Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2014-2015 Sezonu Şampiyonluğu'na İnanıyor Musunuz?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3. lük bile mucize
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• aslinda yazmiyacaktim ama bu gece sl play offlarinda napoliyi eledigimiz rüyasini gördüm
      dayanamayip yazdim iste
      bakalim ne olacak
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya senle ne iddiaya girecegim, iddiaya girmeye bile degmezsin gozumde.
        Bu ahlaksız yorumuna cevap verirdim ama burda yazıları okuyana saygısızlık olmasın. Birazcık delikanlıysan da bundan sonra burdan değil özelden yaz ve mümkünse yüzyüze konuşalım. (İstanbuldayım ben, 2-3 ayda bir de Trabzona giderim)

Forum yetkililerini de böyle seviyesiz yorum yapan kişileri uyarmaya davet ediyorum. Ne idüğü belirsiz adamlar, tanımam etmem, gelip burada tanımadığı kişi hakkında yorum yapıyor, bu ne ciddiyetsizlik anlamıyorum. Düşünce yorum üretmeyen kişiler kendince dalga geçerek yazı yazıyor, muhtemelen suratına tükürsen yağmur yağar sanır ama buradaki basit bir yazısı beni sinirlendirebiliyor, zira hayatımda hakaret yediğim zaman ağır tepki gösteririm ama klavyeden olmuyor forum kalitesi de çok düşüyor kanımca
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Taraftarımıza ara sıra gelen 1 haftalık umut periyodunun ardından yeniden gerçeklerle baş başa kaldık.

Umarım ligi 4. bitirebiliriz...
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4.lük bile iyidir ne şampiyonluğu arkadaş..yapmayın.

ahh bizim şu taraftarımız..
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yav he he şampiyonluk
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Eski mottomuza geri dönüş:Yenersek dördüncüyüz
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X