Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'a Hasagiç ve Faruk teklifi

Hasagiç'in bonservisinde 750 bin euro'ya kadar düşen G.Antep, Faruk Bayer için de Mustafa Keçeli'yi istedi

Piyango gibi

Hasagiç'in bonservisinde 750 bin euro'ya kadar düşen G.Antep, Faruk Bayer için de Mustafa Keçeli'yi istedi.

Kaleci Hasagiç için Gaziantepspor'un kapısını bir kez daha çalan Trabzonspor'a 'hayır' diyemeyeceği iki cazip teklif birden geldi. Devre arasında sol kanat arayan ve Faruk Bayer'i almak isteyen bordo-mavili ekibin transfer komitesine, Gaziantepsporlu yöneticiler takas teklifi yaptı. Trabzonspor'dan Mustafa Keçeli'yi isteyen Gaziantep, "Faruk'u size
    verelim, Mustafa Keçeli'yi verin" önerisinde bulundu.

Hasagiç için de 1.5 milyon euro bonservisten 1 milyon euro'ya düşen G.Antep yönetimi şimdi de 750 bin euro istediğini iletti. G.Antep'ten gelen bu çifte haber bordo-mavilileri harekete geçirdi. Ziya Doğan'ın ısrarla Rüştü ve Martinez üzerinde durmasının G.Antep'e ikinci indirimi yaptırdığı söyleniyor. Son kararı Doğan'ın başkan Albayrak ile birlikte vereceği öğrenilirken, G.Antep'ten de birkaç günlük süre istendiği ifade edildi.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Jokerliğe aday
      Gelecek hafta imzayı atacak olan Samsunsporlu Adnan: Hocam nerede görev verirse orada oynayamaya hazırım.

ELİMDEN GELENİ YAPARIM
      Gelecek hafta Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak olan Samsunsporlu Adnan, her göreve hazır olduğunu söyledi. Samsunspor'da sol bek de sağ açık da oynadığını, sadece bir mevkinin oyuncusu olmadığını ifade eden Adnan, "Ben joker oyuncusuyum. Her yerde oynarım. Hocam nerede görev verirse elimden
      geleni yaparım'' dedi.

HAYALLERİMİN TAKIMI
      Kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da kalıcı olacağına inandığını belirten Adnan şöyle konuştu: "Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum ve neler yapabileceğimi biliyorum. Önümüzdeki yıl inşallah başarılı bir Trabzonspor ve başarılı bir Adnan'ı herkes izleyecek. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk."
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Martinez için servet!

Teknik direktör Ziya Doğan'ın öncelikle alınmasını istediği kaleci Martinez için Trabzonspor önceki gün, Sakaryaspor'a son teklifini sundu. Yönetici Abdullah Başer'in, yeşilsiyahlı kulübe Martinez için 1 milyon dolar artı Ahmet Şahin, Cem Demir, Selim ve Feridun'u teklif ettiği öğrenildi. Değerlendirmeye alan Sakaryaspor'dan olumlu teklif gelmezse Rüştü
        ve Hasagiç ile temaslara hız verilecek.

Yorum

• Stepanov 7 milyon euro

Trabzonspor, başarılı savunmacısı Milan Stepanov için İspanyol kulüplerinden gelen 2-3 milyon euro'luk teklifleri reddetti. Atletico Madrid'ten sonra Getafe'nin de Sırp oyuncu ile ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi. Futbolcunun menajeri aracılığıyla bordo-mavili kulüp ile temasa geçen İspanyol takımının, bonservis için 7 milyon euro istenmesi karşısında
          geri adım attığı belirtildi.

Yorum

• Jun gitmeyecek!

Trabzonspor'un transferinde büyük zarar ettiği Çek futbolcu Tomas Jun'un karşılıklı fesihten yana olmadığı öğrenildi. Sparta Prag'da kiralık olarak oynayan ve önümüzdeki hafta bordo-mavilerle görüşmek için Trabzon'a geleceği öğrenilen Jun'un "Ayrılmayı düşünmüyorum" şeklinde haber yolladığı iddia edildi.
            En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 11:20.

Yorum

• Gençlerle katılacağız

Trabzon Başkanı Nuri Albayrak, genç bir ekiple Intertoto Kupası'na katılacaklarını söyledi. 'Futbolumuzun Süper Gecesi'nde konuşan Albayrak, "Adnan, Jabi ve Serkan ile prensipte anlaştık. İntertoto'ya gençlerle katılacağız. Necati ile ilgilenmiyoruz" dedi.

--------------------------------------------------------------------------

Emre için yeniden

Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Ankaragücülü Emre Güngör için dün bir kez daha girişimde bulunduğu öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak'ın bizzat kendisinin ilgilendiği Emre transferinin uzamasının nedeninin başkent ekibinin futbolcusunu vermek istememesinden kaynaklandığı söyleniyor.

Yorum

• İŞTE DOĞAN?IN 10 NUMARALARI Baselli Sterjovski, Helsinborglu Svanback ve Hammarbyli Eguren liste başı... Trabzonspor'da Teknik Patron Ziya Doğan, '10 numara' için listesinde bir çok isim var... Sterjovski, Svanback ve Eguren için nabız yoklanırken, alternatif listede hazır

HATA İSTEMİYOR
                Yeni sezonda orta sahada tıkımı sıkıntı yaşamak istemeyen ve savaşçı bir takım yaratmak isteyen teknik direktör Ziya Doğan?ın 10 numara listesi bir hayli kabarık. Listede bulunan bir çok isimden yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçen Teknik Direktör Ziya Doğan, bonservisi elinde olan ve bonservis ücreti yüksek olmayan oyuncular arasında ince eleyip sık dokuyor.
                İZLEMEYE GİDECEK
                Listesinde bulunan oyuncular hakkında çalışmalarını gizli gizli sürdüren Doğan, yüksek bonservis ücreti nedeniyle İsveçli oyuncu Linderoth?un transferi askıya almıştı. Doğan?ın bu olumsuz gelişmenin ardından Baselli Sterjovski, Helsinborglu Svanback ve Hammarbyli Eguren liste başına alırken, gelecek hafta Svanbac ve Eguren?i izleyeceği öğrenildi.
                İSVİÇRE LİSTESİ
                Doğan?ın ayrıca Basel?in Avustralyalı futbolcusu Mile Sterjovski ile de yakından ilgilendiği belirtilirken, golcü özelliği ile öne çıkan Sterjovki?nin alınması için şartların zorlanması istediği de öğrenildi. İsviçre?nin bir başka ekibi Grasshoppers?da oynayan Antonio Dos Santos da Doğan?ın listesindeki bir başka oyuncu.

Yorum

• MARTİNEZ TAKTİĞİ Trabzonspor'un, Hasagiç harekatında Sakarya'yı yola getirme düşüncesi var... '1 numara' için Martinez'i düşünen Bordo-Mavililer'in Hasagiç'e yönelmesinin nedeninin Sakaryaspor'a karşı taktik olduğu belirtildi

YOLA GETİRMEK İÇİN
                  Trabzonspor'un kaleci transferinde Hasagiç'e rotasını çevirmesinin nedeninin Martinez için Sakaryaspor'u yumuşatma taktiği olduğu belirtildi. Martinez için son teklif olarak 1 milyon $+2 futbolcu öneren Bordo-Mavililer'in bu önerisini Sakaryaspor'un geri çevirmesi üzerine, taktik olarak Hasagiç'e yöneldiği belirtildi. Sakaryaspor'un Martinez için ciddi teklif olmamasına rağmen fiyatı yukarı çekme düşüncesi nedeniyle Trabzonspor, şimdilik 'bekle-gör' taktiği uyguluyor.
                  SAKARYA'DA AYNI
                  "1 numara' için öncelikle Martinez'i düşünen Bordo-Mavililer, son teklifin üzerine çıkmamakta kararlı olurken, Hasagiç ile ilgilenmeyi sürdürerek, Sakaryaspor'un transferde geri adım atmasını bekliyor. Sakaryaspor'da uzun süredir Almanya'nın Nürnberg kulübünün ciddi teklif yaptığı söyleyerek, Martinez'den yüksek bonservis ücreti almanın uğraşını verdiği belirtildi.

Yorum

• Ziya Doğan’ın Gözdesi: MİGUEL PEREZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, uzun süredir Avrupa’da oyuncu izi sürerken, forvette aradığı ilacı Güney Amerika’da buldu. Bordo-Mavili takımın bir forvet ihtiyacından yola çıkan Doğan, uzun süredir yakın takip altında bulundurduğu, birçok kasetini izlediği Panamalı forvet Blas Antonio Miguel Perez’i yakın markaja aldı. Kolombiya’nın en önemli kulüplerinden Cucuta Deportivo formasını giyen ve Güney Amerika Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Copa Libertoderes Kupası’nda da oynayan Panamalı 26 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Perez’in takımın en önemli gol silahlarından biri olduğu kaydedildi.

Leblebi Gibi Gol Atıyor
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın son bir kez daha büyüteç altına almak istediği ve bu nedenle dün gece sabaha karşı oynanan Cucuta Deptortivo-Boca Juniors maçı da televizyondan izlendi. Bu oyuncu hakkında biraz daha bilgi sahibi olunmaya çalışıldı. Çabuk, süratli, adam eksiltme özelliği de olan Blas Antonio Miguel Perez’in aynı zamanda gol bölgelerinde çok etkili olduğu ifade edildi. Bu oyuncuyu tanıyanlar, "Adeta leblebi gibi gol atıyor" ifadelerini kullandılar. Blas Antonio Miguel Perez için, "Mükemmel bir futbolcu, Trabzonspor alırsa büyük bir iş yapmış olur. Türkiye’yi ayağa kaldırır" ifadeleri de kullanıldı.

Fiyat Araştırması Yapılıyor
                    Panama milli takımının da en önemli golcülerinden biri olan genç forvet oyuncusunun geçtiğimiz günlerde oynanan ve Cucuta’nın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan Boca Juniors maçında da 2 gol birden attığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oyuncuyla ilgili olarak rapor hazırladığı ve bugünlerde yönetime vermesinin beklendiğine de işaret edildi. Trabzonspor kurmayları da, Blas Antonio Miguel Perez’in bonservis bedeli ve genel yapısı hakkında bilgi toplamaya başladı. Bordo-Mavililerin, bu oyuncu için en kısa zamanda harekete geçip, işini bitirmesi bekleniyor.

Yorum

• DOĞAN’IN PENÇESi !
                      Tarih: 09.06.2007, 09:34:23 (251 okuma)

Ziya Doğan, Mladen Petric’in süper bir futbolcu olduğunu kabul ederken listesinde olduğunu açıkladı

LİSTEMDE VAR AMA!
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Mladen Petric’in listesinde yer aldığını söyledi. Hırvat futbolcunun çok yetenekli olduğunu belirten Doğan, “Bu tür oyuncuları almak elbette kolay olmuyor. Bugüne kadar 25 maç izledik. Önemli futbolcuları listemize dahil ettik. Mladen Patric bunlardan biri” dedi. Ziya Doğan, çok iyi üç futbolcu aldıklarına da vurgu yaparak, “Jabi, Serkan ve Adnan çok yetenekli futbolcular olup gücümüze güç katacaklar. Herkesin sabrına ve desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Yorum

• YA MARTi YA DA MARTi
                        Tarih: 09.06.2007, 09:34:56 (323 okuma)

Kalesini tecrübeli bir isme teslim etmek isteyen Trabzonspor Sakaryaspor kalecisi Martinez ile ilgili pazarlığını sürdürüyor.

MÜTHİŞ PAZARLIK
                        Bizzat kulüp başkanı Nuri Albayrak’ın yürüttüğü bu transfer görüşmesinde Kolombiyalı kalecinin 4 milyon Euro’luk fiyatında büyük indirim sağladığı öğrenildi. Bordo-Mavili kulübün Sakaryaspor’a 1 milyon Dolar artı üç futbolcu teklifine şimdide geçtiğimiz sezon aynı takımda kiralık oynayan Ergin Keleş te eklendi.Buna göre Ahmet Şahin, Ergin Keleş, Selim ve Cem Demir takasta kullanılacak isimler olarak ön plana çıkıyor.

NÜRNBERG’DE iSTiYOR
                        Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'in transferi için Nürnberg den ciddi bir teklif aldıklarını söyledi. ''Nürnberg’den ciddi bir teklif aldık. Bu kulübün 3 yabancı oyuncu kontenjanı var. Bu sorununu halletmek için, bizden süre istediler. 4 milyon avroluk fiyat isteğimizi onlara ilettik ve bizden Martinez'in transferi konusunda beklememizi istediler. Bu nedenle, istediğimiz fiyatı kabul ettiklerini düşünüyorum. Trabzonspor dan gelen teklif ise bizim istediğimiz rakamın çok çok altında.''

Yorum

• UCUZ YILDIZ ALIRIZ Trabzonspor’lu yönetici Başer acı gerçeği açıkladı Tarih: 09.06.2007, 09:35:30 (270 okuma)

Trabzonspor transfer komitesi üyesi Abdullah Başer yüksek rakamlarla yıldız alacak ekonomik güçleri olmadığını itiraf etti.

BÜTCEMİZ SINIRLI
                          Başer, bonservisi elinde olan yıldız oyuncuları tercih etmek istediklerini belirterek, “Aralık kongresine kadar ağır bir ekonomik yükün altına girmek istemiyoruz.İki futbolcu daha almak istiyoruz, ancak bu oyuncular Trabzonspor’un yapısına uygun olmalıdır” dedi.

TOMAS’A TALİP VAR
                          Yönetici Başer, aceleci davranıp hata yapmak istemediklerini de belirterek, “Özellikle yabancı oyuncularımızdan Musampa, Tomas Jun, ve Djokay’a teklif bekliyoruz. Bunlarin içerisinden Tomas’ı oynadığı kulübü S.Prag bonservisiyle almak istiyor. Önümüzdeki günler için Çek kulübüne randevu verdik. Musampa için resmi olmayan teklifler aldık. Djokay’dan ise henüz ses alamadık, bekliyoruz. Alacağımız oyuncular için çok aceleci de davranmak istemiyoruz” diye konuştu

Yorum

• YÖNETİM 10'U ALMALI
                            Tarih: 08.06.2007, 09:08:56 (4540 okuma)

Kenan Sönmez yönetimi de, muhalefeti de uyardı, Trabzonspor’un mutlaka yıldız bir futbolcu alması gerektiğini tekrarladı

ARTIK TRABZON’A YAKIŞMAZ
                            Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Kenan Sönmez yönetimi transfer konusunda eleştirirken muhalefeti de Aralık kongresi için uyardı. Sönmez, Başkan Nuri Albayrak’ın yıldız transfer sözünü yerine getirmesini isteyerek, “Ezeli rakiplerin artıklarını almak, onlara talip olmak Trabzonspor’a yakışmaz. 5 futbolcu alacaklarına yıldız bir 10 numara alsalar daha iyi olmaz mı?” diyerek yönetimi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

HEM DESTEK HEM HAZIRLIK
                            Kenan Sönmez, Aralık’ta yapılacak olan olağan kongre içinde düşüncelerini açıkladı. Başarılı iş adamı Trabzonspor’un son akşam liste handikaplarından kurtulması gerektiğine de vurgu yaparak, “Hepimiz Trabzonsporluyuz, hepimiz bugünlerde takımımıza sahip çıkmalıyız. Aralık kongresine aday olacaklar şimdiden projelerini hazırlamalı, listelerini yapmalı” dedi. Sönmez mevcut yönetimin Trabzonspor’u başarıya taşıyacak vizyona ve yeterliliğe sahip olmadığını da tekrarladı.

Yorum

• Hakan'a yapılan ayıp

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı Hami Mandıralı, "Son yıllarımda başkan Özkan Sümer yönetiminin bana yaptıklarıyla şimdi Hakan Şükür karşı karşıya kalıyor. Bırakın ayakları götürdüğü kadar gitsin. Böyle özel futbolcular kolay yetişmiyor" dedi.

Birer sezon Schalke ve Ankaragücü dışında yıllarca Trabzonspor Kulübü'ne hizmet ettiniz. Bu istikrarın sırrı nedir?
                              İşimi çok sevdiğimden fedakarlığın ve profesyonelliğin getirdiği bir süreçti. Bu duygular beni başarıya taşıdı. Türk futboluna, kimliğim ve futbolumla en iyi şekilde hizmet ettim. İnsanlar tarafından sevildiğime de inandım.

Günümüz jenerasyonunda ise istikrar sahibi fazla oyuncu yok. Sizce geçmişten bugüne neler değişti?
                              Herkes futbol oynayabilir. Genç kardeşlerime de söylüyorum; iyi insan pozitif etki bırakır. Önemli olan da camiaya, takıma ve çevreye pozitif bakılması... Duyguların olumlu hal alması da performans olarak hayata yansıyor. Bir de eskiden forma aşkı vardı. Şimdi ise para biraz daha ön plana çıktı. Bu nedenle genç futbolcularımız para kazanırken kişiliklerini geliştirmiyor gibi geliyor bana... Sanırım sadece 'Çok kazanayım, ailem ve hayatım kurtulsun' deniyor. Biz zamanımızda daha candan ve canlıydık. Herkes ayrı ayrı değerliydi. Bugün esktra çıkan iyi oyuncular çok az. Ancak duygu ve yetenek olarak kendilerini iyi pazarlayamıyorlar. Yetişmek için de çok okumak, dünya futbolunu ve starlarını takip etmek lazım. Futboldan sonra da bir yaşam bulunuyor. Yani hayat sadece futbol değil. Günümüzde kendini aşamadığından sıkıntı yaşayıp, kariyeri çok kısa süren birçok futbolcumuz birer örnek. Düzenli bir hayat da insanı başarıya götüren önemli bir faktör.

Futbolu neden bıraktınız?
                              Aslında bir iki sene daha saha içinde olabilirdim. Fakat yıllarca üst düzeyde futbol oynayınca karşınızdaki insanlar farklı yorumlar yapmaya başlıyor. Bu yüzden profesyonel doyuma ulaşıldığında yıpranmadan o işe noktayı koymak daha mantıklı. Gerçi futbolu Hami Mandıralı'ya yakışır şekilde bırakmak isterdim. Ama tabii daha güzel bir sonu arzu etmek benim dile getirmem ile olmuyor. Camiamızın da benim gibi özel oyunculara gerekli hassasiyeti göstermesi lazım. Maalesef ben kulübümden bu konuda özen görmedim. En büyük amacım; Şifo Mehmet'in yaptığı gibi yardım amaçlı jübile gerçekleştirmekti. Yönetimden karar çıktı, yalnız yapılmadı. Bu işi bile beceremiyorlarsa sıkıntı demektir. Her şeyimi kazandığım kulübüme ve taraftarlara değil, ama özverili davranmayan başkan Özkan Sümer yönetimine karşı kırgınım. Hami'ler öyle kolay yetişmiyor. Futbolu bırakmam konusundaki baskıyı şimdi Hakan Şükür'e yapıyorlar. Bu çok ayıp, bırakın ayakları götürdüğü kadar gitsin. İnsanları niye ilgilendiriyor, bilmiyorum. Çünkü futbolu bir kere bırakınca daha dönme şansı yok.

Bir zaman sonra miladı doldu politikası mı uygulanıyor?
                              Trabzonspor aşığı bir adamım. Orada doğdum ve büyüdüm. Maddi konuları hiçbir zaman gündeme getirmedim. Ancak ahte vefa diye bir şey var. Tabii her oyuncu için geçerli değil. 8 yaşımdan 30'uma kadar hizmet ettiğim Trabzonspor'un benim talebim olmadan jübile yapması gerekirdi. Tabii vefasız olan kulüpler değil, yönetenleridir. Burukluğum da bu yüzdendir.

Futbolu bıraktığınız günden beri neler yapıyorsunuz? Hedefiniz
                              nedir?
                              Trabzon'da amatör maçlardaki oyuncuları takip ettim ve iyileri bazı kulüplere sundum. Bir gün abi-kardeş ve hoca-talebe ilişkimizin devam ettiği Fatih Terim'i, Milli Takım ile yeni göreve başladığında 'Hayırlı olsun' demek için aradım. Aradan yarım saat sonra kendisi bana telefon açarak İstanbul'a çağırdı. Ertesi günü çıkıp geldim ve 2 senedir Genç Milli Takımlar'da görev yapıyorum. Yakın zamanda teknik direktörlük kurslarına başlayacağım. Daha fazla gelişmek için çalışıp yolumu çizeceğim. İleride başta Trabzonspor olmak üzere ligdeki diğer takımlarda da görev yapmak istiyorum.

Trabzonspor'u değerlendirecek olursak ne söyleyebilirsiniz?
                              Trabzonspor son zamanlarda hiç iyi yönetilmiyor. Kulübe beklenen futbolcu ya da yönetici kazandırılamadı. Trabzonspor formasını taşıyamayacak içi geçmiş futbolcular takıma getirildi. Ayrı ayrı tellerden çalan yönetimden kaynaklanan bu durum sahaya yansıyor ve takımın kan kaybetmesine neden oluyor. Oyuncu daima güçlü yönetim ister. Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'ın arkamızda olduğu düşüncesi bizi hep daha güçlü kılardı.

Trabzonspor'un çıkışında ne etkili olabilir?
                              Anadolu takımlarının İstanbul büyükleri karşısında yarışması bile büyük başarıdır. Geçmişte 6 kez şampiyonluk yaşayan Trabzonspor ligin önemli takımlarından birisi. Bugün kötü giden takım 2. yarının lideri. Kulübe, yöreye uygun futbolcular kazandırılarak bir kadro yaratılırsa tekrar şampiyon olabilir. Trabzon küçük bir şehir, sosyal ve kültürel yapısı yönünden ise zor. Transferlerde Rusya veya Gürcistan gibi yakın ülkeler seçilirse hem şehrimize hem de iklimimize uygun olur. Ancak doğru yönetici ve oyuncular gelirse camialar arzu ettikleri noktaya gelebilir. Şans faktörü de çok önemli. Ayrıca malzeme ne kadar iyi olur ve iyi kullanılırsa başarılı olma şansı o kadar artar. Diğer yandan her şeyin başı ekonomi olduğuna göre bir kulübün oyuncusu Porche'a başkanı ise Renault'ya biniyorsa bu da dengeyi bozar. Futbolcu, gücünden etkilenip uzaktan da olsa başkanına saygı duymalı.

Peki takımın bu durağanlığında en büyük etken nedir?
                              Trabzonspor'da yönetim ve sporcular arasında sevgisizlik ortamı yaratıldı. Saygı ve sevginin olmadığı yerde başarı beklenemez. Bu camia için eksi puan yaratır. Eğer takımın başındaki hoca da sağlıklı bir ortam oluşturup değerleri yükseltemiyorsa düzen kalmaz. Trabzonspor rakiplerine karşı daima açık futbol sergilemiştir. Şu andaki takım ise defansif ağırlıklı oynamaktadır. Çok koşanın yanında mutlaka yaratıcının olması lazım. Yani hep asker ya da general olmaz. Askerlerin yanında birkaç general olacak ki yönlendirmeyle iyi iş yapılsın. Zaaflar çözülürse mevcut potansiyeli bulunan Trabzonspor yeniden gündeme gelebilir.

Trabzon'da kim gitmeli, kim kalmalı ya da kim gelmeli?
                              Kimin gidip kalacağı konusunda yorum yapmak istemem. Ancak Trabzonspor her yerde seyircisi olan bir takım. Formasını taşıyabilecek her oyuncu takımda yer alabilir. İstiyoruz ki, takım daha yaratıcı ve aktif olsun. Bunu da sağlayacak teknik adamdır. Eğer bu kadroyla puan alınabiliyorsa, doğru takviyelerle ve yaratılacak sevgi ortamıyla ekip zirveye dahi ulaşabilir.

Trabzonspor'dan bugün teknik direktörlük teklifi gelse cevabınız ne olur?
                              Futbolun dili aynıdır, sadece her hocanın sistemi farklı. Elbette yaparım, ama şu an teklif gelse Trabzorspor'u çalıştıracak kıvamda olmadığımdan net cevap veremem. Büyük takımları idare etmek daha çok fedakarlık ve cesaret ister. Tamam, bunlar bende var. Fakat tecrübeli bir hocanın altında 1-2 sene pişerek bu işe kendimi hazır hissetmem gerek.

Süper Lig'de 2006-2007 sezonu size göre nasıldı?
                              Sağlıklı bir lig olmadığından kimsenin zevk aldığını da sanmıyorum. Yönetici beyanatları, tribün olayları futbolumuza her zaman zarar verdi ve vermeye devam ediyor. Bu konuda maç sonunda dost gibi ayrılıp giden Avrupa'yı örnek almalıyız. Koltuk kıran, sahaya taş ve sopa atanlar kendi takımına zarar veriyor. Taraftar bu şekilde kendisini cezalandırıyor. Büyük sorumluluk taşıyan yöneticilerin verdiği beyanatlar toplumu kötü yönlendiriyor. Artık taşların sağlıklı yerine oturması gerekiyor. Fakat şunu söyleyebilirim, F.Bahçe hak ettiği bir şampiyonluk aldı.

Danone küçüklerini Fransa yolunda çalıştırma teklifine ilk nasıl baktınız?
                              Genç Milli Takım Koordinatörü ve Başdanışmanı Gündüz Tekin Onay hocam konudan bahsettiğinde, Fatih Terim hocam da gitmem için onay verdi ve teklifi kabul ettim. İşimi engellemeyeceğini ve çocuklarla bir arada bulunmanın güzel olacağını, hatta deneyim kazandıracağını da düşündüm. Küçükken ben de aynı yollardan geçmiştim. Bu nedenle çok heyecanlandım. 'Çocuklarla gelişen dünya futbolunu beraber yaşayabiliriz' dedim. Riva ve Beylerbeyi'ndeki seçmelerde 12 oyuncu ile 2 kaleci seçtim. Miniklerle Danone Uluslar Kupası serüvenimiz 20 Haziran'da başlayacak. Fransa Lion'da mücadelelerini gözlemlemek ve onları yönetmek nasıl olacak göreceğim inşallah...

Milli Takımımız hakkında ne düşünüyorsunuz?
                              Artık kolay maç ve rakip yok. 2 defa öne geçtiğimiz Bosna maçında 3-2 yenildik. Maçtan önce televizyondaki fragmanlarda sürekli Brezilya-Türkiye maçı döndü. Bosna'yı kimse konuşmadı ve maç hiç arzu etmediğimiz şekilde neticelendi. Türkiye, şüphe olmasın Euro 2008'e katılacak. Fakat şimdi bütün takımlarla ortak olduk ve bu saatten sonra işe dört elle sarılmamız lazım...
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fatih gitti ben bittim

Trabzon’un eski patronu Lazaroni ‘İstediğim hiçbir oyuncu alınmadı Fatih Tekke de satılınca şoka girdim!. O an görevi bırakmalıydım’ diye konuştu

TRABZONSPOR’UN eski teknik direktörü Lazaroni, ‘medyatrabzon.com’ adlı internet sitesiyle yaptığı tele röportajda ilginç sözler söyledi. ‘Trabzonspor sapanla safariye gitmek istiyor’ diyen Lazaroni şöyle konuştu: ‘İmza atmadan önce hedef şampiyonluktu. Projeler harikaydı. Yönetimin düşünceleri de beni tatmin etti. Transferler konusunda çok güzel şeyler söylendi. Ama uygulamaya gelindiğinde benim istediğim hiçbir oyuncu alınmadı. Elimdeki en iyi futbolcu Fatih Tekke’ydi. Sakatlıktan yeni çıkmıştı. Almanya kampında onunla özel olarak ilgilendim. Fatih Tekke Zenit’e satılınca tam bir şok yaşadım. Yerini doldurlar diye boşuna bekledim. O an istifa etmeliydim.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X