Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yandan Hacıosmanoğluna kızıyoruz heryere burnunu sokuyo diye ...Bir yandan başkanımız günü kurtarma derdinde .... Nasıl iş anlamadım.Burda sayın Albayrak TRABZONSPOR kulübünü mü korumaya çalışmış yoksaaaaaaa..... ..Neyse herşey TRABZONSPOR için ...
    Bu sene resmen paronayak oldum yaw
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Arkadaslar bu arada, Sivas macina yallah!... Haberleri bos verelim... Gayseri'nin ustune cikmamiz lazim!

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Haberi okuyunca beynim komplo teorileri üretmeye başladı.
        Haciosmanoglu kendini Fener karsiti yaparak, HU yandasi yaparak koltugunu korumayi amacliyor, taraftara oynuyor herhalde. Ne alakasi var boyle bir aciklamanin bizim takimimizla, adama kendi takimina bak derler. Anlamak mumkun degil...
        Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İstifa yok mu istifa ?
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstifa yok mu istifa ?
            Aha'da ben Istifa ediyom....

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haciosmanoglu kendini Fener karsiti yaparak, HU yandasi yaparak koltugunu korumayi amacliyor, taraftara oynuyor herhalde. Ne alakasi var boyle bir aciklamanin bizim takimimizla, adama kendi takimina bak derler. Anlamak mumkun degil...
              Valla renkdaş kısadevre yapacak beynim bu nası bi iş yaw. Hacıosmanoğlu ultra gereksiz bi açıklama yapmış olsada (hani soylediği şeyler doğru ama) Trabzonspor yöneticisi kendi takımını savunmak amacı dısında asla boyle bir açıklama yapmamalı. Yönetimde cıkıp diyorki biz bu soylediklerinin arkasında değiliz. bu açıklamayada hiç gerek yoktu. bunlar birbirlerini yiyerek Trabzonsporu küçültüyorlar farkında değiller. bu nası rezil bi tablo

Yorum

• Ezikler Lig TV Kamerlarini kapatti. Maci kale arkasi Kamerasindan yayinliyorlar. Bunlar varya tam sopalik ama öbür yandanda hosuma gidiyor acikcasi. Neden mi?

Lig TV sabah aksam peslerinde haber yayinlamak icin yalakalik yapiyorlar. Afferdersiniz ama LIG TV aldin mi ücün birini. Böyle yaparlar adama.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben maçın bussines te oldugunu "türk ve dünya" futbolu başlığında soylemiştim ama bakmamışsın anlaşılan ....
                  malesef..,..........
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ezikler Lig TV Kamerlarini kapatti. Maci kale arkasi Kamerasindan yayinliyorlar. Bunlar varya tam sopalik ama öbür yandanda hosuma gidiyor acikcasi. Neden mi?

Lig TV sabah aksam peslerinde haber yayinlamak icin yalakalik yapiyorlar. Afferdersiniz ama LIG TV aldin mi ücün birini. Böyle yaparlar adama.
                    hehehe has oldu....
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

Ezikler Lig TV Kamerlarini kapatti. Maci kale arkasi Kamerasindan yayinliyorlar. Bunlar varya tam sopalik ama öbür yandanda hosuma gidiyor acikcasi. Neden mi?

ş.liğin bukadarına pes
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• golllllllllllllllllllllllllllll denizli 2-2 gollllllllllllllllllllll.... Allah Yukarıda
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ezikler yedi

Dakika 80

2:2
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ş.liğin bukadarına pes
                            2-2:meşale1: :meşale1: :meşale1: :meşale1:
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

Renkdaş bu olay Suç teşkil etmezmi? o maçı yayınlamak Lig Tvinin hakkı. Hatta Yayıncı kuruluşun maçı yayınlamasına izin vermezse bir klüp Maçı hükmen kaybeder + 3 puan silinir gibi bişeler duymustum ben

Yorum

Ezikler yedi

Dakika 80

2:2
                                Allah'ım sana şükürler olsun!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X