3. lük bile mucize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2014-2015 Sezonu Şampiyonluğu'na İnanıyor Musunuz?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aslinda yazmiyacaktim ama bu gece sl play offlarinda napoliyi eledigimiz rüyasini gördüm
dayanamayip yazdim iste
bakalim ne olacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya senle ne iddiaya girecegim, iddiaya girmeye bile degmezsin gozumde.
Forum yetkililerini de böyle seviyesiz yorum yapan kişileri uyarmaya davet ediyorum. Ne idüğü belirsiz adamlar, tanımam etmem, gelip burada tanımadığı kişi hakkında yorum yapıyor, bu ne ciddiyetsizlik anlamıyorum. Düşünce yorum üretmeyen kişiler kendince dalga geçerek yazı yazıyor, muhtemelen suratına tükürsen yağmur yağar sanır ama buradaki basit bir yazısı beni sinirlendirebiliyor, zira hayatımda hakaret yediğim zaman ağır tepki gösteririm ama klavyeden olmuyor forum kalitesi de çok düşüyor kanımcaOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4.lük bile iyidir ne şampiyonluğu arkadaş..yapmayın.
ahh bizim şu taraftarımız..Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Eski mottomuza geri dönüş:Yenersek dördüncüyüzTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum