Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haciosmanoglu istanbulsporu satin almak istiyordu belki onun için istifa etmi$ olabilir.

Yorum

• Bu istifa eden yöneticiler ilk degil, i$lerinin yogunlugunu bahana ederek yiginla yönetici istifa etti. Hepside bizim yöneticiler gibi i$lerini yalandan bahane ettiler. Bunlarin 3 ü de ayni i$imi yapiyordular.
      Bazi arkada$lar buyurun cenaze namazina diyor, bence gec kaldilar, ben $ahsen bunlar secidikten hemen sonra cenaze namazini kildim.
      Secilmeden önce verilen vaatlerin bir kismini olsun yerine getiremeyen yöneticiler, sorumluluk ta$imanin bilinciyle haraket ederek, görevlerinden ayriliyorlar. Hic kimse bo$una kafa yormasin, dogrulari ögrenemeyen yine biz olacagiz. $enol Güne$in, anlatirsam orada ne yönetici kalir, ne de deknik trektör sözünü hatirlayin. Kim ne ögrenebildi? Bana göre hic kimse hic bir $ey ögrenemedi.
      M.S. Istifa eden her yönetici i$lerinin yogunlugunu bahane ediyor, bu yalani kullanmaktan usanmadilar mi?

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• arkadaslar biz böyle düsünmeye devam edersek yakindir bu takimin sonu artik hep destek tam destek yapmaliyiz istanbulun basini biz böyle devam edersek iyice üstümüze gelmeye devam edecek lütfen artik kenetlenelim takimiza ve yönetimize sahip çikalim eger destek olmazsak seneler bir bir geçmeye davam eder ve biz ayni yerde sayiklariz ve biz destek olmazsak sapiyonluk malesef hayel çünkü her sene seçim her sene 2 hoca degistirirsek bu is olmaz arkadaslar LÜTFEN IÇ KAVAGALARI BIRAKIP HEP DESTEK TAM DESTEK OLMALIYIZ artik bise yapmaliz arkadaslar birlik olmanin zamani gelmedi mi sizce?

Yorum

• ya ben bu gazetelere bi anlam veremiyorum

günebakis gazetesinegöre lazaroni marcelinho ve wanchope istemiyo gilberto ve mossoro yu istiyo

türksesi gazetesine göre tam tersi lazaroni almanya kampina kadar marcelinho ve wanchope' a imza attirilmasini istemis

acaba hangisi dogru yoksa ikiside yanlis mi hangisine inanacagimi sasirdimEdited by: champions

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
            Bu istifa eden yöneticiler ilk degil, i$lerinin yogunlugunu bahana ederek yiginla yönetici istifa etti. Hepside bizim yöneticiler gibi i$lerini yalandan bahane ettiler. Bunlarin 3 ü de ayni i$imi yapiyordular.

Yöneticilik deyince herkes hemen "reklam pesinde kosma" bahsinden giriyor. Oysa yöneticilik cidden zor is. Sadece kulüp bazinda degil, her alanda... Ciddi fedakarliklar gerektiriyor. Yöneticilik yapmis bir çok is adami, doktor vs ile muhabbetim, konusmuslugum var. Hepsinin ailesi veryansin ediyor. "Neyimize Trabzonspor" diyorlar. Çünkü doktor izlemesi gereken hastasi geldiginde takimin basinda deplesmanda oluyor, kaybediyor... Is adami yatirimlarini planlamak için zaman bulsa her sey tamam olacak ama transfer yapamadigi için kendisine sorulacak sorulara cevap bulmak için daha çok vakte ihtiyaci var. Teknik olarak mümkün olan 5 yasindaki çocugun internet forumlarinda "bunlardan bi halt olmaz" deme hakki da bir tarafa...

Bu ülkede yasamamin en önemli nedeni gerçekten çok sevmem. Ama egri oturup dogru konusmakta fayda var. Burasi kalifiye adama kolay kolay is yaptirilmayan memleket. Zor yani her sey. O yüzden zaten zor olan yöneticiligi bir de al-asagi etmenin çok anlami yok. Ne Özkan Sümer, ne de Atay Aktug kötü Trabzonspor'lulardi. Isadami için 1 YTL'nin bile önemli oldugu bir anda Türkiye'nin her yerinde bir yatirimi olan bir adam da kalkip baskanliga talip oluyorsa vermek istedigi bir sey vardir, her seyden önce saygi duymak gerekir. O da kötü Trabzonspor'lu degildir. Adam ailesini, islerini bir kenara koyup iyi niyetiyle bir seyler yapmaya çalisirken tu-kaka yapmak bize yakismaz diye düsünüyorum. Baskanin kim oldugu önemli degil, hep öyle düsündüm. Koca Trabzonspor tarihinde kaç baskana laf söylenmedi? Faruk Özak Ali Sen'le bas edemedi, MAY kendinden baskasini düsünmedi, Sümer maas aldigi takima baskan oldu, Atay meteliksizdi. Simdi de Albayrak limanci, ne isi var kulüpte, ya da her neyse artik...

Sürdürülebilirlik her alanda bu çagin en önemli sorunu. Sayemizde yakinda "olaganüstü kongre" lafi tarih olacak. Olagan kongre gördügümüz mü var? Her zaman gerçeklesen "olaganüstü" kongrenin neresi olaganüstü? Böyle devam edersek olagan kongrelere olaganüstü dememiz gerekecek. Ve yönetici bulmak da her geçen gün biraz daha zorlasacak. Gönüllü yapilan seyler gönül burkuldugu zaman bitmek zorunda kaliyorlar. Milleti küstürmek de en çok camiaya zarar veriyor. Dikkatli ve saygili olmak lazim. Her zaman söylerim, basarisizlik onursuzluk degildir. Kaldi ki ortada basarisizlik kelimesini telahfuz etmek için yeterli done de yok.

Yorum

• üzülmeyin her sey olacagina varir bir kurumun isleri kisilere bagli olarak degismez ve yonlendirilmez.Kisiler gidici ,kurum kalicidir.Her iste bir hayir vardir kimbilir belki de simdi yönetim (baskan) taraftar tepkisini daha fazla hissedecek ve bekledigimiz transferleri ortami yumsatmak ve gerginligi kaldirmak adina yapacaktir. Yani hayir olur insallah.
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Haciosmanoglu yönetimden degil,transfer komitesinden istafa etti.Simdi lig tv ye baglandi canli yayina...
                Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• valla bizim bi bildiri yayinlamamiz lazim site yöneticilerine sesleniyorum albayrakin verdigi sözleri içeren bi bildiri yayinlayalim bak ezikler yayinladi ayip olmuormu die baskanlari seçildi bizde sözünü tut taraftarlari kandirma baskan die bi bildiri yayinlayalim
                  her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak szymeks tarafından gönderildi
                    valla bizim bi bildiri yayinlamamiz lazim site yöneticilerine sesleniyorum albayrakin verdigi sözleri içeren bi bildiri yayinlayalim bak ezikler yayinladi ayip olmuormu die baskanlari seçildi bizde sözünü tut taraftarlari kandirma baskan die bi bildiri yayinlayalim

evet ama agaoglununda sözü beraberinde ve diger taraftargruplarinlan beraber yani cilginlar gurbetci g. tsira....... hep beraber öyle bi baski hissetsinlerki ögrensinler ts in yöneticisi olmak ne demekmis

Edited by: selcuk
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• harmancuk kardes haciosmanoglunun aciklamalari nedir..kisaca bahsedermisin dinleyemeyenler icn..tesekkurler

Yorum

• Haciosmanoglu kisaca ''Yönetimden degil transfer komitesinden ayrildim'' dedi.

Yorum

• arkadaslar mailin birinde grönkjaer bosta danimarkaya dönüyor diyor abi bu adamin sorunu yoksa süper adam bu adamin kestigi adamlar bile o mevkinin krallari bence yönetim hayali kahramanlarin pesine düsüp oyalaiyacagina bu adami alsin ben sahsen kefilim ama kim takar bunlar yine gelecek vadeden kazma bulurlarAllah bize sabir yönetimede dirlik birlik ve en önemlisi istisare ile karar alabilme hosgörü ve anlayisini ver.ben Haciosmanoglunun neden bu kadar sevildigini anlamadim ayinesi istir adamin lafa bakilmaz adam takim için ne ortaya koydu konusmaktan baska. sen yöneticisin bu sorumlulukla davran taraftar gömlegini aklin ile birlestir.Ben elestirinin içerden olmasini sevmem taraftar var az olsa muhalefet var onursal baskan var eski büyük baskanlar var koca bir sehir var ama iki adam yönetim içinde çatlak ve anlasilmaz sesler çikariyor bunlar gibeler geçen yönetimin brezilya tayfasindada verdi Allah Sonumuzu hayr eylesin.
                          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                            İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi

Yaa bisey soracagim alakasiz olacak ama kusura bakmayin artik.

Bizde dijital var ama kartli degil kanal 1 i izleyemiyorum kodlu yayin diyor ama kodunu girecegim biryer yok.

Umudum kesildi iyice ugrastim ugrastim olmuyor.

Bilgisi olan varmi?Izleme ihtimalim varmi?

Öncelikle ProgDvb ve P4 islemci yamasilazim.
                            P4 islemcin varsa programi kurduktan sonra zip dosyasindakini program klasörüne kopyala.
                            Birde Yankse eklentisi lazim(bu xp için)(bu da win98) .
                            Bunu da programdaki Plugins klasörüne kopyala.
                            Programi açip kanal 1'in oldugu transponderi tar.....anal listesinde var ise özellikleri açip güncelle.
                            Daha sonra ana pencerede Eklentiler(Plugins)=>Yankse=>Biss Setup aç.
                            Açilan kutuya 100000000000 yaz.

Tesekkür ederim arkadasim hepsini yaptim dediklerrininde ben bu programi nasil kullanacagimi bilmiyorum.

Kanallari açamiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Anladimki uydunun PC ye bagli olmasi lazim.Bu oilay beni asar.Edited by: Semih(TS)
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• ya arkadaslar kore elendi ............ blatterin takimi çikti adaletin yokmu dünya
                              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Güven Varol Manisaspor'da

Transfer çalismalarini sürdüren Vestel Manisaspor, dis transferde Denizlispor'dan Güven Varol ile 4 yillik sözlesme imzaladi.

Ves Cafe'de düzenlenen imza törenine Vestel Manisaspor Baskani Haluk Çubukçu, Futbol Sube Sorumlusu Semih Varderer, Basin Sözcüsü Kenan Yarali ve yönetim kurulu üyeleri de katildi. Kulüp Baskani Haluk Çubukçu, imza töreninde yaptigi açiklamada, hedeflerinin genç ve hirsli bir ekip olusturmak oldugunu belirterek, "Uzun zamandir kadromuza dahil etmek istedigimiz Güven ile sözlesme imzaladik. Hedefimiz genç ve hirsli bir ekip olusturmak. Güven ile kadromuza güç katacagimiza inaniyoruz. Güven'in Vestel Manisaspor'a katkida bulunacagina inaniyoruz. Insallah bundan sonraki futbol hayati kendisi, ailesi ve Vestel Manisaspor camiasi için hayirli olur" dedi.

Güven Varol ise, Vestel Manisaspor gibi hedefleri olan bir kulübe geldigi için çok mutlu oldugunu belirterek, "Hem Vestel Manisaspor camiasi hem de kendim adina hayirli olsun. Benim de hedeflerim var. Bu hedeflerimi gerçeklestirebilmek için çok iyi bir kulüp seçtigime inaniyorum. Tüm gücümle çalisip bana güvenen insanlari mahcup etrmemek istiyorum" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Güven Varol, kendisini 4 yilligina Vestel Manisasporlu yapan sözlesmeye imza atti. Güven Varol, imza töreni sonrasi Vestel Manisaspor formasiyla gazetecilere poz verdi.

kaynak:superspor

bu adami alsaydik çok daha iyi olurdu ersun yanal yine sessiz sedasiz gelecegin yildizlarini topluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X