Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu sezonda ortaya konan ucube futbola rağmen ortalama 17-18 bin kişiye oynandı tüm maçlar...
    öpüp başlarına koysunlar...

bu takıma yakışmayan varsa taraftar değil bu öncelikle hoca ve sonra da yönetimdir..

Yorum

• bunlar yalan yaa... Ankaraspor nerde 14.000 kişi bulacak. keza gençlerbirliği. Zaten biz deplasmanlara Avni akerden fazla seyirci götürüyoruz. Onlar da diğer takımlar kayıtlarına geçmiş...
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor 12.957 20.300

çok yazık bence..bu sayı hiçte yakısmıyor bu taraftara,stadın dolması lazım ken ortada ki duruma bak..
        bu taraftar skor taraftarı olmamalı ne zaman iyi olsak taraftar maçta ne zaman takım düşse 4-5 bine oynuyoruz. taraftar maç izlemeye geliyor tamam ama sadece maç izlemek değildir taraftarlık . herkesi konuşuyor eleştiriyoruz başkanı yönetimi hocayı futbolcuyu ama asıl sorun bizde biz taraftar olarak ne kadar başarılıyızı soran yok .taraftar statta olunca takım iyi maçlar çıkardı.
        bu sayılara bakınca bazı arkadaşlar yorum yazmış bu rezil futbola bu kadar taraftar gibi ama başka yerde takım kötü oynasada taraftar stadta sonra beşiktaş bizden iyimiydi 30 bin taraftara oynadı peki bursa bizden iyimiydide 16 bine oynadı sorun taraftarda yani bizdedir biz düzelmessek her maçta olay 260 milyar ceza kesilmiş ts storelar kapanır iyi transfer olmaz çünkü sorunlu taraftarın takımına ne hoca gelir nede futbolcu herkes rahatını düşünür niye gelsin her maç diken üstünde.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• FURKAN GELİYOR

Tarih: 03.04.2007

Trabzonspor B genç takımının milli futbolcusu Furkan Sönmez oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettirmeye başladı.

U 16 milli takımının İsviçre maçı kadrosuna da davet edildi. Furkan Sönmez’le milli takımlar sorumlusu Fatih Terim’inde ilgilendiği öğrenildi.Öte yandan Kadir Keleş,Yunus Emre Haliloğlu ve Barış Memiş le bugün tesislerde profesyonel sözleşme imzalanacak.

Ceyhun’a ne oldu?

Tarih: 03.04.2007

Ligin devre arasında takıma lider olabilecek kriterlerle transfer edilen Ceyhun Eriş’in sergilediği performans kafaları karıştırdı.

ŞİMDİ DE YEDEĞE DÜŞTÜ
          Son oynanan Erciyes maçında yedekler arasında yer alan tecrübeli futbolcunun oyuna girdikten sonrada etkisiz kalması dikkat çekti. Ceyhun’da yaşanan bu düşüş Teknik Direktör Ziya Doğan ve menajer Necmi Perekliyi de harekete geçirdi. Gerek Doğan ve gerekse de Perekli dün tecrübeli futbolcuyla bir durum değerlendirmesi yaptı.

AYIN GOLÜ CEYHUN’DAN
          Cola Turka Ayın Golü” yarışmasında Şubat ayının en güzel golü olarak Ceyhun Eriş'in ligin 20. haftasında Gaziantepspor'a attığı gol taraftarlar tarafından 2745 oyla birinci seçildi. Toplam 3102 oyun kullanıldığı yarışmada Umut Bulut’un 21. Haftada Denizlispor’a attığı üçüncü gol 180, birinci gol 113 oy, Erdinç Yavuz’un Denizlispor’a attığı gol 64 oy almıştır.

TAKA GAZETESİ
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hacıosmanoğlu F.Bahçe'ye yüklendi!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zaman da sesleri çıkmıyor" dedi. "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.

Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."
            Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"
            "ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK "
            Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi.
            Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı. Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."

Yorum

• "Yeni stada karşı değilim"

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzonspor yararına çok işler yaptıklarını belirterek, Bordo-mavili kulübe katkı sağlayacak her projeye destek vermek mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un Akyazı beldesi sahilinde yapmayı planladığı yeni stadyuma kendisinin karşı çıktığı yönünde iddiaları değerlendiren Özak, "Faruk Özak, yeni stada karşı çıkıyor diyenler geçmişime bir baksın" dedi.

Trabzonspor formasını 1967'de giydiğini, şampiyonluklar yaşadığını ifade eden Özak, şöyle konuştu: "Sevinçler yaşadık, üzüntüler yaşadık. Biz bunları yaşarken şimdi bizi eleştirenler neredeydi? Trabzonspor'a başkanlık yaptığım dönemde İstanbul'da Milli Emlak'dan bir yer aldık, 1 lira bile harcamadık. Burayı alıp amacında değişiklik yaparak Migros'a kiraladık. Daha sonra Maliye Bakanlığı'nda bizzat uğraşarak buranın benzin istasyonu olması için karar çıkardık. Daha önce burası elimizden alınmıştı bunu ortadan kaldırdık. Trabzonspor'a katkı sağlayacak her projeyi desteklemek mecburiyetindeyiz."
              Faruk Özak, yeni stadyum projesinin hukuki bir alt yapısı olması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Bu projenin fizibilitesinin, yapılabilirliğinin olması lazım. Projeyi ben tam incelemedim, incelemek lazım. Bu projeyi yaptıranlarında inceletmiş olması gerekir. Trabzon Belediyesi'ni de ilgilendiren bir konu var. Finans durumu var. Bunlar çözülebilirse, talip yapıcılar bulunabilirse bu stadyum yapılabilir."
              Önlerinde bir Kayseri örneği bulunduğunu belirten Özak, sözlerini şöyle tamamladı: "Kayseri'de şehir içindeki bir stadyum Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden alınarak başkasına satıldı. Bunun karşılığında yeni stadyuma başlanıldı. Trabzon'da şartların aynı olup olmadığını bilmiyorum. Projeyi yüzeysel olarak gördüm. Şu an gelinen noktayı bilmiyorum. Bir talep varsa ve Trabzonspor bundan kar elde edecekse bu hepimizin destekleyeceği bir proje olmalıdır."
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.04.2007, 12:33.

Yorum

• Trabzonspor kalesi artık Zengin ellerde!

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga Zengin, Kayseri Erciyesspor maçında yaptığı kurtarışlarla takımın galibiyetinde önemli rol oynarken, ilerisi için ümit verdi.

Bordo-Mavili takımın altyapısından yetişen ve 2010 yılına kadar Karadeniz temsilcisi ile sözleşmesi bulunan Tolga, bu sezon 11 lig maçında sahaya çıkarken, kalesinde 12 gol gördü. Brezilyalı Jefferson'dan kaleyi devralan genç file bekçisi, K.Erciyesspor maçında adeta kalesinde devleşerek galibiyetin mimarı oldu.Tolga, 3 puan elde etmelerinde tüm oyuncuların katkısı olduğunu belirterek, "Bu galibiyette, oynayanından yedeğine, sakatına kadar herkesin payı var. Ben de görevimi yaptım. İyi oynamak bizim görevimiz." dedi. Teknik Direktör Ziya Doğan ise kaleci Tolga'nın Erciyes maçında oldukça iyi kurtarışlar yaptığını söyledi. Maçtan önce Tolga'nın midesinde ağrı hissettiğini ifade eden Doğan, "Tolga, genç bir kaleci. Dolayısıyla kendini baskı altında hissediyor. Doktorların söylediğine göre stresten böyle oluyor. Medyada kaleci arayışları haberleri de onu etkiliyor. Ama bunları kişiliği ve yeteneğiyle atlatacak." şeklinde konuştu. Bu arada Trabzonspor'un ligdeki 33 golünün 30'unu yerli oyuncular kaydetti. Karadeniz ekibinde Umut 10, Ersen Martin 7, Gökdeniz 5 gol atarak gol yükünü çeken oyuncular oldu. Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho 2, Stepanov ise 1 gol attı. Öte yandan Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İbrahim Şahin

ZAMAN
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.04.2007, 12:32.

Yorum

• Genç ve Zengin

KAMİL ANAHAR

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga Zengin, kaleye iyice ısındı. Brezilyalı Jefferson'dan kaleyi devralan Tolga, ikinci yarıdaki 9 lig maçında da forma giydi. Bu sezon toplam 11 lig maçında görev yapan genç kaleci, kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Tolga, Erciyesspor maçındaki kurtarışlarıyla alkışlanırken gelecek için de umut verdi.

SADECE GÖREVİMİ YAPTIM

Trabzonspor'un Erciyesspor maçında 3 puan almasında tüm oyuncuların katkısı olduğunu belirterek, “Bu galibiyette, oynayanından yedeğine ve sakatına kadar herkesin payı var. Ben de görevimi yaptım' dedi. Ligde her maçın zor geçtiğini kaydeden genç kaleci, “Bizim için kolay karşılaşma yok. Bundan sonraki maçları da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz' diye konuştu.

Yerli Trabzonspor

Trabzonspor, Erciyes karşısına yerli kadroyla çıktı. Musampa ve Yattara'nın yedek oturduğu maçta Risp, Stepanov ve Jefferson ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Mısırlı Ayman ise, ligde yerli oyuncu statüsünde oynuyor.

04.04.2007

Yorum

• O bir gol makinesi-Taner Demirbaş

soru: Bir röportajında Ziya Doğan'a kırgınlığın olduğunu söylemiştin. Bunun nedenini biraz açar mısın?

Malatyaspor'a ilk geldiğimde takımın başında Feyyaz Uçar vardı, fakat dört maç sonra gitti. Yerine gelen Ziya Doğan Hocamız beni santrfor değil kanatta oynattı. Yine de iyi maçlar çıkarttım ve bir çok asist yaptım. Hocam da performansımdan memnun olduğunu söylüyordu. Ama ben golcülüğüyle ön plana çıkan bir oyuncuyum. Sonuçta insanlar hangi bölgede görev yaptığına değil gol atıp atmadığına bakıyor. Ziya Hoca o dönemde nedense bana forvette hiç şans tanımadı. Yine de kendisine teşekkür ederim. Çünkü devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra Sakaryaspor'a gitmeme izin verdi.

işte mentalite burada da karşımıza çıkıyor

Yorum

• bu ziya harbiden bela ya

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gidene 'dur' demeyiz
                        SAYİTOĞLU, "25 Nisan'daki Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra gelecek sezonun planlamasını yapacağız. Yıldızlarımızı kaybetmeyi düşünmüyoruz. Ancak Gökdeniz ve Hüseyin dahil gitmek isteyeni de zorla tutmayız. Kulüp menfaatleri doğrultusunda herkesi verebiliriz" dedi.
                        Aslanım Sayitoğlu ilk defa doğru bi açıklama yapmışsın

şu haber beni heyacanlandırdı.
                        herhalde ziya gidecek.
                        Gökdeniz ve hüseyin gitmek istersede gönderilecek çok güzel bir olay.
                        Bu kadrodan gökdeniz in gönderilecek olmasının yaratacağı heyecan olsa olsa seneye küme düşmeme mücadelesinin vereceği heyecan olur ................( oyun kurucu gökdeniz,santrafor gökdeniz,sağ açık gökdeniz ,satılması gereken gökdeniz zira para edecek bi o var..... la havle....)
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• takım kümeye oynarsa başında da ziya gibi biri olursa tabiki iyi futbolcular gitmek ister tabiki futboldan trabzondan soğur ziya olamsın bakalım kim gitmek isticek ziya erciyes maçından sonra birde diyorki ben istmedim ama anlamadım futbolcular geri yaslandı adam utanmadan futbolcuları suçluyor sen takımın % 90 nını defanstan oluştur sonrada geri yaslandılar diye suçla

ziyaa acilen gtimeliiiiiiiiiiiiiiiiii
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak tomar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            soru: Bir röportajında Ziya Doğan'a kırgınlığın olduğunu söylemiştin. Bunun nedenini biraz açar mısın?

Malatyaspor'a ilk geldiğimde takımın başında Feyyaz Uçar vardı, fakat dört maç sonra gitti. Yerine gelen Ziya Doğan Hocamız beni santrfor değil kanatta oynattı. Yine de iyi maçlar çıkarttım ve bir çok asist yaptım. Hocam da performansımdan memnun olduğunu söylüyordu. Ama ben golcülüğüyle ön plana çıkan bir oyuncuyum. Sonuçta insanlar hangi bölgede görev yaptığına değil gol atıp atmadığına bakıyor. Ziya Hoca o dönemde nedense bana forvette hiç şans tanımadı. Yine de kendisine teşekkür ederim. Çünkü devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra Sakaryaspor'a gitmeme izin verdi.

Selam;

Hani yetenek avıcısına tamam da yetenek düşmanını ilk kez duyuyorum Gittiği her takımda ilk işi top oynamayı bilen adamları kulüpten uzaklaştırıp, atletlerle top oynamaya çalışan Ziya Doğan'ın garip bir marifeti daha!!!Skoko,Szmek,Marce,Kiki,M.Ocak ve hatta Cem Demir,Taner ve diğerleri...Gözdelerini hiç saymamayım ama Serkan Bensol'ü unutmayın... Şükürler olsun ki onu ve Mert'i getirmedi!!!
                            İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• İlk olarak tomar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu taner bugün 27 maçta 24 gol ile gol krallığıan oynuyor.....

bizse hala neden marcelinyonun neden gönderildiğini sorguluyoruz....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hacıosmanoğlu F.Bahçe'ye yüklendi!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zaman da sesleri çıkmıyor" dedi. "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.

Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."
                                Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"
                                "ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK "
                                Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi.
                                Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı. Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."

salla salla meydanı boş buldunuz ya. sen bırak feneri falan artık takıma bak ne hallerdeyiz sayın hacıosmanoğlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X