Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaaa Allah aşkına hasanın neresi genç yaaaa...gökdenizle yaşıt hasan
    gence bak çay demle
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak TS_storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ooooooooy gene kaldık hasana hüseyine of ula offffff
      ben bugunku oyundan sonra sizin totan anladiginizdan suphe duymaya basladim hadi anladim hasan oynamiyor da huseyin bence bu takimda futbol oynayak bir iki oyuncudan biridir
      celeron--->celaleddinozlu

Yorum

• alkmaar 1-0 yendi kim attı
        kim atacak SHOTA ARVELADZEEEEEEEEEEE
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• bursaspor başkanı levent kızıl sene sonu bırakacağını söyledi.....adam kayseriye yenildi bi protesto gördü bırakaacğını belirtti...eyyyy gidi nuriiii albayrak efendi duydun mu ? ordamısın ...ordaysan ışığı kapa aç ????
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bursaspor başkanı levent kızıl sene sonu bırakacağını söyledi.....adam kayseriye yenildi bi protesto gördü bırakaacğını belirtti...eyyyy gidi nuriiii albayrak efendi duydun mu ? ordamısın ...ordaysan ışığı kapa aç ????
            adamların taraftarı tek ses.Yani Teksas.
            Özkan SÜMER

Yorum

• 1. Fenerbahçe 27 55
              2. Beşiktaş 28 52
              3. Galatasaray 28 48
              4. Kayserispor 28 44
              5. Sivasspor 28 41
              6. Trabzonspor 28 39
              7. Ankaraspor 28 38
              8. Konyaspor 28 38
              9. Gençlerbirliği 28 38
              10. Antalyaspor 28 37
              11. Bursaspor 28 37
              12. Ankaragücü 28 35
              13. Gaziantepspor 28 35
              14. Çaykur Rizespor 28 32
              15. V. Manisaspor 27 32
              16. Denizlispor 28 31
              17. Erciyesspor 28 28
              18. Sakaryaspor 28 21
              İnteraktif Puan Durumu

duruma bak beeee heyttt!!!!!
              En son denizgrsy tarafından düzenlendi; 15.04.2007, 18:39.
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Sakarya'da istifa sesleri

Turkcell Süper Lig'de kalması mucizelere bağlı olan Sakaryaspor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada, Sakaryaspor tribünlerinden istifa sesleri yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Evren'in çift sarı kart nedeniyle oyun dışı kalmasının ardından protestolarını yükselten Sakaryaspor tribünleri, Beşiktaş'ın İbrahim Toraman'la bulduğu golün ardından protestolarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 60. dakikasında yüzlerce maytap yakan tribünler, daha sonra bunları oyun sahasına atarak tezahüratlarını sürdürdü. Bu esnada tribünlerden uzun süre "Yönetim istifa" sloganları yükseldi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da Sakaryasporlu taraftarlar tepkilerini sürdürdü.

Sakaryaspor'un karşılaşmanın sonlarına doğru Cangele ile bulduğu beraberlik golünün ardından da protestolar sürdü.

maçı izledim ben böyle protesto görmedim biz de haftaya sessiz durursak yazıklar olsun bu taraftara diyeceğim yönetim ve ziya pişman olmalılar bırakmadıklarına bir sakarya kadar da mı olamayacağız

ha diyorsanızki biz memnunuz halimizden tamam
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• fb 0-0 V.Manisaspor
                  ilk yarı sonucu...

(UEFA)

Yorum

• şöyle bir habere ne dersiniz ?

Trabzonspor Yönetimi yaptıgı olaganüstü toplantı sonucunda teknik direktör Ziya Dogan ın işine son vermiştir ....

nasıl ama

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şöyle bir habere ne dersiniz ?

Trabzonspor Yönetimi yaptıgı olaganüstü toplantı sonucunda teknik direktör Ziya Dogan ın işine son vermiştir ....

nasıl ama
                      bu habere neler vermezdim abi inşallah yakın zamanda gider

Yorum

• Araklıspor Lig B'yi Garantiledi

15 Nisan 2007 18:06

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Araklıspor sahasında Bulancakspor ile 1-1 berabere kalarak, 2. Lige çıkmayı garantiledi.

Araklıspor Lig B'yi Garantiledi

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Araklıspor sahasında Bulancakspor ile 1-1 berabere kalarak, 2. Lige çıkmayı garantiledi.

Hakemler: Kadir Sorguç xx, Doğuş Tarık xx, Nazif Salgut xx

Araklıspor: Ender xx, Selçuk xxx, Burak xxx, Eser xx, Semih xx, Hasan xxx, Adem xxx, Kurtuluş xxx, Çoşkun xxx, Uğur xxx (dk 73 Hamdullah xxx), İsmail xxx

Bulancakspor: Savaş x , Osman xx, Mahmut xxx, Volakn xx (12 Timur xx) , Engin xx, Tuncay xx, Ömer xx, Adem xx, Kazım xx, Abdi xx (dk 70 Ali Fuat xxx) Seyit xx

Goller: Dk 24 Çoşkun (penaltı) (Araklı) Dk 47 Mahmut (Bulancak)

Tüm Araklıların ve Trabzonluların gözü aydın

Yorum

• FC Seoul Lig de Berabere

15 Nisan 2007 18:52

Şenol Güneş'in takımı FC Seoul kendi sahasında gol atamadı

FC Seoul Lig de Berabere

Bugün oynanan maçta Fc Seoul kendi sahasında Ulsan ile 0-0 berabere kaldı.
                          Bu sonuçla 6 hafta sonunda yaptığı maçlarda, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile averajla 3. sıradaki yerini koruyan Fc Seoul çarşamba günü Busan ile evinde kupa mücadelesine çıkacak.
                          Maçtan sonra yaptığı basın toplantısın da soruları yanıtlayan Şenol Güneş;Sakatlarının çok olduğunu ve hastalıkların takımın yakasını bırakmadığı ile ilgili soruya cevabında ''Evet sakat ve hastalıklar fazla ama ne olursa olsun tribünleri dolduran Fc Seoul seyircisine daha doyurucu bir futbol izlettirmeliyiz.Önümüzdeki 15-20 günlük zaman zarfında düzelen sakat ve hasta oyuncularımız la daha iyi bir takım olacağız ''dedi.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şöyle bir habere ne dersiniz ?

nasıl ama
                            abi ben onu şöyle deyiştirim....

TRABZON SPOR yönetimi olağanüstü toplandı ve toplantı sonucu yönetim takıma dahafazla zarar vermeden görevi birakma kararı aldı...

bu nasıl...
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• GİRAY hoca sana helal olsun o kadroyla 55 bin kişi önünde EZİKLERE zoranlar yaşattı
                              fener 0 vestel 0
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Helal olsun vestel ve Giray Bulak a

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X