Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme
    19:00 Dynamo Kyiv 4 0 Metalurgs Maç Bitti
    20:00 MyPa 2 2 FC Kobenhavn Maç Bitti
    21:00 Steaua 3 0 Gorica Maç Bitti
    21:00 Ruzomberok 3 1 Djurgarden Maç Bitti
    21:00 Rabotnicki 4 1 Debrecen Maç Bitti
    21:15 Salzburg 2 0 Zurich Maç Bitti
    21:15 Red Star Belgrade 3 0 Cork Maç Bitti
    21:30 Legia 1 0 Hafnarfjördur 82'
    21:30 Dinamo Zagreb 3 2 Ekranas 82'
    21:30 Siroki Brijeg 0 0 Hearts 82'
    21:45 Vålerenga 0 1 Mladá Boleslav 67'

bayern macinda durum ne
    Dakika 87 0-0

Yorum

• 39. kurulıuş yıldönümümüz kutlu ola....durum ve sezona dair çok şey yazılabilir ama iç karartmaya gerek yok...taraftar büyük olsun yeter!!!!!
      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Beşiktaş, Ze Robertosuz döndü
        02 Ağustos 2006 18:15

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve 2. başkan Murat Aksu, son 3 gündür Almanya'da sürdürülen temaslardan net bir sonuç alamadan İstanbul'a döndü.

Atatürk Havaalanı'nda moralleri bozuk görülen ve basın mensuplarına açıklama yapmadan geçen Siyah-Beyazlı yöneticilerin morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

Daha sonra telefonla ulaştığımız Murat Aksu "Şu anda bekleme pozisyonundayız. Transfer yattı veya oldu diye bir şey söyleyemem" dedi.

Kaynak : DHA

internetspor.com
        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme
          19:00 Dynamo Kyiv 4 0 Metalurgs Maç Bitti
          20:00 MyPa 2 2 FC Kobenhavn Maç Bitti
          21:00 Steaua 3 0 Gorica Maç Bitti
          21:00 Ruzomberok 3 1 Djurgarden Maç Bitti
          21:00 Rabotnicki 4 1 Debrecen Maç Bitti
          21:15 Salzburg 2 0 Zurich Maç Bitti
          21:15 Red Star Belgrade 3 0 Cork Maç Bitti
          21:30 Legia 2 0 Hafnarfjördur Maç Bitti
          21:30 Dinamo Zagreb 5 2 Ekranas Maç Bitti
          21:30 Siroki Brijeg 0 0 Hearts Maç Bitti
          21:45 Vålerenga 2 2 Mladá Boleslav Maç Bitti

Vålerenga 2 - 2 Mladá Boleslav acaip mac oldu son 30 dk
          +90'
          73 Rune Lange
          87 Daniel F. Holm
          --41 Milos Brezinsky
          --84 Marek Kulic
          --64 Martin Abraham
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• MARCELİNHO
            İLGİNÇ ÖNERİLER Trabzonspor'un Hertha Berlin'den transfer ettiği Marcelinho'nun özel sözleşmesinde Bordo-Mavili kulübün ilginç taahhütlerin altına girdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Brezilyalı futbolcu her yıl 5 kez kullanabileceği Trabzon-Berlin uçak bileti istedi, yönetim bunu 2'ye indirdi. 'Villasının önü deniz, arkası orman olacak' diye bastırdı, kabul edildi. '10 numarayı giyerim' dedi, yönetim "Bunu başkasına söz verdik, istersen konuşup sana verelim" diye teklif götürdü, 30'da karar kılındı.
            ÖZEL ÖĞRETMEN Trabzonspor ile Brezilyalı ünlü yıldız arasındaki özel sözleşmenin en ilginç hükmü ise, Bordo-Mavili kulübün Marcelinho'nun 7 yaşındaki erkek çocuğuna Portekizce pratiğini geliştirmesi için Almanya'da özel öğretmen tutulması ile ilgili taahhütname verilmesi oldu. Yönetim, insanı duyguları ön planda tutarak bu talebi kabul etti. Marcelinho'un en lük
            s talebi ise son model mercedes otomobil oldu. Yönetim, Trabzon'un karayolu ağı ve kültür yapısının bu otomobili kaldırmayacağı konusunda Brezilyalı yıldızı uyardı. Bunun üzernine Marcelinho, skoda marka otomobilde karar kıldı.
            GOLLERE DE PRİM Edinilen bilgilere göre Marcelinho, ligde 20 gol barajını aştığı takdirde özel prim istedi, yönetim kabul etmedi. Brezilyalı futbolcunun yönetimi pazarlıkta en çok şaşırtan talebi ise şu oldu: "UEFA şampiyonu olursak, ne prim alacağım ?".. Bunu duyan yöneticilerin cevabı, "Yeter ki UEFA şampiyonu olalım.Takım arkadaşlarınla çok prim alırsın" şeklinde oldu. Bu arada Marcelinho'nun kız kardeşine Brezilya'da birer villa satın aldığı, kendisinin de başkentte büyük bir iş merkezi inşa ettirdiği öğrenildi..

YENİ TRANSFER
            MALİYETİ DÜŞÜK Brezilya'da bulunan yönetici Faruk Kanca, Internacionelli Wagner ve Mossoro'dan sonuç alamayınca, aynı takımdan 24 yaşında, 1.75 boyundaki Alex Raphael Meschini'ye teklif götürdü. Brezilya ekibi iki yıl önce 250 bin Euro'ya aldığı Alex için 4 milyon Euro istedi. Araya, Internacionel kulübünün başkanı ile çok samimi olan Lazaroni girdi ve işi çözdü.
            SON GÖRÜŞME Brezilyalı Başkan, "Lazaroni benim iyi dostum" diyerek Faruk Kanca'ya gerekli kolaylığı gösterdi. Kanca'nın Alex'in bonservisini 1.5 milyon Euro'ya düşürdüğü ve bugün son bir görüşme yapacakları bildirildi.
            JEFERSON
            PÜRÜZ KALMADI
            Kaleye tecrübeli bir isme teslim etme kararı alan Bordo-Mavili yönetimin, 24 yaşındaki Jefferson'un bir yıllığına Kayserispor'a kiralayacağı öğrenildi. Kayserispor ile Trabzonspor kulüpleri arasında yapılan görüşmelerde pürüz kalmadığı, sadece Bordo-Mavili kulübün başka bir kaleci ile anlaşmasının kesinleşmesinin beklendiği bildirildi. Genç kaleciyi elinden çıkarmayı düşünmeyen yönetimin bu oyuncunun tecrübe kazanmasını istediği, daha sonraki yıllarda Brezilyalı kaleciden yararlanmayı düşündüğü ifade edildi.
            BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN
            BAŞ BAŞA
            Uzun süredir aralarının soğuk olduğu bildirilen Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, dün ilk kez yanyana geldi, bir süre sohbet etti. Dünkü idmanda diğer yöneticilerle gelen Hacıosmanoğlu ile Sayitoğlu, daha sonra arkadaşlarından ayrıldı ve bir süre baş başa sohbet etti. Bu gelişme, "Buzlar eridi" diye yorumlandı.

Karadeniz Gazetesi 03.08.2006
            MUSTAFA DOST

Yorum

• ya arkadaslar bi sorum olcak,
              marcelinho geldimi trabzona ??
              bugün gelcekti, haberi olan lütfen cevap yazsin!

TSK
              Lazaroni ISTIFA !!!
              GO HOME LAZARONI!!!

http://img183.imageshack.us/img183/7522/tepe116ki1.gif

Yorum

• İlk olarak Mustafa DOST tarafından gönderildi
                MARCELİNHO
                İLGİNÇ ÖNERİLER Trabzonspor'un Hertha Berlin'den transfer ettiği Marcelinho'nun özel sözleşmesinde Bordo-Mavili kulübün ilginç taahhütlerin altına girdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Brezilyalı futbolcu her yıl 5 kez kullanabileceği Trabzon-Berlin uçak bileti istedi, yönetim bunu 2'ye indirdi. 'Villasının önü deniz, arkası orman olacak' diye bastırdı, kabul edildi. '10 numarayı giyerim' dedi, yönetim "Bunu başkasına söz verdik, istersen konuşup sana verelim" diye teklif götürdü, 30'da karar kılındı.
                ÖZEL ÖĞRETMEN Trabzonspor ile Brezilyalı ünlü yıldız arasındaki özel sözleşmenin en ilginç hükmü ise, Bordo-Mavili kulübün Marcelinho'nun 7 yaşındaki erkek çocuğuna Portekizce pratiğini geliştirmesi için Almanya'da özel öğretmen tutulması ile ilgili taahhütname verilmesi oldu. Yönetim, insanı duyguları ön planda tutarak bu talebi kabul etti. Marcelinho'un en lük
                s talebi ise son model mercedes otomobil oldu. Yönetim, Trabzon'un karayolu ağı ve kültür yapısının bu otomobili kaldırmayacağı konusunda Brezilyalı yıldızı uyardı. Bunun üzernine Marcelinho, skoda marka otomobilde karar kıldı.
                GOLLERE DE PRİM Edinilen bilgilere göre Marcelinho, ligde 20 gol barajını aştığı takdirde özel prim istedi, yönetim kabul etmedi. Brezilyalı futbolcunun yönetimi pazarlıkta en çok şaşırtan talebi ise şu oldu: "UEFA şampiyonu olursak, ne prim alacağım ?".. Bunu duyan yöneticilerin cevabı, "Yeter ki UEFA şampiyonu olalım.Takım arkadaşlarınla çok prim alırsın" şeklinde oldu. Bu arada Marcelinho'nun kız kardeşine Brezilya'da birer villa satın aldığı, kendisinin de başkentte büyük bir iş merkezi inşa ettirdiği öğrenildi..

YENİ TRANSFER
                MALİYETİ DÜŞÜK Brezilya'da bulunan yönetici Faruk Kanca, Internacionelli Wagner ve Mossoro'dan sonuç alamayınca, aynı takımdan 24 yaşında, 1.75 boyundaki Alex Raphael Meschini'ye teklif götürdü. Brezilya ekibi iki yıl önce 250 bin Euro'ya aldığı Alex için 4 milyon Euro istedi. Araya, Internacionel kulübünün başkanı ile çok samimi olan Lazaroni girdi ve işi çözdü.
                SON GÖRÜŞME Brezilyalı Başkan, "Lazaroni benim iyi dostum" diyerek Faruk Kanca'ya gerekli kolaylığı gösterdi. Kanca'nın Alex'in bonservisini 1.5 milyon Euro'ya düşürdüğü ve bugün son bir görüşme yapacakları bildirildi.
                JEFERSON
                PÜRÜZ KALMADI
                Kaleye tecrübeli bir isme teslim etme kararı alan Bordo-Mavili yönetimin, 24 yaşındaki Jefferson'un bir yıllığına Kayserispor'a kiralayacağı öğrenildi. Kayserispor ile Trabzonspor kulüpleri arasında yapılan görüşmelerde pürüz kalmadığı, sadece Bordo-Mavili kulübün başka bir kaleci ile anlaşmasının kesinleşmesinin beklendiği bildirildi. Genç kaleciyi elinden çıkarmayı düşünmeyen yönetimin bu oyuncunun tecrübe kazanmasını istediği, daha sonraki yıllarda Brezilyalı kaleciden yararlanmayı düşündüğü ifade edildi.
                BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN
                BAŞ BAŞA
                Uzun süredir aralarının soğuk olduğu bildirilen Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, dün ilk kez yanyana geldi, bir süre sohbet etti. Dünkü idmanda diğer yöneticilerle gelen Hacıosmanoğlu ile Sayitoğlu, daha sonra arkadaşlarından ayrıldı ve bir süre baş başa sohbet etti. Bu gelişme, "Buzlar eridi" diye yorumlandı.

Karadeniz Gazetesi 03.08.2006

Alex - Alex Raphael Meschini
                Geburtsdatum: 25.03.1982
                Grösse: 1,75
                Nationalität: ! Brasilien
                Fuss: ?

--------------------------------------------------------------------------------

Verein: SC Internacional
                Position: Mittelfeld
                Positionsdetails: ?
                Im Team seit: 2004
                Vertrag bis: ?
                Spielerberater: ?
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ya bu İnternational takımından başka takım yok mu ben iyice kıl kaptım bu Faruk Kanca'dan...
                  Adam ha bire aynı takımdan ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyo.Hepsinde ıska geciyo ama...
                  Daha neyin pazarlıgı bu alınacaksa alsın gelsin...
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mustafa DOST tarafından gönderildi
                    Marcelinho'un en lük

Arası yok muydu bunun?...
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Arkadaşlar Alex hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Bir de Cruzeiro takımından istemeye çalıştığımız Wagner Brezilya milli takımına seçilmiş. Diğer takımlarında(FB,BJK) sol kenara futbolcu aradığı dönemde eller çabuk tutulmalıdır.
                      MUSTAFA DOST

Yorum

• "Geçmiş olsun"
                        TRABZON Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi

gören bir hastayı ziyaret için hastaneye giderken Kalkınma Kavşağı’nda

karşı yönden gelen Temel S. yönetimindeki 53 FK 237 plakalı jeeple

çarpıştı. Kazayı yara almadan atlatan başkan, hasta ziyaretinden

vazgeçmeyerek Farabi Hastanesi’ne gitti.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu hasta ziyaretine giderken

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi kavşağında kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi gören bir hastayı

ziyarete giden Başkan Canalioğlu Ziya Öztürk yönetimindeki 61 TC 001

plakalı makam aracı, Üniversite Mahallesi'nde karşı yönden gelen Temel S.

yönetimindeki 53 FK 237 plakalı ciple çarpıştı. Belediye Başkanı

Canalioğlu ve diğer aracın şoförü Temel S. olayı hafif sıyrıkla atlatırken,

araçlar da büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Canalioğlu, kazanın

ardından hastanede hasta ziyaretini gerçekleştirdi. Canalioğlu hasta

ziyaretinden sonra basının sağlık durumu ile ilgili sorularına ‘Doktorlar

inceleme yaptı. Kayserispor maçında oynayabilecekmişim’ diye esprili bir

cevap verdi. hasta ziyaretinden sonra Başkan Canalioğlu kaza yerine tekrar

giderek kazaya karışanlara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
                          Arası yok muydu bunun?...
                          Zuhahahaha Kaan gece gece kopardın beni yahu

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
                            Zuhahahaha Kaan gece gece kopardın beni yahu
                            Abi kendini Marcelinho'nun yerine koysana:

-Son model Mercedes isterim...
                            -İşte o hayatta olmaz!..
                            -Niye yahu?..
                            -Şehrin kültürel ve sosyo-ekonomik yapısı buna müsait değil...
                            -Yapma yahu,e ne yapalım Skoda verin bari...
                            -Bak bizde Anadol diye bir araba var duydun mu hiç?..Taş gibi araba taş!..

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
                              Abi kendini Marcelinho'nun yerine koysana:

-Son model Mercedes isterim...
                              -İşte o hayatta olmaz!..
                              -Niye yahu?..
                              -Şehrin kültürel ve sosyo-ekonomik yapısı buna müsait değil...
                              -Yapma yahu,e ne yapalım Skoda verin bari...
                              -Bak bizde Anadol diye bir araba var duydun mu hiç?..Taş gibi araba taş!..
                              ne yapacak arabayi binsin bi dolmusa
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 5 adet Trabzon-Berlin uçak biletinin yanına ayda 30 adet Belediye otobüs abonman bileti de sözleşmeye eklenebilir,ne de olsa şehrin kültürel yapısı ortada!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X