Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takada Hamza Mısır adnan için çok iyi futbolcu demiş zaten geçen yılligde izliyorduk.Bir artısıda Trabzonlu olması inşallah Ali Bilginede imza attırırız
    arkadisim ali bilgini fener den basak kimse alamicak
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• duduguma gorede antalyada bi hotelde yattara yabanci uyruklu kizlarlan konusurken ziya dogan gormus ve yattara ya hakaret etmis yattara bu dutum uzerine hoteli terkedecekken arkadaslari yattara yi zor lan ikna etmis

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        duduguma gorede antalyada bi hotelde yattara yabanci uyruklu kizlarlan konusurken ziya dogan gormus ve yattara ya hakaret etmis yattara bu dutum uzerine hoteli terkedecekken arkadaslari yattara yi zor lan ikna etmis
        Eger bu olay dogru ise tam bir skandal insanlarin konusma hurriyetinedemi karisir oldu bu bay ziya..
        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Futbol kulislerinde derbinin ardı konuşulurken, ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değil...

İşte kulaktan kulağa yayılan o dedikodu: Kayseri Erciyes'in Trabzonspor'u eleyerek kupada finale çıkmasının ardından düğmeye basıldı.

Çünkü Süper Lig'de ilk 2 Beşiktaş ile Fenerbahçe olursa, Erciyesspor 2. Lig’e düşse bile, Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil edecek. Bu durumun önüne geçilmek için şöyle bir senaryo hayata geçirildi;

Beşiktaş kupayı kazanarak UEFA'ya gidecek. Fenerbahçe ile Galatasaray ligde ilk 2'yi alarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Böylece Erciyes ekarte edilecek ve lig 4.'sü son Avrupa biletini kapacak.

Yani ya Trabzonspor ya da Kayserispor, UEFA'ya gönderilecek. Böylece Türkiye, Avrupa'da 4 güçlü ekiple temsil edilecek.

Trabzonspor’un kalan maçları
          Antalya (D).
          Sivas.
          Fenerbahçe (D).
          Bursaspor.
          Ankaraspor (D).

Kayserispor’un kalan maçları
          Konya.
          V.Manisa (D).
          Gaziantep.
          Denizli (D).
          Beşiktaş.

Yorum

• Komplo teorisi!
            Futbol kulislerinde derbinin ardı konuşulurken, ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değil...
            28.04.2007

İşte kulaktan kulağa yayılan o dedikodu: Kayseri Erciyes'in Trabzonspor'u eleyerek kupada finale çıkmasının ardından düğmeye basıldı. Çünkü Süper Lig'de ilk 2 Beşiktaş ile Fenerbahçe olursa, Erciyesspor 2. Lig’e düşse bile, Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil edecek. Bu durumun önüne geçilmek için şöyle bir senaryo hayata geçirildi; Beşiktaş kupayı kazanarak UEFA'ya gidecek. Fenerbahçe ile Galatasaray ligde ilk 2'yi alarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Böylece Erciyes ekarte edilecek ve lig 4.'sü son Avrupa biletini kapacak. Yani ya Trabzonspor ya da Kayserispor, UEFA'ya gönderilecek. Böylece Türkiye, Avrupa'da 4 güçlü ekiple temsil edilecek.

Trabzonspor’un kalan maçları
            Antalya (D)
            Sivas
            Fenerbahçe (D)
            Bursaspor
            Ankaraspor (D)

Kayserispor’un kalan maçları
            Konya
            V.Manisa (D)
            Gaziantep
            Denizli (D)
            Beşiktaş

Yorum

• bizim uefa şansımız %0,5 kalan maçların en az ücünde mağlup olucaz
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bir olay da Yattara’dan!
                Trabzonspor’un Antalya kampında Kayseri Erciyes yenilgisi sonrası ikinci olay meydana geldi.
                28.04.2007

Musampa’nın kadro dışı bırakılmasının ardından dün öğlen saatlerinde otelin lobisinde yabancı uyruklu bir bayanla konuştuğunu gördüğü Yattara’ya, Ziya Doğan’ın hakaret ettiği ve Gineli oyuncunun kampı terk etmek istediği ortaya çıktı. Doğan ile bir süre tartıştıktan sonra odasına çıkan Yattara’nın eşyalarını toplayarak otelden ayrılmak üzereyken takım arkadaşlarının kendisini durdurduğu ve güçlükle ikna ederek kampta kalmasını sağladıkları belirtildi.

Yorum

• Geri sayım başladı
                  Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonsporlu futbolcular, dün Miracle Otel’de yaptıkları son idmanın ardından geri sayıma geçti.
                  28.04.2007

Erciyes maçında oynayan futbolcuların, önceki gün düz koşuyla kapadıkları antrenmanın ardından dün tam kadro çalışma gerçekleştirildi. Türkiye Kupası’ndan elenen futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlenirken, teknik direktör Ziya Doğan, oyuncularını motive etmek için sürekli konuşmalar yaptı. Taktik çalışma sırasında da sürekli idmanı durduran tecrübeli hoca, futbolcularından istediğini yapmalarını yönünde uyarılarda bulundu.

Yorum

• Sayitoğlu’ndan hodri meydan
                    Bordo-Mavililer’in Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, hakkında çıkan istifa edeceği haberlerine tepki gösterdi: Bunları nasıl uyduruyorlar, anlamıyorum. Görevimin başındayım. Bırakan varsa gitsin.
                    28.04.2007

‘Canla başla çalışacağım’
                    Türkiye Kupası’na veda eden Trabzonspor’da, görevinden ayrılacağı iddiaları çıkan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, söylentilere büyük tepki gösterdi. Bu tür söylentilerin ortaya atılmasının çok çirkin olduğunu belirten Sayitoğlu, “Evet, kupadan elendik. Ligde de istediğimiz yerde değiliz ama istikrar için devam edeceğiz. Hakkımdaki istifa söylentilerini nasıl uyduruyorlar, anlamıyorum. Görevimin başındayım ve Trabzonspor’a hizmet etmek için canla başla çalışacağım” dedi.

‘Laf değil, icraat lazım’
                    İstifa etmeyi düşünenlerin bu görüşlerini uygulamaya geçirmesi gerektiğini de vurgulayan Bordo-Mavili idareci, “Bu işler lafla olmuyor. İcraat lazım. İstifa etmeyi düşünenler varsa bunu çıksın, açık açık söylesin. Ne yönetim içinde ne de dışarıda kimseyle bir sorunum yok. Sorunum olduğu için Erciyes maçına gitmediğimi söylüyorlar. Ağır hasta olmama rağmen Kayseri’ye gidecektim. Başkan Nuri Albayrak, beni aradı, ‘Senin gelmene gerek yok. Hastasın, dinlen’ dedi. Ben de gitmedim” diye konuştu.

Yunus Emre SEL/DHA

Yorum

• Ufukhan’a iki operasyon
                      Karadeniz ekibinin genç oyuncusu Ufukhan, bugün bıçak altına yatacak...
                      28.04.2007

Sol elinde kırık olan Bordo-Mavili futbolcu, Memorial Hastanesi’nde Ortopedi Bölümü Başkanı Doktor Murat Ünsal tarafından ameliyat edilecek. Sol el 4. parmağına vida ile kırık tamiri işlemi yapılacak olan Ufukhan aynı anda kasık fıtığı operasyonu da geçirecek. Savunma oyuncusunun 3 hafta sonra yeniden sahalara dönebileceği ifade edildi.

Kaptan Hüseyin hayata döndü!
                      Erciyes karşısında kaçırdığı penaltı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan Hüseyin Cimşir, kupadan elenmenin verdiği sıkıntıyı üzerinden attı. “Artık ligde kalan 5 maçı düşünmeliyiz” diyen kaptan, “Trabzonspor’a yakışır bir şekilde ligi tamamlamalıyız. Oynayacağımız tüm maçlardan galibiyetle ayrılıp, en azından sezonu dördüncü sırada bitirmeliyiz. Güçlü bir kadromuz olmasına rağmen istediğimiz sonuçları alamadığımız doğru” ifadesini kullandı.

Ayman: Seneye kupa bizim
                      Trabzonspor’un Mısırlı yıldızı Ayman, Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmenin şokundan çıkamadı. Finali kaçırdıklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Biraz daha dikkatli olsaydık, kupa için Beşiktaş’la karşılaşabilirdik. Türkiye Kupası’nı çok istiyorduk. Ancak olmadı. Umarım gelecek sezon” diye konuştu.

Yorum

• İLK BOMBA ADNAN
                        Trabzonspor uzun süredir görüştüğü Samsun’un sağ kanat oyuncusu Adnan’la anlaştı
                        BORDO-MAVİLİ yönetim, Samsunspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Adnan Güngör’ün işini bitirdi. Trabzonspor yetkilileri Samsunspor’da forma giyen Adnan’la 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Adnan’ın sözleşmeyi Samsun’da imzaladığı ve faks yoluyla Trabzon’a gönderdiği ifade edildi. Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonu dolacak olan Adnan’a bonservis ücreti ödenmeyecek.

KARADENİZ ekibiyle resmen anlaşan Adnan Güngör sezon başı ve devre arasında da çok istenmiş ancak Samsunspor’un 1 trilyon bonservis ücreti talep etmesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Sezon sonunu beklemekle bu transferden kar eden Trabzonspor, Adnan Güngör’e 1 yıl için 700 bin YTL ücret ödeyecek.

TRABZONSPOR ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Adnan’ı Kayserispor ile birlikte Vestel de almak için büyük çaba harcadı. Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, Adnan Güngör’ü istediklerini doğruladı. Bu arada bordo-mavili yöneticiler Çanakkale Dardanelsporlu Buğra ve Nedim isimli 2 genç oyuncuyu yakın takibe aldığını da açıkladı.

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          duduguma gorede antalyada bi hotelde yattara yabanci uyruklu kizlarlan konusurken ziya dogan gormus ve yattara ya hakaret etmis yattara bu dutum uzerine hoteli terkedecekken arkadaslari yattara yi zor lan ikna etmis
                          Ya ben anlamiyorum, konusacak tabii ne sorun var burada....

Yorum

• Haberler
                            Sakatlarda son durum
                            Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, takımımızdaki sakat futbolcular hakkında bilgi verdi.
                            Ufukhan’ın İstanbul Memorial Hastanesi’nde fıtığından ve kırılan el tarak kemiğinden aynı anda iki operasyon geçireceğini ifade eden Güney, “Futbolcumuz yarın olacağı ameliyat sonrası 3 – 6 hafta rehabilitasyon süreci geçirecek” dedi.

Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Yattara’ya çekilen MR sonucunda sağ ayak bileğinde bağ yırtığı tespit edildiğini belirten Güney, “Oyuncumuzun acil tedavine hemen başlanıldı. Yarın ki Antalyaspor maçında oynaması zor gözüküyor. Ancak son karar maç saatinde verilecek” dedi.

Güney, Celalettin’in ise iç yan bağlarında zorlanma meydana geldiğini, bu futbolcunun da Antalyaspor müsabakasında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını söyledi.

Yorum

• Manşet Haber
                              Takımımız Antalyaspor maçına hazır
                              Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında yarın Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını 17.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı.
                              Miracle Otel'in sahasında yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Yattara, Celalettin ve eli kırılan Ufukhan katılmadı.

Yorum

• Umutsuz vaka

Trabzonspor eski asbaşkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo- mavili yönetimini topa tuttu. D Spor'da "Bülent Yüksel ile Yüz Yüze" programına ilginç açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Bu yönetim göreve geldiğinde, Trabzon kamuoyuna 'Dünya takımı olacağız' diye söz vermişti. Oysa ki bu önümüzdeki sezon Avrupa'ya bile gidemiyeceğiz.
                                Yönetim derhal yeni sezon için transfer çalışmalarına başlamalı. Ama ilerisi için de hiç umudumuz kalmadı" şeklinde konuştu.

KULÜPTE PARAM VAR
                                Kimsenin, "Ağaoğlu başkanlık şansını kaybetti" demeye hakkı olmadığını belirten Trabzonspor camiasının önemli ismi, "Ben sadece yönetimden ayrıldım. Bu kulübü bırakıp gitmedim. Hâlâ içeride dünya kadar param var. Kulübü benim paramla yönetiyorlar. Beni kapıdan içeriye alan güvenlik görevlisini, çaycıyı kovuyorlar. Bu kafa yapısında olan insanlar var" açıklamalarını yaptı.

YILMAZ DA HATALI
                                Ahmet Ağaoğlu
                                , başarısızlıkta em kendisinin hem de Mehmet Ali Yılmaz'ın da payı olduğunu söyledi. Ağaoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Yılmaz da bu külübü yıllar yılı yönetti. Herkesin bu tabloda ne kadar payı varsa onun da vardır, benim de vardır. Trabzon camiası kendine hemen çeki düzen vermesi lazım. Boy abdesti alınmadığı sürece Trabzonspor'un işi gerçekten çok zor"
                                Bülent YÜKSEL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X