Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor
    Takımımız 4 Mayıs Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını 19.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Musa, Ufukhan, Risp ve Stepanov katılmezken, Jefferson, Celalettin ve Yattara düz koşu yaptı.

Bu bizim Celo hep güleryüz.

Peki bizim yüzümüz ne zaman gülecek?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu bizim Celo hep güleryüz.

Peki bizim yüzümüz ne zaman gülecek?
      Bende celo gibi her yıl bedavadan 1 trilyonun üzerinde para alsam bende her saniye gülerim. Onun umrundamı taraftar. Aldığı paranın peşinde.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
        Bende boşda olsam, paraya ihtiyacım olsa bende ona göre kelimeler seçer veya dolaylı yollardan bir şeyleri ima etmeye çalışırım.

Gelmesin istemiyorum.
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende celo gibi her yıl bedavadan 1 trilyonun üzerinde para alsam bende her saniye gülerim. Onun umrundamı taraftar. Aldığı paranın peşinde.

Vallahi onu bilemem!
          Bu cocuk hem Rumlara hemde Erciyese elendigimiz maclarda hüngür hüngür agkadi.

Attigimiz önemli gollerde cok hirsli bir sekilde sevindi!

Eger Taraftara oynamiyorsa, gercekden Takimini seven birisi bence.

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende boşda olsam, paraya ihtiyacım olsa bende ona göre kelimeler seçer veya dolaylı yollardan bir şeyleri ima etmeye çalışırım.

Gelmesin istemiyorum.
            Sahiden renkdaş bende gelmesini istemeyenlerdenim ama akşamki telegol u izlediğimde Trabzonsporu hep ayrı vurguladı. kendi paranoyaklığım olduğunu dusundum ama benle aynı fikirde olduğunu öğrendiğim arkadaşlar olduğunu öğrenince acaba mı? diyorum. Bana Bir görüşme yaşanmış havası verdi akşamki konuşması. Tabi benim kanaatim bu.

Yorum

• İNANALIM MI ALBAYRAK?

Trabzonspor’un başkanı göreve geldiği gün verdiği yıldız transferler sözünü bu sezon gerçekleştirmek istiyor. Vaat edilen 3 yıldızla ön görüşmeler yapılmış, iş resmi imza aşamasına gelmiş

3 STAR ALINACAK

Trabzonspor Yönetimi, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer bombalarını da birer birer patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Nuri Albayrak göreve ilk kez gelirken vaat ettiği ve yıllardır konuşulan yıldız sözünü yerine getirmek istiyor. Bordo-Mavililer, önemli 3 starını birden yeni sezonda kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Bu transferler için daha önce yaklaşık 10 milyon Dolar bütçe ayıracağını duyuran yönetim, listesindeki üç oyuncuyla da prensipte anlaşıp, işi resmi imza aşamasına getirmiş.

KAYNAK İSTASYON

Herkesin beklediği '10' numarayla temasa geçen yönetim kurulu, bu isimlerin duyulmaması için büyük çaba sarf ediyorlar. Bu transferin dışında iyi bir ön libero ile de söz kesen Trabzonsporlu idarecilerin, hedefteki son transferleri çok tecrübeli bir kaleci olacak. İsimler açıklandığında herkesin tanıdığı, bildiği ve alınmasından büyük mutluluk duyacakları futbolcular olduğunun görüleceğini söyleyen yöneticiler, gerekli kaynağın İstanbul’daki benzin istasyonundan sağlanacağını belirtiyorlar. Üç yıldızın aynı ülkeden olmayacağı da, sızan haberler arasında yer alıyor.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• SON ÇAĞRI 'GENEL KURUL'

Trabzonspor'un internet üzerinde kurulan en büyük taraftar oluşumu olan bordomavi.net, "taraftar" sitesi sayfasında ilginç bir kapak yaptı

DAHA ZARAR VERMEYİN

Trabzonspor’un internet üzerinde kurulan en büyük taraftar oluşumu olan bordomavi.net bir sezonun değerlendirmesini ilginç bir duyuruyla gündeme getirdi. Hava alınlarındaki uçuş bilgi panosunun Trabzonspor’a uyarlayan site de şu görüşlere yer verildi: “ Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır.

GEREKEN YAPILSIN

“Bu nedenle, sürekli yapmış olduğunuz yanlışlara yenilerini ilave etmeden, en medeni kararı alarak, inatlaşıp çok sevdiğimiz kulübümüze zarar vermeden derhal Genel Kurul Kararı almanızı bekliyoruz. Verilen hizmet sözleri tutulamamıştır. Bundan sonra yapabileceğiniz TEK hizmet Mayıs ayı sonu için alınacak GENEL KURUL kararıdır. Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!”

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sahiden renkdaş bende gelmesini istemeyenlerdenim ama akşamki telegol u izlediğimde Trabzonsporu hep ayrı vurguladı. kendi paranoyaklığım olduğunu dusundum ama benle aynı fikirde olduğunu öğrendiğim arkadaşlar olduğunu öğrenince acaba mı? diyorum. Bana Bir görüşme yaşanmış havası verdi akşamki konuşması. Tabi benim kanaatim bu.
                  yıldız sdeğil sorunlu olan yerlere adam istiyoruz yani sol kanata
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar bende ersun yanalın gelmesını ıstemıyordum ama adamın dun aksamkı konusması gercekten etkıleyiciydi....

....her lafta da birşeyler aramamak lazım ....dediği gibi bu ülkede medya adamı vezirde ediyo rezilde ediyo...

...onun için realitelere bakmak lazım ....

...adam kendi sisteminden bahsetti ve hoşuma gitti ...bu işin teknik yönünü çok iyi bildiği kanaatindeyim.....kendine güveniyor...ve mazeretlere sığınmıyor.....

.....söylediği bişey daha dikkatimi çekti ...bizim yurt dışında çok geniş bir squad ekibimiz var dedi bunu yapan kaç teknik adam vardır türkiyede .....

....yanı adam dünyada ki bir çok oyuncu hakkında gerçekten bilgi sahibi .....yani sadece transfer döneminde oyuncu izleyip almıyor yıl boyu izliyor ....sonra istatistik verilerine göre en iyi olanı alıyor ....bu çok güzel ...

....ersun yanalın yapacağı transferlerden hiç kuşkum olmaz ..zaten gençlerde ve vestelde kazandırdığı oyuncular ortada .......

....teknık yöndende güzel bir sistemi var insan ilişkileri iyi...gerçekçi bi felsefesi var.....

.....toparlarsak .....suan takımın başına getirilebilecek en mantıklı yerli teknik drektör ersun yanaldır....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Kaya gibi sözler

Sakaryaspor yöneticisi Osman Kaya Martinez den Erdinç’e önemli açıklamalar yaptı

MARTİNEZ’İ SATARIZ

Sakaryaspor’un Trabzonlu yöneticisi Osman Kaya TAKA yı ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, Martinez’i iyi paraya satabileceklerini belirterek “Ancak bunun Trabzon tarafına imza atmam.Erdinç olayında Trabzonspor’u küçük düşürecek tavır sergilendi,yanlış yapıldı kırgınız. Ağlayanın malı gülene hayır etmedi”dedi. Kaya, Albayrak’la Erdinç olayından dolayı da bağları kopardıklarını ifade etti.

BİZİ, BULAK DÜŞÜRDÜ

Kaya, Giray Bulak’ı devre arasında büyük umutlarla takımın başına getirdiklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını da belirterek “Arjantinden getirdiğimiz oyuncuları antrenmana bile almadı. Başta Martinez olmak üzere 3-4 as oyuncumuzun gönderilmesini istedi. Diğer sebepleri de ancak onunla yüz yüze görüşürüm”dedi. Kaya, Ersun Yanal için ise “O bir balon,Trabzonspor’un hocası olamaz. Manisayı bitirtiği gibi Trabzonspor’u da bitirir”diyerek uyarıda bulundu.

mal herif sana ne oluyorda yorum yapıyorsun Trabzonspor hakkında seni ikinci lige kim düşürdü aptal devre arasında satsaydınız Martinezi ve göndermeseydiniz Giray Bulakı belki ligde kalırdınız şimdi şabanla ikinci ligde başarılar.

Yorum

• MARTİNEZ BİTECEK

Trabzon, Kolombiyalı kaleci de ısrarlı... Martinez'in Trabzon'a sıcak baktığı belirtildi.

MESAFE ALINDI

Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak ve Teknik Patron Ziya Doğan'ın transferinden kale için çıkan 1 numaralı aday olan Sakaryasporlu Martinez için girişimler hızlanıyor. Albayrak'ın Sakaryaspor ile yaptığı ön görüşmede önemli mesafe alındığı belirtildi.

GELMEK İSTİYOR

Sakaryaspor'un küme düşmesi nedeniyle Trabzonspor'un teklife oldukça sıcak bakan Martinez'in transferinde kolaylık sağlanması için yöneticilerle görüştüğü belirtildi. Trabzonspor, Martinez'in yedeği olarak kaleye Pletikosa ve Hasagiç'ten birini almayı düşünüyor.

Yorum

• evet dun aksamkı konusmasında .....

....galatasaray la ilgili sorulara kesinlikle hayır dedi ama ....söz trabzona gelince daha ılımlı kanustu.....

.....herhangi bir görüşme yaşandımı bilmiyorum ama ....bence ersun yanal şuan trabzonu yakından takip ediyor ve kendini bu takıma hazırlıyor.....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Hemen kongre

Trabzonspor başkanı ve yönetimi, borçsuz bir kulübün başına geçmişti. Ayrıca "maradona" ayarında takımın en iyi futbolcusu Fatih Tekke de kadronda. Trabzonspor o dönemde Türkiye Kupası'nı kazanmış ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hazır bir ekip konumundaydı. İşte Başkan Nuri Albayrak ve ekibi böyle bir kulübü devralmıştı. Böyle bir kulübü şimdiki başkan ve yönetim bakın 1.5 yılda ne hale getirdi. 1-"Para verip 3 yıldız alacağız. Takımı mutlaka şampiyon yapacağız" dediler. Ama ilk yapılan iş Trabzon'un maradonası Fatih Tekke'yi satmak oldu. 2-Borçsuz alınan bir kulübün şu an 26 trilyon borcu var. Ve önümüzdeki yıl gelecek paranın da yaklaşık 10 trilyonu alıp kullanılmış. Yani kulüp, ekonomik olarak da bitmiş ve çökmüş durumda. 3-Takımın sportif başarısına baktığımız zaman ise içler acısı bir tablo ile karşılaşıyoruz. Bordo-mavililer, Avrupa kupalarına katılamamış, Türkiye Kupası'nda ligde küme düşmeme mücadelesi veren takıma elenerek, tarihinin en başarısız dönemini yaşadığını ispatlamıştır.

İç çekişmeler yaşanıyor

4-Yönetim kendi içerisinde parçalanmış durumda. Verdikleri demeçlerle birbirlerini suçlamakla kalmayıp, kulübün nasıl kötü yönetildiğini ve büyük bir camianın spor kamuoyunda nasıl küçültüldüğünü görüyoruz. Trabzonspor taraftarı bu iç çekişmelere gerçekten üzülmekte. Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak'ın ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon futbol kültüründen, ruhundan ve kendine ait öz değerlerinden ne kadar yoksun olduklarını görmekteyiz. Trabzon futbol kültürünü özümsemiş ve o ruhu hayatı boyunca kalbinin ve beyninde yaşamış insanlar bu kulübü zirveye taşıyabilir. Geleceği inşa edecek kalıcı projelerin hepsi şu anda hazırdır. Yeter ki bu başkan ve yönetim kulübün önünü bir an önce açsın.

Yorum

• Divan Başkanlık Kurulu'ndan duyuru

Kulübümüzün 18. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı 26 Mayıs 2007 Cumartesi saat 13:00 de KANUNİ ANADOLU LİSESİ toplantı salonunda aşağıdaki gündemi görüşmek üzere yapılacaktır. Sayın Divan Üyelerinin toplantıya katılmaları rica olunur.

Gündem :
                              1. Yoklama – Açılış
                              2. Genel Kurul Divan Seçimi
                              3. Saygı Duruşu
                              4. Divan Başkanlık Kurulunca bilgi sunulması
                              5. Yönetim Kurulu tarafından kulüp faaliyetleri hakkında bilgi sunulması
                              6. Kulüp hakkında genel görüşme, dilek ve temenniler,
                              7. Kapanış.

Yorum

• ADAM GİBİ SÖZ!

Trabzonspor, Hüseyin ve Gökdeniz'i bırakmıyor...

ALBAYRAK'DAN GARANTİ

Trabzonspor'da Teknik Patron Ziya Doğan'ın transfer teklifleri alan Hüseyin ve Gökdeniz konusunda Başkan Nuri Albayrak'tan garanti aldığı öğrenildi. Doğan'ın "İskeletimin en önemli parçaları Gökdeniz ve Hüseyin. Satılmasını kesinlikle istemiyorum" demesi üzerine Albayrak'ın yıldızların kesinlikle gönderilmeyeceğinin sözünü verdiği ifade edildi. Hüseyin için Rubin Kazan'ın, Gökdeniz için bir çok Avrupa kulübünün teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X