Mekani cennet olsun kardesimiz
Samet Türkmen Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Mekanı cennet olsun Allah rahmeteylesin, Allah ailesine sabırlar versin@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
Az önce Zeki Yavru'nun maç sonu röportajını seyrettim. "Dün bir kardeşimizi kaybettik, Samet kardeşimizi. Onun için oynadık. Turu onun için geçtik. Acılı ailesine sabır diliyorum" dedi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
Bu nedir böyle ağbi. Ağlamaktan bitap düşürdü beni Bu mesajınDün cenazede Samet'in ne kadar çok seveni olduğunu bir kere daha gördük. Babasının ayakta durmakta zorlandığını ama bir o kadar da ''Allah verdi bize bu emaneti, Allah aldı'' diyecek kadar da iman ve itikatlı, koca yürekli bir insan... Hepiniz adına kenidisine ne kadar teselli etmeye çalışsakta, hiç kolay değildi. Evlat acısını, Allah kimseye yaşatmasın...
Samet ölmeden evvel ölüme her türlü kendini hazırlamış! Gusül abdestine kadar almış, ''yapma, etme'' diyen babasına: ''görmüyor musun, her yerde Kuran okunuyor, gitmeliyim'' demiş...
Doktorları 8 defa kanseri yendiğini söylemişler babasına. Hatta ''onu yurt dışına götürüp, üniversiteklerde ders konusu yaptırıp, sempozyumlara götüreceğiz'' demişler. Doktorları Samet'in babasına diğer hastaları görünce moralimiz bozuluyordu, ama Samet'i kontrole geldiğimizde moralimiz düzeliyor diyorlarmış. Hastahane çalışanlarının moral kaynağıymış...
Kendiside hastalığını çok fazla kafaya takmazdı. En azından dışarıya bu şekilde gösterirdi.Tabi içinde kopan fırtınadan çok fazla haberimiz olmazdı. O ne kadarını hissettirirse o kadar haberimiz olurdu o fırtınadan... Hastalığı ile ilgili ''benim hastalığım ne ki, çok daha kötü olanları var'' diyordu.
''Arkamdan kimse bağırarak ağlamasın'' diye vasiyet etmiş, koca yürekli Samet. Cenazede kimseden ''çıt'' çıkmadı. Ama herkesin içine ağladığını ilk defa Samet'in cenazesinde gördüm. Hatta insanlar içlerine doğru haykırdıklarını hissettim. Vasiyeti yerine getirildi...
Ne yazarsak yazalım Samet artık geri gelmeyecek. Ama önemli olan bu fani dünyada ''hoş bir sada'' bırakmaksa eğer, Samet bunu o kısacık ömüründe başardı. Ne mutlu ona ki, arkasından bir Allah'ın kulu çıkıpta kötü konuşmadı. Bundan sonra onu dualarla, güzel anılarla anacağız artık.
Huzur içinde uyu, güzel Samet...
Gusül abdestine kadar almış, ''yapma, etme'' diyen babasına: ''görmüyor musun, her yerde Kuran okunuyor, gitmeliyim
Allahım, Bizlere de Sameti'miz yaşattığı,hissettirdiği gibi Son anlarımızda her yerde Kuranlar okunuyor hissiyatını yaşatsın.
Samet, Sen ne güzel yere gittin kimbilir?
Ya bizim halimiz nice olacak?
Selamlarımızı ilet efendiler efendisineYorum
-
Bu akşam saat 20:00'de Küçükbalıklı'da rahmetli Samet kardeşimizin evinde yemekli mevlüdü olacaktır.
İLETİŞİM - Mahmut Yılmaz: 05335224114BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Mekanın cennet olsun Allah rahmet eylesin ...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Allah mekanını cennet eylesin güzel kardeşim. Yazacak çok şey var ama insanın eli gitmiyor.Ölüm sana yakışmadı Sametim hem de hiç.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
Allah rahmet eylesin,ailesine ve yakınlarına sabır versin...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum