Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara ile girilen mücadelede adam sakatlanabilirmi yav??? Panzer Yattara !!!

Vallahi Yattaraya pas atmiyor Olabilir yani
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Gene mi hortladı bu 4. lük olayı
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bizim büyüklüğümüzü tartışmaya açmaya çalışanlar ve büyüklüğümüzde gözü olanlar layık olduğu yerlerdeler şu anda hiçbir zaman dikiş tutturamaz. Eğer bu sözler doğruysa yazıkki bu adam bizede Teknik direktörlük yaptı. Bence bunlar tamamen provakasyon kesin bunun altında diğer ......lerin izleri vardır. Büyük diye birtek TRABZONSPOR bilirim gerisi Ş........ ler topluluğu bence. Onlar saygıyı haketmiyorlar kimse kusura bakmasın. Gözü olanın gözü çıksın.

Yorum

• anadolu takımları bi sindiremediler bizim tek olmamızı bir türlü anlayamıyolar nekadar da büyük olduğumuzu yazık bunlara 4. büyük olmak okadar kolaydı hepinizi toplasak bi büyük etmessizniz en büyük TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vural'dan büyük iddia

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, amaçlarının Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmak olduğunu söyledi.

Antalyaspor As Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Genel Direktör Yılmaz Vural, kaleci Oscar Cordoba ve golcü futbolcu Coşkun Birdal, Özel Envar Koleji'nde öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Yılmaz Vural, Antalyaspor'un ilk yarı altı maçta son dakikalardaki gollerle 9 puan yediğini hatırlatarak, "Bu puanları kaybetmeseydik 41 puanımız olacaktı. Belki Galatasaray'ın yerinde biz olacaktık. Futbolda şans faktörü çok önemli, ama Antalyaspor bu şanstan istifade edemedi. Rakip kaleci hata yapmasaydı milli takım Norveç karşısında belki de puan alamayacaktı. Bu da bir şans oldu" dedi.

DÖRT YILDA ŞAMPİYONLUK
            Vural, Antalyaspor'a ilk geldiğinde hedefinin dört yıl sonra şampiyonluk olduğunu söylediğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Bu takım her yıl bir kaç takviye ile büyük başarılara imza atacak. Dört yıl sonra şampiyon olacağız demiştim. Antalyaspor, Türkiye liglerinin ender kulüpleri arasına girecektir. Antalyaspor kayyuma gidecekken şu anda milli takıma oyuncu verir hale geldi" diye konuştu.

Bir öğrencinin "Antalyaspor ne zaman büyük takım olacak" sorusunu cevaplandıran Vural, Türkiye'de üç büyük takım tanımının artık kaldırılması gerektiğini belirtti. Antalyaspor'un mazisinin 41 yıllık ve olgun bir takım olduğunu ifade eden Vural, Turkcell Süper Lig'in bu yıl çok kalitesiz olduğunun iddia edilmesi üzerine de "Türkiye liglerinin yansıması milli takımdır. Milli takım bu yıl çok başarılı. Güzel sonuçlar alıyor. Eğer lig başarısızsa milli takım nasıl başarılıdır, bunu sormak gerekli" dedi.

Amaçlarının Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmak olduğuna işaret eden Vural, şöyle devam etti:
            "Amacımız Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmaktır. Antalyaspor'un yenemeyeceği takım yoktur, ancak bu sizlerin takıma verdiği destekle olacaktır. Antalyaspor'u yalnız bırakmayın. Antalyaspor'a dünyanın sayılı statlarından biri yapılmak isteniyor, ama bazıları buna engel olmaya çalışıyor. Bu nedenle olay mahkemede. Mahkeme sonuçlandığı gün stat için kazma vurulacak ve Antalya dünyanın en modern statlarından birine sahip olacak. Aynı zamanda Akdeniz gençlerini barındırabileceği alt yapı tesisleri de yapılacak."

Kaleci Oscar Cordoba ise Antalyaspor'un büyük takım olabilmesi için herkesin el birliği ile takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Antalyaspor sizlerle büyük takım olacaktır. Antalyaspor'a sahip çıkın ve statları doldurun" dedi.

Antalyaspor As Başkanı Abdurrahman Yılmaz ise Antalyaspor'a en büyük desteği Vali Alaaddin Yüksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel'in yaptığını, başarı için uyumlu bir yönetim, iyi bir teknik ekip ve paranın gerekli olduğunu, kulübün parasal sorunlarını çözmek için çalıştıklarını kaydetti.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün ise öğrencilere, Coşkun Birdal'ın Türkiye liginde bu yıl iki kez üç gol atabilme başarısını gösteren tek futbolcu olduğunu bildirdi. Kaleci Oscar Cordoba'nın ise Türkiye'nin en iyi ikinci kalecisi seçildiğini hatırlatan Süğlün, "Halbuki birinci seçilen kaleci, Cordoba'dan daha fazla gol yedi. Bize göre en iyi kaleci Cordoba'dır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler, Vural, Cordoba ve Coşkun ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarıştılar. Antalyasporlu yöneticiler okul yönetimine Antalyaspor eşyalarından hediye verdi.

Adam ne diyor biz ne anliyoruz..

Alinganlik gosterip ustumuze alinmaya gerek yok bence.. Adamin asil anlatmak istedigi Trabzon'un buyuk kulup olmadigi degil, Bizans ezikleri dahil tum buyuklerin hegamonyasini devirip sampiyon olmak istedikleri, yani bir zamanlar Trabzonspor'un yaptigi gibi..

Keske tum kulupler sampiyon olmak icin boyle uzun vadeli planlar yapsa.. Keske azcik sivrilen bir futbolcu hemen Istanbul kuluplerine kapaa atmasa, keske her yil farkli bir takim sampiyon olsa.. Keske sike olmasa, keske saibe olmasa, keske siddet olmasa..

Keske Trabzonspor adam gibi yonetilse de tekrar Istanbul hegamonyasini yiksa..
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• cevap yazmaya bile degmez...
              mesaj güncelleme
              prEna
              En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 29.03.2007, 16:19.

(UEFA)

Yorum

• Ağzı Olan Konuşuyor. Böyle afaki konuşarak gündem yaratıp ismini gündemde tutmayı amaçlıyor. aslında başarılı oldu. şuan bizim bu dediklerine karşı cevap yazmamız bile onun amacına ulaştığını gösteriyor. ama ben o hayal perestin adını kullanmadım öyle tiplere sadece hee derim ben. o anlar. )
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Güneş G.Kore'nin Sevgilisi Oldu
                  Ülkemizi yurt dışında temsil eden teknik direktörlerden Şenol Güneş, Güney Kore Ligi takımlarından FC Seul'de başarıdan başarıya koşarak Türk halkının gururu olmayı sürdürüyor.

2002 Dünya Kupası Finalleri'nde A Milli Takımı çalıştıran ve Türkiye'ye Dünya 3.'lüğü sevincini yaşatan Şenol Güneş, şimdilerde Türkiye'den çok uzakta Güney Kore'de FC Seul Takımı'nın başarısı için ter döküyor. Kırmızı-Beyazlı takımlar Güney Kore Birinci Futbol Ligi'nin yeni sezonuna Antalya'da hazırlanan Şenol Güneş daha sonra takımıyla birlikte yeni sezona merhaba dedi. Şenol Güneş yönetiminde sezonun ilk maçında 4 Mart'ta Dünya Kupası Stadyumu'nda FC Deague'yi 2-0'la geçen FC Seul sezona da 3 puanla başlamıştı.

11 Mart'ta ise Chunnam Dragons deplasmanından ikinci hafta maçına çıkan FC Seul rakibini 1-0 yenerek 2'de 2 yapmış ve çıkışını sürdürmüştü. 18 Mart'ta Jeju United'ı ağırlayan Şenol Güneş'in öğrencileri, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak ligde 3'te 3 yaptılar ve yenilgisiz tek takım olarak 14 takımlı Güney Kore Ligi'nde zirveye yerleştiler.

Güneş ve talebeleri, ligde 3'te 3 yaparak liderliğe yükseldikten sonra kupada da ilk maçta deplasmanda 1-0 yendikleri Suwon'u bu kez kendi sahalarında 4-1 yenerek başarılarını sürdürdü.

FC Seul'ün bu başarısı Güney Kore basını tarafından da her fırsatta övgü almasına neden oluyor. Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle FC Seul'ün büyük bir değişim yaşadığını her fırsatta dile getiren Güney Kore basını, 2002 Dünya Kupası nedeniyle yakından tanıdıkları Güneş'in Güney Kore Ligi'ne yeni bir heyecan getirdiğini de vurguluyor. Güney Kore medyası da Şenol Güneş'in Güney Koreli taraftarlarla kurduğu sıcak ilişkilere sürekli yer vererek, taraftarların önceden de tanıdıkları Güneş'i şimdi FC Seul'ün başında olduğu için daha çok sevdiklerini de bildirdi.

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ya niye üstünüze alınıyorsunuz ki
                    brakın fener gs bjk düşünsün biz birinci büyügüz alllah aşkına yapmayın yaaa
                    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Trabzonspor Geret'İ İstİyor

Bordo-Mavililer,Galatasaray ile ipleri koparmaya calışan Erik gerts ile gelecek sezon icin anlaşma yolunda

Trabzonspor'da Teknik Driktor Ziya Dogan' takımdan ayrılması durumunda Galatasaray'ın belcika'lı hcası Eric Gerets takımın başına getitirecek . yonetmme yakın kaynaklardan edinen bilgiye gore, trabzonspor yonetinin esk bir dosttan bu transfer icin yardım istedigi ögrenildi.

ONA COK GÜVENİYOR

ERİK Gerets ile cok yakın arkadas olan Urbain Breams'ın Bordo mavili yonetim ile yapılan görüşmede,''O işi bana bırakın.Bana sadece zaman verin. Gerets beni dinler.Zaten o da kariyerini sakin bir yerde devam etmek istiyor. Onun icin bu transferin gercekleş olasılıgı yüksek'' dedigi ögrenildi.
                      Avrupa Genclik Olimpiyatları'nın Trabzon'a alınmasında büyük katkı saglayan ve bu nedenle Trabzon fahri hemserilik ünvanı verilen eski Teknik Direktor Urbain Breams transferde aracı olcak. Yönetimin, eski dosttan olumlu cevap alınması camiayı sevindirdi.

BAŞKAN SIR VERMİİYOR

Başkan Nuri ALBAYRAK ' ın bu gelişmelerin dana fazla duyulmaması icin özel önlemler aldıgı biliniyor .
                      Fotis Türkiye Kupası'nın kaybedilmesi durumunda Ziya Dogan ile yollarını ayıracak Trabzonspor'un Gerets ile kesin olarak anlaşmaya varması bekleniyor.Belcika'lı ise teklife oldukca sıcak bakıyor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu haberi bugun 12.adam gastesinde okudum ve sizlerle paylasmak istedim ziya gidemsi sevinrim ama gerets'tin gelmesi icin bişe diyemem!!
                      bakalım siz ne diyeceksiniz

Uşaklar, forum kurallarını sizlere okumama gerek yok sanırım!...
                      En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 29.03.2007, 18:27.
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• yok artık lebram ceyms diyorum

Yorum

• allah korusun
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            allah korusun
                            Amin ...Ama sallama haber olduğu kesin
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yok artık lebram ceyms diyorum
                              Lebraaam
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• inşallah olur gerets çok kaliteli bir hoca ve hucum futbolu oynatıyor acaba hayır diyenler neden diyorlar anlamıyorum adam tek ön libero çift forvet herşey var ve şampiyonluk var
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X