Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"Vahid Halilodziç'e Sabretmek" ve Trabzonspor Taraftarı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baştan beri amacı kendisini kovdurup,tazminat alıp iyi teklif aldığı bir kulübe gitmekti.

Bunun için her şeyi yapıyor, bu akşam "ben sahaya 10 kişi süreceğim" derse şaşırmam.

Çok kötü teknik adamlar geldi gitti ama kulüple,oyuncusuyla,taraftarla böyle dalga geçen bir teknik adam gelmedi.
    En son winner tarafından düzenlendi; 06.11.2014, 12:48.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• "Vahid Halilodziç'e Sabretmek" ve Trabzonspor Taraftarı

Şimdi yeni bir konu daha gündeme geldi..BU AKSAM MAÇIMIZ var konusmayalım.Ben hocanın tüm hatalarını bir kenara bırakıyorum peki bu aksam konusmayalım..Ama bir hatası biz taraftarla veya basınla hiçbir alakası yok..oda HOCA ILE FUTBOLCULAR ARASINDAKi GÜVEN İLİŞKİSİ..hadi biz taraftarız ne olursa olsun canımız takımımız hiçbir durumda yenilsin istemeyiz çok şükür..Ancak ya Futbolcular ??? bu adamlar sırf hocaları gitsin diye isteksiz davranma ihtimalleri yokmudur?? yani şimdi bu aksam Constant ve Cardozo isteksiz oynarsa hayır oynamadı diye kim ispat edebilir ..Burda herkes futbolu cok iyi bilir ..Geçmişte buna benzer birçok olay yaşandı diğer Takım'larda ..Hocanın bir Numaralı sorunu işte budur.HOCA DEDIĞIN FUTBOLCUYU YÖNETİR..Yeri gelir idare eder , görmezden gelir , Sorumluluğu kendisi alır,,O yüzden Bu aksam inşallah HOCA FUTBOLCU GÜVEN İLİŞKİSİNE KURBAN GİTMEYİZ..Bir dip not İHO büyük ihtimalle bu yüzden maça gimiştir...
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baştan beri amacı kendisini kovdurup,tazminat alıp iyi teklif aldığı bir kulübe gitmekti.

Bunun için her şeyi yapıyor, bu akşam "ben sahaya 10 kişi süreceğim" derse şaşırmam.

Çok kötü teknik adamlar geldi gitti ama kulüple,oyuncusuyla,taraftarla böyle dalga geçen bir teknik adam gelmedi.
        Medjani sakatlanırsa 10 kişi çıkarır takımı merak etme..

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Allah vicdan, izan, basiret versin demekten başka bir şey akla gelmiyor sabredenlere...
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• vahid hoca ya sabretmek.......... edemedi

Yorum

• Katar ile anlaşmış, hayırlı olsun. Yolu açık olsun.

Bir daha da gelmez artık, kurtulduk çok şükür.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Vahid'in yaptıklarına sabretmek her yiğidin harcı değil...
                Lokeren maçından sonra saatlerce başımın ağrıdı sıkıntıdan...
                Hamiş

Yorum

• Ynt: "Vahid Halilodziç'e Sabretmek" ve Trabzonspor Taraftarı

Ne zaman anlaşmış Katarla,dün akşam mı?Hani görevdeyken başka hocayla görüşüp çok ayıp ettik ya beyzadeye,o ne zaman görüşmüş katarlılarla çok merak ettim...

Yorum

• halilodzic İHO'nun kazığıdır bize.
                    daha önce geldiğinde ne başarısı vardı ki yine getirdi başımıza.
                    keşke hami ile devam edilseydi.
                    yazık giden trilyonlara
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• bizden 1.6 milyon euro aldı.katardaki takım 3 kat ücret verdiğine göre(cep telefonuna gelen mesaja göre ).

bu sene toplamda kazandığı para 6.4 milyon euro.avrupa devleri üzülüyordur şimdi böyle kaliteli hocayı biz niye alamadk.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspora söz verdim o yüzden gitmeliyim ama birkaç haftaya burada huzursuzluk çıkarıp ayrılırım diyerek el altından hangi kulüple anlaştı acaba ben de bunu merak ediyorum...Gelmesi hataydı,gitmesi doğru olur o ayrı mesele...
                        5 ağustos 2014 de yazmışım.Hiç yanıltmadın beni Vahid,hiç bir konuda...

Yorum

• YAZILANLAR UNUTULMASIN !

Bu başlıkta Hoca ile ilgili gerektiğinde "ahkam kıvamında" yazanlar , başka başlıklarda yeni oluşuma eleştrilere "ortak bir tavır koyma" derdinde....

Ne yaman çelişki ! ( http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=3832 )

(lafın başında şuna dikkat çekip asıl lafıma geçiyorum : Başlığın bir anlamı aslında yok, ancak bu adamın paraları "Cukka" edip gitmesi bana koyuyor......., şu dönemde en iyi tercihin Ersun Hoca olduğunu da belirterek, bu takıma bu marka değerini kazandıkları 6 şampiyonluk ile veren, yerelci olduğu için Tu kaka ! (güney afrikada bir deyim) ilan edilen futbolumuzun duayenlerinin abartılı bir şekilde sıradışı gösterilmesi dokunuyor....La be brack ! ( fransız-ingiliz karışımı deyim) .

Vaha veya birbaşkası hangi sistem ile olursa olsun bi şekilde bu kadro ile başarılı olurdu, ancak önce adam olmak ve saygı duymak ve sevgi vermek gerekir mahiyetindekilere.

Bunca övgüler dizilen Vaha şu an nerede ... ? Bazılarına göre bu kadar bu renklere sevdalı ise neden "başarısız oldum, istifa ediyorum, haketmediğim parayı da almak istemiyorum..." diyerek ayrılmadı.

Ben bu Vaha ile ilgili hep şunu anlatmaya çalıştım. Saygısız ve Sevgi yoksunu, yoksa teknik anlamda yine hoca. Bakın bizden ayrılalı 1 ay dahi olmadı Arap klubünün birine kapağı attı ve sözünde delikanlı (!) , herkese gösteriği mesajın doğruluğunu kanıtladı )

Başlığı açan kardeşimiz "yönetici pozisyonda" ve başlık yazısında yapılmadık yüceltme kalmamış Vaha'ya...

Halbuki bu kadar uzun uzadiye geçmişti kazandığı bir kaç kıytırık kupa, turnuvaları ( hırvatistan ligi, gel keyfim gel milli takımlar....) araştırma gayretine düşmektense şunu görmek hiç de zor almasa gerekti ;

- İmzayı attığı ilk gün herkesin gözü önünde bir bardak suyu "Cuppaaaa" yapması....Adamın geldiği ülkenin insanları , yaşanılan manevi iklimden haberi yoktu ki...

- Bunu göremeyen gözler şunu da göremedi....futbolcuya hakarete varan eylemler..: " Bu takımda oynamayı haketmeyen futbolcular var" (bravo bravo....şak şak şak şak....)

- Bu da görülmedi ( çünkü iş inada binmişti, bir kere arkasında durulmuştu, geri dönmek olmazdı) " O bambaşka kişi, alışılmadık, kimsenin demediğini diyor......, futbolcuları küçük düşüyor,takımdan postalıyor, ancak gerçek Trabzonsporluları bize göstermeye çalışıyor......., delikanlı....., o bize bir lütuf ..., " diye futbolda alışılmadık sıfatlara , makamlara layık görüldü...

- Bu da yetmedi gitmek için kendini 3 defa attırdı sahadan...

- En son elindeki mesajla açık açık şunu söylemek istiyordu " Ne adamlarsınız gitmek istiyorum, anlayun daaa ! " ...

Şimdi bunca övgüyü haketmiş (!) bu hocaya destek verenlere bakıyorum da şunu diyorum. "İnsan hata yapar, küçülmez, büyüklerinden doğrusunu öğrenir, ancak bundan ısrar etmek kişiye hiçbirşey kazandırmaz, azaltır. "

Lafı şuraya bağlıyorum : Herkes kurallar çerçevesinde bu forumda istediği başlığı açma hakkına sahip ve yazmaya....( 8 senede bunu gördüm) ancak lütfen yazılan şeylere sağlam mesnetler bulalım ve hatalı isek ve işin doğrusunu da öğrendiysek ısrar etmeyelim hatada !

Herkesler hata yapabildiğine göre kendileri gibi düşünmeyenlere/yazanlara "ahkam, altta kalmama üste geçme-ders verme gayreti, edebi sunum yapma- laubali-mubala kıvamında bir dil, ...vs" kıvamında cevaplar yazılmasın o zaman, komik oluyor gerçekten.
                          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 19:55.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X