Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede bunlar sorulmalıdır

Yorum

• Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi!
      Türk Telekom Lig A'da zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor'da, Chelsea FC Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'den yardım istenildi. Maddi sıkıntı yaşayan ve gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek kırmızı-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Hacı Osman Arslan, Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'e dün bir elektronik posta mesajı göndererek Rus işadamından yardım istediklerini söyledi.

Arslan, Abramovich'in Chelsea'ya maddi anlamda büyük katkı sağladığını ve bu kulübü dünyanın önde gelen kulüpleri arasına soktuğunu belirterek, "Ben de e-maili bize de bir ışık tutar, yardım eder diye gönderdim" dedi.

Gönderdiği mesajda Akçaabat Sebatspor'un zor durumda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadıklarından bahsettiğini dile getiren Arslan, "Trabzon'da futbolun ne kadar sevildiğini ve Trabzon halkının futbol sevgisini anlattım. Trabzon'un Rusya'ya coğrafi konum olarak da yakınlığından bahsettim. Şu ana kadar bir yanıt gelmedi. İnşallah bize de destek olur" diye konuştu.
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi!
        Türk Telekom Lig A'da zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor'da, Chelsea FC Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'den yardım istenildi. Maddi sıkıntı yaşayan ve gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek kırmızı-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Hacı Osman Arslan, Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'e dün bir elektronik posta mesajı göndererek Rus işadamından yardım istediklerini söyledi.

Arslan, Abramovich'in Chelsea'ya maddi anlamda büyük katkı sağladığını ve bu kulübü dünyanın önde gelen kulüpleri arasına soktuğunu belirterek, "Ben de e-maili bize de bir ışık tutar, yardım eder diye gönderdim" dedi.

Gönderdiği mesajda Akçaabat Sebatspor'un zor durumda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadıklarından bahsettiğini dile getiren Arslan, "Trabzon'da futbolun ne kadar sevildiğini ve Trabzon halkının futbol sevgisini anlattım. Trabzon'un Rusya'ya coğrafi konum olarak da yakınlığından bahsettim. Şu ana kadar bir yanıt gelmedi. İnşallah bize de destek olur" diye konuştu.
        Az önce gördüm televizyonda,öldüm gülmekten.Hele bir de cevap yazsında büyük başkan o zaman görürüm ben istanbul takımlarını
        When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• Walla maddi durumlar kesat.. şuradan Bmn halısaha takımı çıkarıp biz de mi istesek ne
          #7 King of Kings

Yorum

• Bütçede açık var Fotomac
            Genel Sayman Emin Kahraman bordo-mavili kulübün her yıl yaklaşık olarak 15 milyon YTL açık verdiğini ifade etti.

Giderimiz fazla
            Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Kahraman, her yıl Trabzonspor'un yaklaşık 15 milyon YTL (15 trilyon) açık verdiğini belirterek, "Kulübümüzün gideri 40 milyon, geliri ise 23-24 milyon YTL. Gelir rakamını yükselttik ama yeterli olmadı" dedi.

Lazaroni hatası...

Kahraman, Lazaroni'yi takımın başına getirerek de büyük bir hata yaptıklarını söyledi. Bordo-mavili kulübün genel saymanı, "Bize 3 aylık maliyeti 1.5 milyon YTL. Ancak aldığımız Stepanov gösterdiği performansla fiyatını 6'ya katladı. Fatih Tekke'nin transferinden ise 7.4 milyon Euro aldık" dedi.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon Szymek'i satmıyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fotomaç'a birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Biz Szymkowiak'ı satmayacağız" dedi.

Yarınlar bizim

Başkan yardımcısı, "Geniş kadromuz var. Szymkowiak'ı satmayacağız Gökdeniz'in yeniden doğuşu Ziya Doğan hoca ile oldu" diye konuştu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, bu yıl ki en büyük kazançlarının Gökdeniz olduğunu belirterek, "Gökdeniz'i çok seviyorum. Ona ilk sarılışımda kafasını göğsüme dayamıştı. Başından çok badireler geçti. Hep destek olduk ve dertlerini dinledik. Ben bu yılki en büyük kazancımızın Gökdeniz olduğuna inanıyorum" dedi. Başkan yardımcısı, "Oyuncumuzun kalitesi belli. Hala ona küstahça dil uzatanlar var. Onları kınıyorum. Hata işledi ve bundan döndü. Artık geçmişe sünger çekilmeli" diye konuştu.

Szymkowiak kalır
              Hacıosmanoğlu, Szymkowiak'ın da satılacağı yönündeki haberlere sert çıktı. "Szymkowiak'ı kesinlikle satmayacağız" diyen bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı, "Geçen sene sakatlıktan dolayı bir düşüş yaşadı. Ziya hocamızın eski Trabzon döneminde çok istediği bir futbolcuydu. Sanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Trabzonspor taraftarlarımız daha başarılı bir Szymkowiak izleyecek" ifadelerini kullandı.

Kadromuz geniş
              Lazaroni'yi erken göndererek iyi bir hamle yaptıklarının da altını çizen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un geniş bir kadrosu var. Kadroda bulunan 24 kişinin 24'ü de aynı maçta oynayamıyor. Özellikle gençler ileride iyi olmak istiyorlarsa daha iyi ve daha çok çalışıp kendilerini göstermeleri lazım. Transfer düşünmüyoruz. Zaten bunu konuşmak da yanlış. Elimizdeki oyuncuları yüreklendirmemiz gerek" dedi.

Oynama arzusu!
              İbrahim Hacıosmanoğlu, formasını yere atan ve gündem oluşturan Marcelinho ile ilgili ise şunları söyledi: "Kendisinin oyundan çıkmasına verdiği tepkiyi olumlu da algılayabiliriz. Bir yıldız futbolcunun oynama arzusu önemli bir şey. Hocanın raporu doğrultusunda bu durum en kısa zamanda değerlendirelecektir. Zaten gönderilmesi de kesinlikle söz konusu değil. Marcelinho kadromuzun önemli bir ismidir"

Ulusoy konusu
              Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy için hazırlanan iddianameyi ise Hacıosmanoğlu şöyle yorumladı: Türk futbolu tarafsız yönetilmeli. Adli yargılara intikal etmiş durumlarda Türk adaletinin doğru karar vereceğine inanıyoruz. Ulusoy bu dava sürecini memnuniyetle karşıladığını açıkladı. Haluk Ulusoy'un belki de yargı süresince istifa etmesi istenecek. Şu dönemde bunun yapılmamasını temenni ediyorum".
              FEHMİ ÖZGÜLER
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Barça ve Nike nikah tazeledi
                İspanya La Liga ve son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu FC Barcelona, dünyaca ünlü spor giyim markası Nike'la olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.

Dünyanın en iyi kulüplerinden birisi olan ve kadrosunda bir çok dünya yıldızını barındıran FC Barcelona sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Barça, Nike firmasıyla olan ve 2008 yılında bitecek olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı. Yapılan sözleşmenin yaklaşık 150 milyon euro tutarında olduğu ifade edilirken, tarafların 2013'ten sonra sözleşmeyi 5 yıl daha uzatma opsiyonu konusunda da anlaşmaya vardığı bildirildi. Nike CEO'su Mark Marker, Barcelona'yla sözleşme yeniledikleri için memnun olduklarını ifade ederken, bu anlaşmanın dünya futboluna daha çok katkı sağlayacağını vurguladı. Barcelona Başkanı Joan Laporta'da sözleşme yenilemelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek anlaşmanın Barça'nın sportif ve sosyal anlamdaki başarılarının bir sonucu olduğunu belirtti.

Amerikalı spor giyim üreticisi Nike'la Barcelona'nın sponsorluk anlaşma 1998 yılına kadar dayanıyor. Nike, 50'den fazla ülkede Barcelona'nın markasını ve dünyanın en çok talep gören formalarının satışına katkıda bulunuyor.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ah bibize gelseler
                  medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• Gazi Üniv.-Trabzon Bld.: 23-24
                    Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Trabzon Belediyesi, deplasmanda Gazi Üniversitesi'ni 24-23 yendi. Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısı da 11-10 Trabzon Belediyesi'nin lehine sonuçlandı.
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• tebrikler belediyeye

Yorum

• Türkiye için bir ilk !..

Filede en büyük organizasyon olan Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası, 31 Ekim Salı günü Japonya'da başlayacak. Bayanlar voleybolda dünya devlerinin bir araya geldiği şampiyonaya Türkiye, tarihinde ilk kez katılacak.
                        29 Ekim 2006,

Toplam 24 ülkenin boy göstereceği organizasyon, 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Osaka, Nagoya, Kobe ve Tokyo olmak üzere 4 ayrı kentte yapılacak.

İtalya, Peru, Küba, Mısır ve Sırbistan-Karadağ ile birlikte D Grubunda yer alan Türk Milli Takımı, grup maçları sonunda ilk 4 takım arasına girebilirse ikinci tura yükselecek.

4 ayrı gruptan ikinci tura yükselen toplam 16 takım, 8'er takımdan oluşan E ve F gruplarında mücadele edecek. Bu maçlar sonunda gruplarda ilk 2 sırayı alan 4 takım yarı finale yükselirken, yarı finalde E grubunun birincisi ile F grubunun ikincisi, F grubunun birincisiyle de E grubunun ikincisi mücadele edecek. Gruplarda 3, 4, 5 ve 6. sırayı alan takımlar ise klasman mücadelesi verecek. Gruplarında son iki sırayı alan toplam 4 takım ise şampiyonaya veda edecek.

-GRUPTAKİ RAKİPLER-
                        (A) Milli Takım, gruptaki ilk maçını 31 Ekim Salı günü Küba ile yapacak. Küba ile 2003 yılında tarihinde ilk kez katıldığı Dünya Kupası'nda karşılaşan (A) Milliler, o yıl, 3 dünya şampiyonluğu ve bir ikinciliği olan Kuzey ve Orta Amerika ikincisi Küba'yı 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

Gruptaki 2. maçına 1 Kasım Çarşamba günü Mısır ile çıkacak olan (A) Milli Takım, yine 3 yıl önce Dünya Kupası'nda bu ülkeyi 3-0 mağlup etmişti. Türkiye, bu ilk iki maçtan galip ayrılırsa 2. tura çıkma yarışında büyük ölçüde rahatlayacak. Bir sonraki maçta, 3 Kasım Cuma günü Türkiye'nin rakibi İtalya olacak. Son dünya şampiyonu İtalya ile henüz 1 ay önce karşı karşıya gelen (A) Milliler, bu ülke karşısında 1 galibiyet, 1 de yenilgi aldı. Bulgaristan'ın Varna kentinde geçen ay yapılan 2007 Dünya Grand Prix Avrupa elemelerinde, grupta İtalya'yı 3-2 yenen (A) Milli Takım, play-off maçında yine İtalya ile karşılaştı. Bu maçtan beklenmedik bir şekilde 3-0 yenik ayrılan Türkiye, Grand Prix finallerine veda etmişti.

Gruptaki 4. maç, 4 Kasım Cumartesi günü Peru ile yapılacak. Güney Amerika'daki elemelerde Brezilya'nın ardından 2. olarak şampiyonaya katılma hakkı kazanan Peru'nun, bu şampiyonada 1982'de gümüş ve ardından 1986'da bronz olmak üzere iki madalyası bulunuyor. (A) Milli Takım, 2002'de Almanya'da yapılan son şampiyonaya katılmayan Peru karşısında galip gelmesi halinde büyük avantaj sağlayacak.

(A) Millilerin D Grubundaki son rakibi olan Sırbistan-Karadağ, Grand Prix elemelerinde Türkiye karşısında 3-2 galip gelmişti. Türkiye ile denk bir takım izlenimi veren ve mücadeleci bir takım olan Sırbistan-Karadağ da dikkat edilmesi gereken rakipler arasında yer alıyor. Sırbistan-Karadağ maçı, 5 Kasım Pazar günü yapılacak.

-ŞAMPİYONA TARİHİNE KISA BİR BAKIŞ-
                        Dünya Şampiyonası, ilk olarak 1952 yılında Moskova'da yapıldı. Voleybolda dünyanın en önemli organizasyonu olan şampiyona 4 yılda bir yapılıyor. Şampiyona tarihine bakıldığında, altın madalya sıralamasında dağılan Sovyetler Birliği ilk sırada yer alıyor. Sovyetler Birliği, 1952, 1956, 1960, 1970 ve 1990 yıllarında olmak üzere 5 kez dünya şampiyonu olurken, 2 ikincilik, 1 de üçüncülük elde etti.

Altın madalya sıralamasında ikinciliği 3'er madalya ile Küba ve Japonya alırken, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 2 altın madalyası bulunuyor.

Son olarak 2002 yılında Almanya'da yapılan şampiyonada ise Türkiye'nin D Grubundaki rakiplerinden İtalya şampiyonluğa ulaşırken, ABD ikinci, Rusya üçüncü oldu.

-GRUP MAÇLARI NAGOYA'DA-
                        Bu arada, Türkiye'nin de yer aldığı D Grubunda maçlar, Tokyo ve Osaka'dan sonra Japonya'nın en büyük 3. kenti olan Nagoya'da yapılacak.

Ülkenin sanayi ve ticaret merkezi olarak bilinen, deniz kıyısındaki Nagoya'da 2 milyonu aşkın insan yaşıyor.

Nagoya'nın bir diğer özelliği de inşası 1999 yılında tamamlanan ve 410 bin metrekare alan üzerine kurulu olan dünyanın en büyük tren istasyonuna sahip olması. 3 demiryolu şirketinin şehirler arası seferlerine evsahipliği yapan bu tren istasyonu aynı zamanda, içinde bir otel ve dünyaca ünlü markaların bulunduğu Japonya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Takashima'yı barındırıyor. Şampiyonada A Grubu maçları Tokyo, B Grubu maçları Sapporo, C Grubu maçları ise Kobe'de yapılacak.

2. tur, yarı final ve final müsabakaları da Osaka'da gerçekleşecek.

Yazıcıoğlu hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirtmişti.Tanjevic de benzer açıklamalarda bulunmuştu sonuç ortada.İnşallah Japonya Voleybol Milli Takımımıza da yarar.
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

• YENİ ŞAMPİYON HAYDEN !..

MotoGP sezon finali Valencia'da koşuldu. İnanılmaz bir heyecan ve mücadeleye sahne olan GP'de Valentino Rossi ile Hayden arasındaki şampiyonluk mücadelesine yaşanan kazalar damga vurdu. Rossi'nin pole ve Hayden'ın 5. sırada başladığı GP'de şampiyonluk Hayden'ın oldu.

29 Ekim 2006

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

MotoGP’de 2006 sezonuna muhteşem final
                          MotoGP'de 2006 sezonu şampiyonluğuna yılın son yarışı Valencia Grand Prix’inde üçüncü olan Amerikalı Repsol Honda pilotu Nicky Hayden ulaştı. Genel klasmanda Rossi ikinciliği, Capirossi de üçüncülüğü elde etti. Valencia’da kazanan Ducatis’siyle Bayliss oldu. İkinciliği ise yine Ducati pilotu Capirossi kazandı.

5 yıl üst üste şampiyon olan İtalyan MotoGP efsanesi "Doktor" lakaplı Valentino Rossi'nin şampiyonluklar serisine ABD'li Nicky Hayden 2006 sezon finalinin koşulduğu Valencia'da son verdi.

GP'ye pole pozisyonunda başlayan Rossi'nin düşmesi ve son sıraya kadar geriledikten sonra çalışan motoru sayesinde geri dönmesinin damga vurduğu yarışta, Rossi her ne kadar üst sıralara tırmanmayı başarsa da aldığı puanlar yeterli olmadı ve ABD'li Hayden 5. sırada başladığı GP'de 3. olmayı başararak MotoGP 2006 şampiyonu oldu.

Hayden böylece en son 2000 senesinde şampiyon olan bir ABD'li Robets JR'dan sonra şampiyonluk sevinci yaşayan ABD'li oldu.

Bu arada Valencia'da sezon finalini izleyen bir çok ünlü sima arasında NBA efsanesi Michael Jordan'da yer aldı.

130.000 kişinin trübünlerden canlı olarak izlediği Valencia Grand Prix’ini üçüncü tamamlayan Amerikalı Nicky Hayden genel klasmanda bu yılın şampiyonu olurken kutlamalarda ailesi ile bir arada olması ve göz yaşlarına boğulması dikkat çekti. Bu arada Hayden'ı ilk kutlayan Rossi oldu.

Bayliss ve Capirossi’yle muhteşem bir start gerçekleştiren Ducati Valencia’da duble yaptı. MotoGP’de ilk kez yarışan Avustralyalı Super Bike şampiyonu Troy Bayliss ise tarihin son 1000cc. zaferine ulaştı.

Geçen yarışta 1. lige çıkınca ve dün ki saralama turnunda pist rekoruyla pole pozisyonu alınca Rossi yine şampiyon demiştim.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• bjk berabere kaldı çok iyi oldu rizeyi yenersek avantajlıyız.Haftayada sakaryalı kangele bizim maçta yok kırmızı kart gördü diye.

Yorum

• oo iyi iyi inşallah rizeyi yeneriz
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• ya artık rizeyide yenemezsek ağlarım yaa..
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X