Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olur İnşallah. . .
Samet Türkmen Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Mekanın cennet olsun kardeşim. Allah ailene sevdiklerine ve bizlere sabırlar versin.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Oy Samet'im
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Mekanın cennet olsun Samet. Yaradan ahirette yüzünü güldürsün.
Yaşaması zor ölümü acı Dünya. Yalansın yalancısın.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yorum
-
..................................
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Yorum
-
Allah'ın izniyle cennette tanımlanamayacak kadar güzel bir dünya bekliyor kardeşimizi. Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber; Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber... Allah rahmet ve mağfiretini esirgemesin..Yorum
-
Allah'tan rahmet, ailesine ve BMN'ye sabır diliyorum. Sevinçlerimizi çalanlardan hakkımızı almayı Allah bize nasip etsin.keyif adamı ..Yorum
-
Düşünmen yeter abi, eminim yanında hissetmiştir seni.
Son yolculuğuna uğurladık Samet'imizi, hepinizden selam söyledik..
Yüz ifadesini unutamıyorum..
İlk kez böyle bir şey yaşadım.
Mekanı cennet olsun.Yorum
-
Biz sana hakkımızı helal ettik sende helal et kardeşim dünya bir nefes bizde yanına geleceğiz bu Abi'n seni ve açtığın telefonlarını unutmayacakalem buysa krali sensinYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum