler'de GS,FB,BJK,Kayser ve manisaspor var Serefsizler bizi koymadilar ankete bunlar hepsi Istanbul ezigi.

şu durumda bizi koysalardı herhalde küfür yerine geçerdi...
                      fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu durumda bizi koysalardı herhalde küfür yerine geçerdi...

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neyine karşılık verecekler o kadarda yüzsüz olamazlar ya!!
                          takımımıza pu pisliği yapanlar çok YÜZLÜ dimi...
                          yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• arkadaşlar,istanbuldan oyuncu alamayız gibi yazılar yazıldı,biz istediğimiz topçuyu alırız yeterki isteyelim,örnek.ünal karaman parayı veren düdüğü çalar.şimdi forma aşkı yok,para aşkı var ,,,,
                            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• beyler yarim saat önce habertürk kanalinda verilen spor programi bir anda yayindan alindi.sebebini bilen arkadas varmi

saygilar
                              Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                              rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• Ve idmandaa
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X