Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samet-giray-şenol-sadi-... bunları gönderip gönderip geri getirirsen bu iş kısır döngü haline gelir ve ne ileri ne geri gideriz... sadece zarar görürüz..

Yorum

• Kafkas: “Aybaba haberleri gerçek dışı”
      Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, bir açıklama yaparak bugünkü bazı basın yayın organlarında Samet Aybaba’ya teklif yapıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Öne sürülen iddialarda Başkanımız Nuri Albayrak’ın Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu’nu Aybaba’yla görüşme yapması konusunda görevlendirdiği bilgisinin yer aldığını dile getiren Kafkas, “Ne başkanımız Asbaşkanımıza böyle bir görev vemiş ne de Asbaşkanımız Samet Aybaba’yla bir görüşme yapmıştır. Yazılan haberlerin tamamı hayal ürünü olup, gündemi saptırmaya yöneliktir” diye konuştu.

Aynı medya kuruluşlarında Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oylandığı yönünde de haberlerin kaleme alındığına dikkat çeken Kafkas, “İnsanlar bıraksınlar oylamayı, yönetim kurulumuzda kesinlikle teknik direktör konusu üzerinde herhangi bir tartışma dahi yaşanmamıştır. Verdiğimiz mesajlar açıktır. Sorumluluk yönetim kurulumuzda olmakla birlikte takımı içinde bulunduğu olumsuz durumdan çıkaracak kesim yine bu teknik heyet ve futbolcu kadrosudur. Şu anda tek düşüncemiz devre arası hazırlık kampına kadar oynayacağımız müsabakalardan galibiyetle ayrılmaktır. Tek konsantremiz de bu yöndedir” dedi.
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ulan bıktım ya bjk lileri alıp sokuyolar takımın icine ne umuyolar bilmem 6 mac kazansa samet bjk bi teklif yapsa salyalarını akıta akıta gider bu takımdan

lazoroni gitmeseymiş keske aldıkları adam ziya düsündükleri samet bi gidin allah askına ya

Yorum

• Trabzonspor'u İstanbul'da bayan taraftarlar karşıladı...

Trabzonspor, Bursaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıkları için İstanbul'a geldi.
          Bordo-mavilileri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir grup Trabzonsporlu bayan taraftar karşıladı. Bordo-mavili formalar ve atkılarla havalimanına gelen taraftarlar, Kaptan Hüseyin'e çiçek verdi ve tezahüratta bulundu.
          Bayan taraftarlar ayrıca ellerinde ''Sen ağlat, biz severiz seni'' yazılı pankart taşıdı.

45 DAKİKA OTOBÜS BEKLEDİLER
          Trabzonspor kafilesi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaklaşık 45 dakika otobüs bekledi.
          Kafileyi Riva'ya götürecek otobüs gecikince havalimanının içinde bekleyen futbolcular, 45 dakika sonra otobüsün gelmesinin ardından havalimanından ayrılarak kendilerini Riva'ya götürecek otobüse bindi.

DOĞAN: ''ÖLSEM DE AYRILMAM''
          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünmediğini belirtti.
          Doğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçlara rağmen Trabzonspor taraftarının kendisine güvendiğini belirterek, şunları söyledi:
          ''Taraftarımız son derece sağduyulu ve bu takımın yarınlarda çok iyi şeyler yapacağına inanıyor. Ben de taraftara inanılmaz bir şekilde mahcubum. Bu benim sorumluluğumu kat kat artırıyor. böyle bir toplumdan ölsem de ayrılmam, gönderildiğim zaman da bir dakika durmam. Ancak yönetimle konuştuğumuzda böyle bir düşünceleri olmadığını belirttiler ve istikrardan yanalar. Trabzonspor yarınlarda sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olacaktır.''

''İSTANBUL'A GELİŞİMİZİN BASKIYLA İLGİSİ YOK''
          İstanbul'a gelmelerinin Trabzon'daki baskıdan mı kaynaklandığının sorulması üzerine Doğan, ''Baskı ile alakası yok. Biz Trabzon'daki taraftarımıza güveniyoruz. Zor durumumuzda bile yanımızda oluyorlar. Biz sadece yol yorgunluğunu gidermek için İstanbul'a geldik. Perşembe günü Bursa'ya gideceğiz. Riva'da rahat bir ortamda çalışıp, yol yorgunu olmadan Perşembe günü Bursa'ya geçeceğiz'' diye konuştu.

ŞANSSIZLIKLARDAN YAKINDI
          Doğan, son maçlarda yaşadıkları şanssızlıklardan yakınarak, şöyle konuştu:
          ''Son maçlarda hep galibiyeti kaçıran taraftık. Sivasspor maçında ilk gol hakem hatasıydı. Antalyaspor maçında 22 korner attık. 4-5 net pozisyon kaçırdık, penaltı ve golümüz verilmedi. Fenerbahçe maçının ilk yarısında kötüydük, ikinci yarıda ise galibiyeti kaçıran taraftık. Ama bunları mazeret olarak görmüyoruz. Şanssızlıklar yaşadık, bazı eksiklerimiz de var. Devre arasında yapacağımız işler var. Trabzonspor, ligin ikinci yarısında çok daha iyi olacak.''

ERSEN MARTİN: ''DÜZELDİM''
          Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin ise sakatlığının düzeldiğini ve teknik direktör Doğan'ın şans vermesi halinde Burasspor maçında oynayabileceğini kaydetti.
          Ersen, Bursaspor'u yenerek çıkışa geçmek istediklerini anlatarak, ''Kötü gidişimize Bursaspor maçında son vereceğiz'' dedi.
          Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise taraftarlardan biraz daha sabır isteyerek, Trabzonspor'un çıkışa geçeceğini ifade etti.
          Bordo-mavililer, bu akşam Riva Tesisleri'nde yapacakları idman ile Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• samet olayına inanmamıştım zaten.bu yönetimde doğru karar verecek kapasite yok...

Yorum

• NAİM kardeşim benim o yazdıgım yazı değil copy idi basından .... ama şu konuda çok haklısın ben ZİYA DOGAN hazretlerine önyargılı olarak ilk günden beri şiddetle karşıyım bunu da biliyorsun ve bu takımın başında 1 sn dahi kalmasını istemiyorum çünkü inanmıyorum ...başkan konusundaki görüşlerimi foruma açık açık yazarak gene aday olursa oy verecegimi yazmıştım o konuda da hiç bir değişikliğim yok ve kongre kararı almaması bence tek kendi insiyatifi değil agır toplarında destegi şeklinde oldu ....yoksa dayanamazdı ... ama öle bırakıp kaçmak yok gelip temizleyecek enkazı yani devam ederek ... ziya dogan ile olur mu dersen ben hiç inanmıyorum ...ben baştan beri yabancı hoca
              isteyen bir taraftarım ama illa ama illa yerli olacaksa denizli olmasını isterdim fakat şu andan itibaren samet aybaba yı da açıkcası destekler ve dogru bulurum ...

senin bir yazın vardı en azından fener maçı için yönetim ve ziyaya destek olmalıyız anlamda ...bende çok dogru buldum ve destekledim hiç tasvip etmememe ragmen ... şimdi gelinen durum itibarıyla kongre olmayacagına göre en başta senin yönetimi desteklemen gerekmez mi ? her insana bir şans daha verilmeli öyle değil mi?

Yorum

• bayan taraftarlarımızın karşılaması çok nazik bir durum meydana getirmiş..
                .
                helal olsun demekten başka bir şey yok!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bu boyle bir sevgi iste.Herseye ragmen taraftar takimina sahip cikiyor.
                  "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• NAİM kardeşim bir şey daha belirteyim ben başkanın hatalarını biliyorsun başkana açık mektup şeklinde foruma yazmıştım ....ve liderlik vasfının MALESEF olmadıgını çok ciddi hatalar yaptıgını da yazmıştım ...ama açıkcası şu an içinde bulundugumuz durumda en iyi başkan olabilecek kişinin gene başkan oldugunu düşünüyorum ...tek beklentim hatalarından ders alabilmesi ve en önemlisi ama en önemlisi DÜŞÜNDÜKLERİNİ YAPABİLMESİ ...veya yaptırabilmesi demek daha dogru ... şu an eline öyle bir güç geçti ....bekleyip görecegiz

Yorum

• bu karşılamanın fotoaları var mı acaba
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bayan taraftarlar ayrıca ellerinde ''Sen ağlat, biz severiz seni'' yazılı pankart taşıdı.

İşte HERŞEYE RAĞMEN TRABZONSPOR...
                        Harikasınız kızlar...evet ya fotoğrafları yok mu acaba?
                        OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                        TSira TRABZON

Yorum

• Şenol Güneş-Giray Bulak?

Yorum

• Futbolcu Günlüğü 2. Hatfa Ersen Martin

2. Hafta Ersen Martin

Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü? köşesinin yeni konuğu Ersen Martin? Futbola başlangıcından kariyerindeki gelişmelere kadar her şeyi sizlerle paylaşan oyuncumuz, Trabzonspor?a olan bağlılığını da anlatıyor. İşte Ersen Martin?in ?Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü? aracılığıyla taraftarlarımıza gönderdiği mesajlar:

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Akçay: "Çıkışa geçmek istiyoruz"
                              Bursaspor maçına Riva’da hazırlanmak üzere İstanbul’a giden kafilemizin başkanlığını üstlenen Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçay, ligin ilk yarısının son iki maçında kazanarak çıkışa geçmek istediklerini açıkladı.

Bursa’dan galip gelerek Trabzon’a dönmek istediklerini kaydeden Akçay, “Fenerbahçe yenilgisi camianın ve futbolcuların üzerinde psikolojik bir baskı oluşturdu. Bu baskıyı dağıtmak, maça daha rahat, daha sakin bir şekilde konsantre olmak için erken kampa gidiyoruz. Bunlar beklenmeyen neticeler. Biz de böyle olmasını istemezdik. Ancak futbolun içerisinde maalesef yaşanıyor, istediğiniz sonuçları alamayabiliyorsunuz” dedi.

Akçay, “Biz de bir çıkış yakalamak, ilk yarının sona haftasına kadar kalan 2 maçı kayıpsız atlatmak istiyor, onun için de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Sahaya Giren Kişi Fenerli Çıktı

28 Kasım 2006 17:20
                                sahaya giren kişinin, Fenerbahçeli ve futbolcu Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğu öğrenildi.
                                Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda pazar günü oynanan karşılaşmada sahaya giren kişinin, Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğu ve ona sarılmak için sahaya girdiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre; deniz tarafındaki tribünde maçı izleyen İ.B, rahatsızlandığını söylemesi üzerine saha kenarında bulunan ambulansa götürüldü.

Ambulansta kontrolden geçirilen İ.B'nin, herhangi bir sağlık probleminin olmadığının belirlenmesi üzerine, tekrar tribüne gitmesi için araçtan indirildiği sırada koşarak sahaya girdiği belirtildi.

İ.B'nin emniyetteki ifadesinde, Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğunu belirterek, ''Tuncay Şanlı'nın hayranıyım. Sahaya girdikten sonra ona sarılmak için koştum, ancak sarılırsam tepki olur diye düşünerek karar değiştirdim. Güvenlik görevlilerinin bana doğru koşmaya başlaması üzerine ben de kaçtım. Sonra da beni yakaladılar'' dediği öğrenildi.

Sahaya giren İ.B'nin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Kaynak:
                                Son dönemde kuraklığa ve ürün kaybına bağlı olarak işlenmemiş gıda fiyatlarındaki yükselişe karşın, özellikle giyim fiyatlarındaki beklenen düşüşün Temmuz ayında enflasyonu da düşüreceği öngörülüyor.Reuters'ın anketine göre, Temmuz ayında enflasyon TÜFE'd

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X