Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüsnü Hayali'den Albayrak'a taş !..

TFF eski yönetim kurulu üyesi ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali, başkan Nuri Albayrak'ın seçime gitmesini ve yönetimde revizyon yapması gerektiğini belirterek "Eğer bu değişikliği yapamayacaksa kendisi gitsin. Yoksa bunun altından kalkamaz" dedi..

15 Kasım 2006,

Bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına konuk olan Hüsnü Hayali, yönetime geçmişte iyi günde eleştirdiğini, kötü günde eleştiride bulunmadığını hatırlatarak "Trabzonspor lig bittiği dönemde UEFA Kupası'na katılacağı belliydi. Hazırlıklarını bu yönde yapmalıydı. Hoca seçimi iyi yapılmadı. Transferler zamanında yapılmalıydı. Trabzonspor hazır bir takım haline gelerek çalışmalarına başlamalıydı ama bu olmadı. Ligler başladı transferler o zaman yapıldı. Alınan oyuncuların çoğunluğu Trabzonspor ile sezon başı hazırlığı geçirmedi. Bir numaralı sorun ise teknik seçim ve futbolcu seçimleri oldu. Trabzonspor kumar oynama yeri değildir" diye konuştu.

"Mevcut yönetim kurulu bu fikir ve zikir ile gider ve yola devam ederlerse ortada Trabzonspor kalmayacak" diyen Hayali "Aralık ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul'da Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'a biz görevi bıraksınlar demiyoruz. Onun başkanlığında yönetim kurulu revizyona gitmelidir. Albayrak, Aralık ayında kongreye gider; Trabzonspor'u bilen, Karadeniz'i bilen insanları yönetim kuruluna getirirse delege ona desteğini verir ve arkasında durur. Eğer bunu yapamayacaksa da o zaman kendisi gitsin. Yoksa bunun altından kalkamaz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'u kimsenin zarara uğratmaya hakkı olmadığını ifade eden Hüsnü Hayali "İnsanlar nasıl devleti zarara uğratıyor mahkemelerde yargılanıyorsa, Trabzonspor'da bu işe imza atanlar bunun bedelini ödemeli. Lazaroni'nin tazminatını Yönetim Kurulu'ndakiler ceplerinden ödemeli. Ziya Doğan iyi bir hoca olabilir ancak Trabzonspor neden bırakıp gittiğini bunu kamuoyuna açıklaması gerekir. Bunu birileri izah etsin. Trabzonspor'dan hoş bir şekilde şık olmayan bir hareket ile gitti. Ondan sonra Trabzonspor yönetimi peşine düşerek ona sarıldı. Ben Ziya Doğan'ın hocalığına bir lafım yok" açıklamasında bulundu.

"ATAY AKTUĞ SONRASI BAŞKANLIĞA ADAY OLACAKTIM"
    Hayali, kendisinin, Atay Aktuğ sonrası aday olacağını ancak Atay Aktuğ'un kendisine devam edeceğini söylemesi üzerine bu oluşumdan vazgeçtiğini belirterek, "Ancak Atay Aktuğ bana 3 gün kala aday olmayacağını söyledi. Ben Trabzonspor gibi bir kulübe 3 gün kala başkan adayı olmam. Olursam işte bugünkü yönetim haline gelirim. Bu yönetim kurulu içinde her kafadan bir ses çıkıyor. Birinin diğerinden haberi yok. Benim Trabzonspor'a adaylığım, ne Milletvekili, ne bakan ne de bir yerlerden ihale almak için. Ben Trabzonspor'a şampiyon yapmak için aday olacağım. Ama bunun da bir zamanı var. Çünkü mevcut yönetim kurulu görevine devam ediyor. Görev süreleri boyuncada Trabzonspor için onlara destek olmalıyız. Mali Genel Kurul'da Nuri Albayrak Yönetim Kurulu'nda revizyon yaparak görevine devam etmeli. Bu yönetim kurulu içinde üzülürsem tek Nuri Albayrak'a üzülürüm. Bu yönetimi değişitirip, yoluna devam etmelidir. Yönetim Kurulu içinde problem var. Uyumsuzluk var, kan uyuşmazlığı var. Zaten mevcut yönetim kurulu içinden de 4-5 arkadaş bana bu işin bu şekilde yürümeyeceğini söylüyor. Ben şimdi çıkıp da Trabzonspor Başkanlığı'na aday olmam, çünkü mevcut yönetim kurulu var ve yoluna devam ediyor. Zamanı geldiği zamanda elbetteki talip olacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Hüsnü Hayali, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a da destek çıkarak "Seçim baskıları karşısında iyi direniyor. Bu bir siyasi operasyon. Haluk Ulusoy bunu hiçbir zaman hak etmedi. Japonya'da biz Dünya 3.'sü olduğumuz zaman 40 günün her gününde 2 saat ancak uyuyabiliyorduk. Sürekli futbolcular, sorunları ile sıkıntıları ile ilgilendik. Onları yanlız bırakmadık. Bunların karşılığı bu olmamalıydı. Haluk Ulusoy seçimle gelmiştir, seçimle gider. Başka bir türlü gitmez. Delegelere siyasi baskı yapılıyor bu çok yanlış, Haluk Ulusoy'un bu süreçte ne yapacağı belli olmaz" dedi.
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

• Hadi Bakalım
      Mezat Başladı
      Yokmu Arttıran??

Yorum

• REKOR CEZA ALDILAR !..

Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasında geçen hafta sonunda oynanan Beko Basketbol Ligi maçında kavga eden Mirsad Türkcan ve Marcus Haislip'e, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 9'ar maç müsabakalardan men ve 10'ar bin YTL para cezası verildi..

15 Kasım 2006,

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 12 Kasım Pazar günü oynanan karşılaşmada Fenerbahçeli Mirsad ve Efes Pilsenli Haislip'in kavga etmeleri, taraftarların sahaya yabancı madde atmaları sonucu anons yapılmak durumunda kalınması ve Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun'un müsabaka hakemine yönelik eleştirileri nedeniyle gündemine gelen sevk dosyasını görüştü.

Raporlar ve müsabaka görüntülerinden, Mirsad ve Haislip'in önce itiştikleri, ardından yumruklaşarak kavga ettikleri, bu nedenle de diskalifiye edildiklerinin anlaşıldığı görüşüne varan kurul, Haislip ve Mirsad'a 9'ar maç müsabakalardan men, ayrıca 10'ar bin YTL para cezası verdi.

Disiplin kurulu, Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun'a 2 bin YTL, taraftarların sahaya yabancı maddeler atması nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'ne 4 bin, Efes Pilsen Kulübü'ne de 2 bin YTL para cezası uyguladı.

Bu arada, 5 Kasım'da oynanan Beykoz-Oyak Renault maçı sonrası, karşılaşmanın hakemine yönelik uygunsuz söz ve davranışları nedeniyle, Beykoz Kulübü Başkanı Zeki Aksu'ya da 15 gün hak mahrumiyeti ve 2 bin YTL para cezası verildi.
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• SULTANLAR 10. OLDU !..

Japonya'da yapılan 15. Dünya Bayanlar Voleybol şampiyonasının son gününde Türkiye, bugün, ABD ile 9'unculuk mücadelesi verdi.. Özellikle son 2 sette, oyun disiplininden uzaklaşan ve galibiyet için hiçbir çaba göstermeyen A Milli Takım şampiyonayı 10. bitirdi..

16 Kasım 2006,

ABD: 3 - TÜRKİYE: 1

Salon: Nagoya Rainbow

Hakemler: Ronaldo Cholakian xxx (Arjantin), Osame Sakaide xxx (Japonya)

ABD: Santos xxx, Bown xx, Wilkins xxx, Metcalf xx, Scott xxx, Haneef xxx (Drury xxx, Davis xx)

Türkiye: Elif xx, Aysun xx, Esra xxx, Neslihan xxx, Özlem xx, Natalie xx (Gülden xx, Seda ?, Eda xxx, Gözde ?, Deniz xx)
          Setler: (25-22, 23-25, 25-17, 25-16)
          Süre: 88 dakika (21, 24, 23, 20)

Maçın ilk seti karşılıklı alınan sayılarla başladı. ABD ile denk bir takım izlenimi veren Türkiye, çekişmeli geçen maçın ilk setini 25-22 kaybetti.

İkinci sette, daha az hata yapan (A) Milliler, bu seti 25-23 önde bitirdi. Bu setten sonra son 2 sette, oyun disiplininden uzaklaşan ve galibiyet için hiçbir çaba göstermeyen (A) Milli Takım oyuncuları, ABD'nin istikrarlı oyunu karşısında varlık gösteremedi. Rakibinin isteksizliğini fırsat bilen ABD, son 2 seti açık ara önde tamamlayarak maçı 3-1 kazandı ve dünya 9'uncusu oldu.
          Bu sonuçla Türkiye, ilk kez katıldığı şampiyonada 10. sırada yer aldı.

-NESLİHAN DEMİR DARNEL DÜNYANIN EN SKORERİ-
          Milli takımın başarılı oyuncusu Neslihan Demir Darnel, şampiyonanın en skorer oyuncusu oldu. Darnel, 190'ı smaç, 21'i blok ve 14'ü servisten olmak üzere şampiyona süresince aldığı 225 sayıyla, en skorer oyuncu oldu.

Sıralamada Almanya Milli Takımı kaptanı Angelina Grün, 220 sayıyla ikinci, Rusya'dan Ekatarina Gamova ise 190 sayıyla üçüncü oldu.

-TAKIM KAPTANI ÖZLEM VEDA ETTİ-
          Milli takım kaptanı Özlem Özçelik, şampiyonada çıktığı son maçın ardından milli takım kariyerin son verdiğini açıkladı.

Özlem Özçelik, voleybol kariyeri boyunca katıldığı ilk ve son Dünya Şampiyonasının ardından ulusal kariyerine nokta koyduğunu kaydetti.

-RUSYA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU-
          Şampiyonada bugün, final maçında Brezilya'yı 3-2 yenen Rusya, dünya şampiyonu oldu. Brezilya ikinciliği elde ederken, İtalya'yı 3-0 yenen Sırbistan-Karadağ üçüncü, İtalya ise dördüncü sırada yer aldı.
          Sizler var ya .....

Yorum

• Atletlere 1 yıllık sigorta müjdesi..

Atletizm Federasyonu lisans yenileyen tüm atletlere 20 ytl karşılığında 1 yıllık sağlık sigortası güvencesi sağlarken, İSO 9001 Belgesi almak için de TSE'ye başvuracak..

16 Kasım 2006,

ATLETLERE SİGORTA GÜVENCESİ

Atletizm Federasyonu lisans yenileyen tüm sporcularına 20 YTL karşılığında sezon boyunca sigortalı olma güvencesi sağlıyor. Federasyon, geçen yıl Elazığ ve Eskişehir'de meydana gelen ve bir atletin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazaların ardından yeni sezon öncesinde yaptığı çalışma sonrasında tüm sporculara, hakem ve antrenörlere sigorta olma zorunluluğu getirdi.
            Lisans yenileme sırasında 20 YTL yatırılmasıyla başlayan ve 1 Kasım 2007 tarihine kadar sürecek sigorta döneminde sporcular spor faaliyetleri dışında da sigortadan faydalanma hakkına sahip olabilecekler.Ferdi kaza ve acil durum sigortasıyla güvence altına alınan atletlere, ölüm ya da sürekli sakatlık halinde 16 yaş altında 5 bin YTL, 16 yaş üstünde ise 15 bin YTL ödeme yapılacak.

HEDEF ''İSO 9001''

Atletizm Federasyonu, İSO 9001 belgesi alabilmek için Türk Standartları Enstitüsü'ne (TSE) müracaat etme kararı aldı.
            Federasyondan yapılan açıklamada, standartları yükseltmek için böyle bir girişime başvurulduğu belirtilirken, düzenlemelerin devam ettiği ve en kısa sürede İSO 9001 belgesi almak için başvuruda bulunulacağı bildirildi.
            Sizler var ya .....

Yorum

• Neden bu başlık artık genel bölümünde değil anlamıyorum... Bence en çok ilgi çeken ve faydalı başlıklardan biri... Hatta bu başlık genele alınarak sabitlenmeli diye düşünüyorum...
              HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Begüm yalnız bırakmadı
                Antalyalı fanatik Trabzonspor taraftarı Begüm Ayşe Kara, üniversite öğrenimini sürdürdüğü Sivas'ta takımımızı ziyaret etti.

Begüm, takımımızın yemeği sırasında Teknik Direktörümüz Ziya Doğan ve futbolcularla görüşerek, Doğan ve oyuncularımıza ayrı ayrı hazırladığı duygu yüklü mektupları kendilerine verdi.

Begüm, Sivasspor maçı öncesinde futbolculara başarı dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.

BASIN FOTOĞRAFI1

BASIN FOTOĞRAFI2

BASIN FOTOĞRAFI3

bu begüm 61viya begüm mü.?

Yorum

• Musa'ya konuşma yasağı geldi!
                  Trabzonspor'a bu sezon başında Ankaraspor'dan transfer olan Musa Büyük'ün futbol hayatı ve transferleri ile ilgili yaptığı 'Kan parasına transfer oldum, hapisten kurtuldum' şeklindeki açıklamalarının basında geniş yer bulmasının ardından bu futbolcuya Trabzonspor Yönetim Kurulu konuşma yasağı getirdi.

'haber61.net' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Musa Büyük, işçi emeklisi olan babasına yardım etmek için muavinlik yaptığını ve 17 yaşında geçirdiği bir trafik kazasıyla hayatının altüst olduğunu belirterek, "Toplam ödememiz gereken kan parası 270 bin YTL'ye çıkmıştı. Mahkemenin uzun sürmesi 25 bin YTL ile açılan davayı buraya getirmişti. Haklı olduğum davada ise şimdi suçluydum. Parayı ödemezsem haciz ve hapis yolu açıktı. Hem kendimi hem de ailemi perişan etmiştim. Sonra Allah yüzüme güldü. Trabzonspor istemişti. Konuştuk her şey imzaya kalmıştı ki iş çıkmaza girdi ve yattı. O ara devreye Ankaraspor girdi. Tek şartım vardı. '270 bin YTL'lik kan parasına imza atarım' dedim. Hem de peşin olacak. Ailemi de kendimi de böylece kurtarmış olacaktım. İlk ciddi transfer paramı hapisten kurtulmak için kan parası olarak ödedim. Yani Ankaraspor'dan aldığım para kan parasına gitti" şeklinde konuşmuştu.

Büyük'ün bu açıklamalarının ardından Bordo-mavili yönetim, Musa Büyük'e konuşma yasağı getirdi.
                  Sizler var ya .....

Yorum

• begüm yine yapmış yapacağını helal olsun kankama yaa evet o begüm 61viya olan begüm arkadaşlar

Yorum

• Şimdi resmi siteden gördünm Başlık açacaktım ki haberin buraya düşeceğini düşündüm...

Teşekkürler Begüm...
                      En son Kaya tarafından düzenlendi; 18.11.2006, 19:22.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• aynen o.......
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Kıza bak yaa.Hepsiyle kanka olmuş.Bende gidecem bigün futbolcuları ziyarete ama mektupla diil kızılcık değneiyle kellerin kafasına indirecem
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kıza bak yaa.Hepsiyle kanka olmuş.Bende gidecem bigün futbolcuları ziyarete ama mektupla diil kızılcık değneiyle kellerin kafasına indirecem
                            abi bursaya geleceksen bizim cumalıkızıkta bahçede var kızlıcık ağaçları sana bi demet getiririm
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ohooo Begüm daha önce Şenol Güneş döneminde de takımı kamptayken ziyaret etmişti özel izinle.. ne diyonuz siz hey gidiiii

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ohooo Begüm daha önce Şenol Güneş döneminde de takımı kamptayken ziyaret etmişti özel izinle.. ne diyonuz siz hey gidiiii

Biliyoz kızım onları.Bu kız ilerde takımın başkanı olur böyle giderse.Resmi site bile yazacak nerdeyse "bizim begüm yine bi çuval mektupla".Ne yazıyo bu mektuplara çok merak ediyorum.İnşallah okunur yazdığı mektuplar.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X