Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmettin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    23 nisanın ilk saatleri ve ziya doğan denen zat hala istifa etmedi ve albayrak yönetimi hala ziya doğanı kovmadı ..
    abi şu dönemde ziyayı kovmak olurmu bunu çok önceden yapacaksın yada sezon sonunu bekleyeceksin

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ey gidi Gözepe bir zamanlar ne takimdin sen, hatta ve hatta avrupaya bile uzanmistin uefada ceyrek finale kadar cikmistin ama simdi nerelere düstün bir gün insallah seni tekrar birinci ligde görürüz.

Isyan Marsi Göztepe
      çok güzel yapmışlar yazık inşallah süper ligde onları tekrar görürüz
      yanlız anlamadıım bu izmirlilerin kafası hiç mi çalışmaz böle bi takım nasıl amatöre gider akıl alcak iş değil bu takım şampiyonluklar için mücadele edebilirdi olay bence ezik taraftarlıktan sadece göztepe ye gönül veren kişi sayısı çok azdır bence

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok güzel yapmışlar yazık inşallah süper ligde onları tekrar görürüz
        yanlız anlamadıım bu izmirlilerin kafası hiç mi çalışmaz böle bi takım nasıl amatöre gider akıl alcak iş değil bu takım şampiyonluklar için mücadele edebilirdi olay bence ezik taraftarlıktan sadece göztepe ye gönül veren kişi sayısı çok azdır bence
        Cidden Çok güzel taraftarlık işte onlarınki....
        Şimdi Çuvaldızı kendimize batıralım Taraftarız takımımız s.ligde ama istemediğimiz bir sıralamada değil,olsun,kupada yarı finalde ne kadar ilk maç yenilsede... Her türlü göz göz den üstünüz fakat onlara özgü olan isyan marşı gibi bir möarşımız yok, hatta marşımız yok...
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Fatih Tekke Trabzon'da
          Rusya"nın Zenit takımında forma giyen ve geçirdiği sakatlık sebebiyle bir süre sahalardan ayrı kalan Fatih Tekke, Trabzon"da hasret giderdi.

Tedavi olduğu Ankara"dan sonra memleketine geçen milli futbolcu, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri"ni ziyaret etti. Burada bazı idareciler ve kulüp personeliyle uzun süre sonra sohbet etme imkanı bulan yıldız oyuncu, ayrıca şehirde de uzak kaldığı dostlarıyla görüştü. Taraftarların gönlünde taht kuran ve dönüşü dört gözle beklenen Fatih Tekke"ye kentte de büyük ilgi gösterildiği ve “Seni tekrar bu formayla izlemek istiyoruz” temennisinin iletildiği belirtildi.
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Erciyesspor-Trabzonspor eşleşmesinde Fortis Türkiye Kupası finaline yükselen takım hangisi olacak? (İlk Maç: TS 0-1 ERC)
            Erciyesspor:
            %56
            Trabzonspor:
            %44

Tümü

buna izin mi verecez hayde bmn oy kullanmaya http://www.ligtv.com.tr/ oylar buraya hayde trabzonspor yanlız degil
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bize de Pis Türkler Diyorlar
              Türk Milli Takımı'nın yıldız futbolcuları Halil ve Hamit Altıntop bildiğimiz futbol starlarından çok farklı. Ön planda olmayı sevmeyen kardeşler, "Çocukların anne babası saha kenarında onları izlerken bizi izleyen kimse yoktu," diyor..

Onlar kendilerini tanımlayan harf olarak 'f'yi seçmiş: familie, freunde, fussball... Yani aile, arkadaşlar ve futbol. Bense onları 'y' ile tanımlamayı uygun gördüm: Yetenekli, yakışıklı, yalın.. Futbol dehası ikizler Hamit ve Halil Altıntop ile yaşadıkları Almanya'nın Gelsenkirshen şehrinde buluştum. Gereğinden fazla sakin bir şehir. Bu şehirde bildiğimiz futbolcuları tatmin edecek çok fazla şey yok. Zaten Hamit ve Halil Altıntop kardeşler bildiğimiz futbol starlarından çok farklı. Daha sade, düzgün, kültürlü yani iyi aile çocukları ve hâlâ bozulmamışlar. Bu nedenle Türkiye'deki kulüp yöneticilerinden özel bir ricam var; lütfen bu çocukları transfer edip bozmayın...

- Almanya'ya geliş öykünüz nasıl başlıyor?
              Hamit:
              Annem ve babam 1972'de çalışıp, para kazanıp, Malatya'ya dönüp ev alma hayaliyle gelmişler. Üç ablamız var, Halil benden 10 dakika küçük. Biz iki buçuk yaşındayken babam kanserden vefat etti. Annem günde sekiz saat fabrikada çalışıyordu, eve gelip evin işleriyle de ilgileniyordu. Bizi büyütemedi bile. Biz ablalarımızla büyüdük.

- Baba figürü sizin için uzak anladığım kadarıyla...
              Hamit:
              Kendisini tanımadığımız için hiçbir şeyini hatırlamıyoruz. Fotoğraflar falan gördük tabii ki ama annemizi üzmemek için o konulara hiç girmiyoruz.

- Futbolla yollarınız nasıl kesişti?
              Hamit:
              Erkek çocukları nasıl top gördü mü peşinden koşar biz de öyleydik... Altı yaşındaydık. Komşunun oğlu bizi ilk idmanımıza götürdü, sonra gelip anneme mukavele imzalattı.
              Halil: Annem "Babanız futbol oynamanıza izin vermezdi," derdi. Biz hiç futbolcu olacağız gözüyle bakmadık. Annem için en önemli şey okumamızdı, hep bizi korkutuyordu dersleriniz iyi olmazsa futbol yok diye.

- İdmanlara gitmeye başladıktan sonra sizi kim keşfetti?
              Hamit:
              10 yaşındayız o zaman. Kapıya bir antrenör geldi, "Sizi izledik bizim takımda oynayın," dedi. İlk bonservisimizi o Alman'dan aldık. Bonservis olarak Bayern Münih forması aldım.

- Hayat tesadüflerle dolu. Daha sonra Bayern Münih'te oynayacaksınız...
              Hamit:
              Dört yıl orada oynadık, forma yırtılınca takımdan ayrıldık (gülüyorlar). 17 yaşındaydık Avrupa'daki Türkleri seçiyorlardı. Orada seçildik, A gençlerde oynadık. O zamana kadar hedefimiz profesyonel olmak değildi çünkü biz okuyorduk.

'KURU EKMEKLE GEÇİNİRİZ'
              - Profesyonellik demek para demek, hangi noktada bu işten para kazanabileceğinize karar verdiniz?
              Halil:
              Hâlâ o noktada değiliz. Bizim hayatımızda para sadece bir araç, büyük bir anlamı yok.
              Hamit: Bugün futbol oynayamasak tabii ki üzülürüz ama sadece futbol değil bizim hayat felsefemiz. Başka işler yapabiliriz.

- Bir fabrikada çalışır mısınız?
              Halil:
              Tabii ki her işi yapamayız, böyle bir şey söylersek yalan olur ama lafın gelişi bir kuru ekmekle de geçiniriz. O gözle bakıyoruz biz hayata.

- Elinize ilk defa doğru dürüst para geçtiğinde ne aldınız?
              Halil:
              Lig başlamadan önce ev aldık çok şükür. Hep beraber annemle orada yaşıyoruz.

HAMİT'İN ÇAMAŞIR DERDİ

- Babanızın yokluğunu hissettiniz mi büyürken?
              Hamit:
              Halil'le konuşuruz bazen, insan tanımadığı bir şeyin yokluğunu hissedemiyor. Küçüktük futbol oynuyorduk. Annem hiç gelmezdi bizi izlemeye. Şu ana kadar sadece bir kere geldi. Çocukların anne babası saha kenarında onları izlerken bizi izleyen kimse yoktu.
              Halil: 20 sene bir odayı paylaştık. Evi alınca bir oda fazla vardı, artık ayırdık odaları.

- Şimdi ayrılacaksınız ama. Hamit, Bayern Münih'e transfer oldu...
              Halil:
              Schalke'ye gelmeden önce ben Bayern Münih'e transfer olabilirdim, teklif vardı.
              Hamit: Ben Halil'e "Git, ben de geleceğim," dedim, beni dinlemedi. "Ben eve gelmek istiyorum," diye tutturdu.

- Bana öyle geliyor ki Halil de Bayern Münih yolcusu, çok ayrı kalmazsınız siz...
              Hamit:
              Şimdi düşünüyorum, gidiyorum Bayern Münih'e çamaşır, bulaşık ne olacak diye...

- Ne yani Halil mi yıkıyordu çamaşırları...
              Hamit:
              Yok annem burada kalacak ya...

bence halil ve hamit altıtop alınmalı cok guzzel sag kanat ve bi guzel forvetimiz olur...

Yorum

• O.lyon 3-4 Trabzonspor

Trabzonspor 4 -1 O.lyon

ben bu trabzonspor'un geri donmesini istiyorum

evet cok am cok eski bir video

aston villa trabzonspor macı

Yorum

• HaLiL ve Hamit'in röportajı güzeL oLmuş
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hayde Fatih... Bu takimi bir tek sen kurtarabilirsin!...

Kaptan Fatih................ Don yuvana!

Yorum

• Basligi okuyunca kalpden gidiyordum neredeyse

Fatih ne yazikki sadece izin yapmaya gelmis
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• En az 4-5 Milyon Euro lazim Fatih icin... Ve insallah birsey olur!

Gidip ziyaret etmek lazim Kral'i Tesislerde...

Yorum

• ligtv.com.tr

Arslan'ın Star TV'de yayınlanan Telegol'de yaptığı açıklamalar şöyle:

"Çok yanlış değerlerdirmeler oldu. Biz her perşembe toplanırız ihtiyaç dahilinde artı toplantı yaparız. Biz perşembe saat 17.00'de normal toplantımıza başladık ve Beşiktaş'ın itiraz dilekçesi geldi. Yarım saat içinde de PFDK'dan gerekçeli karar geldi. Bizim zaten bu durumda dosyaya bakmama durumumuz yok, bakmak zorundayız. Basında yazılıp çizilen, asılsız iddiaları ben üzüntüyle karşılıyorum. Arkadaşlar ne yazık ki bunları araştırmadan yazıyorlar."
                          "Runje ile ilgili loarak Disiplin Kurulu ile bizimkisi arasında fark yok. Aradaki tek fark şu: PFDK diyor ki bu kaleci büyük bir camianın kalecisi olduğu, örnek olması gerektiği için cezayı 1 maç daha ağırlaştırdık. Biz bunu uygun görmedik. Böyle ağırlaştırıcı sebep olamaz. Kamuoyu yanlış bilgilerle yanıltılıyor, hiçbir özel muamele yapmadık. Tek fark PFDK cezayı kanaate dayalı arttırmış, biz bunu uygulamadık. Yoksa biz de görüntüleri izledik, eylem ne kadar sürmüş, nasıl tahrikler olmuş herşeyi değerlendirdik."
                          "Oy çokluğuyla aldık kararı. Bir arkadaşımız "Cezaya gerek yok" dedi, bir arkadaşımız da arttırılmalı dedi. Oy çokluğuyla bu kararı aldık."
                          "Ceza hukukunun bir takım prensipleri var. Bir anda gelişen bir olay ile ilgili olarak ağırlaştırıcı sebep veremezsiniz."
                          "Nouma'nın olayı farklı. Nouma'da PFDK 7 ay ceza vermişti, biz de bunu onayladık."

//

Hani şıracının şahidi bozacı derler ya. Bunlar da birbirleriyle paslaşıyorlar pes. Madem öyle ikisi de ( Edu ve Erdinç ) hakeme küfür etmekten 3 maç ceza alan futbolculardan neden birisinin cezası 2 maça iniyor diğerinin itirazı reddediliyor? Ha o farklıydı değil mi?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ligtv.com.tr

Arslan'ın Star TV'de yayınlanan Telegol'de yaptığı açıklamalar şöyle:

"Çok yanlış değerlerdirmeler oldu. Biz her perşembe toplanırız ihtiyaç dahilinde artı toplantı yaparız. Biz perşembe saat 17.00'de normal toplantımıza başladık ve Beşiktaş'ın itiraz dilekçesi geldi. Yarım saat içinde de PFDK'dan gerekçeli karar geldi. Bizim zaten bu durumda dosyaya bakmama durumumuz yok, bakmak zorundayız. Basında yazılıp çizilen, asılsız iddiaları ben üzüntüyle karşılıyorum. Arkadaşlar ne yazık ki bunları araştırmadan yazıyorlar."
                            "Runje ile ilgili loarak Disiplin Kurulu ile bizimkisi arasında fark yok. Aradaki tek fark şu: PFDK diyor ki bu kaleci büyük bir camianın kalecisi olduğu, örnek olması gerektiği için cezayı 1 maç daha ağırlaştırdık. Biz bunu uygun görmedik. Böyle ağırlaştırıcı sebep olamaz. Kamuoyu yanlış bilgilerle yanıltılıyor, hiçbir özel muamele yapmadık. Tek fark PFDK cezayı kanaate dayalı arttırmış, biz bunu uygulamadık. Yoksa biz de görüntüleri izledik, eylem ne kadar sürmüş, nasıl tahrikler olmuş herşeyi değerlendirdik."
                            "Oy çokluğuyla aldık kararı. Bir arkadaşımız "Cezaya gerek yok" dedi, bir arkadaşımız da arttırılmalı dedi. Oy çokluğuyla bu kararı aldık."
                            "Ceza hukukunun bir takım prensipleri var. Bir anda gelişen bir olay ile ilgili olarak ağırlaştırıcı sebep veremezsiniz."
                            "Nouma'nın olayı farklı. Nouma'da PFDK 7 ay ceza vermişti, biz de bunu onayladık."

//

Hani şıracının şahidi bozacı derler ya. Bunlar da birbirleriyle paslaşıyorlar pes. Madem öyle ikisi de ( Edu ve Erdinç ) hakeme küfür etmekten 3 maç ceza alan futbolculardan neden birisinin cezası 2 maça iniyor diğerinin itirazı reddediliyor? Ha o farklıydı değil mi?

Edu yabanci dilde küfür etmisdir.

Yabancilari kendi cocuklarimizdan daha sirin ve üstün gördügümüzden ona hos davranmislardir
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kupa terapisi

Takımını Nevşehir’de kampa alan teknik direktör Ziya Doğan, Erciyes rövanşı için sıkı bir hazırlık programı yapıyor. Rakibi hem ezberleyen hem de ezberleten tecrübeli hoca, planlarını “Erken gol bulma” üzerine şekillendiriyor.
                              23.04.2007

Vakit kaybetmedi

Farklı kazanılan Sakaryaspor maçından hemen sonra vakit kaybetmeden Kayseri’ye, oradan da kamp yapacakları Nevşehir Avanos’a geçen Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, motivasyon çalışmalarına başladı. Karşılaşmanın ardından artık kendileri için çok önemli olan kupaya yöneldiklerini hatırlatan Bordo-Mavililer’in hocasının, “Tüm sezonun emekleri bir anlamda bu alandaki konumumuza bağlı. İşin ciddiyetinin farkında olmalısınız” dediği öğrenildi.

Avrupa motivasyonu

“Gelecek sezon Avrupa’da oynamak isteyenler, bu maçta kendisini göstermeli” diyen Ziya Doğan’ın Erciyesspor ile oynadıkları ve lig ve kupa karşılaşmaları başta olmak üzere Kayseri ekibinin tüm maç kasetlerini dikkatle izlediği öğrenildi. Doğan’ın edindiği bilgileri takımına aktaracağı ve taktik provalara ağırlık vereceği ifade edildi. 1-0’lık yenilginin rövanşında Trabzonspor’da tüm planların ise erken bir gol bulma ve gol yememe üzerine kurulduğu dile getirildi.

Kadro değişiyor

Doğan’ın Erciyes maçında yine kadroda bazı değişikliklere gideceği de öğrenildi. Savunmayı Celaleddin, Erdinç, Stepanov ve Ferhat’tan kurması beklenen Bordo-Mavililer’in teknik patronunun, orta sahada ise ligde dinlendirdiği Ayman ve Hüseyin ikilisini kullanacağı vurgulandı. Kanatları Yattara ve Gökdeniz’e bırakmasına kesin gözüyle bakılan Ziya Doğan’ın tek forvetle şekillendireceği hücum yönünü ise ligde az şans verilen Ceyhun Eriş ile destekleyeceği bildirildi.

FANATİK
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yatara şov başladı

Yattara, Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında da Ziya Doğan’ın en büyük kozu olacak.
                                23.04.2007

Sakatlıktan kurtulduktan sonra gözle görülür bir çıkışa geçen ve önce yaptığı asistlerle, Sakarya maçında ise attığı nefis golle karşılaşmalara damgasını vuran İbrahima Yattara, Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında da teknik direktör Ziya Doğan’ın en büyük kozu olacak.

Yine ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan Gineli ile hocasının özel olarak ilgilendiği öğrenilirken, başarılı oyuncunun zaman zaman kanat değiştirerek ataklara katkı yapacağı belirtildi. Gol konusundaki suskunluğunu bozduğu için çok sevinçli olduğunu anlatan Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Benim için genelde asist öncelikli olmuştur. Yani daha uygun durumda bir arkadaşım varsa pası düşünürüm, yalnızsam gole giderim. Attığım bu golün önemi ise uzun süredir bu başarıyı gösteriyor olmamdı” yorumunu yaptı.

Ömer Rıza rahatlattı

Zaman zaman hücum hattında sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’da Ömer Rıza’nın performansı teknik heyeti bir hayli rahatlattı.
                                23.04.2007
                                Ligde ilk kez 90 dakika forma giymesine rağmen gerek kondisyonu gerekse son vuruşları ve yaptığı asistle göz dolduran genç oyuncu, her zaman göreve hazır olduğunu da kanıtlama imkanı buldu. Ömer Rıza’nın futbolu, kupa rövanşından sonra yönetimle bir görüşme yapacak olan teknik direktör Ziya Doğan’ı da etkiledi. Tecrübeli hocanın, daha önce gözden çıkardığı bu oyuncuyu, ligin geriye kalan haftalarda yine değerlendirerek son kararını vereceği dile getirildi.

FANATİK
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X