Ne anlar o şampiyonluktan ya.İşi gücü çıkar ..denge ..menfaat ...yeter yaaaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Akşam Bizim Stadyum'a E-Posta Atalım!
Daraltma
X
-
başkan olurken şampiyonluk sözü vermeen varmıki 25 senedir şampiyonluk yalanıyla uyutuluyoruz ama daha şampiyonluk görmedimİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş bu yönetim bize şampiyonluk sözü vermedi mi?
Yorum
-
aklıma takıldı size bi sorum var yonetim iyi kotu neyse o da digerleri gibi basar giderler olur biter ama bu adam yıldız alıcam dedi aldı kendi cebimden vericem dedi heralde verdi! ama asıl konu su bu fatihin parası ne oldu bununla biz ne yaptık pas vermekten bi haber mustafa keceliye mi verdik butun parayı bu adam kayseriliye benziyo baya bizden giderken bi hatıra almaz dimi!
Yorum
-
Nuri Albayraktan kötü başkanlık yapacak bir yaşam formu yok.Hatta al mısır tarlasından korkuluğu başkan yap,işte bu kadar yapar.
Başkanlık yapacak kimse yok diye sadece kendilerini kandırırlar.
Ben artık uzun vadeli çözüm isteyemiyorum.Kısa vadeli hangi çözümümüz işe yaradı ki?İstikrarın en büyüğünü yakaladık sayelerinde.Haftalardır gol yok,futbol yok.İstikrarsızlık istiyorum artık.
Bu yönetimin en sevmediğim yönü taraftarı hiç umursamaması.Bu insanlar Trabzonsporu sevmiyor ki taraftara değer versin!
Fatih Akyeli istemiyoruz diyen pek çok taraftar varken televizyona çıkıp dalga geçer gibi 'Yok öyle birşey' diyen,haftalardır maç kazanamazken 'En büyük aday biziz şampiyonluğa' diyebilen insanlar bunlar.Şimdi biz kendimizi de öldürsek istifa diye umurlarında olmaz sırıtırlar mutlu mutlu.
-Taraftar istifa diyor Sayın Albayrak?
+Kim?Yok öyle birşey.When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen nediosun istifa nekadar yaratıcısın istifa çözüm dimi kim gelecek bide onu sölesene kimi getirosun başımıza istifa edince bundan daha ii bi yönetim gelceğini süşünüosun avcunu yala
İstifa bu yolun en basiti çözümü olabilir fakat gereklidir. Geldiği andan itibaren şu an ki düzeyine baktığımız zaman Trabzonsporumuzun yerinde saymaktan ziyade gerilediğini görüyoruz. Aldığı sonuçlar ile tarihine yeni "ilkler"!!! yaşatan bu takımın kurulması, şampiyonluk sözünün verilmesi, Fatih Transferinin muamması, bu takımın taraftarına dil uzatan şahısı transfer etmesi ve birçokları... Bu kadar basittir. İstifa etmek zorundadır. Başka bir çözüm yolu düşünemiyorum. Eğer fener maçını zıplama tahtası olarak kullanacaksalar bile onların yolu ; eğer bu takıma değer veriyorsalar, "İstifa"'dır. Trabzonspor için birçokları başkanlık yapabilecek kalite. Bundan şüphen olmasın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum