Twitter da Constant ın kadro dışı bırakıldığı haberleri var. Kulüpten henüz bir resmi açıklama yok. Sebeplerini yakında öğreniriz.
Kevin Constant'ın Çarşamba(Yarın) Savunması Alınacak
Daraltma
X
-
Kevin Constant'ın Çarşamba(Yarın) Savunması Alınacak
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Etiketler: Yok -
Devre arası elden çıkarılması gerekirdi. Burda çok defa yazdık. Afrikalı oyuncularda mental sorunlar varsa bunu değiştirmek çok zor. Ne kadar uğraşırsan uğraş onlar değişime kapalıdır. Constant da bu tip bir oyuncu.
Devre arası iyi bir fiyata satılabilirdi. Şimdi kadro dışı bırakıp eline de para tutuşturarak sözleşme fesih bedelini de öder göndeririz. Nasıl olsa iho'da kaynak çok.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.Yorum
-
Özür dile Konstant, işi uzatma
Kalan maçlarda bizi yalnız bırakma2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Vurdum duymazın teki. Savunmada koşmaz, arkadaşlarına yardım etmez, top ayağına geldiğinde laubali hareketlerle topu kaptırır, kaptırdığı topu bile takip etmez. Bu kötü yöler Jaja'da da mevcuttu da adam en azından her maç gol atıyordu, asist yapıyorsu, maçın kazandırıyordu, bunda böyle işler de yok. Bence sezon sonu Araplara satılmalı.....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....Yorum
-
-
Biz problem çözmenin yolunu bulmuşuz arkadaş.Gönder gitsin.Ne yol ama.Eski kullanıcı adım:NurverYorum
-
İyi oyuncu fakat ersun yanal ın takımında başarılı olması imkansız.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
-
Yorum
-
günümüz futbolunda artık iyi takımlar hep her mevkide 2 yönlü oyuncularla kuruluyor. constant o tarz bir oyuncu değil tek yönlü tamamen gereksiz bir adam ve bunun gibi oyuncu da bizde malesef çok. bu oyunculardan kurtulmamız lazım.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum