İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
selçuk kardes o zaman sen sut tekniginden anlamiyon kusura bakma ama..yanii baska ibseyden bahsetsen yorum yapmiicam daa...hüseyignin teknigini fatihten sonraki siraya koymanda zaten ayri bi olayyyy....hüseyinin sut teknigi gayet amatör seviyededirrr...ben sut tekniginden anliyorumm ve hüseyinde öyle bi teknik yok..hatta hüseynde teknik yok..enerji var hirs var azim varr fizik var ama hiçbirsekilde teknik yok!!!!
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildiselçuk kardes o zaman sen sut tekniginden anlamiyon kusura bakma ama..yanii baska ibseyden bahsetsen yorum yapmiicam daa...hüseyignin teknigini fatihten sonraki siraya koymanda zaten ayri bi olayyyy....hüseyinin sut teknigi gayet amatör seviyededirrr...ben sut tekniginden anliyorumm ve hüseyinde öyle bi teknik yok..hatta hüseynde teknik yok..enerji var hirs var azim varr fizik var ama hiçbirsekilde teknik yok!!!!İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
ben kaleciydim eskiden ve hocamlan en cok sut teknigi incelemeyi bana ögretmisdi böylece frikik penaltida nereye top gidecegini daha iyi cözebilirsin diyelim ricardo zizou nun bile sutunu cözdü milimetrelik vurus olmasaydi tutacakdi yani demek istedigim ben sut tehniginden anliyorsam hüseyininde teknigi iydir
sen diyorsan öyledir usta"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak szmek tarafından gönderildiarkadaslar bieraz önce tolga seyhanla yaptigim telefon konusmasinda gs ile anlastigini ögrendim. ancak bu transferin olma olasiligi suanlik çok zor dedi.kuluplerin anlasmasi zor gözüküyo dedi. fazla uzun konusamadik. çünkü hazirlik maçlari vardi. maç toplantisina giriyordu. sonra konusuruz dedi. son olarak bence bizim takim sizin için daha hayirli olur dedim. kesinlikle olmaz dedi. bende diyorum ki tolga abiye bizim verdigimiz paardan daha fazla para veremez gs ancak bizim bilmedigimiz bazi nnedenlerden dolayi mtrabzonu istemiyo olabilir. tolga abi yoksa oda biliyorki bizim takimda daha iyi bir ortma sahip.
ajansspor haberindede belirtilmis. ( Haberi buradanmi aldilar yoksa ? :--))
TIKLA
allahim sabir var bana yarabbi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildidurun bakalim haftalik tv rehberinde yayin var bekleyip görecez eger yayinlamazlarsa artik ana avrat baci dümdüz gidecem tel açip[img]smileys/smiley7.gif[/img]
geç kaldin üstad biz o isi yaptik bile...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum