Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bizi Para mı Bozdu?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir takımın futbolcuları eğer yendikleri zaman prim alıyorlarsa neden yenildikleri zaman ceza ödemiyorlar.. ya da alacaklarından silinmiyor?

10 yılda 6 şampiyonluk ve 2 kez 2.lik yaşayan takımın oyuncuları paralarıyla değil yürekleriyle oynuyordu.. aynı zamandan o tarihten sonra elde edilen başarıları yaşatan futbolcular da.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bize paralı değil futbolu bilen adam lazımdı.
      ben bu durumlara geleceğimizi özkan sümer gibi adamı rahatça harcadıkları gün tahmin etmiştim zaten. ilk günden beri sevmiyorum bu yönetimi..

soruyorum size özkan sümer olsa idi fatih tekkeden gelen para ile neler yapardı?
      gelen parayla bir sürü brezilyalı ve yugolslav topçu alırdı.belki numunelik iyi bir tane çıkardı aldıklarından
      Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

aldıkları paralar haram olsun

Yorum

para icat oldu mertlik bozuldu
          para icat oldu futbol bozuldu
          herşey para para para oldu
          parasız bir dünya istiyorum
          Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

Hatirlamak isterim gecen sezon Vahid Hoca ayni seyleri söyledi. Oyuncularin ici rahat mi dedi Bankaya gidip paralarini cekerken. O dönemde ayni durmumdaydik. Eger BJK ve GS Maci icin prim veriyorsan simdide 4 Haftadir bizleri bu aciz durumda birakan Futbolculara agir ceza vereceksin. Bu ne bicim Yöneticilik böyle...
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Beyler, ceza keserek 25 yaş ortalamasına sahip bir grubu, futbol takımımızı, daha iyi oynatabileceğimizi hiç sanmıyorum. Yani artık cezaya dayalı öğrenme için çok geç. Topçular da sizin benim gibi insan.

Sana iş yerinden para kestiler mi daha azimli mi çalıyorsun?
              Ya da öğrenciyken, baban paranı kesti mi daha mı azimle derslerine sarılıyorsun?

Tabii ki ceza ve primin günlük hadiselerde önemi büyük olabilir ama kalıcı bir sonuç elde edilemez. Benim düşüncem, çok yüksek maliyetlerle transfer yapıp taraftarı da maddi gıpta içinde futbolculardan uzaklaştırmak yerine daha küçük maliyetlerle bütünlüğü sağlayıp ona göre hedeflerimizi seçmeliyiz.
              "dere coştu bir kere"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim