Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• amin shooter13 insallah duan tutar

Yorum

• İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biri de şuraya ziya ve yönetim gitti diye yazsın nolur ya
      nerde....
      http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• laz ziyanın maçtan sonraki açıklamaları...

İlk yarı çok kötü oynadık. Özellikle beraberlik golünü bulduktan sonra galibiyete yakın olan taraf bizdik. Fenerbahçe bizim bulduğumuz gole kadar kalemize gelemedi diyebiliriz. Fakat bizim beraberlik golünden sonra oyuncularımız çok geriye yaslandı.

Özellik ilk yarıdaki kötü futbol için çok üzgünüm. Beraberlik golünden sonra geriye çok çekilen futbolcularım mağlubiyeti adeta davet etti.

Trabzonspor taraftarı umutsuzluğa kapılmasın. Burdan çok iddialı olarak şunu söylüyorum. Bu takıma iyi dikkat edin. Devre arasında sonra 2. yarıya bomba gibi gireceğiz. Şimdi belirtmek istemediğim bazı isimleri takıma takviye edeceğiz. Yoğun bir şekilde ikinci yarıya hazırlanacağız. Takımdaki mantalite değişecek. İlk yarıyı en az kayıpla atlatıp ikinci yarıya en iyi şekilde gireceğiz.

Geçen sezonlarda ilk yarıyı liderin 13 puna gerisinden gelip geçtik. Şampiyon olamadık ama ligi ikinci bitirmeyi başardık. Trabzonspor'da bu potansiyelin olduğunu yine göstereceğiz.

Görevimin başındayım. Asla zor durumlarda bırakıp kaçmam. Herkese iyi bir Trabzonspor seyrettiirmeden bir yere gitmeyeceğimi çok net bir şekilde dile getiriyorum.

Takımda hataları teşhis ettik. İkinci yarıda hatalarımızı telafi edeceğiz. Tabi burdan söylenecek çok şey var. Fakat bahanelere sığındığımız yorumları yapılır diye konuşmuyorum.

Takıma takviye yapacağız. Ama şu futbolcuyu göndereceğiz diye birşey söylemem. Kimin gidip kimin kalacağını zaman gösterecek
        Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• konussun konussun

Yorum

• ZIYA DOGAN´i destekliyelim
            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ZIYA DOGAN´i destekliyelim
              katiliyorum...

Yorum

• mecburuz ziyayı desteklemeye yeni gelenede zaman gerekicek nasılsa

Yorum

• bede destekliyorum ama ikinci devrenin ilk maçına kadar haa baktım gene 7 defans oyuncusuyla oynuyorsak söylenecek tek söz hemen istifa etmesi..
                  Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ziya hocayı destekleriz ama taktiğini , anlayışını ve de bir çok futbolcuyu değiştirirse

Yorum

• şu ortamda en mantıklı da bu zaten, takımın ne halde olduğunu bilen bir tek o var çünkü...
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit St. Petersburg, Rusya Ligi'nin kapanış maçında kendi sahasında Tom ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 51'inci dakikasında, Zenit takımından Hagen, Tom'dan ise 70. dakikada Klimov kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

Zenit bu beraberlikle puanını 50'ye yükselterek, sezonu 4'üncü sırada tamamladı. Mavi beyazlı takım, UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandı.
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• Serkan'a Trabzon kancası
                          Süper Lig'de en kötü dönemini geçiren Trabzonspor'da yönetim, devre arasında kadrosunu takviye yapmak için kolları sıvadı. Bordo mavililerin gündemindeki isimlerden biri, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serkan Balcı. Bordo mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan'ın alınmasını istediği genç futbolcu için yöneticilerin harekete geçecekleri öğrenildi.

Dinamo Kiev'le oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında gördüğü kırmızı karttan sonra gözden düşen ve 18 kişilik kadroya giremeyen Serkan'ın mutsuz olması bordo mavilileri bu transfer için ümitlendiriyor.

Özellikle orta sahasında mücadele gücü yüksek oyuncu eksikliği çeken Ziya Doğan'ın yöneticilere, Serkan'ın mutlaka alınması gerektiğini söylediği belirtildi

böyle burnunun dikine giden adamlar çok var bizde ya.. zahmet edipte almasınlar. örneğin musa agam...
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

• Sekani alacağına Ufukhanı oynat 2 hafta
                            Hadi beğenmiyorsun ufukhanı Serkani alacağına git hamidi al

Yorum

• Eziklerin artıklarını topluyolar yine

Yorum

• http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=41834

ARKADAŞLAR KAZIM KANAT ' IN YAZISI LÜTFEN OKUYUN VE SAYFANIN ALTINDAKİ LİNKTEN BU GEREKSİZ ŞAHSİYETE GEREKEN CEVABI VERİN!
                                @Napy61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X