Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

ben kaleciydim eskiden ve hocamlan en cok sut teknigi incelemeyi bana ögretmisdi böylece frikik penaltida nereye top gidecegini daha iyi cözebilirsin diyelim ricardo zizou nun bile sutunu cözdü milimetrelik vurus olmasaydi tutacakdi yani demek istedigim ben sut tehniginden anliyorsam hüseyininde teknigi iydir
    selçuk kardes o zaman sen sut tekniginden anlamiyon kusura bakma ama..yanii baska ibseyden bahsetsen yorum yapmiicam daa...hüseyignin teknigini fatihten sonraki siraya koymanda zaten ayri bi olayyyy....hüseyinin sut teknigi gayet amatör seviyededirrr...ben sut tekniginden anliyorumm ve hüseyinde öyle bi teknik yok..hatta hüseynde teknik yok..enerji var hirs var azim varr fizik var ama hiçbirsekilde teknik yok!!!!

Yorum

• Biraktik teknigi sut atma kabiliyeti yok...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• evet izmirdeki milli takim macinda da (çek cum) sormustu arkadasimiz ve ayni cevabi almisti.

''ben o defteri kapattim''
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

ben kaleciydim eskiden ve hocamlan en cok sut teknigi incelemeyi bana ögretmisdi böylece frikik penaltida nereye top gidecegini daha iyi cözebilirsin diyelim ricardo zizou nun bile sutunu cözdü milimetrelik vurus olmasaydi tutacakdi yani demek istedigim ben sut tehniginden anliyorsam hüseyininde teknigi iydir

selçuk kardes o zaman sen sut tekniginden anlamiyon kusura bakma ama..yanii baska ibseyden bahsetsen yorum yapmiicam daa...hüseyignin teknigini fatihten sonraki siraya koymanda zaten ayri bi olayyyy....hüseyinin sut teknigi gayet amatör seviyededirrr...ben sut tekniginden anliyorumm ve hüseyinde öyle bi teknik yok..hatta hüseynde teknik yok..enerji var hirs var azim varr fizik var ama hiçbirsekilde teknik yok!!!!

sen diyorsan öyledir usta
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak szmek tarafından gönderildi
            arkadaslar bieraz önce tolga seyhanla yaptigim telefon konusmasinda gs ile anlastigini ögrendim. ancak bu transferin olma olasiligi suanlik çok zor dedi.kuluplerin anlasmasi zor gözüküyo dedi. fazla uzun konusamadik. çünkü hazirlik maçlari vardi. maç toplantisina giriyordu. sonra konusuruz dedi. son olarak bence bizim takim sizin için daha hayirli olur dedim. kesinlikle olmaz dedi. bende diyorum ki tolga abiye bizim verdigimiz paardan daha fazla para veremez gs ancak bizim bilmedigimiz bazi nnedenlerden dolayi mtrabzonu istemiyo olabilir. tolga abi yoksa oda biliyorki bizim takimda daha iyi bir ortma sahip.

ajansspor haberindede belirtilmis. ( Haberi buradanmi aldilar yoksa ? :--))

TIKLA

allahim sabir var bana yarabbi.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• arkadaslar show tv yi önce aradim maçi vermeyeceklerini söylediler

bende int adresine yazi yazdim agzima geleni söyledim

siz de mutlaka arayin yadayazin

herkes trabzosporun gücünü görsün bu isler bu kadar basit degil kimse bizimle dalaga geçemez

oflu fanatik

Yorum

• Germinal:1 gayse :0 ilk yarisi. kanal d veriyo. hesapta onlarin maçinida show vermeyecekmiydi. yanlis hatirlamiyosam. devre arasi suanda.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Allah Show tv nin de belasini versin nedir bu Türkiye medyasindan çektigimiz.Bi televizyon kurmak sart oldu Baskan...
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• durun bakalim haftalik tv rehberinde yayin var bekleyip görecez eger yayinlamazlarsa artik ana avrat baci dümdüz gidecem tel açip[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                      durun bakalim haftalik tv rehberinde yayin var bekleyip görecez eger yayinlamazlarsa artik ana avrat baci dümdüz gidecem tel açip[img]smileys/smiley7.gif[/img]

geç kaldin üstad biz o isi yaptik bile...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Bu show tv ye ne desek az.Bas bas bagirdilar bi de.Beyler bence biz rtük e sikayet edelim bunlari.Rtük ün numarasini arayalim kayit birakalim

Yorum

• rtükde bize karsidir[img]smileys/smiley7.gif[/img] kimi kime sikayet edecez onlarda gayseli febeli bejekeli yalaka

Yorum

• kupa törenizimi vermiyende bu ............lerdi, herzaman bize karsi ayni seyi yapiyorlar...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi

kupa törenizimi vermiyende bu ............lerdi, herzaman bize karsi ayni seyi yapiyorlar...

Eee, nede olsa müdürleri Trabzon'lu ve Trabzonsporlu...

Yorum

• ya bu showda müdür olan adami (!) taniyaninniz yok mu ?
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X