evt diom ama m.ocak basit oynuo bide bindirme yapamio
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yildiz yildiz diye bagrinio duruyoruz alsinlar hamit altintopu
yok 12 milyon dolar maliyete arjantinden brezilyadan topçu bakiyorlarmis falan filan
ben hamit transferinin daha ucuza mal olacagina eminim
10 milyon dolar da olsa alinir inanilmaz bir oyuncu
herseyiyle oynuyor adam
Yorum
-
su idmanocaginin gençlerinin sampiyon oldugunu duydumda aklima yavuz selim geldi. eskiden ordan topcu yetisir trabzonspor paf takimina girerdi. ya yavuz selimden artik adam cikmiyo yada bizimkiler yavuz selimle ilgilenmiyo.
bilen bilir. barcelonanin stadinin yaninda da ayni bizimkisi gibi bi yavus selim sahasi var. oraya dünyanin dört biyanindan futbolcu geliyo. hünerlerini sergileyip barcelonanin paf takimina yükseliyolar. bunlarin içindeki en büyük yildiz adayi leo messi.
biraz kendi degerlerimize özen göstermeliyiz. sürmene 3. lige cikiyosa arsin 2. lige cikiyosa bu takimlar yalniz birakilmamali. hepsi trabzonspor için var. onlar topcu yetistirecek ki trabzonspor daha da güçlensin.
biraz kafamizi o tarafa cevirmemiz lazim bence.
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
hamit altintopun klbüyle nalasirsin ama hamit türkiyye gelmez ki
hamit le halile öde 15 trilyon öle olsa toplam kesim sampiyon oluruz
mesela schalkeye transfer olan halile karsilik f.tekkeyi versek
hamite de 6-7 trilyon ödesek gelseler sampiyonluk garanti olur ricardinho falan da para ödemeyiz öle 12 milyon $ falan
ama hamit ve halil le anlasamayiz türiyeye gelmek istemezler avrupada oynarken hem yaslari daha 22"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Arkadaslar,
Bu Ricardinho ve Marcelinho isi nedir yaaa...Eger bunlarda dogruluk payi varsa ve bu tarnsferler gerçeklestirilirse seneye Uefa kupasini aliriz alimallah... Ama Türkiye lig sampiyonu olurmuyuz bilniyorum... Çünkü adaletli bir platform degil bizim lig...
Bu arada Türkiye liginden Umut ve Hayrettin transferleri yeterli.. Murat Ocakta alinsin...Ne olur ne olmaz belki ilerde Abdullah gibi sol tarafin vazgeçilmezi oluur...
Hadi yönetim yaa...duy sesimizi yap su transfeleri..4 tane futbolcu alacaksiniz... Varsayalimki alindilar... Söyle ofansiz anlamda bir göz atalim takima.. Fatih Tekke, Gökdeniz, Simek, Ricardinho, Marcelinho, Umut, Ömer Riza, Mehmet Yilmaz............ uuuuuuuuuuuuuu...hangi takimda var bu futbolcular yaaaaaaa...
Hayali bile güzeeeeel... Adrenelim yükseldi birden... [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
[img]smileys/smiley17.gif[/img]İlk olarak cemka tarafından gönderildi
Arkadaslar,
Bu Ricardinho ve Marcelinho isi nedir yaaa...Eger bunlarda dogruluk payi varsa ve bu tarnsferler gerçeklestirilirse seneye Uefa kupasini aliriz alimallah... Ama Türkiye lig sampiyonu olurmuyuz bilniyorum... Çünkü adaletli bir platform degil bizim lig...
Bu arada Türkiye liginden Umut ve Hayrettin transferleri yeterli.. Murat Ocakta alinsin...Ne olur ne olmaz belki ilerde Abdullah gibi sol tarafin vazgeçilmezi oluur...
Hadi yönetim yaa...duy sesimizi yap su transfeleri..4 tane futbolcu alacaksiniz... Varsayalimki alindilar... Söyle ofansiz anlamda bir göz atalim takima.. Fatih Tekke, Gökdeniz, Simek, Ricardinho, Marcelinho, Umut, Ömer Riza, Mehmet Yilmaz............ uuuuuuuuuuuuuu...hangi takimda var bu futbolcular yaaaaaaa...
Hayali bile güzeeeeel... Adrenelim yükseldi birden... [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
La heyecandan Yattara'yi unutmusuum.....[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Valla yönetimin halini görüyorsunuz iste. Bugünkü gazetelerden ne yaptiklari ortada. Bu açikça görüldü ki tecrübeli yönetici Hasim bey biçkin delikanlimiz Ibrahim bey'in önünü kesmeye hatta istifa ettirmeye çalisiyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Biz bu filmi daha önce görmedik mi? Inadiniz kurusun daha ne diyeyim
Biz de çikiyor ne diyoruz Murat Ocak kötü, Hamit'i alacak olsak o da kötü olur Zaten o paralara altyapidan 100 tane çikar 98ini satariz öff zengin oluruz. Lütfen ya, o zaman yapilirdi kulüp de böyle kendisini kasmazdi. Bu laflari etmekle önceki yönetimlerin hepsine, tüm Trabzonspor büyüklerine aptalsiniz diyorsunuz. Bir is bilmezlik oldugu açik ama eger degerlerimiz dediginiz gibi çikiyor da biz ilgilenmiyorsak bunun altinda çok büyük menfaat/çikar gruplarinin olmasi lazim. Bu durumda da olay adli boyut kazanir. Biri kulüp çikarlarini kendi çikarlari için kullanmis olur. Bu da olasilik dahilinde degildir. Koskoca bir camia kendi içindeki çürükleri zaten ayirirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
diyelim ki 10 milyon avro yu alt yapiya harcadik muhtesem bi sey oldu ajax gibi alt yapimiz oldu...
eee sonra basarinin gelmesi için gene bekleyecegiz.peki bu sabirsiz taraftar nasil bekleyecek.
bizim önce sampiyon olmamiz sonrada alt yapiya müdahale yapmami gerek.
alt yapi için bir dünya yildizimiz olursa ondan da faydalaniriz.
örnek haci... ezik haci...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak cemka tarafından gönderildi[img]smileys/smiley17.gif[/img]İlk olarak cemka tarafından gönderildi
Arkadaslar,
Hayali bile güzeeeeel... Adrenelim yükseldi birden... [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
Haydi ben de Szymkowiak'i hatirlatayim. Seneye lig bittiginde averajimiz 200-180 olabilir. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
La heyecandan Yattara'yi unutmusuum.....[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum