güne bakis yazari adnan bey'in yazisini sabah okudum... bir çok arkadas elestirdi... yerden yere vuranlarla ayni fikirde degilim... ama belli ki fatih tekke de okumus... kendine gelmis... trabzon çocugu oldugunu hatirlamis en azindan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyi de Fatih Tekke her röportajinda bunu söyledi zaten.Her çikan uydurma haberden sonra açiklama yapamazya.İlk olarak divicam tarafından gönderildigüne bakis yazari adnan bey'in yazisini sabah okudum... bir çok arkadas elestirdi... yerden yere vuranlarla ayni fikirde degilim... ama belli ki fatih tekke de okumus... kendine gelmis... trabzon çocugu oldugunu hatirlamis en azindan...
Yorum
-
FOTOMA� GAZETES�
Ali Erdo�an
:aerdogan@pasfotomac.com.tr
Ahmet Konan�
akonanc@yahoo.com
Aziz �stel
:auztel@pasfotomac.com.tr
B�lent Can
:bulentcan@mynet.com
B�lent Tulun
:btulun@pasfotomac.com.tr
B�lent Tuncay
:btuncay@sabah.com.tr
Cengiz Tokg�z
:ctok@sabah.com.tr
Cenk At�lgan
:catilgan@pasfotomac.com.tr
C�mert Arslan
:carslan@pasfotomac.com.tr
Do�an Ersava�
:doganersavas@yahoo.com
Engin G�nen
:egonen@pasfotomac.com.tr
Fehmi �zg�ler
:fozguler@mynet.com
Galip �zt�rk
:gozturk@fotomac.com.tr
G�rcan Bilgi�
:gbilgic@sabah.com.tr
G�kmen �zdenak
:gozdenak@pasfotomac.com.tr
Hadi T�rkmen
:hturkmen@fotomac.com.tr
Hakk� Yal��n
:hyalcin@takvim.com.tr
Haldun Doma�
:hdomac@pasfotomac.com.tr
Hayri �lgen
:hulgen@pasfotomac.com.tr
Kemal Soylu
:spor@sabah.com.tr
reklami sevmem ama buyrun arkadaslar....heheheh
Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
istanbul takimlarinda iki oyuncuyu seviyodum biri tümer digeri ibrahim akindi. ama tümer bu yaptigi hareketle digerlerinden farkinin olmadigini gösterdi.
tümer pancunun panter oldugu maçtan sonra ben bu statda 3 senedir oynuyorum ama daha kadiköyde yenilmedim demisti. isallah sana o zevki ilk biz tattiririz.
bende bu saatten sonra ibrahim akini birakacaklarini zannetmiyorum. ama belli olmaz. iste yönetim burda göstercek kendini. su durumdaki besiktasin elinden alinan bi ibrahim akin yildiz degil meteordur bence.
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildiİlk olarak sbay tarafından gönderildi
Teklifi degerlendirmeye alan Baskent temsilcisi, gelecek hafta içerisinde son kararini Ingilizler?e bildirecek
Umut?a müthis teklif

Ingiltere Premier Ligi takimlarindan Manchester City, Ankaragücü?nün yildizi için 3 milyon Euro?yu gözden çikardi
30.05.2006

ingilterede futbol oynamak icin milli futbolcu olmasi lazim degilmi ?
Tamamen fasulye haber bu ossurugu çikar sonra meydana, Manchester City gelecek Ankaragüçlü Umut'a 3 Milyon Euro verecek...birakin bu isleri bana dis kirdirmayin.
Yorum
-
< = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/ad.php?what=zone:163&style=simple&align=right&valign=top&padding=2&padding=2&shifth=0&shiftv=0&close=f&nobg=t&noborder=t" =text/>

< = =text/>
< = src="http://ads5.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hMDA5ZmIzNiZ3aGF0PXpvbmU6MTM3&exclude=," =text/>

Fenerbahçe

Galatasaray

Besiktas

Trabzonspor

Süper Lig

2. & 3. Ligler

Aktüel

Yazarlar

Fikstür

Ana Sayfa

< =/arama/arama_pasfotomac.cgi method=get>
< =1 id=query size=45 name=query height="5">
< =image height=20 width=52 src="http://www.fotomac.com.tr/i/buton_tamam.gif" border=0 name=image22> >

Campbell F.Bahçe'de

< = =text/>
< = src="http://ads5.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hOTA3MDUwNyZ3aGF0PXpvbmU6MjM2&exclude=," =text/>

Saran korkusu
Fenerbahçe Yönetimi, aldigi bu kararla Sadettin Saran' dan korktugunu...

Geri dönecektir
Aziz Yildirim, Fenerbahçe taraftarinin bu denli içten çagrisina...

< =combo id=yzr_cmb ="MM_jumpMenu('parent',this,0)" name=yzr_cmb> < ed>Hizli Erisim>< value=yaz1322-50120-109.>HASAN ALI ATASOY>< value=yaz1291-50120-116.>HAKKI YALÇIN>< value=yaz1235-50130-107.>ILKER ATES>< value=yaz1243-50130-118.>TURGAY DEMIR>< value=yaz1257-50140-109.>NECMI PEREKLI>< value=yaz1290-50160-108.>HINCAL ULUÇ>>

Scolari favori
Daum' un yerine en kuvvetli aday...

Daum: Güven duymuyorum
Kalçasindan ameliyat olduktan...

Istanbul büyüsü
Türkiye için tereddütleri olan...

Taraftar bu kez ümitli
Hagi' den beri dünya...

Ona kefilim
Fransiz hoca, Ingiliz Jason...

Bobo kiralansin!
Besiktas' in Fransiz...

Fenerbahçe | Galatasaray | Besiktas | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayisal loto | Süper toto | Sans topu | Ana Sayfa
Copyright © 2003, 2004 - Tüm haklari saklidir.
Merkez Gazete Dergi Basim Yayincilik Sanayi ve Ticaret A.S.
Üretim ve Tasarim
PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
yaa neden biz toplu mail yagmuruna tutmuyoruz bu gazeteyi cewap verelim ama asiriya kaçmiyacak sekilde örnegin BMN yöneticileri tarafindan gazeteye resmi bir mail atmak çok dogru olur en azindan sesimizi bu sekilde duyurabiliriz..belki çok etki bile yaratabilir...
genel mail adresi fotomac@sabah.com.tr dir gerçi yukarda bütün köse yazarlarin verdim ama buda genel mail adresi
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Dostum sen Fanatik'ten falan misin?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
NE ALAKA BEEAH...
her geçen gün haberin dozunu arttiriyolar nerde bunlarin dogru haber anlayisi her gün onlarca saçmasapan haberlerle oyaliyolar bizleri..
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
Yorum
-
kutoz
İlk olarak volkanferhan tarafından gönderildiNE ALAKA BEEAH...
her geçen gün haberin dozunu arttiriyolar nerde bunlarin dogru haber anlayisi her gün onlarca saçmasapan haberlerle oyaliyolar bizleri..
Güzel kardesim, zamaninda bunlari çok protesto ettik. Çözüm olarak ta bu gazeteyi satin almamayi bulduk. Dikkate alip, moralini bozma. Bak bu gazeteyle ilgili topicler asagida. Istersen, orayaiçini dökebilirsin.
Topic-1
Topic-2
Yorum
-
ben zaten satin almiyorum çevremdekilerede satin aldirmamaya çalisiorum belki bikaçtene ile olmaz bu isler ama olsun ben genede sizler gibi düsünüyorum almiyorum gasteyi
ama bunlarinda sonu gelmioki yaptiklari habere bakin yaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]
gelde kizma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum