ceza ödül gibi oldu gerçekten seyirciden yırtmış oldu yönetim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankaraspor maçı seyircisiz oynanacak
Daraltma
X
-
LÜTFEN BU YAZIYI OKUYUN!!!
bizim sahamızda rakip takıma yönelik sadece zico denilen adama atılan 2-3 tane çakmaktır,
Sökülen koltuklar ve bazı münferit sözler ise kendi yönetimimizedir ayrıca hiçbir bizans futbolcusu herhangi bir zarar görmemiştir o maçta,
gs ile fb nin maçına bakınız
1- Gerets in kafası yarıldı,
2- Mondragon sadece kafasına isabet eden su şişesi sayısı 4, vücudunun diğer yerlerine atılan ve ceza sahasını çöplük haline dönüştüren su şişelerini sayamıyorum.
3- Mondragon a atılan ses bombası en az 3 tane
4- Maç boyu gs ye küfür yağdı
5- Gs yöneticilerine maç boyu hakaret edildi
6- Ve benim göremediğim daha nice maddeler
Sonuç Trabzonumuza 1 maç seyircisiz fb ye 1 maç seyircisiz o da inegöl maçı
soruyorum ADALET mi bu? Ulusoy diye pankart açan Trabzonlu bir takım aşağılık kişiler ADALET mi bu?
Anlayamadınız mı hala daha Trabzonumun 100 lerce düşmanı var ama en büyük ilk 2 düşmanı Ulusoy ve Ergun Gürsoy hala daha anlayamadınızmı?
Yorum
-
Oktay Yilmaz Goruslerin Icin Seni Tebrik Ederim Eline Saglik Cok Guzel Yazmissin Fener Bu Abi Birde Halukulusoyu Istemezler Serefsizler Adalet Yerini Haksiz Bir Seklide Hep Fenerin Yaninda Buluyo Yapacak Bisey Yok Yazdiklarin Icin Cok Tesekkurler
Yorum
-
Yorum
-
oktay kardeş ağzına sağlık bende burda sürekli yazdım bizim için enbüyük düşman Trabzonlu olupta başka takımın simsarlığını yapan sahte hemşehrilerimiz,enbaşta da ergun efendi gelir.Her sene takımın en iyi oyuncusunu gs ye almak için kudurmuştur yıllarca ama maalesef taraftarımız bunu anlayamamış ve gs sempatizanı kesildiği zamanlar olmuştur.Sırf bu iki şahsa inat ezik fb ile yakın olurum da bu iki simitis kılıklılara uzak dururum.
Yorum
-
Biz maci seyircisiz oynayacagiz ama Ankaragücüydü yanilmiyorsam bu hafta Fener'le maci var. Ankaragücünün bir macindada olay oldu ve saha kapandi. mac izmire alindi. simdi ankaragücü müthis para kazanacak FBde kendi evindeymis gibi oynayacak. Adalet nerde?Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum