Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Arkadaslar Az bekleyelim yahuu !

Yani bu kadarda piskinlik olmaz sanirim.

Kendilerinden oldukça emin konusuyorlar.

Tamam o zaman bekleyelim. Zaten beklemesekte ne oluyor ki !

Kendi kendimize eziyet ediyoruz.

Ben bekliyorum sabirla. Bu kadar konustuklarina göre bir seyler olacak vesselam ...
    Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
    O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

ya allahim çildirmak üzereyim bu adam kim ya taniyan var mi

Trabzon'da Baseggio sesleri

Dis transferde çalismalarini sürdüren Trabzonspor'un Belçikali yildiz Walter Baseggio'ya talip oldugu iddia edildi. Belçika basininda yer alan haberde, daha önce Besiktas'in talip oldugu 28 yasindaki tecrübeli orta saha oyuncusu için bordo-mavili kulübün resmi teklif yaptigina yer verildi.

1996'dan 2005-2006 sezonunu Ocak ayina kadar yaklasik 10 yil Anderlecht formasi giyen tecrübeli futbolcu, devre arasinda kiralik olarak Italya'ya gitti.
      Ilk yarida Anderlecht formasiyla 10 maçta forma giyen Belçikali futbolcu ikinci yarida da Trevise takiminda ise 15 maçta yer aldi.

bu da haberin orijinaliDe Turkse topclubs Besiktas en Trabzonspor hebben zich gemeld voor Walter Baseggio. Lens haakte af voor de spelverdeler die afgelopen seizoen uitgeleend werd aan Treviso.

istemiyoruz belçikali [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• of of bu sicaklarda bu stres çekilmiyor transferi bitirdik desinlerde bizde bilelim baska oyuncu almiyoruz fatihi gökdenizi satiyoruz desinler kulübün kapisinada kilit vuracagiz desinler bizde onlari meydanda ipe çekelim hersey bitsin yeter artik

Yorum

• Arkadaslar transferde hiç geç kalmadik neden acele ediyorsunuz? Daha 1 Eylül'e kadar vaktimiz var. Hem Dünya kupasinda talip oldugumuz oyuncular prim yaptilar. Hele Dünya Kupasi bi bitsin bikaç ay geçsin primleri düssün. Sabredelim. Dervis oluruz belki, belki sabir tasi oluruz di mi? Sabir sabir Edited by: Travelair
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• brezilya 2-0 yeniy gana saldiriy brezilya golleri atiy

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• allahim ne güzel bi yazi yönetim de okusa keske

Trabzon Riquelme?yi reddetti!

Bu yil sampiyonlugun bir numarali adayi oldugunu, yaptigi transferlerle dosta düsmana, saga sola, asagi yukari herkese göstermeyi planlayan Karadeniz Firtinasi, elinde bonservisiyle kulübe basvuran Arjantinli Riquelme?yi, ? kulüp dengeleri bozulur bilader, kusura bakma? diyerek reddetti. Muhabirimiz Deniz Temeldenatar; kara yoluyla ulasilamayan Trabzon tesislerinin iskelesinde yatarken buldugu Arjantinli oyuncunun menajeri Hidalgo Dalgido?nun agzindan ? Riquelme?yi Trabzon?a vermeden surdan suraya giden ............dir. Aha bak, atletim bordo, donum mavi, daha ne yapalim. Bakmayin siz bu çocugun Dünya kupasinda oynuyor numarasina. O benden müjdeli haberi bekliyor, noolur yardim edin de Riqo?ya Trabzon formasi giydirelim , noooluuurrr? dedigini aktardi. Ancak kulübe yakin çevreler (Pelitli filan) Baskan Nuri Albayrak?in kesinlikle dengeleri bozmayacagini ve Çorumsporlu Hidir?i da alarak transferi kapatacaklarini söyledigi ögrenildi.

Yorum

• Pardon arkadaslar bu eski pelikan yeni filikadan haber yok mu?Hani bize su meshur haberleri veren, hani wanchop'un saglik raporlarini bile inceleyip yönetime tavsiye veren arkadas.Noodu bunlara? nerelerdeler? yeni dogan çocugu ile oynuyor desem Ahmet suat henüz 1 aylik bile olmadi. Ya bence Filika rumuzlu üyemiz bizimle bi dalga gecti uçyu gitti.Ne dersiniz?[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                  Pardon arkadaslar bu eski pelikan yeni filikadan haber yok mu?Hani bize su meshur haberleri veren, hani wanchop'un saglik raporlarini bile inceleyip yönetime tavsiye veren arkadas.Noodu bunlara? nerelerdeler? yeni dogan çocugu ile oynuyor desem Ahmet suat henüz 1 aylik bile olmadi. Ya bence Filika rumuzlu üyemiz bizimle bi dalga gecti uçyu gitti.Ne dersiniz?[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bence de ;uzun zamandir bisey yazmiyo dalga geçmis olabilir

Yorum

• Hayir ben inaniyorum görüstügü futbolcu baska kaynaktan dogrulandi
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O zaman sunu söylemek normal olabilir bu kisi HaciOsmanoglu idi ve transfer komitesinden ayrildiktan sonra buraya haber geçmiyor
                      Daha ne diyelim kardesim bizi tahmin yapmak zorunda birakan Filikanin kendisi. Ayrica Sayin KIDEMLI üyem TRAVELAIR , bu görüsülen futbolcuyu baska kaynaklarin da dogruladigini ifade ettigine göre Walla Çildircam (hatirlarsan o dönem hepimiz tahmin manyagi olmustuk) söyle yahu kimdi bu ingilteredeki senelik 20 gol ortalamasiyla oynayan afrikali olmayan ingiliz olmayan dügnya kupasinda oynayan elenecek bir takimda olan futbolcu??
                      Wallah çok hayra girersin söylersen çünkü ben hala merak ediyorum:[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• murat ocak la 1 ay öncesinde anlastik ama hala imza yok böyle giderse

transferi eylüle kadar ancak bitiririz

Yorum

• Riscardinho döktürdü azicik bir zaman almis olmasina ragmen. Alamiyoruz su adami ya buna yanarim benim için Marchelinho fis ama bu ricardinho tam ihtiyacimiz olan oyun kurucu idi[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Riscardinho döktürdü azicik bir zaman almis olmasina ragmen. Alamiyoruz su adami ya buna yanarim benim için Marchelinho fis ama bu ricardinho tam ihtiyacimiz olan oyun kurucu idi[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

aynen katiliyorum bi o vardi bide ronaldo gerisi fis ve fenerin appiah elendi ya keyfim yerinde
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Riscardinho döktürdü azicik bir zaman almis olmasina ragmen. Alamiyoruz su adami ya buna yanarim benim için Marchelinho fis ama bu ricardinho tam ihtiyacimiz olan oyun kurucu idi[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

marchelinhoyu bilmem ama rico çok iyiydi.baskan bi denge bozupta alsada bizde sasirsak
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• baskan denge bozarmi cebinde akrep var para çikartirmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X