Abi benim gerekcelerim yagmur camur hamsi yada findik degil bu yönetim pasifliginden kaynaklanmiyo m´maclarin hafta ici oynanmasi seninle ayni fikirde olmak zorunda degilim bu birincisi ikinciside bu benim bakis acim olaya ben farkli biseyden bahsetmiyorum konuyu kisisellestirmeyelim lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeter Artık! Yine Hafta İçi Akşam Maçı...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Biz de Avrupa kupalarında yolumuza devam ediyor olsaydık, birşeyler söyleme hakkımız olurdu zannediyorum.
Maç trafiğimiz uygun, Federasyon da ona göre ayarlama yapıyor bence.
Buna bir de maçlarımızın tamamını Digitürk'ten yayınlatmayı başarmamız eklenenince ortaya böyle bir tablo çıkıyor.
Ha genelde bu tür durumlarda itilip kakılmıyor mu Trabzon derseniz, genel anlamda ona katılırım. Ama bu sene şikayet edebilecek bir durumumuz yok ne yazık ki.
Yorum
-
İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir haftada derbi olmadığı zaman bizim maçımız 7 de olsun bizden önce ezik istanbul takımalrından biri oynasın.
İstanbul takımlarının kendi sahalarındaki maçları hiçbir zaman 16.00'da oynamaması, bizimse buna sürekli mahkum edilmemiz düşündürücü. Buna itiraz edilebilir. Ya da kıllığına kendi sahamızdaki bir derbi maçını saat 16.00'da oynamamız önerilebilir.
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da kıllığına kendi sahamızdaki bir derbi maçını saat 16.00'da oynamamız önerilebilir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Arkadaşlar yarın İngiltere Premier Ligi'nde çok çok önemli bir maç var. Lig lideri Manchester United ile 3 puna arkasından ikinci sıradaki Chelsea'nın karşılaşması var. Maçın saati kaç biliyor musunuz; yerel saat ile 16:00!. Bizim federasyon sıkıysa koysun bakalım böyle önemde bir maçı saat 16:00'ya.
Bu kafayla bi cacık olmaz bizden.
Yorum
-
İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yarın İngiltere Premier Ligi'nde çok çok önemli bir maç var. Lig lideri Manchester United ile 3 puna arkasından ikinci sıradaki Chelsea'nın karşılaşması var. Maçın saati kaç biliyor musunuz; yerel saat ile 16:00!. Bizim federasyon sıkıysa koysun bakalım böyle önemde bir maçı saat 16:00'ya.
Bu kafayla bi cacık olmaz bizden.
Fenerbahce-Galatasaray
Trabzonspor-Fenerbahce
Besiktas-Trabzonspor
Trabzonspor-Galatasaray ....vs..
derbilerinide Cumartesi veya Pazar saat 16 degil saat 14 e alsinlar...
Bunda ne var????????
Zamani biraz daha geri alalim...........
Isiklandirma olayi Türkiyede kac yillik????
15 yildan fazla degildir...
Avrupa maclarinda bile , Istnabuldaki maclar carsamba günleri gündüz oynaniyordu, ki Istanbulda o kadar ulasim sorunu yok gibiydi...
Simdi , neden Trabzonda maclar 16 da ve digeri 19 veya 20 de oynaniyor gibi mevzular cikiyor.........
Sizlerce 15 de oynanan mac ile 20 de oynanan macta ne kadar avantaj veya dezavantaj var???? Hafta sonundan bahsediyorum.........
Bir taraftar icin belkide hafta sonu saat 15de veya 16 da oynanan mac daha avantajli.........
Peki yayin kurulusu bunu böyle istemis...
Reyting diye düsünüyorum, ama reyting olayi nasil olur?
Lig TV ye herkes istedigi zaman zapliyamiyor.
Lig TV parali bir yayin..........
Haaa belki bir BJK li GS linin macini izler ve arada cikan reklamin etkisinde kalir ve "Cep telefonunu Turkcell yapar" veya "Ford araba alir" , veya "Fortisbank da hesap acar" .............Bunun disinda hic bir sebep görmüyorum...
GS= Avea
FB= Avea
BJK=Cola Turka
TS=Avea
"Turkcell" süper LIg ..........hic bir baglanti göremiyorum
Nedir konu????
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter Be Allah Aşkına Yeter
Yönetemiyorsanız Defolun gidin
Kulubu Yönetemiyorsunuz
Takımı yönetemiyorsunuz
Taraftarı yönetmiyorsunuz
Federasyonu Yönetemiyorsunuz
Yahu bir maç gününü aklı başında Becerip düzgün bir güne alamıyorsunuz
yönetim
Gençler Maçı cuma
ankara Maçı p.tesi
kupa maçları çarşamba 16:00 da
Hiç bir şeyi yapamıyorsunuz bari bir Maç gününe Hükmünüz geçsin be
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaraspor maçı Pazar saat 16:00 da.
10 Aralık 2006 Pazar
Bursa maçının da cuma günü olmasında anormallik yok.
Tepkinin sebebini anlayamadım.
İlk olarak volkanferhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben istanbulda oturuyorum ve çalışıyorum cuma günkü maça sence nasıl gidebilirim?
belki bir organizasyon düşünceside olabilir niye olmasın?
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh yaa.. cuma beşte bitiyo okul. izmirden bursa kaç saat? gidemeyecez maça iyimi.. la havle vela guvvede iila billa aliyyil azim...
Sakin olalim..Birlikte hareket edemiyoruz en azindan sakin olalim..
Yorum
-
Bİzİm MaÇlar Neden GÜndÜz Oynanıyor?
Yani haftasonu neyse de haftaiçi mesai saatinde de gündüz maç yapıyoruz.Ben anlam veremiyorum.Herhalde bir sorun var,benim aklıma A.Sebat'ın durumu geldi.1.lige çıktığında ışıklandırma sistemi olmadığı için gündüz yapıyordu maçlarını.Bizim de böyle bir durumumuz mu var bizim stadta ışıklandırma sistemi yok mu,akşam maç izlemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki unuttum
Trabzondaki maç 16:00 da 25 Nisan'da ki rövanş maçı ise 20:00 da...lig maçlarında fb,bjk,gs hep akşam biz diğer sıradan takımlar gibi her zaman gündüz.
Hayrola elektrikten tasarruf mu yapılıyor yoksa normal bir amatör maç mı oynanıyor bu mesai saatinde
yoksa akşamları Avni Akeri canavarlar,hortlarklar mı basıyor
Kusura bakmayın biraz hassasım şu anda .En son deniz_61 tarafından düzenlendi; 11.04.2007, 18:37.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaluk Ulusoy posteri açan basiretsizler parmak kaldırsınlar...
Ama nede olsa haklıdırlar akşam üşürüz diiye gündüze alıyorlar çok iyi insanlar(! ) bunlar yaTRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
gündüz macı oynamamızın sebebi rakip takımların bir çoğunun uçak gidiş saatleri aksam olduğundan dolayı uçağa yetişememesi,yönetimin bilerekten gündüze alması,bir gece macının elektrik maliyeti kaç milyarı bulması,ve naklen yayın çatışmasından dolatyı olabilir ama bunların hiç biri etken değil yyönetim isterse geceye alınır macNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter Be Allah Aşkına Yeter
Yönetemiyorsanız Defolun gidin
Kulubu Yönetemiyorsunuz
Takımı yönetemiyorsunuz
Taraftarı yönetmiyorsunuz
Federasyonu Yönetemiyorsunuz
Yahu bir maç gününü aklı başında Becerip düzgün bir güne alamıyorsunuz
yönetim
Gençler Maçı cuma
ankara Maçı p.tesi
kupa maçları çarşamba 16:00 da
Hiç bir şeyi yapamıyorsunuz bari bir Maç gününe Hükmünüz geçsin be
Insallah kalan bütün maclarimizi Pazartesi saat 13:00'de oynariz.
Seyredince ne oluyor sanki?
Ömrümü yedi bu ....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
.
bu yönetimle bu kadar.
yazıklar olsun....!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum