Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samet Türkmen Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Samedim, koca yürekli kardeşim...
En son Bursa'daki kahvaltıda görüşmüştük. Çokta iyi görmüştüm seni... Nasip, kısmet buraya kadarmış, çok üzgünüm. İçinde kopan fırtınanın şiddetini bize yansıttığın kadarını görebiliyorduk. O da çok fazla birşey değildi zaten.
Çünkü sen yaşadığın onca sıkıntıyı çok fazla dile getiren biri değildin. Haliyle acılarını çok dışa vuran, paylaşan ya da bu hastalığı kullanarak duygu sömürüsü hiç yapmadın. Yeri geldi dalga geçtin bu hastalıkla, yeri geldi meydan okuyup savaştın...
Samedim, mekanın cennet olsun kardeşim. Allah rahmet eylesin. BMN-Bursa'nın başı sağolsun. Çok sevdikleri bir kardeşimizi kaybetmenin acısını yüreklerinde yaşıyorlar. Ailesine ve akrabalarına sabırlar diliyorum, tüm sevenlerinin başı sağolsun...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
-
Ya şoktayım hâlâ..
Bizim Samet.. Samet Türkmen???
Şuan nefes alamıyorum nefes..ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...
Mekanı cennet olsun. Ölüm her zaman üzücüdür, acıdır. Ancak genç yaşta ölüm daha başka birşey. Allah yakınlarına sabır versin, Allah gani gani rahmet eylesin.
Sent from my iPhone 4S using TapatalkTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Ulan lanet hastalık. Insani bir tarafından yakalıyor, kurtuluyorsun, sonra başka tarafina yapisiyor, ondan da kurtuluyorsun ama artık dermanin kalmıyor savaşmaya. O lanetin seni bırakmaya da hiç niyeti yok. Bildiğim kadarıyla Samet kardeşim bir çok kez yenmisti o lanet olası hastalığı ama bırakmadı işte yakasını. İnanılmaz üzüldüm, Allah yakınlarına sabırlar versin .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum