Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Uyuma! Bu kez geçit yok! Pazar sokaktayız!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İğrençsiniz...

Yorum

Biz taraftar olarak hiçbir zaman tek bir düşünce ve eylem altında toplanamıyoruz.

İstanbul takımlarının taraftarlarına bu yönden gıpta ediyorum gerçekten, onlar öyle ya da böyle birlik olmayı beceriyorlar her zaman olmasa da.

Yorum

siyasete bu kadar batan bir taraftar topluluğu daha varmıdır

bu forumunda üyelerinin de çoğunluğuda dahil

bırakın artık hesapları gidin şu eyleme

kulüp bence dönüm noktalarını yaşıyor

ya Trabzonspor siyasetin oyuncağı olacak

yada bu krizden daha güçlü çıkıp siyaset üstü ve daha değerli olduğunu ispat edecek
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlginç olan yarın saat 15:00'da Vira'nın öncülüğündeki komlekse verilecek ismi protesto etmek için eylem yapılacak. Aynı gün 16:00'da Temiz futbol Eylemi yapılacak.. Ve bu ikisi birbirinden ayrı..

Çok başlılık burada bile kendini gösteriyor.. Şu iki eylemi de aynı anda yapmanın kime ne zararı olabilir anlamıyorum ki !
          İHO bugün trt de konuştu. iki üç defa eylem yapmasınlar süreci bekliyoruz dedi. demekki temiz futbol eylemi ile kompleks eyleminin birleşmemesini istiyor. rte yi kızdırmak istemiyor.

Yorum

Destekliyorum. Yapılması gereken bir eylem ama sorun taraftarlarımızda değil şehirde. Şehir Trabzonspor'u önemsemiyor maalesef. Oysa ki Trabzonspor o şehir için can damarı demek. Siyasete yenildik topyekun. Parti ismi, yönetici ismi, başkan ismi önemli değil. En büyük sevdamızı elimizden aldılar...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Kaç kişi vardı? Bin mi? Iki bin mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X