Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çanakkale Geçilmez! Vatan Bölünmez!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kaçarak dönenlere karşılık, savaşıp şehid olanlardan Allah razı olsun. Allah onları rahmetinle rızıklandırsın.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

National geograpic Türkiyenin hazırladığı Çanakkale hakkında güzel bir sanal müze yapmışlar.

Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

Mekanları cennet olsun, nur içinde yatsınlar inşallah..

Çanakkale Ruhunu sözde değil de özde hissedebildiğimiz gün bugünkü kavga ortamından kurtulmak için ilk adımı atmış olacağız.
        Çanakkale'nin bize anlattığı çok şey var ama anlayabilene.. Akif'in şiirlerini iyi anlamak gerekir..

Başta Mustafa Kemal olmak üzere, onbeşliler olmak üzere, bu vatanı bizlere bıraktıkları için, bu toprağa güvenle ayak basabilmemizi sağladıkları için hepsinden Allah razı olsun..
        www.x.com/zykmda

Yorum

Ruhları şad olsun. İnşallah onlara layık olabiliriz.
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Aslan yürekli askerlerimizin ruhlari sad mekanlari Cennet olsun.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

Şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.

Pazar günü Gelibolu'daydım. Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi sürpriz oldu benim için.

Savaşın aşamaları farklı salonlara yayılmış. 5 boyutlu olarak savaşı gemi üzerinde, siperlerde, çıkarma aşamasında yaşatmaya çalışmışlar, kesinlikle görülmesi gereken bir müze olmuş.

Yanlız son salonda olaya siyasi reklam bulaşmış biraz, bunun dışında gayet başarılı.
                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X