Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pardon; teknik bir hata oldu. Yukarida sonunda [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]olan satir bana ait. Digerleri Sevgili Cemka'nin.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Evet arkadaslar. Bence takimimizin maximum 5 takviyeye ihtiyaci var. 1
      defansin göbegi.2 ortasahada savasan playmeker yabanci olmasi sart
      ortasahanin solunda bir sol açik.3- iyi bir solbek malesef türkiyede
      fazla alternatif yok.4-fatih kalirsada gidersede iyi bir santrofor.
      5-Yine bir yedek santrafor.

Gelelim adaylara defansin göbegi Tolga veya sizin önerdiginiz adaylar.

Sol bek murat ocak ve yine sizin önerdiginiz adaylar.

Ortasahanin soluna ricardinho (ki fazla maçini izlemedim ama
      istatistiklerina baktigimda öyle süper biri gibi durmuyor)Dünya
      kupasindada Brezilya kadrosuna girecegini hiç ama hiç sanmiyorum.[img]smileys/smiley9.gif[/img]Tüm
      paramizi Juninhoya versek getirebilsek ve transferi kapasak baskada
      futbolcu almasak demek geliyor içimden. Buda ütopik bir istek olarak
      geçiyor aklimdan. Devam edelim.

Forvete geçen sene zurawskiyi 3,1 milyon dolara celtice
      kaptiran ve yerine hepimizin bildigi Junu daha yüksek fiyata almamiz ve
      simdi zurawskinin 10 milyon avroya alinamayacak olmasi forvette
      önerecegim zurawskiyi önerememe neden oluyor. gelseydi sampiyonlar
      ligine kalir belki guruptan çikardik maddi kazancimiz oldugu gibi senol
      hoca hala basimizda olur iyi bir ivme yakalamis olurduk. malesef en
      büyük hatasi yönetimin bu oldu gelseydi simek te bu kadar kötü oynamaz
      daha fazla uyum saglardi.Umut Bulut ve yildiz bir santrofor forvetteki
      transferimizi tamamlar bence.

Umudumuzu kaybetmeden hep destek
      tam destek herkese iyi pazarlar.Efsane bir gün yeniden dogacak ben
      eminim sizde emin olup kendinize ve takiminiza güvenip destek olun. en
      büyük trabzonspor.

TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
        bizim trabzon halki beklemez sabretmez bir anda istioz basariyi

ula 20 senedir bekliyoruz daha bekleyecek sabrimiz yok!!!

Yorum

• Hüseyin: "24 yillik hasret bitsin"

Trabzonspor 2. Kaptani Hüseyin Çimsir, sampiyonluk özleminde 24 yila girdiklerini belirterek, yeni sezonda bu özleme muhakkak son vermek istediklerini söyledi.

Sezon basinda Sampiyonlar Ligi ön eleme maçinda Güney Kibris Rum Kesimi temsilcisi Anorthosis Famagusta ile oynadiklari maçin Trabzonspor için tarihi bir dönüm noktasi oldugunu söyleyen Hüseyin Çimsir, Trabzonspor dergisine verdigi röportajda, bu sezon Anorthosis maçiyla baslayan bereketsizligin takimin çok büyük merhaleler geçirmesine neden oldugunu belirterek,

"Gökdeniz'in ceza almasi, Fatih Tekke ve Szmykowiak'in sakatlanmasi, teknik direktör degisikligi ve yönetim degisiklikleri, bunlarin yerlerine yenileri gelmesi derken takim çok büyük sikintilar geçirdi. Bunlardan çok etkilendik. 6 maç üst üste kazanamadik. Tarihimizde böyle bir basarisizlik daha önce hiç yoktu. Bu sezon hem kulüp olarak hem de takim bazinda basarisiz bir sezon geçirdik. Takim halinde hedeflerin hiçbirini tutturamadik. UEFA Kupasi'na katilmak bizi biraz teselli etti. Sampiyonluk özleminde 24. yila giriyoruz. Elbette yeni sezonda yeni hedefler, yeni transferler olacaktir. Insallah bu seneyi unuttururuz. Bir daha yasamayiz. Yeni dönemde sampiyonluk özlemine muhakkak son vermek istiyoruz" dedi.

Kümede kalma potasindan, UEFA'ya

Bu sezonun ikinci devresinde kümede kalma potasindan çikip UEFA'ya kaldiklarini ancak bunun kendilerini oldugu gibi kimseyi memnun etmedigini belirten Hüseyin Çimsir, "Sampiyonluga alismis bir kentiz. Ikincilige bile hazmedemiyoruz. Bu sezon UEFA'da yari final oynamak hepimizi harekete geçirebilir. Trabzonspor için birincilik disinda hiçbir sonuç basari degildir" diye konustu.

Top kullanimi konusunda sürekli elestirilen Hüseyin Çimsir, sahadaki insanin birkaç görevi olabilecegini ancak bütün görevlerin bir kisiye verilemeyecegini belirterek, "Herkes her görev ile görevlendirilirse isini yapamaz. Zaten futbolda bunun için 11 kisi var. Top çal, top kes, defans yap, pas at, gol at. Bunlarin hepsi bir arada olmaz. 11 kisinin yükü paylasmasi sart. Bir ekip içinde herkes 10'ar kilo düsüyorsa, içlerinden birine 50 kilo veremezsiniz. Dünyada bunun örnekleri var. Makalele, Chelsea'de oyun mu kuruyor? 3 kisinin sirtindan bir takim gitmez, yürümez, yani iflas eder. Barcelona'da Ronaldinho'dan Puyol'a kadar hepsi mücadele ediyor. Siritan oyuncu yok, çünkü hepsi görev bilinci içinde çalisiyor. Yükü esit olarak paylasiyorlar. Önceki yil 8 kisi yükü aldik, bu sezon ise daha fazlasini beklediler. Son sezonda yükü sirtlayabilen 3-4 kisi kaldi. Tabii ki islerde yolunda gitmedi" ifadelerini kullanarak, elestirilere cevap verdi.
          04.06.2006
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Kaçiniz Yattarayi taniyordu gelmeden önce??
            Kaç arkadas Zurowskiden haberdardi??
            kaç kisi Simek hakkinda bilgi sahibiydi?=
            vede bunlarin kaçtanesi Transfer piyasasinda bir yer sahibiydi?
            Ya gider en kral tocuyu en pahali paradan alirsin bir garantidir 10 ömilyonu falan gözden çikarirsin taraftarida susturursun ki Trabzon için tercih edilmemeli bu yöntem
            ya da diger 3 örnekte oldugu gibi kaliteli ama pek isim yapmamis topcularin alinmasi ama taraftarin ve kamuoyunun biraz sabretmesi lazimki malisef bizim taraftarin sahip olmadigi en büyük meziyet bu
            Bugun çagdasa laf edenler denizlide iken çagdasi isteyen fakat Tolgayi malatyada bile bilmeyen adamlar idi belki ziya dogan gelmese idi takim basina ne tolgayi bilecektik nede takima getirilmesini isteyecektik
            rico olur yada olmaz ama dünya stari diye yutturulmaya çalisilan alex tatil yaparken ricardinho Brezilya ile dünya kupasinda ise bunu bir defa daha düsünmenizde fayda vardir diyorum.

Yorum

• Istanbul Medyasi ve Fatih Tekke-2

Trabzonspor takiminin kaptani ve sira disi oyuncusu Fatih Tekke ile Istanbul medyasi arasinda; ahlaki sinirlari zorlayan bir mücadele izliyoruz. Her transfer döneminde oldugu gibi Istanbul medyasi, yine ?tasra?dan sivrilen oyunculari, kendine daha iyi malzeme yapabilmek ve fanatikçe taraftari olduklari takimlarini , her ne bahasina olursa olsun basariya tasiyabilmek için, insana dair tüm degerleri ayaklaria altinda paçavraya dönüstürüyor.. Fatih Tekke diyor ki;Ben her seyden önce Trabzonlu ve Trabzosporluyum. Ancak yasadigim sorunlar nedeniyle, sehrim de izin verirse bir süre Avrupa?da oynamak istiyorum. Akli az çok basinda herkes, bu cümlenin neyi anlattigini kolayca anlar Ama ne hikmetse Istanbul medyasi bunu böyle anlamiyor ve basliyor mansetleri siralamaya

Fatih Tekke Fenerbahçe?de. Trabzon?da mutsuz olan Fatih Tekke Fenerbahçe yöneticilerine haber uçurarak, ?beni alin? dedi. Yazinin devami hede hödü türü. Gözünüze yazik..

Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam.

Kafasinda binbir çakal dolasmayan, karsisindaki insanin en az kendisi kadar akilli ve ?adam? oldugunu bilen biri için, bu cümle de yeterince açiktir
              . Hatta ortalama bir otis bile bu cümlenin içerigini rahatça kavrayabilir. Ama Istanbul Medyasi , ortalama bir otis algisina bile sahip olmamali ki;

Trabzon?dan ayrilmaya kararli olan Fatih Tekke için Fenerbahçe?den sonra BJK ve G. S de devreye girdi. Fenerbahçe transferde bir adim öne geçerken BJK da Ibrahim Akin kozunu kullanarak Fatih?i kadrosuna katmayi düsünüyor . Gerisi hede hödö..

Bu cümleleri böyle algilayan spor basininin ?deha?lari, anlasilan o ki ortalama bir Türk okuyucunun algi düzeyini kendi çukurlairna çekmeye kararlidir.

Yukarida kisaca degindim, biraz açalim. Istanbul medyasi için kis mevsimi, karin Istanbul?a yagmasiyla baslar, malum.

Serüvenli ve serazat geçmisine ragmen, karakterinden ve adamligindan hiç kusku duymadigimiz Fatih Tekke özelindeki bu transfer haberleri, spor medyasinin laçkaliginin tarihsel belgeleri olarak ilerde üniversitelerde master tezi olacaktir. Geçmiste Bursa?nin seftalisini ?yaran? Istanbul basininin; Fatih Tekke?nin ap açik ?Türkiye?de oynamayacagim? açiklamalarina ragmen, onu her gün Istanbul?a ?malzeme? yapmasi da sasilasi degil. Bu arada, Trabzon yönetiminden bazi isimlerin, kanimca Avrupa pazarina katki amaçli, ?Fatih isterse düsünürüz? türü açiklamalar da, son tahlil de Tekke?yi degil yönetimi küçültür.

Buradan bizim, yani futbolda tekellesmeye karsi duran ve sporu esit sartlardaki mücadelenin güzellestirdigine inananlarin çikaracagi sonuç sudur;

Fatih Tekke
              örneginde bir kez daha görüldügü gibi; Trabzonspor kulübü istemedikten sonra hiçbir oyuncusunu ?para? karsiligi satmaz. Fatih Tekke; bu ülkede her seye ragmen bir ?muhalefet? geleneginin var oldugunu ve Trabzon?un dimdik ayakta durdugunu bir kez daha göstermistir.

Buradan onlarin; yani futbolun Istanbul?un tekelinde oldugunu ve istedikleri her futbolcuyu istedikleri zaman ?satin alacaklarini? sananlarin çikaracaklari ders de sudur;

Trabzonspor; Istanbul?un daha önce ?para?ya alistirdigi diger takimlar gibi, ?küçüklügü içsellestirmis? bir sira takimi degildir ve her tür ahlaksiz saldiri ve yalan habere ragmen vakur ve onurlu durusunu hiç bozmamistir, bozmayacaktir.

Zira, bu sehrin varolus gerekçesi bu durustur!

Tesekkür ederim Fatih Tekke. Onurlu bir Karadeniz delikanlisi nasil olurmus, bir kez daha gösterdigin için..

Bu arada, bugünkü (Pazar) fotomaç gazatasinda, fatih tekke konusunda pürüz kalmadigi filan türü komik bir haber daha vardi. trabzonsporlular açisindan bakildiginda bu haberlerin ne amaçla yazildigini bilmeyen yok. zira trabzonlular bilir ki, bir "adam" fener de oynamam demisse, oynamaz. bu kadar nettir.

Peki bu haberi nasil okumaliyiz o halde;

Söyle: ben bu "yalan" haberi yazayim, nasil olsa binlerce zavalli fenerbahçe sevdalisi bu habere inanir ve gazetemi "satin" alir ben de tiraj kazanirim. Bu mantik, fenerbahçe taraftarina alenen hakaret ve asagilamadir. fenerbahçeli kardeslerim; uyanin! Çok adice bir oyuna getiriliyorsunuz...

Bu arada, "süper"lesen Sakaryaspor'a da hosgeldiniz diyor ve herkesi "zorlu" bir deplasmana hazir olmaya davet ediyorum. Özel kutlamam ise santrfor Taner ve tüm Sakaryali taraftarlara..Hosgeldiniz, safalar getirdiniz!

Flas Flas Flas: Fatih Tekke'de sona dogru! haber Star gazetesinde çikti, imza Aygün Özipek. Aygün Özipek'i "iyi" tanirim. Fenerbahçeliligini de iyi bilirim, spor muhabirliginin kulüp muahabirligine dönüsünün canli örneklerindendir. Artik spor muhabirleri degil, kulüp muhabirleri var, malum.. Haberin yalan oldugunu söylememe gerek var mi?? Nerenizle gülerseniz gülün, ama alay edilen Fenerbahçe taraftarlari açisindan oldukça düsündürücü bir fotografla karsi karsiyayiz. Fenerbahçe taraftarinin takimina duydugu karsiliksiz sevgi, maalesef türk spor basininca suistimal edilmektedir..Yillardir..

---------------------------

Geçen hafta yazdigim bu yaziyi yeniden bu sütuna tasidigim için okurlardan özür diliyorum, lakin yüzsüzlügün kimlige dönüstügü bir medya çukuruyla karsi karsiyayiz ve tahammül sinirlari zorlaniyor. Fatih Tekke'ye "bikkinlik" getiren "Fatih Tekke Fenerbahçe'de" türü, Fenerbahçe taraftari üzerinden prim yapma sakaleti (bazilari gazeteciligi diyebilir, aldirmayin) duracak gibi degil

Son örneklerden bazilarini hatirlatma ihtiyaci duydum. Dün (30 Mayis) habertürk portalinda Gülin Yildirimkaya imzasiyla çikan haberde, Fatih Tekke'nin Aziz Yildirim'la el sikistigi haberi vardir, haber hala yerinde duruyor ve alik okuyucular üzerinden "hit aliniyor". Ayip kere ayip, meslegimden utanmaya basladim. Zira; haberin iki tarafi da, ilk agizlardan böyle bir görüsmenin olmadigini söylüyor, ki iki isim de yalana tenezzül edecek tipler degil, herkes bilir. Ama Gülin hanim öyle buyurmus! Bu nasil derin bir kompleksdir, kavrama gücümün çok ötesinde bir zavallilik bu. geçelim;

Son örnegim bugünkü Türkiye gazetesinden: Haberde Emre Bol imzasi var. Haber Fatih Tekke'nin lig Tv de yayinlanan röportajindan "yuvarlama." Röportaji bastan sona izleyenler bilir , Fatih Tekke, yönetimler birbirleriyle anlasirlarsa Trabzonsporun menfaatlerini düsünerek geregini yapacagina dair seyler söyledi. Ama acar muhabirimiz araya ufak bir orta zeka ürünü katki yapmayi ihmal etmemis. Nasil mi dersesniz , söyle; "Kulübüm fenerbahçe ile anlasirsa ben de gider "seve seve" oynarim" Görüyor musunuz cin fikirli muhabir arkadasimizi. Seve seve oynarmis?
              Seve seve oynamayacagini cümle alem biliyor, ama konu bu degil. Konu meslek etigiyle ilgilidir artik. Bir insan adina, söylemedigi bir seyi söylemis gibi rahat rahat yazabiliyor bu arkadasimzi. Bu ne cesaret! TSYD bu tür "orta zeka ürünü çakalliklari", daha ne kadar görmezden gelecek?

Yazarin "dip" notu: Sevgili sporsever kardeslerim;

Bazi yorumlardan benim Fatih Tekke'nin "koruyucusu" gibi davrandigim, herseyi çok idealize ettigim gibi görüsler aliyorum..Niyetimizi bir kez daha özetleyip bu fasli kapamak istiyorum

Derdimiz sudur sevgili okuyucu; Insanlarin birinci elden yaptiklari açiklamalara, en az masabasi haberleri kadar deger verelim. Her kim olursa olsun, insanlarin, agizlarindan çikan sözlerin sahibi olmalari için takipçi olalim. Olay Fatih Tekke, Tümer Metin olayi degildir. Olay sporundan siyasetine, tüm ülke iklimini sarmalayacak bir " adam durusu"na katki yapma olayidir. Hepimizin ortak düsüncesi, insanlarin her geçen gün daha da fazla "bireyci" oldugu ve yalnizlastigi degil midir? Biz sporseverler ve futbolseverler olarak bir "durus" belirleyip, birinci elden açiklamalara saygi gösterelim ki; bizi aldatanlara karsi söz söyleme hakkimiz olsun..

Bu yazi toplam 13123 defa okunmustur.

sedat tunali --- internetspor
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• ben yattara yi taniyodum fm+fifadan wntwerp teyken d'haene bile vardi orda
                zurawskiyi taniodum fm+fifadan wilsa krakow
                ama symek i hiç duymamistim
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, Trabzonspor?un hedefinin her zaman oldugu gibi bu sezonda da sampiyonluk olacagini söyledi.
                  Albayrak, Trabzonspor Dergisi?nin bu ayki sayisindaki yazisinda göreve geldikleri dönemde profesyonel futbol takimininin kisa vadeli hedefini Avrupa kupalarina katilmak olarak belirlediklerini ve çalismalarini bu dogrultuda yaptiklarini belirterek, ??Devre arasinda 8 futbolcu ile takviye ettigimiz kadro, sezonun ilk yarisina oranla daha basarili bir performans gösterdi. Ligi 4. sirada tamamlayarak UEFA Kupasi?na katilma hakki elde ettik. Bu basarida emegi geçen herkesi bir kez daha kutluyorum?? ifadelerini kullandi.
                  Teknik direktör Vahid Halilhodziç?in ailevi nedenlerden dolayi sezon sonunda görevinden ayrildigini kaydeden Albayrak, söyle devam etti:
                  ??Uyumlu ve özverili çalismasiyla Trabzonspor?a büyük katkilarda bulunan Halilhodziç?e bir kez daha tesekkür ediyor, bundan sonraki hayatinda basarilar diliyorum. Trabzonspor önümüzdeki sezon 40. kurulus yildönümünü kutlayacak. Her sezon oldugu gibi Trabzonspor?un önümüzdeki sezondaki hedefi de sampiyonluk olacaktir. Transfer çalismalarimizi bu dogrultuda yürütüyoruz. Bordo-mavili formanin agirligini tasiyabilecek yeni oyuncularimizi kadromuza katarak, tüm Trabzonspor taraftarlarinin gurur duyacagi bir takim olusturma hedefinde ve kararliligindayiz.??
                  Albayrak, bir yandan profesyonel futbol takimini güçlendirmek için çalisirken diger yandan da Trabzonspor Kulübü?nün yarinlarini garanti altina alacak projeler konusunda çalismayi da sürdürdüklerini kaydetti

Yorum

• http://www.ankette.com/ateslitaraftar.htmlen ateþli taraftar kimde

www.taraftaranketi.net en fazla kimin taraftarý var

http://anketsayfam.sitemynet.com/hangi takým taraftarýsýnýz

http://www.netturk.ile.biz/Anket.htmlSence Trabzonspor hangi yýl þampiyon olur

http://www.futbollig.com/ yilin futbolcusu kim ?? tekkeye destek..

arkadaslar lütfen su anketleri boslamayalim...

Yorum

• evt verelim ben hepsine verdim katilalaim bide
                      www.onbirim.com var orda oranimiz düsük baya

Yorum

• Haberler

Lazaroni?den taraftara çagri
                        Teknik Direktörümüz Sebastiao Lazaroni bugün Trabzon?dan ayrildi. Istanbul?a iniste açiklamalarda bulunan Lazaroni, takima gereken tüm takviyelerin yapilacagini vurguladi.

Brezilyali Teknik adam, ?Takimdaki hiç bir yildiz oyuncu satilmayacak. Takimin maç kasetlerini aldim ve yanimda götürecegim. Maçlari izledikten sonra kadroyu daha iyi taniyacagim. Gerekli transferler yapilacak, taraftarlar rahat ve her zaman yanimizda olsun, bizi desteklemeye devam etsinler" diye konustu.

Lazaroni, Dünya üçüncülügü apoleti takmis Türk futbolunun son yillarda çok gelistigini ve Fenerbahçe'de çalistigi dönemdeki yillara oranla son derece üstün oldugunu söyledi.

03.06.2006 16:52:00

Yorum

• oyuncu bakmaya mi gittti

Yorum

• büyük ihtimalle oyuncu bakmaya gitti bize ricardinho yu getirdsin yeter zaten
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• olabilirde nereye gitti?

Yorum

• ricardinho almanyada degilmi adam deli olabilir belkide bavullarini almaya gitmistir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X