Aldığım bir habere göre denilsonun transferi askıya alınmış lazaroni tarafından
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sol kanat için iyi bir transfer gerekirken bu transferin askıya alınmasını anlamakta güçlük çekiyorum ama vardır elbet bir açıklaması. Nede olsa patron LAZoroni.
Sevgi güzellik ister güzellik emek, güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister...
Yorum
-
ufuk fena bi neden degil yani biri alinsa tabii daha iyi olurİlk olarak hakan_sen tarafından gönderildiSol kanat için iyi bir transfer gerekirken bu transferin askıya alınmasını anlamakta güçlük çekiyorum ama vardır elbet bir açıklaması. Nede olsa patron LAZoroni.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bu transfer bize brezilyadaki yöneticimiz kanca yi unutturdu..bizimkiler gecen sene brezilyada döner kepab salonumu actilar..her sene bizden birileri bi kac orda kaliyor
arkadaslar kimsenin haberi yokmu..brezilyadan haber olsa iyi olur..denilsonlami gelecek ricardinholamiKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
UEFA kuraları sonrasında Trabzonspor’un Güney Kıbrıs’ın APOEL takımı ile eşleşmesi hem şaşkınlık hem korku yarattı. Geçen sezon şampiyonlar ligi ön elemesinde Anartoshis Famagusta yenilgisi sonrasında Trabzonspor’un zor günler geçirdiğini hatırlatan Rum Basını, Bordo-Mavililerin çok daha iddialı olabileceğine dikkat çekti.
Rum gazetelerinin spor sayfaları İsviçre’de çekilen UEFA Kupası kuraları sonucunu “daha kötüsü olamazdı” ifadeleriyle okurlarına aktardı.
1986-87 Şampiyonlar Kupası’nda Rum takımı APOEL’in, UEFA’da Beşiktaş’la eşleştiğini ancak; Rum Kulübünün, yönetim kurulunun kararı aksi yönde olmasına rağmen, siyasi ve dini müdahaleler nedeniyle İstanbul’a gitmediğine UEFA’dan 2 yıl ceza aldığına da değinen gazeteler “Yeni Kıbrıs-Türk hesaplaşması” başlığını attılar
Rum gazetelerinden Fileleftheros “Yeni Kıbrıs-Türk Hesaplaşması” başlığıyla haberi okuyucularına aktardı
APOEL’in Beşiktaş’la eşleşmesinden (1986) tam 20 Yıl Sonra, geçen sene şampiyonlar Ligi’nde ANORTHOSİS’e elenen Trabzonspor’un üzerine düştüğünü yazan gazete “Trabzson’un acı anıları var” diye başlık attı.
“HAYDİ APOEL”
Rum Simerini gazetesi “Trabzonspor’la eşleşti – Haydi APOEL” başlığıyla yansıttığı haberinde Trabzonspor’un APOEL’in yolunda olduğunu, geçen yıl Anorthosis tarafından elenen takımın Marinos Uzuynis’in ‘Mavi-Yeşilleri’yle eşleştiğini yazdı. Gazeteye göre APOEL, rövanşı Türkiye’de oynanacağı için ilk maçı kazanmak istiyor.
“DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZDI”
Rum Politis gazetesi spor ekinin manşetini ve birinci sayfasını tamamen kaplayan “Türkler... Bulgarlar... Belçikalılar... APOEL–TRABZONSPOR, OMONİA-LİTEX, ROZELAR-ETHNİKOS” başlığıyla yansıttığı haberinde Rum takımlarının Trabzonspor, Bulgaristan’ın Litex ve Belçika’nın Rozelar takımlarıyla eşleştiğini haber verdi.
Gazete spor ekinin orta sayfasına ise şu dikkat çekici manşeti attı: “Daha Kötüsü Olamazdı – Dünkü Kura APOEL’i, İntikama Susamış Trabzonspor’un Yoluna Çıkardı.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Gazete spor ekinin orta sayfasına ise şu dikkat çekici manşeti attı: “Daha Kötüsü Olamazdı – Dünkü Kura APOEL’i, İntikama Susamış Trabzonspor’un Yoluna Çıkardı.[/QUOTE]
işte bunu iyi demişler
intikamımız acı olacak
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
Pablo Aimar Zaragoza'da !..
Zaragoza, Arjantin Milli Takımı oyuncularından Pablo Aimar'ı Valencia'dan 11 milyon avro karşılığında alarak 4 yıllık sözleşme imzaladı..
29 Temmuz 2006, 16:13
..................
bir yıldız transferi de zaragoza'dan, o da bizim takım sayılır, fener'i elemişti
Yorum
-
İstanbul: Marcelınho, Apoel'in Belalısı
Trabzonspor'un yeni transferi Brezilyalı yıldız Marcelinho, Bordo-mavili ekibin UEFA Kupası'ndaki rakibi Apoel'i geçen sene Herta Berlin formasıyla attığı gollerle kupada saf dışı bıraktı.
Trabzonspor'un Bundesliga ekiplerinden Herta Berlin'den transfer ettiği Marcelinho, geçen sezon UEFA Kupası 1. Turu'nda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apoel'e her iki maçta da birer gol attı. Almanya'da Herta Berlin'in 3-1 kazandığı ilk maçta Apoel ağlarını 2 kez sarsan Brezilyalı futbolcu, bir golün de asistini yaptı. Bundesliga temsilcisi Herta Berlin, Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan rövanş maçının 90. dakikasında Yıldıray Baştürk'ün asistinde topu ağlara göndererek, Apoel'i UEFA Kupası'nın dışına etmişti.
Brezilyalı oyuncu Marcelinho, yüksek top tekniği, oyun kurucu ve hırçın özellikleriyle dikkat çekiyor.
Yorum
-
Denilson un alınması "Marsel den sonra" sacmalık olurdu.
Kurun kafanızda kadroyu?
OmerRıza Yada UmutBulut, arkasında, Marsel Denılson/Gokdeniz Yattara Şimek... Top rakıpteyken rakıbe buadamalrdan kac tanesı baskı yapacak, pres yapacak? Boyle bır orta sahaya sahip bır takımın ya defansı Brezılya defansı gıbı kutuk saclamlıgında oalcak, ya da her mac yedıgınden fazlasını atacak gucte olacak.Denılson gelırse gelebılır ama orta sahayı bu skeılde kurgulamak ıstemedıgı ıcın Lazaronı yı tebrı kedıyorum. Akıllı adamın halı baska. Ziya'cim kulakların cınlasın...
Yorum
-
denilson sol açık oynuyo dikkatini çekerimİlk olarak Yako tarafından gönderildiDenilson un alınması "Marsel den sonra" sacmalık olurdu.
Kurun kafanızda kadroyu?
OmerRıza Yada UmutBulut, arkasında, Marsel Denılson/Gokdeniz Yattara Şimek... Top rakıpteyken rakıbe buadamalrdan kac tanesı baskı yapacak, pres yapacak? Boyle bır orta sahaya sahip bır takımın ya defansı Brezılya defansı gıbı kutuk saclamlıgında oalcak, ya da her mac yedıgınden fazlasını atacak gucte olacak.Denılson gelırse gelebılır ama orta sahayı bu skeılde kurgulamak ıstemedıgı ıcın Lazaronı yı tebrı kedıyorum. Akıllı adamın halı baska. Ziya'cim kulakların cınlasın...
Yorum
-
+ pres yapmanin disinda, top kaptirildiginda kac tanesi geri kosacak?İlk olarak Yako tarafından gönderildiDenilson un alınması "Marsel den sonra" sacmalık olurdu.
Kurun kafanızda kadroyu?
Bende sabahtan beri ayni seyi dile getirmek istiyordum fakat ortam bir yatissin, zaten tartisilacaktir
.: Rahmet için, önce NAMAZ :.
Yorum
-
Sol acık "orta saha" tanımıdısında bır mevkı mı ?
Sol acıklar pres yapmaz dıye bır kural yok. Bu takım yattaranın pressız oyununu amortı edebılır, ama bır takımda 3 tane Yattara olursa hır bır takım amortı edemez o kadar "pressız orta saha" yı.
Yorum
-
....................cafer(tolga)
ufukhan...milan.........cagdas(akyel)..ocak
............szimek........hüseyin
yattara.........marcello.......denilson
fatih(umut,cem,ergin)
soru kim geri kosacak bence szimekle hüseyin otasahnin defansif yükünü tasiyacak gücte hep kizmiyorukmuyduk hüso fazlasiyla defansif diye simdi iste tam onun gibi defansif bomba lazim ve o,elimizde ben sorun görmüyorum sadece ama ts li olarak karsi defanslar aglar artik takim böyle olursa"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum