Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Milli takim umrumda degil ama şuan da Milli takimda oynayacak bi oyuncumuz oldugunu dusunmuyorum
    Onur haric

Yorum

Milli takımda oynayacak potansiyelde oyuncularımız var lakin formda değiller.O formayı giyebilecek Onur vardı o da sakatlandı.Bu sorunsal sadece Trabzonspor değil İSTANBUL UNİTED dışındakiler için geçerli.Örneğin; takip ettiyseniz Mersin İY'nun kalecisi Nihat Şahin 5 haftadır harika maçlar çıkardı lakin milli takıma çağrılmadı..

Yorum

boşver böyle iyi kanka
        sakin olun...

Yorum

Milli takımlara yeterince futbolcu gönderdiğimizi düşünüyorum. Türk Milli Takımını Allah kurtarsın zaten.

Yorum

Ortada bir sorun varsa Milli Takımı yönetenlerden kaynaklanıyor.
            Hayat felsefesi önce Trabzonsporlu sonra Türk olan benim için zerre kıymeti yok zaten.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ama şimdi şöyle düşünmek lazım, olcan her ne kadar yedekte kalsa potansiyeli belli bir oyuncu ve az çok kendisini kanıtladı. belli bir seviyede ve şuan için aday kadroda olması çoğu kişi için sürpriz olmaz. olcay mesela çok formda, gökhan töre mesela hücumda ekstra varyasyonlar yapabilecek isimler bunlar.

sefa ise henüz o kıvama gelemedi, bu yıl sefa ve yusuf un belli bir seviyeye ulaşmaları lazım. sefa Trabzon da henüz olcay ın bjk de 1 maçta girdiği pozisyona ligde 4 maçtır giremedi. gol noktalarında daha aktif rolde olması ve hücumda ekstra işler yapması lazım. potansiyeli olmasa çöp der geçeriz fatih atik gibi ama sefa öyle değil, sefa dan da yusuf tan da beklentim büyük. millet önümde cardozo olsa da servis yapsa bana der bizimkilerin önünde cardozo gibi bir nimet var ama 4 maçtır kullanamıyorlar çok yalnız bırakıyorlar uzun adamı.
              sefa kayserideyken o kıvamdaydı da bize gelince mi kıvamı düştü. yada olcan bizdeyken kıvamı yoktu da galatasarayda mı kıvamı tuttu. Art niyetten başka şey değil.

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              95-96 yılında milli takımın.

3'de 1'ini Trabzonspor futbotlcuları oluşturuyormuş.

Teknik direktör de Fatih Terim'di.

Dolayısı ile bir art niyet aramamak lazım.

İlla birisine fatura çıkarılacaksa 2002 DK'sına TS'dan oyuncu çağırmayan Şenol hoca'yı topa tutmamız gerekir.

Milli takımın oluşmasında bireysel, uluslararası tecrübe gibi faktörlerin yanında.

Takımın genel durumu da etkili.
              ünal, hami, ogün, abdullah, iskender, tolunay ligin altını üstüne getiren isimlermiş o zaman. Nasıl son sezonunda mecburen çağırdı burakı selçuku o zamanda mecburiyetten çağırdı demekki. Zaten şu şike süreci olmayıp şampiyonluğumuzu alsaydık hoca terim mi olurdu bilemem ama kimse trabzonspor ağırlıklı bi kadro kurmak zorunda kalırdı.

bakıyorum kadroya volkan babacan kimde milli takıma çağırılıyor. Anadolu takımlarından biri formunu ödüllendirmek için çağrılacaksa Mersin'in kalecisi çok formda onu çağır 3. kaleci. Besiktasta oynamayan İsmaili çağırmanın ne lüzumu var. Hamza hocada Gürayı da çağıralım ayıp olmasın demiş ne güzel.
              ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sefa kayserideyken o kıvamdaydı da bize gelince mi kıvamı düştü. yada olcan bizdeyken kıvamı yoktu da galatasarayda mı kıvamı tuttu. Art niyetten başka şey değil.

kompleks haline getirmeyin durumu, olcan bizdeyken iyi durumdaydı ve çağırıyordu, çağırmasa eyvallah ama çağırıyordu. adamın seviyesi belli oynadığı oyun, verebileceği katkı ve geçen sezon ki istatistikleri belli.

senin sefa ise kayseri de 2. dönem top oynamadı, haberin var mı geçirdiği sakatlıktan ? peki bu sezon ne yaptı da olcay, töre, olcan hatta arda gibi isimler varken sefa yı çağıracak, söyler misin ? o bölgede zaten oyuncu sıkıntısı yok, sefa ekstra işler yapmalı ve kendisini geliştirmeli ki olcan gibi milli formayı kapsın. adam daha bizde ilk 11 i kapamadı kendisini tam olarak kanıtlayamadı, hücumda beklenen performansı gösteremedi birde milli takım diyorsunuz. bende olsam bende çağırmam, anormal bir durum yok ortada.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Böyle milli takıma çöpümü göndermem, bırakın çağırmasınlar.

Yorum

Bizans milli takımı için kafanızı yormayın.
                    Bu memleketin katakülle memleketi olduğunu hepimiz biliyoruz.
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kompleks haline getirmeyin durumu, olcan bizdeyken iyi durumdaydı ve çağırıyordu, çağırmasa eyvallah ama çağırıyordu. adamın seviyesi belli oynadığı oyun, verebileceği katkı ve geçen sezon ki istatistikleri belli.

senin sefa ise kayseri de 2. dönem top oynamadı, haberin var mı geçirdiği sakatlıktan ? peki bu sezon ne yaptı da olcay, töre, olcan hatta arda gibi isimler varken sefa yı çağıracak, söyler misin ? o bölgede zaten oyuncu sıkıntısı yok, sefa ekstra işler yapmalı ve kendisini geliştirmeli ki olcan gibi milli formayı kapsın. adam daha bizde ilk 11 i kapamadı kendisini tam olarak kanıtlayamadı, hücumda beklenen performansı gösteremedi birde milli takım diyorsunuz. bende olsam bende çağırmam, anormal bir durum yok ortada.
                      FT nin kastı hatta sadece Fato da değil, abdullah avcı, oğuz, ve bizim efsanemiz Şenol un bile vardır.

fatih tekke ve gokdeniz in kaç kez milli oldugunu biliyor musunuz. selcuk inan in bizde ki en formda hali ile milli takım goremedigini,.

ama su an için milli düzeyde 3 oyuncumuz var.
                      birincisi Onur
                      ikincisi O bekirli semihli sapsal defansa M.Yumlu
                      üçüncüsü kesinlikle Yusuf. Yusuf alınabilir.

musa,ishak,sefa, mehmet ekici, salih daha çok ispatlamalı kendini
                      13 Vitor Hugo

Yorum

Bence oyuncu cagirmada bir problem yok.ozellikle terim varken.problem, anadoludan bir futbolcu kotu oynadiginfa basliyor.hemen kucumseniyor oyuncu.su oynasa daha iyiydi deniyor.milli takimi kaldiramadi, milli takim oyunculugu baska bir seviye yorumlari yapiliyor.en cok buna sinir oluyorum.baska seviyeymis.yillardir turnuva goremeyen takim, baska seviyedeymis.iste boyle zamanlarda asil dusundukleri aciga cikiyor.kucumsuyorlar anadolu topcularini.mesela burak bizdeyken, milli takimin forveti semih olmali diyorlardi.niye? Top tutyormus ilerde.nerde tutuyor topu? Fenerin yedek klubesinde.oynamayan adami, milli takima layik goruyorlardi.

sorun var ama detaylarda gizli. Sefa yi almamasinda bir sorun yok.zaten yuzde yuz haketmeden gitmesin oyuncumuz.digerleri gibi sisirilmesin bosuna.sonra oynayaminca da yerin dibine sokulmasin
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 05.10.2014, 12:27.

Yorum

Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Halen daha milli takimi dert edenleri gorunce sasiriyorum gercekten. Birakin ne halleri varsa gorsunler. Benim milli takimim yok bu duzen bozulana kadar. Sadece macina bakarim ve gol yediklerinde ise hic umurumda olmaz. Bunlar bir kopegin sagladigi adaleti saglayamiyacak kadar dusmusler.

Birakin ne yaparsalar yapsinlar

Yorum

Milli takım değil volkanemrespor...
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

milli takım diye bir şey yok neyin tartışması ki bu ? yok abi bildiğin istanbul karması ayrıca ben en az 3 oyuncuyu menejerlerin yada paranın seçtiğini düşünüyorum.

95-96 sezonu için söylemiş bir arkadaş dostum o kadro avrupayı sallardı yani terimin çağırmama gibi bir lüksü yoktu mecburdu.

her şey o kadar net ki yani anadolu takımında oynayan bir oyuncu milli takıma çağrılmaz ne zaman ist. takımına transferi olur o zaman çağrılır şimdi ismini hatırlayamıyorum ama vardı öyle oyuncu adam ist. takımlarından birine transfer oldu sezon sonu hemen milli takıma çağrıldı ne oldu bu adama mutasyonamı uğradı iki günde ? bizim oyuncuların örnekleride verilmiş zaten fotoğraf net yani konuşmaya bile gerek yok. Onur'a bile yaptıkları ortada son maçta faturayı ona kestiler ama rüzgardan yenildik diyen hocaya tek laf edilmedi nerdeyse.

istanbul karması inşallah bundan sonraki her maçında fark yer beter olur zerre umrumda değil. o bayrak, o forma bizim ama içini dolduran şeref yoksunlarının temsil ettiği benim değil.

futboldan ve herşeyden nefret ettirdiler. ulan eskiden yani çocukken ist. takımlarını bile desteklerdim avrupa maçlarında safmışsız çocukmuşuz haketten şimdi beter olsunlar başlarına atom bombaları düşsün ateşinde sigaramı yakar keyfime bakarım.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

AW: Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ünal, hami, ogün, abdullah, iskender, tolunay ligin altını üstüne getiren isimlermiş o zaman. Nasıl son sezonunda mecburen çağırdı burakı selçuku o zamanda mecburiyetten çağırdı demekki.
                                Burasına katılmıyorum. selcuk ve burak gsye gitmelerine ramak kala alınmaya başladılar pilli takıma. Şampiyonluğa oynadığımız sezondan önceki sezondada üst düzey oynuyordular, şikeli sezonun ilk yarısındada. Buralarda az isyan etmedik neden alınmıyorlar diye. Kadroya alınmaya başlandıklarındada şaşırmıştık iyice. Sonraki sezonda kokusu çıktı ortaya, hop gayseye terfi etti biri, sonraki sezonda diğer ikisi.

96 kadrosundakilerin nasıl peşlerinden koştuklarının hikayeleride çıkıyor ortaya. hakan şükür, ergün penbe, emre aşık, beleşoğlu gibi isimleri çürüyene kadar milli takıma alan adamın o isimlerden sadece Abdullahı sonuna kadar kadroya almasının sebebide belli. Yıllardır aynı şeyi yapıyor sinyor.

Artık uyanın...

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X