hakikaten volkanı hatalarına rağmen beğeniyorum.jafferson ve tolgayı gözümün önüne getiriyorumda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar,
Dün oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor müsabakasında kadroda olan Erkan son anda kadrodan çıkarılmış. Gençlerbirliğinden ayrılmak istiyormuş herhalde... Herhalde ayrılmak ister ya; Gençlerde aldığı paranın 2 katını önerdi Trabzon. Adamın kafası karıştı dolayısıyla...Ne diyelim hayırlısı olsun...
Ama şu da bir gerçek, 2. yarıda ortalığı kasıp kavurmak adına, Ceyhun ve Erkan transferinin bitirilmesi gerekiyor. Bu transferler bitirilirse o zaman çok daha dirayetli ve kuvvetli bir takım ortaya çıkacaktır...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
ERKAN BİTMİŞ AMA!
KARŞI GRUBA JEST
Yönetim içi çatışmaya Erkan feda edildi. Başkan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, G.Birligi?nden Ayman ve Risp ile birlikte Erkan?ın da alınması için anlaştı. Ancak bu oyunculara karşı çıkan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve arkadaşları Başkan Nuri Albayrak?a baskı yaptı. Albayrak, Ayman ve Risp için Sayitoğlu?nu zorda olsa ikna ederken, Erkan?ın alınmasına onay vermeyerek gerginliği bir nebze olsun azalttı.
DOĞAN ISRARLI
Hacıosmanoğlu, Ayman ve Risp?in alınmasıyla, Erkan vetosunu istemeye istemeye içine sindirirken, Teknik Patron Ziya Doğan ise Erkan için ısrar etmesi sıkıntıyı arttırdı. Ancak Başkan Albayrak, yönetim içindeki sıkıntının derinleşmemesi için Doğan?a rağmen şimdilik Erkan?ın askıda beklemesini uygun görürken, bu yönde Pazartesi günkü toplantıdaki değerlendirme sonucunda, kararını vereceği belirtildi
ben bu sayitoğluna kıl olmaya başladım.Adam yönetimin muhalif kanadı gibi hareket ediyor.Arızamıdır nedir.İşte taraftar budur.
Yorum
-
arkadaşlar ziya dogan hazretlerine angut yazdıgım için yönetici arkadaşlar ceza vermişler canları sagolsun....gece bitmiş cezam öyle farkettim ... ben gençler birliği camiasına çok yakınım ankarada olmam sebebi ile ...
erkan işi salı günü bitmişti cavcav ile anlaşıldı fakat topçu ile anlaşılmadı .. trabzon gençlerden aldıgının aynısını teklif etti rakam olarak erkan da gelmem dedi ilk başta bizimkiler gençlerden aldıgı rakamın 200 milyar üstünü teklif etmişlerdi ... inşallah olmaz bana göre çok gereksiz bir adam gerçi ben aymanı da begenmem sadece türk oldugu için belki ehh o da yani sezon sonu mukavelesi bitecek adama 800.000 euro bonservis verdiler .. sayitoglunu bende sevmem bazı bu tip konularda çok haklı ..musabma konusunda ise tam bomba oldu o başka ...oftaş da sag tarafta oynayan gökhan diye müthiş bir adam var bunu bir yere yazınız ... açıkcası trabzona gelse çok ii olur umarım da gelecek gibi ...vestel bırakırsa.. .seneye için yani....
ceyhun işi de kuvvetle muhtemel bitmiş ...yazık günah gene gitti paralar ...eger bu iş olursa alırsak federasyon başkanının ricası ile alınmış olacak ...
Yorum
-
HAYDİ KOLBASTIYA
A.AKER DOLACAK
Tarih: 27.01.2007, 21:57:28
Trabzonspor taraftarı bugün A..Aker’i doldurup takımını coşturmaya hazırlanıyor.Karşılaşmayı kahvelerden değil tribünde izlemeyi prensip haline getiren taraftarlar kolbastı oyunuyla takımını coşturacak.Ulusal Tv lerde ‘Kol bastı serseri oyunudur’ diyerek hakarette bulunanlara da bunun cevabı tribünde verilecek.
evet bende çok sinir oldum,geçen gün Ogün Samastın düğündeki oyununu anlatırken flas tv deki spiker aynen bu ifadeyi kullanmıştı
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
gökhan Trabzon gelecek gibi yazmışsın, anlaşmamı olmuş,resmi bir teklifmi var, birde vestel bırakırsa ne demek, biraz konuyu açarsan sevinirimİlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ziya dogan hazretlerine angut yazdıgım için yönetici arkadaşlar ceza vermişler canları sagolsun....gece bitmiş cezam öyle farkettim ... ben gençler birliği camiasına çok yakınım ankarada olmam sebebi ile ...
erkan işi salı günü bitmişti cavcav ile anlaşıldı fakat topçu ile anlaşılmadı .. trabzon gençlerden aldıgının aynısını teklif etti rakam olarak erkan da gelmem dedi ilk başta bizimkiler gençlerden aldıgı rakamın 200 milyar üstünü teklif etmişlerdi ... inşallah olmaz bana göre çok gereksiz bir adam gerçi ben aymanı da begenmem sadece türk oldugu için belki ehh o da yani sezon sonu mukavelesi bitecek adama 800.000 euro bonservis verdiler .. sayitoglunu bende sevmem bazı bu tip konularda çok haklı ..musabma konusunda ise tam bomba oldu o başka ...oftaş da sag tarafta oynayan gökhan diye müthiş bir adam var bunu bir yere yazınız ... açıkcası trabzona gelse çok ii olur umarım da gelecek gibi ...vestel bırakırsa.. .seneye için yani....
ceyhun işi de kuvvetle muhtemel bitmiş ...yazık günah gene gitti paralar ...eger bu iş olursa alırsak federasyon başkanının ricası ile alınmış olacak ...
Yorum
-
aşaş-1 kasımpaşa-0 gol gökhan dakka :2 abi bizim form adama ugurlu geldiİlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan Trabzon gelecek gibi yazmışsın, anlaşmamı olmuş,resmi bir teklifmi var, birde vestel bırakırsa ne demek, biraz konuyu açarsan sevinirimİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
evet bende çok sinir oldum,geçen gün Ogün Samastın düğündeki oyununu anlatırken flas tv deki spiker aynen bu ifadeyi kullanmıştı
Star tv'de aynısını dedi.En son deniz_61 tarafından düzenlendi; 28.01.2007, 14:03.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
Yusuf'u alsınlar. Martinezde takas yapsınlar.İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv de denizli maçını için bağlanan adam yusufun menejerine teklif gelmiş denizli yönetimi yusuf gitmek isterse trabzona vereceklerini söylemiş
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum