Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

LIG A'nin yeni takimi Eskisehirspor oldu...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ali Günes?de Trabzon'a
      Trabzonspor, Besiktasli Ali Günes'i de renklerine katmak için harekete geçti.

Görüsme yapildi

Besiktasli Çagdas'i renklerine baglayan Trabzonspor, yine bu takimdan Ali Günes'in de pesinde... Bordo-mavili takim yöneticilerinin ellerinde bulunan 30 kisilik transfer listesinde yer alan Ali Günes için siyah-beyazli yöneticilerle görüstükleri ögrenildi. Görüsmenin oldukça olumlu geçtigi ancak

Trabzonspor'un hoca sorununu çözdükten sonra bu transfere son noktayi koymayli düsündügü dile getirildi.

Joker gibi oyuncu

Almanya'nin Freiburg takimindan Fenerbahçe'ye transfer olan Ali Günes, teknik direktör Christoph Daum istemeyince Besiktas'a verilmisti. Türkiye'ye orta saha oyuncusu olarak gelen Ali Günes, Besiktas'ta savunmanin saginda görev aliyor. Günes'in teknik direktörün istedigi her yerde oynayabilmesi, bordo-mavili yöneticilerin bu transferi bitirme isteklerini artiriyor.

Fotomaç
      BU ALEMDE VARSA KRAL
      ......OFLUDUR.......
      ......................
      .SAMPIYON TRABZONSPOR.
      ........61>34.........
      AGAÇSEVEN KOYU(SAMRI).
      .

Yorum

Kulübümüze para cezasi
        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Turkcell Süper Lig'in son haftasinda Besiktas'la Izmir Atatürk Stadyumu'nda oynadigi karsilasmada seyircilerin küfürlü tezahürati ve yanici patlayici maddeleri stada sokmasi nedeniyle kulübümüze 5 bin YTL para cezasi verdi.

Yorum

İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

Kulübümüze para cezasi
          Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Turkcell Süper Lig'in son haftasinda Besiktas'la Izmir Atatürk Stadyumu'nda oynadigi karsilasmada seyircilerin küfürlü tezahürati ve yanici patlayici maddeleri stada sokmasi nedeniyle kulübümüze 5 bin YTL para cezasi verdi.

[img]smileys/smiley36.gif[/img]bu ne ya. lig bitti hala ceza yiyoruz. yeniyoruz ceza yeniliyoruz ceza. içerde disarda tarafsiz sahada ceza. bu artik haftalik olagan bir haber oldu.
          digerleri de cezaaliyor mu bari bu kadar.

böyle 3milyar 5milyar ceza ile küfür önlenmez. önce adam olacan adam gibi yönetecen sonra uymayanlara da adam akilli ceza verecen.
          yoksa, oldu olacak her maçtan önce verelim 5 kagit sonra ...
          :::TS:::

Yorum

Son Dakika Haberler (Genel) basligi kilitlendi,

yerine

Son Dakika Haberler (2006-2007) açilmis.

Neden?

Kilitleyen arkadas bir açiklama yaparsa sevinirim...Edited by: kutoz

Yorum

Sayitoglu, Fatih için net konustu..
              Trabzonspor
              Asbaskani Hasim Sayitoglu, Fatih Tekke için Türk takimlara kapilari
              kapatti. Sayitoglu, "Trabzonspor sampiyonluga oynayacaksa elindeki en
              güçlü silahlari rakiplerine veremez" dedi.
              23Mayis2006, 17:40

Fatih Tekke'nin "Türkiye'de Trabzonspor'dan baska bir takimda oynamam"
              dedigini hatirlatan Asbaskan Sayitoglu, rakip takimlara verecek
              oyunculari bulunmadigini kaydetti. Fatih Tekke'nin kulübünü zarara
              ugratarak bir yere gitmeyecegini, gerekirse Trabzonspor için bos
              sözlesmeye bile atabilecegini belirten Asbaskan Sayitoglu, "Trabzonspor
              sampiyonluga oynayacaksa elindeki en güçlü silahlari rakiplerine
              veremez. Eksik kartla oyun oynayamaz. Biz yildiz oyuncularimizin
              Türkiye'de Trabzonspor disinda baska bir takimda degil, Avrupa'da
              oynamalarini istiyoruz" diye konustu.

Teknik direktör arayislarinin da sürdügünü ve bu konuda yerli teknik
              direktöre dönüs yapmadiklarini belirten Sayitoglu, yurtdisinda
              çalismalarinin devam ettigini ve 2 isim üzerinde durduklarini dile
              getirdi. Trabzonspor'u en iyi sekilde yönetmek için görevde
              bulunduklarini belirten Asbaskan Sayitoglu, yönetim içinde herhangi bir
              sikintilarinin da olmadigini söyledi. Yönetimdeki isimlerin farkli
              fikirlere sahip olabilecegini ve bu fikirler etrafinda tartismalarin da
              yapilabilecegini ifade eden Asbaskan Sayitoglu, "Bu farkliliklar ve
              tartismalar kine dönüsmedigi sürece bir problem olmaz. Su anda
              Trabzonspor yönetim kurulu içinde yasanan bir sikinti ve problem yok"
              diye konustu.

Kadrolarinda 6 yabanci oyuncu bulundugunu ve yapacaklari yabanci
              futbolcu transferi için en az 1-2 yabanci futbolcunun gönderilmesi
              gerektigini belirten Asbaskan Sayitoglu, "Fabiano Eller'in Aralik ayina
              kadar kiralik olarak sözlesmesi devam ediyor. Tomas Jun'un kulüp
              bulmasi için menejerlere yetki verdik. Kadromuzda bulunan yabanci
              oyunculardan bosaltma yaparken kaybimizi çok aza indirmek zorundayiz.
              Trabzonspor olarak 2-3 milyon Euro'yu sokaga atamayiz" dedi. (AJANSSPOR)

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Szymek Celtic'i bekliyor!

Trabzonspor'un Polonyali yildizi Miroslav Szymkowiak Celtic'e transfer olmak istedigini açikladi.

Dünya Kupasi'nda Polonya formasi ile mücadele edecek olan Szymkowiak ülkesinde yayinlanan Evening Times'a yaptigi açiklamada Celtic ile adinin anilmasindan çok mutlu oldugunu belirtti. Iskoç kulüpten teklif aldigi takdirde mutlaka olumlu yönde degerlendirecegini söyleyen Szymek "Su an bekleme asamasindayim. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oluncaya kadar bekleyecegim" dedi.

Bu transferin kendisi açisindan son sans oldugunu söyleyen Szymek Trabzonspor'dan daha büyük bir takima gitmek istiyorum" dedi.

Öte yandan Miroslav Szymkowiak Iskoçya ve Türkiye Ligi'nin kalite açisindan ayni oldugunu belirtti.

kaynak: superspor

Yorum

Dikkat ettiniz mi Istanbul kulüpleri oldumu hep ipe sapa gelmez, kantardan geçmez haberler yayinlarlar. Su gelecek, bu gelecek diye ama bize gelince takimda az biraz sivrilen varsa hemen bin türlü haber çikar. Gönderirler, olmazsa hakkinda olmadik haber çikarirlar.

Edited by: My
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Trabzonspor Ibrahim Akin'i istiyor..

Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, Malatyasporlu Bilal Kisa'nin transferini yüksek bonservis bedeli nedeniyle askiya aldiklarini söylerken, Besiktas'tan Ibrahim Akin'i transfer etmek istediklerini söyledi..

Sayitoglu, "Malatyaspor'dan Bilal'in transferini askiya aldik. Kulübü bizden yüksek bonservisi bedeli istedi. 1.5 milyon Euro az bir para degil. Trabzonspor'a bir oyuncu faydali olacak ise onun için 3 milyon Euro'yu gözden çikaririz. Yeter ki takima uyum saglamasinin bir garantisi olsun. Bu olmayacagina göre, bu kadar yüksek bir bonservis bedeli ödeyemeyiz" diye konustu. ajansspor

Yorum

eger i.akin içinde "bjk.nin artigi" "o da kim" gibi diyecek olan varsa simdiden desin...aldiktan sonra kiymeti kalmiyor
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

Rasit Çetiner istifa etti

23 Mayis 2006 15:20

Baskan Levent Kizil'in görevinden istifa etmesiyle sarsilan Bursaspor'da yeni bir deprem yasandi. Teknik Direktör Rasit Çetiner, Bursaspor'u biraktigini açikladi.

Bursaspor Teknik Direktörü Rasit Çetiner, ''Misyonum bitti ve Bursaspor ile yollarimi ayiriyorum'' dedi.

Çetiner, Vakifköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, Bursaspor'un 2005-2006 sezonunu sampiyon olarak tamamladigini, göreve geldigi günden bu yana herkesten yakin ilgi gördügünü belirtti.

Yeni seçilecek yönetimin önünü açmak için görevden ayrilma karari aldigini belirten Çetiner, bugüne kadar çok sayida takimdan teklif aldigini, ancak Bursaspor ile görüsmeden diger kulüplerle görüsmeyi kabul etmedigini dile getirdi.

Çetiner, Levent Kizil için Bursaspor'a geldigini, etik olarak da Kizil'in devam etmeme karari üzerine ayrilma karari aldigini ifade ederek, ''Misyonum bitti ve Bursaspor ile yollarimi ayiriyorum. Bu dakikadan itibaren gelen teklifleri degerlendirecegim. Bir çok teklif vardi, hatta bana teklifte bulunan bir çok kulüp yeni hocalarla anlasti. Herkese çok tesekkür ediyorum. Basin ve seyircinin durusuna da saygi duyuyorum'' diye konustu.

Bir gazetecinin ''Transfer çalismalariniz var miydi'' yönündeki sorusu üzerine Çetiner, Afrika Kupasi'ni izlediklerini, Brezilya'dan da bazi oyunculari takip ettiklerini belirterek, ''Ben de bugün Brezilya'ya gidecektim, ama bu gelisme üzerine diger arkadaslar gitti. Iyi oyuncular tespit ettik. Bizden sonra gelecek teknik heyet yardim isterse gereken yardimi yapariz'' yanitini verdi.

Çetiner, ''Bursaspor'un hedefi ne olmali'' sorusunu ise ''Biz dogru bir yönetim gösterdik, onun için sampiyonluk geldi. Dogru yol örnek olmali. Akla uygun hedefler seçilmeli'' diye yanitladi.

Bursaspor'un 5 yillik bir program yapmasi gerektigini dile getiren Çetiner, güçlü bir yönetim, iyi bir kadro ve istikrarli bir teknik heyet ile yesil-beyazli takimin kademeli olarak basariyi yakalayabilecegini vurguladi.

Çetiner, toplantinin ardindan gazetecilerle ve kulüp çalisanlariyla vedalasti. Duygusal anlarin yasandigi vedalasmanin ardindan Çetiner, kulüp tesislerinden ayrildi.

Bu haber toplam 1549 defa okunmustur.

Yorum

İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                          Trabzonspor Ibrahim Akin'i istiyor..

Sayitoglu, "Malatyaspor'dan Bilal'in transferini askiya aldik. Kulübü bizden yüksek bonservisi bedeli istedi. 1.5 milyon Euro az bir para degil. Trabzonspor'a bir oyuncu faydali olacak ise onun için 3 milyon Euro'yu gözden çikaririz. Yeter ki takima uyum saglamasinin bir garantisi olsun. Bu olmayacagina göre, bu kadar yüksek bir bonservis bedeli ödeyemeyiz" diye konustu. ajansspor

Bu lafa söylenecek bir sözüm vardi ama.... Yöneticimizdir biseyler biliyordur diyelim
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Son Dakika Haberler (Genel) basligi kilitlendi,

yerine

Son Dakika Haberler (2006-2007) açilmis.

Neden?

Kilitleyen arkadas bir açiklama yaparsa sevinirim...

bnce orasi çok sayfa oldu açilirken bazen zorlaniyodu ama

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                              Eger I. Akin için de "BJK'nün artigi", "o da kim" gibi diyecek olan varsa simdiden desin...Aldiktan sonra kiymeti kalmiyor.

I. Akin için öyle bir sey diyen olacagini sanmiyorum, en azindan ben demem ama yönetimin I. Akin'i almak gibi bir plani ve niyeti olduguna da inanmiyorum. Bence o da her gün dinledigimiz ninnilerden biri. Bilal Kisa'nin transferinden bonservisi yüzünden vazgeçenlerin I. Akin için para vereceklerini mi zannediyorsunuz? Hani parali yönetim is yapardi, hani Sayin Baskan efsaneyi ayaga kaldirmaya gelmisti, hani yildiz futbolcu[lar] alacaktik! Hepsi palavra!

Ümide sevgiye bir öyle ihtiyaç var ki;
                              Yüzüncü kez bile aldatsalar yine aldaniriz!

Yorum

i.akin bnce çok iyi bir golci bizde çok is yapar bn bjknin artigi gözüyle bakmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X