Değerli bir renkdaşımı kaybettim demek, hastalığını bilmiyordum. Allah rahmet eylesin.
Samet Türkmen Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
-
-
-
Allah rahmet eylesinBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
Nasıl buruk, nasıl titrek bu yürek. Daha fazla yanında olamadım, daha fazla katkı sağlayamadım hastalığını yenebilmen için.
Hakkını helal et, sayende ne çok bilgi edindik bu hastalıkla ilgili...zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"Yorum
-
Allah rahmet eylesin.Mevlam,cenneti mekan eylesin ailesine sabır versinTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...Yorum
-
Yorum
-
Allah rahmet etsin. Zor ve üzücü bir durum arkadaşı forumdan tanıyordum birebir diyaloglarımız hiç olmadı ama yazılarını okuyordum. Bu İllet bir yakaladımı bırakmıyor. Çok üzücü genç yaşta aramızdan ayrıldı. İşin daha üzücü yanı ise Şampiyonluğumuzu Coşkuyla yaşayamadık bazı Allahsızlar yüzünden. Bu kardeşimiz ve diğer hasta kardeşlerimizin hepsinin hakkına girenler elbet belasını bulacak.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum