Başımız sağolsun.Mekanın cennet olsun kardeşim.
Samet Türkmen Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Hala kendime gelebilmis degilim.gencecik cocuktu...
Ne dense bos..
Son Yillarda beni bu kadar uzen bir Olay hatirlamiyorum...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 13:04.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
Rabbim merhametiyle, rahmetiyle muamele eylesin Samet kardeşimize. Ailesinin ve BMN ailesinin başı sağ olsun, Allah sabır versin.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
Benim doğru dürüst iznim olmaz,senede 1-2 sefer düğün,cenaze sebebiyle Bursa-İzmit-Gebze-Ankara günü birlik gider gelirim. Bu yazın başımıydı tam hatırlamıyorum Bursa'daydım,1 buçuk gün kaldım döndüm,döndükten sonra forumda baktım ki BMN Bursa Samet'i ziyaret etmiş,ben ne hastalığını ,ne ziyaret olacağını biliyordum.Yapılan ziyarete öyle sevindim,öyle mutlu oldum anlatamam,ama benim de Bursa'da olup Samet'i ziyaret etmemem öyle üzdü ki anlatamam,yazılarını okuyorum,yüreğini biliyorum ben bu güzel insanla nasıl tanışamadım diye isyan ediyorum.Özelden ona bu duygularımı dile getirmiştim o da bana şunları yazmıştı.
Ertan abi geç oldu kusura bakma
İnşallah senin gibi değerli birisiyle buluşacağız bir gün.
Asıl bizim sizlerden öğreneceğimiz çok şey var.
Gönül bağı böyle bir şey sanırım. Hiç görüşmeyen iki insan tüm samimiyetiyle güzel dileklerini aktarıyor birbirlerine. E tabi bunun ayrı bir lezzeti oluyor.
Sizin gibi iyi insanlarla bizi karşılaştırdığı için Allah'a ne kadar şükretsek az.
Bu gerçekten çok büyük bir nimet,
görüşmek üzere abi
Müşteri geliyor uzun cümle kuramıyorum,konuştum mu ağlayasım geliyor,yemin ediyorum kardeşim kadar içim yanıyor.
Allah ailesine çok büyük sabır versin inşallah,çok zor çook.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Samet'e baktığım zaman kardeşimi görüyorum, tıpkı Kazım'a baktığım gibi.
Benim kardeşim de Çernobil mağduru bir lösemi hastasıydı.
Bu illeti yıllar önce yendi tıpkı Samet gibi.
Ama Samet'i tekrar yakaladı bu illet.
Haberi aldığımda kardeşime sıkı sıkı sarıldım.
Mekanın cennet olsun kardeşim Samet,Işıklar içinde uyu...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLUYorum
-
Icimdekilerini kelimelere dökemiyorum uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum
Affet bizi Samet Affet biziGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
[QUOTE=Badaloğlu;1919758599]Kardeşim,
Bu üzüntü verici hadiseyi duymadım, duymadık. Başın sağolsun, acın çok büyük... Annesine de dayanma gücü versin, Allahım...
Eyvallah agabey cenab_i hak sizlere uzun omur versin“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “Yorum
-
-
Dün akşamdan beri dünya bana zindan olmuş gibi.Birçok deplasmanda beraberdik.Birçok organizasyonda bir aradaydık.Bİzim uşaklar Furkanın kemençesiyle oynarken hiç bir detayı kaçırmamaya çalışıyordun.Çok dikkatli izliyordun.Gözlerinden belli çok seviyordun horonu.Rabbim mekanını cennet eylesin.Nur içinde yat.Çok üzgünüm çok.GÜMÜŞ GENÇLİK!!!
Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...Yorum
-
Allah rahmet eylesin...
Ölüm Allahın emri de , zamansız olunca.....
Samet'in çok sevdiği Trabzonspor'unun hakkını çalanlar , bu çocuğa yaptıkları entrikalarla o sevinci yaşatmayanlar ,gün yüzü görmesin...
Sen orada biz burada ,hakkımız olan için savaşmaya devam, temiz çocuk....O Kupa Buraya Gelecek....Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum