Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih hoca belki oyuncu çağırabilirim dedi umutu çağırabilir inşallah umut milli takıma gider

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih hoca belki oyuncu çağırabilirim dedi umutu çağırabilir inşallah umut milli takıma gider
      kesinlikle Umut gibi oyuncuya ihtiyaç var en başta çağırmaması hataydı zaten

Yorum

• Umut oynar milli takımda ama Fatih Terim çağırmaz...Onun prensleri var...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut oynar milli takımda ama Fatih Terim çağırmaz...Onun prensleri var...
          onun prensleri prens olcak yaşı çoktaan geçti sabunluk oldular

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onun prensleri prens olcak yaşı çoktaan geçti sabunluk oldular
            kesinlike ama Fatih Terim kral olduğu sürece prensleri de prens malesef...Umut Hakandan da Mehmet Yıldızdan da Necati ve Ümit ten de iyi bir forvet...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Necati de nerden çıktı en son GS'de ne zaman ilk 11 çıktığını hatırlamıyorum Ama anormal bir şey olmazsa Umut'un yerine Ümit Karan'ı tercih edecektir.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Necati de nerden çıktı en son GS'de ne zaman ilk 11 çıktığını hatırlamıyorum
                gs-Trabzonspor 11.03.2007 19:00

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gs-Trabzonspor 11.03.2007 19:00
                  La her neyse ben lafın gelişi söyledim.. Demek ki sahada varlığı belli olmuyormuş ki hatırlayamadım o kadar da maça gittik neyse İşin özü; bu formla Necati'yi çağırırsa yuh artık..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• "ÇOCUKLAR TARİH YAZDI!"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-1'lik Yunanistan maçı sonrası alınan sonucun Türk halkına da iyi geleceğini söylerken, "Sakatların olduğu bir ortamda bu çocuklar tarih yazdı ve tarihteki yerlerini alacaklardır. Bu çocuklarla övünebiliriz ama Norveç maçını da kazansınlar ondan sonra tam olacak" dedi.

Tarihi bir gün, 24 Mart 2007 Türk futbol tarihi açısından önemli bir gün sözleriyle röportajına başlayan Selçuk Manav, mikrofonu Terim'e yöneltti.

Sayın Başbakan da bütün iyi niyetlerini iletti ve ben de kendisine teşekkür ettim.

Terim yabancı madde atılması olaylarının olacağını arkadaşlarımıza anlattık ve kendi hatalarında da bir taşkınlık yapmamaları gerektiğini ve okulun yaramaz çocuğu olarak görüldüğümüzü ilettik.

Ama ben Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı aracılığıyla da Yunanlılara teşekkür ediyorum. Bize çok iyi davrandılar. İstiklal Marşımızın ıslıklanması güzel değil ama biz onlara böyle bir şey yapmayacağız yine çiçeklerle karşılayacağız.

Oyun anlayışımız her zaman isteyerek oynamak ve topa basmak üzerineydi. Çocuklarımı anlından öpüyorum. Kurduğum kadro birilerinin garibine gidebilir ama önemli olan isteyerek oynayan ve topa basan eğlenen oyunculardan bir kadro kurmak. Gökhan sarı kart gördük eksildik ve İbrahim de sakatlandı ve oynamayabilir.

24 Mart 2007 tabii ki dünyanın her yanında ve ülkemizdeki insanlar için çok önemli; farklı bir skor ve 12 puana ulaştık. Bosna da kazanmış. Basın toplantısında da Bosna kazanabilir demiştim. 15 sakatımıza rağmen tam yol ilerliyoruz. Ben yüreğimin derinlerinde çok samimi bir şekilde bu şekilde ilerleyeceğimizi söyledim ve söylüyorum. Bu sonuç Türk halkına da iyi gelecektir. Bu çocuklarla övünebiliriz ama Norveç maçını da kazansınlar ondan sonra tam olacak.

Burada Metin Tekin ve Müfit hocanın iyi analizlerine Oğuz hocanın analizlerine teşekkür etmemiz lazım.

Volkan'da hiç olmazsa moral buldu ve rahatladı.

Şimdi bu maçın neşesini sürelim ve Norveç maçını bekleyelim.

Sakatların olduğu bir ortamda bu çocuklar tarih yazdı ve tarihteki yerlerini alacaklardır.

BASIN TOPLANTISI
                    Basın toplantısında karşılaşma öncesi takımına güvendiğini ve galibiyete inandığını ifade eden Terim, ''Fakat maçtan sonra konuşurken 'Farklı kazanmayı bekliyordum' demek kolaycılık olur. Bu galibiyetle muhakkak ki çok önemli bir avantaj elde ettik.
                    Karşılaşma öncesi düzenlediğim basın toplantısında Bosna Hersek'in de iyi bir takım olduğunu ve Norveç'i yenebileceğini söylemiştim. Böyle de oldu. Şimdi grubumuzda ilk 4 sıra tam karıştı. Çarşamba günü Norveç ile yapacağımız maç daha da önem kazandı. Bu akşamki güzelliklerin devamı için orada da kazanmalıyız'' diye konuştu.

Fatih Terim, bir Yunan gazetecinin ''Yunanistan'dan bu kadar kötü futbol bekliyor muydunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Acaba Yunanistan mı kötü oynadı, yoksa biz mi çok iyiydik?'' ifadesini kullanırken, Yunanistan'ın iyi bir takım olduğunu, fakat Türk Milli Takımı'ndan baskılı bir futbol beklemedikleri için bu yenilgiyle karşı karşıya kalmış olabileceklerini söyledi.

Yunanistan'ı milli takım yardımcı antrenörleri Metin Tekin ile Müfit Erkasap'ın 6 karşılaşmada izlediğini vurgulayan Terim, ''Her ikisine de teşekkür ediyorum. Rakibimizi çok iyi analiz ederek maça doğru taktikle çıkmamıza yardımcı oldular. Ayrıca Türk futbolunun Metin Tekin ve Oğuz Çetin gibi iki mükemmel teknik adama sahip olduğunu belirtmek isterim. Her ikisinin de harika analiz yeteneği var. Ayrıca kaleci Volkan'ı hazırlayan Eser Hoca'ya da teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Milli takımın Yunanistan karşısında aldığı farklı galibiyetin Türk futbolunun yeniden yükselişe geçmesi için bir milat olabileceğini dile getiren

Terim, şunları kaydetti:
                    ''Türk futbolu daha önce rakipleri kovalayarak, beraberliğe razı olarak ivme kazanmadı. Mücadele ederek sürekli galibiyeti hedefleyerek başarılar elde edildi. Kulüpler ve milli takım bazında tekrar bir silkelenmeye ihtiyacımızın olduğunu söylemiştim. Bu galibiyet belki bunu sağlar.''

Fatih Terim, yine bir Yunan gazetecinin sorusu üzerine, maç öncesi verdiği dostluk mesajlarının Yunan halkını sakinleştirmeye yönelik değil, gerçek duyguları olduğunu vurgulayarak, Türkiye'deki rövanş karşılaşmasında da aynı tutumunu sürdüreceğini ve Yunanistan Milli Takımı'nın Türkiye'de çok iyi ağırlanacağını kaydetti.

Terim, basın toplantısı sonunda Yunanistan Milli Takımı'na bundan sonraki maçlarında başarılar dileyerek, gazetecilere Yunanca 'iyi akşamlar' dedikten sonra odadan ayrıldı.
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• "Teşekkür edebileceğim tek kişi karım"

Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü Otto Rehhagel, çok şey başarmak için sahaya çıktıklarını, ancak başaramadıklarını söyledi. Rehhagel, "Şu anda teşekkür debileceğim tek kişi 43 yıldır benimle evli olan karım" dedi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Alman teknik adam, ''Erken gol bulduk. Sonrasında ise oyunu elden kaçırdık. Türkler ise her dakika daha iyi oldular ve adil bir biçimde kazandılar. Eşitlik için iki şansımız vardı ama 2-1'den sonra oyuna ayak uyduramadık'' diye konuştu.
                      Rehhagel, bir gazetecinin ''Fatih Terim'i kıskanıyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Hayır kıskanmıyorum. Türkler gerçekten çok iyi oynadı. Bundan sonraki maçlarımızla ilgileniyoruz artık'' dedi. Deneyimli teknik adam, basın mensuplarının ''Fatih Terim maçtan sonra Oscar törenlerindeymiş gibi herkese teşekkür etti. Sizin teşekkür etmek istediğiniz birisi var mı?'' sorusuna ise, ''Şu anda teşekkür edebileceğim tek kişi benimle 43 yıldır evli olan karım'' yanıtını verdi.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Şota'nın aklı Trabzon'da
                        Gürcü oyuncu: O muhteşem taraftara bir gün mutlaka şampiyonluk yaşatmak amacındayım.

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcusu Şota, bordo-mavili kulübe teknik direktör olarak dönmeyi planlıyor. Alkmaar'da futbolculuk yaşamını sürdüren Gürcü oyuncu, aynı zamanda antrenörlük kursunda da eğitim görmeye devam ediyor. Şota, ilk tercihinin Trabzonspor olacağının altını çizerek, "Unutulmaz günler yaşadığım
                        Trabzonspor'u şampiyon yapmayı çok isterim" diye konuştu.

ARÇİL İLE BİRLİKTE
                        Bu idealinin gerçekleşmesi için önünde uzun zaman olduğunu bildiğini belirten Gürcü futbolcu, "Trabzon forması altında şampiyonluk yaşayamamak beni hep üzmüştür. Fenerbahçe'ye kaybettiğimiz şampiyonluğu unutamıyorum" dedi. Şota, "Arçil, Gürcistan'da altyapıda çalışmalarını sürdürüyor. Birlikte dönmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

***********************************************************
                        Taraftara kupa borcumuz var

Trabzonspor'un önemli ismi Ceyhun Eriş, Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarın yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Bordo-mavili oyuncu, "Ligde kötü sonuçlar aldık. Kupa ile telafi edeceğiz" diye konuştu.

En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 25.03.2007, 11:17.
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Güncel Gazetelerimizin bassayfalari . Fotosporda cok satmanin yolunu bulmus yine. Adiler.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• BİZDEN KURTULUŞ YOK!

Fatih Terim ve aslanları Atina'yı fethetti! Hem de Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'ndan ayrılarak bağımsızlıklarını ilan ettikleri ve bayram olarak kutladıkları günün arefesinde! Şanssız bir şekilde geriye düştüğümüz maçta, 4-1'lik skorla zafere uzanan ay yıldızlılar, Euro 2008 yolunda büyük bir avantaj sağladılar.

24 Mart 2007, 23:21

ajanspor.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• TÜrk Mİllİ Takimimizi Cani GÖnÜlden Kutluyoruz...
                              ÖpÜldÜn GÖktenİz...
                              akçaabat'lı

Yorum

• Stepanov’dan kötü haber
                                Kazakistan ile oynanan maçta Sırbistan formasıyla sahaya çıkan Stepanov’ın takımı hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldı.
                                25.03.2007

Karşılaşmada 90 dakika mücadele eden genç oyuncunun ekibi, güçsüz rakibine deplasmanda 2-1 yenildi. Tarihinde ilk kez bir elemede galibiyetle tanışan Kazakistan’a karşı bekleneni veremeyen Sırbistan’da Stepanov ise maçın iyilerindendi. Bordo-Mavili oyuncu, takımının golünde asisti yapan isimdi. Sırbistan, 28 Mart’ta Portekiz’e karşı evinde önemli bir sınav daha verecek.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X