İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gfb'liler Ankara'da taraftarımıza saldırdı
Daraltma
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kafilenin Anıtkabir ziyaretinde...Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtanın huzurunda "bütün Trabzonsporluların Allah belasını versin" diye bğıran şerefsiz şikeciye meydan dayağı atamayan, çıktığı yere geri sokamayan ve orada bulunp Trabzonsporlu diye geçien korkak, sünepe heriflerin gerçekten Allah belasını versin. Dünyanın her yeri bu piçler için güvensiz olduğu gün, kupanı da alırsın itibarını da... Uyuma Trabzon'lu!. Uyuma!..
Duyup da tekme tokat o şerefsize girişmeyen kişiye ben de bir Trabzonsporlu olarak hakkımı helal etmiyorum!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu durum yaşanmışsa ve söylendiği gibi tepkisi gösterilmediyse...
Duyup da tekme tokat o şerefsize girişmeyen kişiye ben de bir Trabzonsporlu olarak hakkımı helal etmiyorum!''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Tepki verildi fakat Ümit Abi'nin kastettiği büyük bir tepki olmamasından kaynaklı diye düşünüyorum.
Şükrü Kuleyin saldırmış şikeci taraftara ... Karakola gidiyoruz olayın takipçisi olunsun diye not düşülmüştü orada bulunan TS taraftarlarından ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Evet;
Bu gün Anıtkabirde talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldım....
Densizin biri Trabzonsporlulara bela verince,
bende dayanamadım tepki gösterdim...
Üzüldüğüm nokta;
Önderimizin huzurunda sevdam olan Trabzonsporla beraber olmanın,
hazzını yaşamaya hazırlanırken,
Bu sacma olaya maruz kalmamızdır....
Ama şu unulmamalıdır ki;
Benim sevdama kimse bela veremez...
Benim sevdama kimse kem söz söyleyemez....
Bu arada;
Gerek telefon,gerek mesajla bana ulaşmaya çalışan,
renktaşlarıma sonsuz teşekkürler...
Bir kere daha Trabzonsporlu olmaktan gurur duydum...
İyiki varsınız,
İyiki Trabzonspor camiasının bir ferdiyim...
Şükrü KuleyinEn son B61 tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 18:14.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler yapinca ses yok ülkede2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa, Ankaragücü ve Karşıyaka tamam da, Karabük ne zaman dost olmuş bize. Bu arada Samsun çingenlerinin kadim dostu, Trabzon düşmanı namert Ordu küme düşmüş. Aman ne üzüldüm. Karadeniz takımları, Rize hariç hepsi amatöre düşsün.
ettiklerini bir bir buluyorlar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aziz Yıldırım isyanda! "Bu ne cüret!"
Döner bıçaklı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Ankara Şubesi’nin Başkanı Yasemin Duru yaşananları anlattı.
Fenerbahçe’nin Ankara Şubesi’ne önceki gün saat 20.15’te kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi.
Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Tunus Caddesi'nde bulunan şubeye gerçekleşen saldırıda camlar kırıldı ve içeri giren saldırganlar bilgisayarları parçaladı. Şube başkanı Yasemin Duru yaşananları anlattı.
Duru “20.00’de mesaimiz bitti. 20.15’te olay gerçekleşmiş. Ankaragücü ve Trabzon taraftarı olduklarını düşünüyorum. Görgü tanıklarının ifadeleri de bu yönde. Şubenin önünde ekip otosu bulunuyor. İşin açıkçası can güvenliğimiz yok. Korunma olayı bir süre devam edecek” dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum