Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birseyin farkina vardim..

Punisher-61 Kardes,adamlara laf atmakdan baska yaptigin birsey yok...

Her buldugun yerde laf atiyorsun..Yönetime,futbolculara,Tesislere,Stada...

Yeter yani.. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur, yap.

Demek istedigim..

Hepimiz memnun olmayabiliriz ama yapmaya calisalim,yikmaya degil..

Elestiri ok,ama daha sezon baslamadan biraz fazla elestiriyoruz.

Edited by: FatihTekke9
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi
      resmem dalga geciyorsunuz yönetimle.. olucak is mi ya?
      Ben bunu hic dogru bulmuyorum!
      zamani gelince Yildiz da alirlar!

lütfen biraz daha saygi...
      kardes kimsen çok enteresan seyler yaziyosunn...bu yönetici mevkisinde bulunan adamlar hiçbiseklde saygiyi haketmiyolar yalanci adamlara kimse saygi göstermezz onlara saygi gösteren onlar gibidirr!!ayrica bise dikkatimi çektii Mehmet Yilmazi cogu kisi istemezz resmini koymusunn..tomas junu gördügüm yerde bogmak istiyorumm cogu kisiide böyle düsünüodur senin nikin tomas jun ne is???
      Mehmet Yilmaz en sevdigim topcumuz.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Kaynak: stargazete.com

Tango zamani

Sakaryaspor, Arjantinli Cangela?yi renklerine bagladi

Turkcell Süper Ligi?ne bu sezon yükselen Yesil-Siyahlilar, transfer bombalarini patlatmaya basladi... Tangocu forvet Cangela ile anlasan Sakaryaspor, gözünü Paraguay?a çevirdi

IS IMZAYA KALDI

SÜPER Lig?de kalici bir takim kurmak isteyen Sakaryaspor, transfer bombalarini patlatmaya basladi. Yesil-Siyahlilar, Arjantinli forvet oyuncusu Franco Cangela?yi renklerine baglaldi. Su anda Almanya?da bulunan yildiz futbolcunun bir-iki gün içinde Sakaryaspor?la resmi sözlesme imzalayacagi belirtildi.

TRANSFERE DEVAM

ASBASKAN Ömer Kahveci, bu sezon ligde basari hedeflediklerini ifade ederek, ?Forvet hattimizi Cangela ile güçlendirdik. Transfer çalismalarimiz devam ediyor. Paraguay Milli Takimi?nda forma giyen bir orta saha oyuncusuyla anlastik. Futbolucu önümüzdeki hafta menajeriyle birlikte gelerek sözlesme imzalayacak? diye konustu.

KALICI OLACAGIZ

SAKARYASPOR Teknik Direktörü Nejat Biyediç, Süper Lig?de üst siralari hedeflediklerini vurgulayarak, ?Kalici olmak istiyoruz. Bu sezon kesinlikle küme düsmeyecegiz. Genç ve tecrübeli oyunculara sahibim. Yeni sezonun açilmasiyla herkes güçümüzü görecek. Sakaryaspor ile büyük basarilara imza atacagim?

///

Bu Trabzon basininin methettigi futbolcu degil mi?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon?da mutluyum

Bordo-Mavili takimin kaptani Fatih Tekke, starspor?a önemli açiklamalar yapti ve 4 yillik imzanin sinyalini verdi: Dedikodulardan biktim. Iyi ekip kurduk. Sorumluluk da benim üzerimde. Önemli olan Trabzonspor

ÇOK uzun süredir Fenerbahçe?ye transferi gündemde olan Trabzonspor kaptani Fatih Tekke starspor?a ilginç açiklamalar yapti. Almanya?da transferi ile ilgili ilk kez ciddi konusan Tekke, Trabzonspor?la 4 yillik sözlesme imzalayacaginin da sinyallerini verdi...

Fatih, Teknik Direktör Lazaroni?nin topu ayakta daha fazla tutan bir anlayisi benimsedigini ifade ederek, ?Ben de bu oyun düzeni içerisinde kilit bir rol üstlenecegim. Bu nedenle çok güçlü, kuvvetli olmaliyim. Hatta çitami yüksek tutup, kendimi de asmaliyim? diye konustu. Trabzonspor?da çok mutlu oldugunu üstüne basa basa söyleyen milli oyuncu, ?Iyi bir ekip kuruldu. Bu ekibin önemli ölçüde sorumlulugu da benim üzerimde. Transfer dedikodularindan biktim. Su anda Almanya?daki kamp çok verimli geçiyor. Burada kendimi lige hazirliyorum. Trabzonspor?un büyük hedefleri için çaba harciyorum. Kendimin ve Trabzonspor?un hedeflerini gerçeklestirmek için çok çalismak zorundayim? dedi.

Besiktas?in sezon basi transferde atak gözüktügünü belirten Fatih, ?Türkiye sabredemiyor. Hemen basari istiyor. Bu nedenle Besiktas?in üzerinde büyük baski olacak. Teknik Direktörümüz Sebastiao Lazaroni çok sevimli bir insan. Sempatik ve her futbolcuya esit. Bize hirsli futbol oynatmak istiyor. Forvetimizde sorun yok. Forvetteki rekabet çetin olacak. Defans ve orta sahaya kesinlikle takviye gerekiyor? diyerek sözlerini tamamladi.

Lazaroni?ye TAM NOT!

TRABZONSPOR?UN basarili oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, yeni hocasi Sebastiao Lazaroni?yi öve öve bitiremiyor. Gökdeniz, ?Çok basarili bir hoca. Bize çok iyi yaklasiyor. Oyun sistemi çok güzel. Tam bizim takima göre. Kazanma hirsiyla dolu. Inaniyorum ki bu sezon Lazaroni yönetiminde özledigimiz basarilara kavusacagiz? dedi.

Jun tekmelere ISYAN ETTI

TRABZONSPOR?DA gözden çikartilan forvet Tomas Jun, idmanlarda kendisine sert giren arkadaslarina büyük tepki gösterdi. Almanya kampina ?mecburen? götürülen Çek futbolcu dünkü idmanda üst üste tekmelere maruz kaldi. Yedigi darbelerin etkisiyle sakatlik geçiren Jun bir süre yerde kaldi. Bu duruma çok sinirlenen Bordo-Mavili oyuncu, sik sik tekme atan arkadaslarina tepki gösterip çalismayi terketti.

11.07.2006
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaya-onurkaradenizfficeffice" />[/B]
            Kaya-Moyunçur[/B]
            Hamsi28-onurkaradeniz[/B]
            Geronimo_61-badaloglu[/B]
            Geronimo_61-beytullah[/B]
            Gilimali-semih(TS)[/B]
            Ofkopat-kanda61 (grup 2.ligi maçi)[/B]
            [/B]
            Arkadaslar Turnuvanin gidisati için kalan maçlarinizi Lütfen oynayin.. Hemen hemen herkes maçlarini bitirdi sizin maç sonuçlarinizi beklemek zorunda kaldilar. artik maçlarinizi yapinda Turnuvaya devam edelim. yada ben gelemiyorum zaman ayiramiyorum diyen varsa bize bildirsin Turnuva disina çikaralim. Yani bu sekilde olmaz bu turnuva. herkes bu maç sonuçlarini bekliyor..
            [/B]Edited by: forever61
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu?nun anneannesi Ümmiye Karadeniz vefat etti.
              Ümmiye Karadeniz?in cenazesi bugün Sürmene Ilçesi Zarha Beldesi Camii?nde kilinan ikindi namazina müteakip topraga verildi.

Radyospor ailesi olarak, merhumeye yüce Allah?tan rahmet, kederli yakinlarina bassagligi dileriz.

Yorum

• TRABZONSPOR?DA gözden çikartilan forvet Tomas Jun, idmanlarda kendisine sert giren arkadaslarina büyük tepki gösterdi. Almanya kampina ?mecburen? götürülen Çek futbolcu dünkü idmanda üst üste tekmelere maruz kaldi. Yedigi darbelerin etkisiyle sakatlik geçiren Jun bir süre yerde kaldi. Bu duruma çok sinirlenen Bordo-Mavili oyuncu, sik sik tekme atan arkadaslarina tepki gösterip çalismayi terketti.

bIde Trabzon Spor u terketse Zati Muhterem ..........

Bizimkilerde bakti bu gitmiyor emir verdiler herhalde vurun Juna ancak yildiririz da gider diye.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                  Kaya-onurkaradeniz[/B]
                  Kaya-Moyunçur[/B]
                  Hamsi28-onurkaradeniz[/B]
                  Geronimo_61-badaloglu[/B]
                  Geronimo_61-beytullah[/B]
                  Gilimali-semih(TS)[/B]
                  Ofkopat-kanda61 (grup 2.ligi maçi)[/B]

Arkadaslar Turnuvanin gidisati için kalan maçlarinizi  Lütfen oynayin.. Hemen hemen herkes maçlarini bitirdi  sizin maç sonuçlarinizi beklemek zorunda kaldilar. artik maçlarinizi yapinda  Turnuvaya devam edelim. yada ben gelemiyorum zaman ayiramiyorum diyen varsa  bize bildirsin Turnuva disina çikaralim. Yani bu sekilde olmaz bu turnuva. herkes  bu maç sonuçlarini bekliyor..
                  Kaya şehir dışında
                  Ahmet abininde evini su bastı [img]smileys/smiley18.gif[/img]
                  o yüzden oynayamamışlardır
                  ama benim ahmet abiyi her türlüyendiğim düşünülürse ahmet abinin yerine benoynayabilirim
                  [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
                    İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

kardes kimsen çok enteresan seyler yaziyosunn...bu yönetici mevkisinde bulunan adamlar hiçbiseklde saygiyi haketmiyolar yalanci adamlara kimse saygi göstermezz onlara saygi gösteren onlar gibidirr!!ayrica bise dikkatimi çektii Mehmet Yilmazi cogu kisi istemezz resmini koymusunn..tomas junu gördügüm yerde bogmak istiyorumm cogu kisiide böyle düsünüodur senin nikin tomas jun ne is???
                    Forumda Zurawski nickli kullanici da var. Ne demek ne is? Saygidan bahsetmissin... Biraz saygi o zaman.
                    zurawski almak istedigimiz hemde çok istedigimiz bir futbolcuydu ama tomas jun kovdugumuz halde gitmeyen bir futbolcuu..zuravski adiyla forma yaptiranlar bile var cok normal..hayir tomas juna da özel ilgisi olan arkadas yazar der ki dostum benim ona karsi sempatim var ondan yazdim!!!!millet de eywallah der...ama sna ne oldu anlamadim tomas jun adli kullanicidan yorum beklerdik!!!zaten dikkat etiysen kardes diye baslanmis lafa...gayetnormal merakdan sorulmus bi soruu..nedir o nik kaldir onu midem bulaniyo falan mi denilldi??hayirr...ewt hala saygidan bahsediyoruzzz!!!
                    Alper PEKEN
                    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

dikkat ettiysen yukarda mehmet yilmazi çogu kisi istemez yazilmiss!!!hele famagusta maçini izleyenlerin ÇOGU istemez!!!
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
                        İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

dikkat ettiysen yukarda mehmet yilmazi çogu kisi istemez yazilmiss!!!hele famagusta maçini izleyenlerin ÇOGU istemez!!!

Valla isteyen ister, istemeyen istemez... Bu kulübün futbolcusu oldugu sürece destegi de saygiyi da hak ediyor. Desteklemek kisisel tercihtir, saygisizlik etmemek ise kurallar geregi... 20 yasindaki bir arkadas tüm yönetimi yalancilikla itham edip onlara saygi duyani da yalanci yapiyorsa bu mesaj alinti yapilip desteklenmeyi degil, sayginin kurallar geregi oldugunu hatirlatmayi gerektirir.

Mehmet Yilmaz TS formasi altinda tek bir gol bile atmis olsa isi gücü tribünden bagirip çagirmak olan bizlerden çok daha fazla hizmet etmis demektir. Herseyden önce adam bu sitenin üyelerinin bir çogundan daha uzun süredir Trabzonspor'lu...

Yorum

• ne wagner ne massaro ikisinide bu takimda görmek istemiyorum.ist klüblerinin teker teker yildiz aldiklari ortamda bizim baskanimiz söz vermesine ragmen hala daha yildiz futbolcu almiyosa istemiyorum.bu arada tomas jun yönetim tarafindan herne kadar istenmiyosa ve gönderilme planlari yapiliyosada takim arkadaslarinin o sekilde davranmamasi gerekirdi insanlik denen birsey vardir....

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Mehmet Yilmaz'in yetenekleri tartisilabilir ama formayi hakkiyla terletmedigini, elinden geleni yapmadigini kimse söyleyemez. Onun hirsinin yarisi takimin kalanida da olsa 3 sene üst üste sampiyon olur bu takim...
                            yigidi öldürsen de hakkini vereceksin...
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• ya su mossoroda bi sakatlik var gibi geliyo bana

yildiz almamiz için maalesef szymegin gitmesi gerekiyo öyle görünüyo ki hoca 2 brezilyaliyida çok istiyo en azindan oyunculari hoca istiyo geçen seneden farkli olarak Edited by: champions

Yorum

• alamiycaz gibisinden mi
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X