Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüz UEFA Mali Fair Play Koşullarını Sağladı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben bu konuda rahattim ve yine rahat olacagim
    mesele borç morç bilmem ne degil hikaye bunlar
    uefa falan bize ceza meza veremez, sike olaylarinda bize hakkimizin verilmesini saglamayip isi yokusa sürenler o kadar da abartamayacaklarini ve siyasi baskidan dolayi yapmadiklarinin üstüne bize men cezasiymis ta bilmem neymis bunlari hayatta yapalazlar veremezler...
    Bu sartlarin hiç ama hiçbirine barcelona real madrid bayern münih paris-sg falan uymasin, onlari men etmek için degil men etmemek için bahane ararlar
    bu finansal feyir pley hikâyedir, ancak belki iste bizim gibi ülkelerin ve hirvat sirp ülkelerin takimlarini daha kolay devre disi birakmak için çikartilmis bir seydir... hirvat sirp takimlari için bunu da hani taraftar olaylarindan degil de iste borçtan men ettik deyip tepki almamaya yarayacak bos bir uygulama...
    inanmayan son senelerde avrupa'dan olur olmaz seylerden ceza yiyen takimlara baksin, yok polonya yok makedonya yok moldova yok sirbistan takimlari falan... heee onlari da tam yapamiyorlar, sirplar falan 10 sene men edilmeli avrupa kupalarindan ama yemiyor, bizden bir takim onlarin çikarttigi olaylarin 4'te 1'ini çikartsin su an, kesinlikle 2 sene men cezasi yer, öyle baskalarina 50bin€ ceza + 3 maç saha kapama ile kapatmazlar isi

Trabzonspor olayi da bence yazdigim gibi, sike olayinda zaten bizi avrupa'ya alip sikecileri men etseler dahi, hakkimizi almamiza yardimci olmalari gerekirken hiçbir sey yapmamalari yüzünden bizim borcumuz 1 milyar € da olsa bize ceza meza ve re mez ler , o kadar basit

uefa saglam olsaydi, siyasi baskidan dolayi susup bu iste ne sis yansin ne kebapi oynamazdi, yapi kredi bile sponsor oldu samp ligine o nasil is anasini satayim onu da anlatsin biri bana ? senin finansal feyr pleyini fener isçilerinin sürdügü tarlaya dikeyim uefa, oç uefa piç uefa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu konuda rahattim ve yine rahat olacagim
      mesele borç morç bilmem ne degil hikaye bunlar
      uefa falan bize ceza meza veremez, sike olaylarinda bize hakkimizin verilmesini saglamayip isi yokusa sürenler o kadar da abartamayacaklarini ve siyasi baskidan dolayi yapmadiklarinin üstüne bize men cezasiymis ta bilmem neymis bunlari hayatta yapalazlar veremezler...
      Bu sartlarin hiç ama hiçbirine barcelona real madrid bayern münih paris-sg falan uymasin, onlari men etmek için degil men etmemek için bahane ararlar
      bu finansal feyir pley hikâyedir, ancak belki iste bizim gibi ülkelerin ve hirvat sirp ülkelerin takimlarini daha kolay devre disi birakmak için çikartilmis bir seydir... hirvat sirp takimlari için bunu da hani taraftar olaylarindan degil de iste borçtan men ettik deyip tepki almamaya yarayacak bos bir uygulama...
      inanmayan son senelerde avrupa'dan olur olmaz seylerden ceza yiyen takimlara baksin, yok polonya yok makedonya yok moldova yok sirbistan takimlari falan... heee onlari da tam yapamiyorlar, sirplar falan 10 sene men edilmeli avrupa kupalarindan ama yemiyor, bizden bir takim onlarin çikarttigi olaylarin 4'te 1'ini çikartsin su an, kesinlikle 2 sene men cezasi yer, öyle baskalarina 50bin€ ceza + 3 maç saha kapama ile kapatmazlar isi

Trabzonspor olayi da bence yazdigim gibi, sike olayinda zaten bizi avrupa'ya alip sikecileri men etseler dahi, hakkimizi almamiza yardimci olmalari gerekirken hiçbir sey yapmamalari yüzünden bizim borcumuz 1 milyar € da olsa bize ceza meza ve re mez ler , o kadar basit

uefa saglam olsaydi, siyasi baskidan dolayi susup bu iste ne sis yansin ne kebapi oynamazdi, yapi kredi bile sponsor oldu samp ligine o nasil is anasini satayim onu da anlatsin biri bana ? senin finansal feyr pleyini fener isçilerinin sürdügü tarlaya dikeyim uefa, oç uefa piç uefa

Af edersin ama babayi yaparlar.Sen Manu Bayern veya zenginin Kulübü PSG veya MANC degilsin.Buldumu acigini vurur tekmeyi.Ha PSG vs goibi parali kulüpsen verir para cezasini gecistirir.

Trabzonun 2 kursunu vardi birini kulandi günü kurtardi kaldi 1 tane.Basari gelmese uzun bir süre Avrupa vs. hayal.

Hatirlayan vardir belki Kulüp ve AS arasinda bazi alim satimlar olmustu kagit üzerinde bilancoyu düzeltmek icin hamleler.O konulardada son hamlelei yaptik.Artik basari gelmesi Kulüp batti diyebiliriz.Sampiyonluk gelecek sezon sart ama olamiyagiz ve yere cakma sürecine girecegiz.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Konuyu derinlemesine inceleme imkanımız yok bu nedenle kulübün açıklaması ile bağlıyız.

Ama gs borcu olduğu halde futbolculardan borcu yoktur yazısı alıp, uefa'ya göndermişti bunu unutmayalım.

Ayrıca bjk mali konularda uefa'yı yanılttığı için 1 yıl men cezası almıştı bunu da unutmayalım.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Af edersin ama babayi yaparlar.Sen Manu Bayern veya zenginin Kulübü PSG veya MANC degilsin.Buldumu acigini vurur tekmeyi.Ha PSG vs goibi parali kulüpsen verir para cezasini gecistirir.

Trabzonun 2 kursunu vardi birini kulandi günü kurtardi kaldi 1 tane.Basari gelmese uzun bir süre Avrupa vs. hayal.

Hatirlayan vardir belki Kulüp ve AS arasinda bazi alim satimlar olmustu kagit üzerinde bilancoyu düzeltmek icin hamleler.O konulardada son hamlelei yaptik.Artik basari gelmesi Kulüp batti diyebiliriz.Sampiyonluk gelecek sezon sart ama olamiyagiz ve yere cakma sürecine girecegiz.
          Ya bu bilanço mevzusuna niye bu kadar kafa yoruluyorki? finans başvurusu buna benzer yada resmi kurumlara sunmak için yazılan çizilen rutin bir hesap pusulasından başka bir şey değil.reelde yüksek hesaplarda palavra sıkmasınlar,sahte işlere bulaşmasınlar kâfi.

Yorum

Kulüp batıyorrr avrupaya gidemeyeceğiz !!
            FIRTINA

Yorum

ilginç

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Durum çok iyi diyen yok.her fırsatta usulsüzce borç yapıldı seneye avrupa kupalarına gidemeyecez ceza alacaz diyen arkadaşlar rahatlamıştır herhalde.

Tabii ki sevindiniz, belki de karamsar insanlara eleştiride bulunmak da istediniz, ama öyle bir diyorsunuz ki sanki millet keyfinden söylüyor onları.

Trabzonspor'un şu anki kadrosunu taşıyamadığı, bu kadronun kulübümüze bol geldiği açıktır.

Trabzonspor çok büyüktür gazına gelip bir 30 milyon euro daha harcayamayız mesela.

Kulübümüzün büyüklüğünü biliyoruz ama rakamlarla baş edemediğinizde nereye gideceğiniz bellidir.
                En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 15:34.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabii ki sevindiniz, belki de karamsar insanlara eleştiride bulunmak da istediniz, ama öyle bir diyorsunuz ki sanki millet keyfinden söylüyor onları.

Trabzonspor'un şu anki kadrosunu taşıyamadığı, bu kadronun kulübümüze bol geldiği açıktır.

Trabzonspor çok büyüktür gazına gelip bir 30 milyon euro daha harcayamayız mesela.

Kulübümüzün büyüklüğünü biliyoruz ama rakamlarla baş edemediğinizde nereye gideceğiniz bellidir.
                  İnsanlar bi takım eleştiri getirmeden evvel konu hakkinda bilgiye sahip olsalar bu kadar yaygara koparılmazdı.

Yorum

İnsanlar bi takım eleştiri getirmeden evvel konu hakkinda bilgiye sahip olsalar bu kadar yaygara koparılmazdı.

Beni, yaygara yaptığını düşündüklerinizi, hatta UEFA'yı bile bir kenara bırakın.

Harcadığımız 100 milyon TL üzerindeki paranın, oyuncuların uzun vadede alacaklarını hesaba katmıyorum, Trabzonspor menfaatleri adına doğru bir biçimde kullanıldığına inanıyor musunuz?

Ak ile Kara gibi cevap vermek zor tabii, evet veya hayır diye. Ama en azından yüzde verecek olursak, 100 milyonun % kaçı mantıklı harcanmıştır?

Kurulan kadro yerine 2-3 yıllık bir yapılanma tercih edilerek daha düşük maliyetli bir geçiş dönemi düşünülemez miydi? Zaten yine 4. olurduk en kötü.

Bunları oturup konuşmamız lazım diye düşünüyorum. Yoksa kimse aman neden para harcadık derdinde değil...
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Benim kanaatime göre % 80'i doğru harcanmıştır.
                      Sefa,Fatih Atik ve alınıpta gönderilen 4 oyuncu dışında yapılan müdahaleleri doğru buluyorum.

Yorum

Sefa,Fatih Atik ve alınıpta gönderilen 4 oyuncu dışında yapılan müdahaleleri doğru buluyorum.
                        Ben de diyorum ki yabancı kuralı belli olmadığı için neden Sefa'ya bu parayı verdiniz diye kızamam. Adam ligin flaş isimlerindendi.

Fatih Atik bence sezonun en faydalı oyuncularından, bu tip adamlar lig maratonunda faydası görülen isimlerdir. Altyapısı iyi, birkaç ayrı mevkide faydalı oynadı.

Alınıp gönderilen isimlerden Turgut Doğan'dan zarar etmedik, para aldık sanırım giderler ile denkleşti. Gökhan Karadeniz'e çok bonservis ödedik ama kiralık gitti, o parayı çıkarabiliriz. Anıl Taşdemir çok kötü transfer değildi geçen yılın kadrosunu düşünürsek, ama üstüne 10 tane daha adam alınca mecbur elden çıkarıldı. Böyle sayılabilir... Asıl maddi külfeti bunlar yüklemedi bize.

Tabii 3-5 adama boşa para harcayacağımıza kaliteli bir adama verelim bu paraları, bu da doğru bir şey. Ama orta düzeyde iş yapabilecek adamlarla kurulan dengeli bir kadro oturmalı ki, yüksek profilli transferler anlam kazansın.

Demin de söylediğm gibi kendi geçmişimizden Jaja örneği, BJK'den Demba Ba gibi örnekler verilebilir.

Özkan Sümer

Yorum

Çağatay bana Soner'i metheyle Fatih'i etme.herif Napoli maçında taca giden topa koşan adamı arkadan çekiyor penaltı yaptırıyor bunun alt yapısı üst yapısı olmaz.boş koşan yalancı pres yapar ,yaptığı preslerden top kazanamayan basit 2.lig topçusu.
                          Kadro kurulurken belirgin bir yığılma oldu acemi sıkıntılara düştük.sezona Ersun hocayla başlasaydık geçiş dönemini acemi hatalarla kapatmazdık.nihayetinde ben harcanan paralara acımıyorum, sadece sebat edip teknik heyete guvenmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

benim anlamadığım bu açıklama neden uefa kupasından elendikten sonra yapılıyor.

Yorum

alinan ve kullanmadan yollanan nice oyuncular
                              sonra yönetim giderleri 3 katina tirmandi (cezalar yüzünden)
                              agustosda olan incelemede daha neler cikacak bakalim
                              sponsor gelirleri 10- 15 yil önceki durumda....

iho nun ne kadar iyi niyetine güvensemde bu takimin baskani degil
                              tarihde kendi formasinin cakmasini cakartan baska kulüp varmidir ve daha nice gaflar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alinan ve kullanmadan yollanan nice oyuncular
                                sonra yönetim giderleri 3 katina tirmandi (cezalar yüzünden)
                                agustosda olan incelemede daha neler cikacak bakalim
                                sponsor gelirleri 10- 15 yil önceki durumda....

iho nun ne kadar iyi niyetine güvensemde bu takimin baskani degil
                                tarihde kendi formasinin cakmasini cakartan baska kulüp varmidir ve daha nice gaflar
                                Ağustos ayındada bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.sezon başına kadar iyi bir göğüs reklamı anlaşmasına bakar bu iş.bu doğrultuda ciddi bir çalışma var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X